Új privát üzeneted érkezett!

Elírtam a km-t, nem 75-80km ,ez az egy út tehát oda vissza kb. 160 km, de ez annyira nem is lényeges.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányok! :D
Nem tüntem el, csak a múlt héten volt egy kis kitérőm a kórházban ugynis véreztem egy ""kicsit".Szóval kedd éjféltől szombat reggelig pihibe voltam.De a nagy meglepetés csak most jön!Kiderült, hogy 2 kisbabám van!!!Elöször nem hittem el, majd én is megnéztem a monitort és ott dobogot a kicsi szívük!! :D Ahhoz képest, hogy az első UH-on nem találtak egy petezsákot sem jól megtréfáltak a csajok! :lol: Mert persze 2 lányt szeretnék! :wink:
Ma voltun a BMC-ben UH-on és 15- és 17mm -esek a petezsákok!
A picurok meg 7mm -esek!! :lol:
A doki bácsim is csak nézett nagyokat!! :shock:

2 hét múlva kell visszamenni kontrollra.Addig is pihiben vagyok itthon, a fősulin meg halasztok.Na így hirtelen ennyi, bár még tudnék mit írni!!Majd fogok is.

Csajok nem szabad feladni, és csak pozítivan szabad elindulni ezen a nem könnyű úton!!Sok sikert mindenkinek!!! :D

Gratulálok Mot papáéknak és Vikiéknek is az ikrekhez, gyönyörőek!!Üdv.
Brigi :lol:
brigii

Sziasztok!

Először is gratulálok a Gicának, drukkolok Naposoldalnak és mindenkinek, akinek valami fontos történés zajlik a napokban a BMC-ben.
Megvolt a HSG-m és úgy volt, ahogy gondoltuk. Mindkét (!) oldali petevezetőm el volt teljesen záródva, a vizsgálattal a jobb oldalit sikerült megnyitni, úgyhogy nem csoda , hogy 2 és fél évig eredménytelenül próbálkoztunk. Így legalább van némi esélyke a továbbiakra. A vizsgálatról annyit, hogyha nem lett volna elzáródva mindkettő, meg se éreztem volna, úgyhogy aki ez előtt áll, ne aggódjon, mert nagyon kedves mindenki. Nekem igazán akkor fájt, amikor a dokinak erős nyomással meg kellett nyitnia az elzáródott vezetéket. Az nem volt egyszerű, de végül is itt vagyok, és mostmár túl vagyok rajta. Februárban inszemináció!!!

Kriszti, légyszi ha van még hely, vegyél fel a táblázatodba, hátha nekem is szerencsét hoz. Adatok: 30 év, Érd, Dr. Zeke, 1 inszem. februárban.

Baby 81! Köszi az aggódást, olvastam is hétvégén a nekem szóló üzenetet, írtam is egy nagyon hosszú választ az ICSI-ről, meg hogy mikor alkalmazzák és amikor elküldtem, kilépett a gép. :x Úgyhogy nagyon méres lettem és nem gépeltem be megint.

Valaki kérdezte, hogy mikortól számít vérzésnek a mensi. Én úgy olvastam legutóbb és így is tudtam, hogy az első napnak az számít, amikor a rendes piros (friss) vérzés megjelenik. Tehát a barnázás nem az. Remélem tudtam segíteni.

Üdv, Nellike
nellike

Még valami! Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy a következő mensi 2-3 napján kell visszamennem, akkor mi fog történni pontosan? A doki mondta ugyan, és úgy emlékszem, hogy akkor kezdődik a stimu. A gyógyszereket (Ovitrelle inj.+ Puregon inj) felírta és azokat ki is váltottam, de egyenlőre a hűtőben várnak a sorukra:) Biztos volt már szó ezekről a szerekről meg az eljárásról korábban, de ha valaki tudna segíteni, megköszönném:)

Brigii! Gratulálok neked is, szerintem találkoztunk is a BMC-ben. (2-es vizsgáló délután?) Megnéztem a Vikiék ikreit , gyönyörűek! Ilyen szép kislányokat kívánok nektek is!

Ja még valami. A férjem elolvasta, hogy miket írogatok én itt és sérelmezte, hogy nem írtam le az előbb , hogy ő is ott volt végig velem. Úgyhogy ezt most pótlom, mert tényleg nélküle sokkal rosszabb lett volna. (egy hős:) És mostanra már optimistán látom a világot is és nem azt mondom, hogy "csak egy" petevezetőm van, hanem hogy van egy jó petevezetőm, ami átjárható. Mert eddig még ez se volt.:)

Puszi mindenkinek!:)
nellike

Nellike:
A 2-3. napon kell menni, akkor h. ultrahang lesz, mint mindig. És akkortól indul a stimu, aznaptól kell majd szurkodnod magad, aztán majd megmondják mikor kell menned legközelebb, akkor megint UH és mindez addig, amíg megfelelő méretű tüsződ nem lesz. Akkor megkapod a tüszőrepit és általában rá 2 napra van az inszem. Én is kezdem nemsokára a szurikúrát.

Brigi:
Hát nem semmi vagy, rögtön 2 bébi? Ez igen! Gratulálok! :D
Vendég

Brigii!

Ez igen! Ahhoz képest, hogy először bujócskáztak a bébik, most kiderült, hogy ketten vannak! Nem semmi!!! GRATULÁLOK!!!!
Vigyázz nagyon magadra és a kicsikre, pihenj minél többet. Remélem ennél több vérzés nem lesz és ez volt a legnagyobb gondod a terhesség alatt.

Nellike!

Csak ugyanazt tudom elmondani, amit Estrella is. Talán még annyit, hogy ne izgulj az inszemes stimu nem olyan bonyolult, mindig mondani fogják, hogy hány egység inj. szükséges. Lesz egy stimulációs lapod, amin mindig rajta lesz minden fontos info, mikor kell menni, mit kell beadni és mennyit. Ha pedig minden OK eljön a nagy nap. A férjednek reggel le kell adni a katonákat és ált. dél körül kell visszamenni, ekkor lesz a beavatkozás. Pár percig tart csak az egész és szinte semmit sem lehet érezni. Csak nagyon izgul az ember és ezután jön a 17 nap izgalom, hogy sikerült-e. A 17. napon reggel vizeletet kell vinni és kb. 1 óra múlva eredményhirdetés. Hát kb. ennyi. Remélem segítettem egy kicsit.
sharon

Sviszter!

Azt hiszem tegnap elfelejtettem elküldeni a pü-t. Vagy nem ment el???
Lengyeltóti '77.09.07. juhasz74@gmail.com
Köszönöm.
sharon

Brigi!

Nagy-nagy gratuláció! Jól megtréfáltak mindenkit a kicsik! Ezek szerint még itt is érhetik az embert meglepetések. Vigyázz nagyon magatokra!
gica1

Sziasztok!

Jucicuki,
A szurizásról, annyit, hogy mi hasba adjuk, azért mi, mert a férjem adja be, és nekem is piros szokott lenni utánna egy kis ideig, aztán elmúlik.
Ügyes vagy, hogy megy egyedül is:)

Gica,
Örülök, hogy nem fájt a beültetés, pedig valahol azt hallottam, hogy -persze egyénektől függ- fáj. De ez jó hír, ha nem így van. Nem sokára remélem én is megtudom, nem sokára itt a 11.-e és megyek végre a BMC-be, már régen voltam:)
Pihengess:)

Estrella,
Szia! Még talán veled nem "leveleztem", de éppen itt az ideje. Neked mi lesz csütörtökön? Én pl. megyek 11-én, UH, vérvétel, vizelet vizsgálatra.

Naposoldal,
Gratulálok, ahhoz a kettőhöz is, de még addig lehetnek többen, mint tényleg Gicának is. Szorítok nagyon:) Minden rendben lesz:)
Én is csütörtökön megyek vizsgálatra:)

Brigi,
hát...nem jutok szóhoz én sem:) Gratulálok! Ez nem semmi!!!!!!!
Minden jót!

Nellike, ügyes voltál és jó ez a pozitív hozzáállás, csak így tovább!
Uh-t csinál, amikor menned kell a 2-3 napon és felírja a szurikat, nekem így volt, aztán megmondja mikor kell kezdeni őket és hogy mikor menj vissza. Bár neked más lesz, mivel neked inszem lesz. Hajrá!!!Sok sikert!
baby.81

Szia Lányok!

Segítsetek lszi! Nagyon meg vagyok fázva, elég ramatyul lettem mára, de nem tudom hogy a Decapeptyl mellett merjek-e bevenni valamit...
Neocitrán? Nem változtat szerintetek a hatásán, nem szeretném elszúrni a stimut...

Brigii! Nem semmi :lol:

Süni76! Klassz :D Megy a drukk ezerrel, ez a mi évünk lesz!
Ha minden igaz nekem pont a szülinapom körül lesz meg az eredmény, nem is kérek mást...

Puszi mindenkinek!

Judit
jucicuki

Sziasztok :!:

MOT PAPA, MOT MAMA!!!!!
Itt is sok-sok szeretettel gratulálok !!!! :D :D :D :D :D :D
Rettenetesen örülök Nektek, (de mégis sírok...... most kéne szülnöm nekem is..... :cry:)
Meg egyszer hatalmas GRATULA!!!!!!! Képeket kérünk mi is a szomszédba! :wink:
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Naposoldal
Ez is nagyon jó hír,jobb a kettő mint az egysem!Na ezt jól megfogalmaztam.Aztán majd te is meglepődsz csütörtökön mint Gica. :D Szorítok neked addig is!!!

Gica pihengetsz?Jól vagy?Neked is mennek a drukkok!!!

Brigi
Gratulálok!!!Nagyon vigyázz magadra és a vicces kisbabókra!!!

Jucicuki
nyugodtan szedhetsz Neocitránt nem befolyásolja a hormonokat.De várandós kismamik nem szedhetik,de MÉG :lol: ez nem vonatkozik rád :D jobbulást Neked!

Bonya
Végre veled is történik valami jó!

Inszemes lányok!

Ti otthon maradtatok utána betegállományba?Mert én most úgy döntöttem,hogy itthon madarok és azt mondta a körzeti nem tud ezzel felvenni betegállományba!Szerintetek ez hogy lehet ha rajta van a zárón,hogy javasolják?Úgy maradhattam itthon,hogy nagyon súlyos léguti fertőzésem van papíron!

Mindenkinek jó éjszakát!(párom elzavart a gépelől :) )
gabicsibe

Bonya!!!!

Örülök nagyon annak, hogy végre valami nálatok is elindult, és sikerült a szuri felírás is!!!Meglátod, tanévkezdésre tényleg ott lesz a baba!!!

Brigii!!!
Ez valami fantasztikus!!!!nagyon örülök, szívből gratulálok!!!!Annyira jó volt benéznem most ide, és érdemes volt, feldobta az egész éjszakámat!!!!A hideg futkosott a kezemen az örömtől!!!!!Nagyon boldog vagyok most!!!!!

Nellike!!
természetesen beírlak tblába, és kívánok nagyon sok sikert a "projecthez"!!!

Naposoldal!!
Nem is kell neked sem fagyi!!!Ők ottmaradnak nálatok, mondjuk úgy 9 hónapíg...Jó??? :wink: :lol:
Vendég

Gabicsibe!

Köszi, megnyugtattál, veszek be, mert már nem kapok levegőt :cry:
Nekem is azt mondta a körzetim, hogy nem tud ezzel táppénzre venni, nálunk a Család és Nővédelmi központ ad táppénzt.
Nekem ott van az itteni nőgyógyászom is.
Amikor az átjárhatósági után kiengedtek a kórházból, akkor a körzetim engem is valami vírusfertőzéssel vett táppénzre, de kérte, hogy legközelebb a családvédelmibe menjek.

Jó éjszakát!

J
jucicuki

Naposoldal és Baby.81.

Csütörtökön akkor találkozunk, megyek én is reggel.
Ha minden okés indulunk a stimuval az inszemhez, ez lesz az utolsó.
Barna felsőben leszek aminek fehér a gallérja és az ujja, valamint farmer, és fekete a hajam. Talán ez alapján beazonosíthattok. Majd köszönjetek rám, hogy tudjam kik vagytok! :D
Akkor csürtökön találkozunk!

Esetleg jön még valaki???
Vendég

Sziasztok!

Bonya, ez nagyon jó hír!!! Szurkolok nagyon!

Brigi, gratulálok az ikrekhez!!! Micsoda meglepetés lehetett Nektek :D

Mindenkinek mennek a drukkok! Krisztinek jó munkát, többieknek jó éjszakát!!
süni76

Brigii drága,

szuper hírek, egyből dupláztatok?? Gratulálok!!!!!

Akinek kell: :D ,

mennek a petenövesztők, babatapik, kinek mi kell!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Süni!
Köszke a jókívánságot!De inkább ne kívántál volna munkát...Talán akkor nem lenne.... :lol: :lol: :lol:

Gabicsibe!
Én úgy tudom, hogy a stimu idejére és a "várakozási időre" is jár a táppénz...Én simán elvittem a papírom a körzetimnek, és már vett is betegállományba...Végíg táppénzen voltam a stimu alatt is....Sztem járj utána(én is a megyei OEP-et hívtam fel, és ott mondták, hogy igenis jár a táppénz!)

Szép álmokat mindenkinek!Már biztos mindenki alszik! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok,

LUCIA HÍRADÓ:

2007.01.09.-én hajnali 1 órakor megérkezett Anna Luca: 2400 gramm és 1 óra 15 perckor Zsombor Miklós: 2070 gramm.
Lucia puszil mindenkit! :D:D:D:D

Szeretek ilyen jó híreket írni :D:D:D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Kép
mot

Moték!
Csodálatos kisbaba, gratulálok hozzá és sok-sok boldogságot kívánok!
gica1

Húú mennyi baba!! :D

Gratulálok Lucia!! :D :D

Gratulálok Motéknak is ehhez a gyönyörű kislányhoz.
Nagyon szép Krisztina!! :lol: Jó pihenést a az újdonsult anyukáknak!!Na meg a babáknak!!

Üdv.Brigi :wink:
brigii

Sziasztok Lányok!

Megy a drukk mindenkinek!+++++++++++++++++++++++++++++
Legyen eredményes ez az év!!!!!!!! :lol: :lol:

Brigii,nektek gratulálok az ikrekhez!Így elbújni! :lol: :lol: :lol:
Jól megtréfált mindenkit!

Szép napot!
taptau

Brigi most olvastam csak a remek hireket! GRATULALOK!

Sharon elkuldtem emailba.
sviszter

Gratuláció Luciának! Végre itt a várva-várt öröm!

Brigii!
Én is nagyon boldog lennék egy ilyen hír hallatán, talán csak annyi különbség lenne, hogy én inkább a vegyespárosra szavaznék :lol:
De persze tök mindegy!

Gica, Gabicsibe!
Jól telik a pihizés?
Én ma még kicsi takarítás, kicsi mosás, kicsi főzés, hogy aztán jöjjön a nagy nyugi!
Várom a holnapot!

Lányok, köszi mindenkinek a bíztató sorokat!

Estrella, Baby!
Én holnap kilenc körül érkezem, és aztán el is tűnök a kórtermek irányába, de ha mégis látnálak benneteket, annak örülnék!
Estrellát talán már be tiudom azonosítani, Baby még nem írt magáról, hogy kitkeressünk.
Én alacsony vagyok, és sötétbarna, és sötétkék sporttáska lesz nálam.
Látod, Baby!
Már itt is van 11-e, most már közelebb a leszívás, mint gondolnád!
naposoldal

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és a segítséget. :)

Naposoldal, Baby81, Estrella! Szorítok nektek én is és gondolok rátok holnap!

Érdekes amit írtatok az inszem. utáni táppénzről, erre idáig nem is gondoltam, de utánanézek. Én speciel a tavalyi szabimat terveztem kivenni az inszemet követően, a stimu idejére is egy-egy nap szabit gondoltam. Egyébként kb. hányszor kell menni és milyen időközönként a stimu ideje alatt? (Tudom, hogy ez egyéntől is függ, csak úgy hozzávetőlegesen :? )
nellike

Szia Naposoldal!

Hát holnap már itt a nagy nap Neked is! Nagyon-nagyon szorítok!

Én pihenni próbálok itthon. Nem fekszem, hanem jobbára ücsörgök, vagy jövök-megyek a lakásban, rendezkedek, olvasgatok, könnyebb dolgokért elmegyek a boltba, hogy egy kicsit kimozduljak. Kicsit lassan telnek a napok, de remélem annál eredményesebben... Egyenlőre nem érzek semmit. Talán, mintha
puffadna a hasam egy kicsit, de fájdalmaim nincsenek. Ami inkább aggaszt, hogy olyan megfázósan fáj a fejem. Remélem nem szedtem össze valami vírust a körzetinél töltött kb 10 perc alatt. Megpróbálom a C vitamin kúrát, hátha az segít... Nem szeretném, ha ezen múlna a siker... :roll:

Holnap gondolok majd rád(tok) és várom, hogy jelentkezz!!

Gabicsibe!
Veled mi újság? Remélem Te is pihengetsz. Nem irigyellek a körzetid miatt. Még ez is. Nem értem, hogy hogy nem tudják, hogy ilyenkor táppénzre vehető az ember? Remélem nálam sincs gond, mert én a körzetivel nem, csak az asszisztenssel beszéltem, aki elkérte tőlem a zárójelentés egyik példányát és azt mondta, hogy minden oké, meglesz a táppénz, nyugodtan menjek haza. Meglepődnék, ha két hét múlva közölnék, hogy bocsi, mégsem volt táppénz...

Baby, Estrella
Akkor holnap Ti is mentek? Gondolok majd rátok, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy kell!

Puszi
Gica
gica1

Micsoda szuper hírek,sok-sok gratula minden újdonsült anyukának!!! :D :D :D

Lányok,szorítok holnapra,ügyesek legyetek!!!

Puszi
lukrécia

Gica!

A haspuffadás nálam is jelen szokott lenni, talán az utrótól lehet.
Nehéz ügy ez a táppénz dolog. Én azt tapasztaltam, hogy általában jószándékúak, és táppénzre veszik az ember lányát, de jellemző a magyar egészségügyi helyzetre, hogy nem nagyon vannak tisztában vele, hogy ezt milyen jogcímen tegyék.
Ezért csinálják azt többen, hogy ilyenkor jön a vírusos torokgyulladás és társai.
Végül is mindegy, csak hát hülye érzés, hogy még sumákolni is kell.
Nem tudom, miért nem lehet már ezt a kérdést tisztába tenni, mikor olyan sok embert érint.

Kriszti!
A próféta szóljon belőled! Kiegyezem az ikrekkel kilenc hónap múlva, köszi :lol: :lol:
naposoldal

Sziasztok!

Végre eljön már nekem is az egyik nagy napom a sorban:) Ez után csak nagyobb lesz:)
Estrella, ok, majd figyellek, remélem nem lesz túl hosszú sor a vérvételnél:) Legalább épületen belül legyen mára sor, ha muszály:) Én, nem is tudom mibe leszek.....leírom, ami biztos, fekete haj, barna kabát, szőrös a kapucni széle:) A válltáskám fekete és fehér, szürke körök vannak rajta és rá van írva, hogy Grace:)
Naposoldal,
hát te biztosan el leszel a szobában, nem fogsz ráérni minket nézegetni:) Ügyes legyél, szorítok Neked is!
Végül is mennyi babóca kerül beültetésre?
Hajrá:)
Gica,
pihengess, szorítok:)
Szoríts te is:)
baby.81

Brigi Ez őrület! Gratulálok!! :lol: :lol: :lol:

Lányok, ne adjátok fel!!! 5 évet vártunk erre a babára, és sokszor mondtam, hogy nekem már nem lesz soha. Ma már nagyon kevés az a pár, akinek egyáltalán nem lehet saját babája. Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Naposoldal
Szurkolok neked holnapra,ha tudsz jelentkezz!

Baby,Estrella
Szorítok ám nektek is!

Gica
A puffadás az Utrotol van!Pihenj sokat!Én délelöttönként főzicskézek,majd elsétálok vele páromhoz(mert közel a mh-e).Haza sétálok és alszom,biztos erre van szüksége a szervezetemnek,mert elolvasok a könyvemből fél oldalt és már szunya. :)

Nellike
Nekem a mensi első 3 napjában kellett UH-ra,majd a 7.-8. szuri után még egy Uh-ra,aztán a beavatkozásra.

A betegállomány miatt holnapra okosabb leszek,mert utána néznek,de ha nem találnak semmit hívom az OEP-et,ahogy Kriszti javasolta.Majd megosztom veletek!

Luciának gratula és sok boldogságot!kérjük a képet ha lesz :)

Mot!gyönyörű baba!
gabicsibe

Naposoldal és Baby.81.
Remélem a személyleírás alapján valahogy összefutunk, csak nehogy rossz embert szólítsak le. :)
Én kb. 8 - 1/4 9 felé fogok odaérni, és vagy 11-ig biztos várakozni fogok a soromra. :? Szóval ott leszek.
Nellike:
A 2-3. napon mész először, utána 1 hét múlva megint, aztán még 1-2-szer inszemmel együtt. Szóval 3-4 szer kell menni kb. (összesen) de persze ez változhat, mert ha szuper gyorsasággal nőnek a tüszők, akkor esetleg elöbb megcsinálhatják az inszemet is.
Drukkolok neked, persze addig még írunk úgyis.

Jó éjt mindenkinek! :D
Vendég

Baby!

Holnap tudom meg, hogy mennyi az annyi.
Remélem, a két bébi biztos, de ha még esetleg alakult valami, akkor lehet szó háromról is, tekintettel a többszöri sikertelen próbálkozásra.
Megkérdeztem az orvosomat, és azt mondta, hogy -bár olyan fiatal vagyok :!: ( szerinte ), külön kérésemre lehet szó a háromról.
De hát az élet majd eldönti, és úgy lesz jó.

Nem tudom, lányok, ti hogy vagytok vele, de mikor azt mondják:
Maga még olyan fiatal! hát.....
Szóval mihez képest?
A jelenlegi orvostudomány nem azt vallja, hogy a női szervezet a 20-as években a legalkalmasabb a szülésre?
És igen, manapság minden kitolódik, de azért ha valaki már évek óta vágyik kisbabára, azért az már nemigen érzi jól magát, mikor azt mondják neki: Maga még olyan fiatal.
Ti hogy vagytok ezzel?
Persze egyébként nem haragszom :wink: ,ha ezt mondják nekem, legyen ez még sokáig így.
És Wiegandt dokinkra egyébként sem lehet haragudni, főleg, hogy rámhagyta a döntést :D
Képzeljétek, a múltkor még az esernyőjét is fölajánlotta, mikor szakadt az eső.
naposoldal

Sziasztok!

Mindenkinek szorítok, aki holnap megy! Ügyesek legyetek!

Sviszter!

Köszi. Aranyos vagy!
sharon

Lányok!
Teszek fel egy friss táblát, ennyi jó hír hallatán!!!!!Aztán ha lesz még időm, jövök ma!
Kép
Kép
Kép
Vendég

Halihó!

Először is gratulálok a Mot családnak a csodás nagylányhoz!!

Másodszor, gratulálok Luciának is (így ismeretlenül).

Lányzók, holnapra Nektek csak a szokásos "VELETEK LESZÜNK" jelszót tudom :)

Én ma kiváltottam a Merionalt és a Puregont. Nyugtassatok meg, hogy a Merional beadása nem annyira bonyolult mint amilyennek elsőre látszik :D
süni76

Sziasztok :)

Tegnap voltam W dokinál. Jövő héten kell menni 3. napi vérvételre + férjemnél sperma vizsgálat.
Egyenlőre eddig jutottunk :) Ami biztos, hogy bár kimaradt 4 év, nem kell újra HSG :) Ennek nagyon örülök :)
Volt valaki közületek tegnap BMC-ben 10-12 között?

Kriszti!
Ide írom az adataim, köszönöm, hogy bekerülhetek a táblicskuba :)
Név: timy28.
Lakhely: Székesfehérvár
Doki: Még ne írd be, ha nem gond! Még vacilálok :)
Megjegyzés: 3. lombik
Eredmény: Még sajnos semmi...

Jó éjt mindenkinek!
Mennek a felesleges 4 év alatt összegyűjtött energiáim. Jut belőle mindenkinek!!!
timy28

Süni!

Szeretnélek megnyugtatni, hogy a merional beadása egyáltalán nem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnik :lol:
Én azt javaslom, először kérd meg a nővérkéket, mutassák meg, hogyan kell magadnak csinálni (már, ha magadnak akarod ).
Készséggel segítenek, adnak megfelelő tűt is.
Csak ügyesen, fog az menni!
Az első a legnehezebb, azután már csak rutinból!
naposoldal

Sziasztok!

Köszi Kriszti, hogy beírtál a táblába, remélem szerencsét hoz:)

Timy28! Én is tegnap voltam HSG-n, kb. 10-re érkeztünk és du. fél háromig ott voltunk. Türkiz kardigán, farmer, hosszú szőkésbarna haj, rémült tekintet:)

Jó éjszakát mindenkinek!

Lányok! Szorítok!!
nellike

nellike:)

Mivel Én elég "zavart" voltam :) így nem emlékszem rád sajna :(
Én az emeleten várakoztam, így valószínű nem is talizhattunk, max a recepció környékén, ott 2x is jártam.
Én alacsony vagyok, fekete, szőrös kapucnis kabiba voltam, farmernadrágban.
És rövid, tüsis barna színű hajam van.

Jó éjt:)
timy28

Naposoldal, köszi a tanácsot!!! :) Igyekezni fogok!
süni76

Sziasztok!

Megint eltűntem egy kis időre. A múlt hét csütörtökön magzatvízvizsgálaton voltam, most itthon vagyok még a héten táppénzen és pihengetek.

Az eredmény majd kb. 1hónap múlva lesz meg, de UH-ra kell menni már a jövőhéten hétfőn. Remélem minden rendben lesz!

Brigi!

Nagyon-nagyon örülök a jó híreknek!!!!!!! Minden milyen szépen alakul!!!! Nagyon vigyázzatok Magatokra!

Mindenkinek kitartást, és a kismamiknak jó pocakosodást kívánok!

Gratula a most született pici babákhoz is!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

macika68

Sziasztok!

Ezek szerint korán néztem be, még senki nem ért haza a BMC-ből. Írjatok, ha már itthon lesztek, kíváncsi vagyok, hogy haladnak a dolgok.

Kriszti!

Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy nem kezdem el az inszemet febr.-márc. körül, egy kicsit halasztok. Most elég sok időm van, de még most nem kezdhetek, márciusban pedig rengeteg munkám lesz. Ezért szerintem áprilisban megyek. Ha javítasz a táblán és nem felejted el, akkor ennyit változtatnék rajta. Előre is köszi. Remélem legközelebb már az eredmény rovaton kell a nagy semmit kitörölni! :D :D :D Most úgy érzem mindenki jó passzban van, sorra jönnek a pozitív tesztek, születnek a babák, nagyon remélem minket is jó hírek várnak ebben az évben!
sharon

Sziasztok!
Én is vagyok, útnak eresztettem a párom, elment dolgozni, este 10-íg csend lesz a lakásban... :lol:

Timy!
Természetesen beírlak téged is!!!Köszi az adatokat!És sok sikert nektek is!!!

Macika!
Megbocsájtható bűn, hogy eltüntél, legutóbb is ezt tetted, és csodás hírekkel jöttél!!!! :lol: :lol:
Nem lesz biztos semmi gond az UH-n, és tuti jó erednényt kapsz 1 hónap múlva is...Csak a jóra szabad gondolni!!!!

Sharon!
Javítalak, természetesen...vagyis már megtettem, majd a következőben látható is lesz! :wink: :lol: Mindig közbejön valami...MI is így voltunk, és most egész évben halasztunk...Vagyis reménykedünk, de hiába. Vagy ki tudja! :roll: :lol:

Még tényleg nem értek volna haza a lányok??Bár Naposoldal tuti később jön, a záróra iszonyat sokat kellett várni....

Puszi mindenkienk!
Vendég

Szasztok!

Asszem én értem haza leghamarabb, 1-kor.
Sajnos jó hírrel nem tudok szolgálni, mert apa eredménye gyalázatos, így csúszik minden.
Kriszti:
Szerintem írd be a táblázatba, hogy Estrella-inszem-kitudja?
Baby:
Örülök, hogy sikerült találkoznunk, ezek szerint jó volt a leírás. Remélem Te jó hírekkel jössz.
Naposoldallal nem tudom mi lehet, nézelődtem, de nem láttam. :?
Vendég

EStrella!!

Nagyon sajnálom, hogy nem kaptatok jó híreket!!!De eddig minden rendben volt, és csak így hírtelen leromlott az eredménye??? Bacit is találtak? Nagyon sajnálom, hogy csúsztok!!! :( :(
Vendég

Sziasztok LÁnyok!

Gondoltam én is megnézem, hazaértek-e már a mai BMC-seink...

Estrella!
Sajnálom, hogy nem jó hírekkel jöttél. :( Ilyenkor mi van? Kapott valami gyógyszert a férjed? Remélem gyorsan helyrehozzák a kiskatonák állapotát és jövő hónapra már minden rendben lesz...

Baby!
Mi újság? Kezdődhet a stimu? REmélem igen! :) ÍRj, hogy mi volt!

Naposoldal!
Hány babócád hoztál haza? Láttátok őket? Remélem jól vagy és jöhet a pihizés, a sok-sok pozitív energia! Jan. 22-én vérvétel?
Szorítok!

Kriszti!
Ezek szerint ma pihenőnapod van? Se munka, se apa... :) Aranyélet, ugye?

Gica
gica1

Gica!
Igen, ma habzsolom az életet...Csend, nyugalom, fekszem az ágyban egész nap, és nem kell semmit csinálnom!!! Ki is használom, mert holnap már kezdődik a munka....
Hétvégén meg családlátogatás vidéken...De lesz net!!!
Eddig nem volt, de tegnap bekötettem öcsémnek is, és mostmár ha hazamegyünk nem kell babanet nélkül lennem.... :lol: :lol:

A kis megfázós fejed, hogy van??Jobban vagy már??? És bár tudom lassan telnek a napok, de már csak 8 nap!!!! :wink: :lol:
Vendég

Hát én is kiakadtam, mert eddig mindig rendben volt minden, se baci, se semmi.
Most meg nem jó a milliószám, abból is alig mozog valami...ilyesmik.
Vitaminkúra, aztán 3 hét múlva újra vizsgálat. Gyógyszer erre nincs, azt mondta a doktorbácsi, hogy valószínűleg ez csak átmeneti dolog.
Ver az Isten engem, csak tudnám miért? :(
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?