Sziasztok!
Tényleg jól elmaradtunk mostanában. Én most pótolok.
Remélem, friss anyukáink, apukáink jól vannak, van elég tejcsi, jut idő alvásra, az újszülött babák - Milán, Olivér, Liliána, Boglárka, Krisztina, Anna és Zsombor nagyon jó egészségnek örvendenek és szépen gyarapodnak!!!
Zuzmó, mizújs nálatok? Bírod még??? Mindennel készen állsz?
Brigi, nagyon örülök, hogy itt vagy velünk végre! Itt is gratulálok mégegyszer a két kis aprósághoz!
Klassz lett a vonalzód!
Taptau, ti lassan kinövitek az 1 éves vonalzót!
Szuszi, hogy álltok a szopival?
Nagyon jó dolgokat írtatok, alig győzöm raktározni magamban.
Chesti, "A suttogó titkai" is a segítségedre volt a szopi-technika kialakításában?
Táblázatban légy szíves 1 nappal idősebbre írni bennünket. Köszi!
Zsókuci, Zuzmóék után tényleg mi jövünk! Még (már csak) 9 hét! Elkezdtem a babaruhák mosását. Pakolással még sehogy sem állunk. Ti vásárolgattatok már valamit?
Csajok, minden elismerésem az ikres anyukáknak!! Hogy bírtátok az utolsó heteket! Én eddig nagyon jól elvoltam, a haskeményedéseken kívül nem lehetett okom sok panaszra. Most alig kapok levegőt, 5 perc sétától kipurcanok, lehajoláskor gőzmozdonyhoz hasonlatos hangokat adok ki, attól félek, hogy beleszorulok egyszer a fürdőkádba (na jó, nekünk csak 120-as kádunk van), nem tudok aludni - sehogy sem kényelmes, és, ha felkelek hajnali 2-3 órakor pislini, akkor nem tudok visszaaludni (vagy mert agyalni kezdek, vagy mert a gyerkőc úgy gondolja reggel van, és ideje tornázni egy nagyot).
Mindemellett nagyon élvezem, hogy Mátét ki tudom tapizni a pocakomban, reagál az érintésemre, a hangomra, csuda jól el tudunk lenni.
Tudtok ajánlani csecsemőápolással, szoptatással, baba-lélektannal kapcsolatos jó könyveket? Rájöttem, hogy eddig jól elvoltam a terhességgel, és most már ideje lenne komolyabban készülni a szülésre, ill. az első hónapokra is. Tudom, hogy sok minden majd ösztönből jön, és a baba maga alakítja ki, de szeretnék egy vezérvonalat meghúzni magunknak.
Megyek ma dokihoz. Nem bírom ki, és egy biztonsági Uh-t kérek, hogy valóban szépen fejlődik, és a méhlepénnyel is minden rendben van. Ha tudok, hozok értékelhető képet.
Szép napot mindenkinek!