Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
A hajnali kelés sajnos nekem muszáj. a szomszéd városban van a munkahelyem, és sokszor korán kell mennem dolgozni. így negyed hat körül kelek, és próbálok ébren maradni bő négy óra alvás után.
(az a baj, hogy hiába korán kell kelnem, azért nem fekszek le túl korán...) hétvégén persze délig alszok :D
ma megyek 13.45-re dokihoz, majd gondoljatok rám!
katica
katica30

Sonjus! Én felhívnám a dokimat, bár 21 napra - ha ritkán is- de akár pecsételés is lehet. Egy hét + vagy - a dokik szerint még belefér a normálisba.
Amúgy lehet rendkívüli peteérés és ovuláció.

Katica! Lesz nagy gondolás Rád!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!
Kép

HÁT?????????????????????? Majd kiderül!

Sonjus amúgy a feladatot értettem! De most már tessék leszállni a cicimről! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ha a sormintámat követem, akkor megint kétszer 36,9 jön! :lol:

Snufi????? Te hogy állsz? Mozi?

Sonjus! És ha olyan korán volt pé-d mondjuk mint Zöldinek? Akkor akár lehet pecsételés szerűségi is nem?

Katica! Gondolunk rád!+++ :wink:

Kép
bettike
Eger

Jó az még, Bigcici! Csak semmi pánik!

Kép
zölddisznó

Köszi Zöldi! Nincs pánik, amíg érzem a Bigcicim! :lol: :lol: :lol:
Egyébként is ha megjön az vagy péntek, vagy vasárnap! Nekem eddig csak ezeken a napokon jött meg! :lol:

Kata! Akkor mostantól neked is dupla drukk jár, mert amint látjuk meg volt, van a pé-d! :lol:

Kép
bettike
Eger

Én nemtom mi ez, de jobban örülnék egy Zöldi féle rendkívüli pé-nek és akkor ma nagyon sietek haza :)

Bettike!
Leszálltam :)
és a görbédet tessék visszatornázni!

Katica!
Doki drukk!

Monyókának is doki drukk!
sonjus

Sonjus! Lusta vagyok én tornázni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Gyors görbe, mert rohanásban vagyok. Toporog csak a hőm, a fene egye meg. Bár nagyon kristálytisztán éreztem vasárnap a balodali görcsöt. Most már át ne kerüljön nekem a pé későbbre, olyan jót aludtunk tegnap :lol: :

Kép

Sonjus! Beágyazódás hülyeség? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, bingó a Sonjusos ötleted!

Ancsa! Gyere haza!!!!

Kép
zölddisznó

Szép jó reggelt mindenkinek!

elizabeth: gyönyörű pocid van :)

judis: gratulálok, az már tuti zebra

Egy kicsit aggódom. Most múlt el a mensim, viszont nagyon eltért a szokottól. Most 4 napig tartott, semmi görcsölés (de tényleg semmit nem éreztem), az állaga sem olyan volt, amilyen szokott lenni és semmi derékfájás stb. Előtte 4 napig pecsételő vérzésem volt. Általában pedig 2 nap pecsételés, utána 2 nap iszonyatos görcsölés mellett megvan. És olyankor a derekam is majd leszakad. Mikor megjött, aznap csináltam tesztet, negatív lett.

Ma hajnalban arra ébredtem, hogy mindjárt elhányom magam (bocs a kifejezésért), és az émelygés most sem múlt el. Nem is tudtam reggelizni, nem kívánok semmit. reggel az émelygés mellett elkezdett a jobb oldalam is szurkálódni és a derekam is nagyon fáj.

Gondoltam már a méhenkívüli terhességre, de gondolom, akkor nem csak szúrkálódást éreznék... Meg ha a teszt akkor negatív volt...

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

sziasztok.

ancsanak hatalmas szoritas,remelem gyorsan tulleszel rajta.

sonjus,lehet pe-,lehet beagyazodas ha volt mar pe.meg lehet mas is :lol:

liza nagyon szep a pocid :)

szilva ha mehenkivuli lenne a tszt kimutatta volna.

szirom ez anagyon pe-gyanus,szerintem tulvagytok rajta.

bettike,a cicinovekedes az jooooooo :) bar nekem terhesegem alatt egy cm-ert sem not,szerencsere.

zoldi.nem semmi menyit fizetettek,de megerei ha baba lesz a vege.

rolam.az ejel az almodtam hogy gorcsol a hasam.par percel kesobb kiderult hogy nem alom volt es csak alig ertem ki a furdibe :oops:
pocsek ejszakam volt.

Kép
monyoka

Szilva a méhen kivülit is kimutatja a teszt! Hát nem tudom mi lehet! Múltkor nekem is volt ilyen mindjárt elhányom magam szitu! :cry:

Sonjus, tán tényleg beágyazódás, ha elmúlik akkor az!!!!!!! :lol:

Szirom, nekem holnap ugyanígy toporogni fog a hőm!

Bettike, tünet????? :lol: :lol: :lol:

Snufi, te hogy állsz a görbéddel!

Ancsa várunk!!!

Kép
kata05

Szilva,
először is nincs méhenkívülid, DE a méhenkívülit később mutatja ki a teszt, mert kevesebb HCGt termel mint a méhen belüli magzat. Azonkívül erős fájdalmakat is rendszerint csak később -mikor a növekedése elér egy szintet- okoz. Nem a frászt akarom rádhozni, a méhenkívüli ritka! De azért biztos ami ziher figyeld magad, és ha erősödnek a tünetek futás a dokihoz UHra.
Vendég

Monyoka! Annál szebb napod lesz ma a doki után! :wink:

Kép
bettike
Eger

betti ne ismond tiszta gyomoridegem van :? amikor megalapitota a terhesegt akkor nem izgultam igy mint most.

Kép
monyoka

Kata! Milyen tünetre gondolsz? Már mint értem, hogy babás tünetre? Vagy mensi tünetre? Egyik sincs! Csak a big cici! :lol: :lol: :lol:
Meg a halál nyugalom és türelem!
Most már úgy vagyok vele, hogy mindegy, csak történjen valami! :lol:

Kép
bettike
Eger

köszi a válaszotokat és a tanácsot. Mondjuk a figyeléssel nem lesz gond, már 10 hónapja figyelem magam, próbálom a terhesség tüneteit felfedezni magamon, de már 10x csalódtam. :cry:
De tudjátok mit: EZ AZ ÉV A MI ÉVÜNK LESZ! :wink:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Monyóka, drukk mára!

Kép
kata05

Ja, de tudok még egy tünetet! Bocsi! :lol: :lol:
Banánt és mandarint falok felváltva! :wink:

Kép
bettike
Eger

lanyok most fogok szetrobanni,a ferkjem elvitte a nogyogyszhoz kikeszitett penzem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
oke hogy tegnap osszevesztunk de azert ez mar piszoksag :evil:

Kép
monyoka

Monyoka és akkor most????????????????????

Kép
bettike
Eger

Oh, Monyóka, azért remélem nem hiúsul meg a dokihoz menetel?!

Bettike, hát persze, hogy babás tünetet kérdeztem tőled!!!! :lol:

Kép
kata05

monyoka: ezek után már csak kamatostól együtt kell, hogy visszaadja :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Sonjus ezt neked kerestem: :wink:

Megtörtént a fogantatás, bár a nők nagy részének egyelőre fogalma sincs arról, hogy egy új életet hordoz magában. Előfordulhat, hogy a beágyazódás idején a kismama pecsételő vérzést észlel, amitől nem kell megijedni: ez teljesen normális jelenség. A hólyagcsíra hormonokat kezd termelni, amelyek megakadályozzák a méh nyálkahártyájának lelökődését.

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Lányok!
Újra itt vagyok.

bettike,
Itt vagyok, visszajöttem. Mármint nem megvitatni szeretnék dolgokat, csak beszélgetni. Hosszú, csúnya ciklusokról (pfúj), meg persze mindenről!!!

monyóka,
Micsoda témát sikerült tegnap felhozni! Nem vagytok semmik csajok. Nálunk én voltam a feketebárány. A férjem előtt 8 éves kapcsolatom volt, melyet a férjemért fejeztem be. Nagyon jól tettem. persze volt egy kis átmeneti idő, amikor nem tudtam dönteni, így ketten voltak még. De tudtak egymásról!!!! De aztán csak döntöttem. A régi 8 éves kapcsolatot választottam, erre a mostani férjem azt mondta, hogy amíg látja rajtam hogy szeretem Őt, addig nem hagy békén. Na, ezzel összekavart rendesen, és így a végén maradt az új, nem biztos kapcsolat ( ami addig inkább csak szex volt ) ami mára már házassághoz és nagy nagy gyerkőc utáni vágyakozáshoz vezetett.

bettike,
jó, hogy bízol a férjedben, kell is! Ha ezt kihasználnák úgyis szétrugnánk a t...-et. Nem? De azért Ők sem hülyék, hogy az ilyen csajokat kihasználják!!!A nagy cicik jók!!! Ezt milyen hamar észreveszi a férfiember, ugye?
Küldök privit, engem is belepakolnál a táblába?

szilva,
Akkor mi MacaVibe kérdésponton vagyunk.
Én lehet, hogy előbb elkezdem az E-vitamint, amit ajánlottak a lányok. Engem jól megszívattak a dm-ben. A Maca alatt akciós ár volt kint, de már a pénztárnál az 5000 FT-ot fizettem. Így buktam 1100-at. Piszkok.
Ne gondolj rosszra! Lehet, ott normál helyenis baba, nem??!!

snufi,
Mozi jó volt? Kicsit kikapcsolódtál. Kell néha, ügyi vagy! Mit vásároltál? Talán meglepted magad ezzel-azzal?
Szóval Te is diétázol. Szükséges?

kata05,
Te hová jársz fogorvoshoz? Végül is lehet, hogy egy és azonos jóképű doktorbácsihoz járunk.

eliza,
Nagyon szép a pocakod. Növeszgetsd csak szépen és egészségben!

csikken,
Legalább jóképű a nőgyogyi?
Gondolom azért maradsz Apánál, a doki csak segédkezzen! De ügyesen!

sonjus,
Lehet, hogy elpattant egy erecske.
Nem voltál stresszesebb stb. ebben a hónapban? Fertőzés? Nekem múltkor ettől volt hasonló.

katica,
Szegénykém, jó korán kell kelned. Hogy bírod? Fitti csaj vagy!!

zöldi,
Mármint mire is érek rá? Bocsi, elveszítettem a fonalat. Amúgy 27 leszek áprilisban.

judis,
Szépséges erős csíkozat! Mégegy nagy GRATULA!

szezsó,
Tényleg korai, nem?Ne kenődj el! Bármi lehet még!
Jó üzlet a 2007 karácsonyán bömbölő baba is!!!
mfpan

:lol: megvan a penz.felhivtam es mielott kerdeztem volna mar mondta is hogy hova dugta el.mondjuk csakazertis :twisted: o a hibas,minek dugta el olyan helyre ahol nem keresem :lol:

mfpan.nalam is volt ilyen helyzet ketszer hogy ket ferfi(ferjem es egy masik)de akkor egyikkel sem volt sexualis kapcsolatom,a parommal sem pedig akkor mar egyutt eltunk.
az amolyan fellangolas volt de semmi nem tortent csak beszelgettunk.soha nem csaltam meg a ferjem.
akkor volt piszok nehez mikor valasztanom kellet.en a biztosat valasztottam.

Kép
monyoka

Nem is lehetne szebb ajándék karácsonyra, mint egy vagy akár kettő :lol: baba.

Szilvi

szilvaqueen

Pan most nézem Szoboszlói vagy, így kizárt, hogy egyhez járunk! :lol:

Kép
kata05

Szoboszlót nagyon szeretem, szerettem. Odajártam középiskolába.

Szilvi

szilvaqueen

Mfpan! Szoboszló! :lol: :lol: Ott voltunk nászúton! :lol: :lol:
Megfogadtuk, hogy minden évben visszamegyünk!

Nekem is fiatal, helyes fogdokim van! :lol: Mindig poénkodik! :wink:

Kép
bettike
Eger

Lányok!
Köszi a tippeket, tudjátok, ha lehetne választani melyiket választanám!!! (beágyazódás) :)

Na de nekem nincs ilyen szerencsém!
Ha mégis lenne, akkor a szülinapomkor csinálnék tesztet (mondjuk)és milyen szép ajándék lenne, ha pozitív lenne :) Mondjuk, fogalmam sincs mikor volt pé, hogy volt-e egyáltalán, és akkor most hányadik dpo is lehet :)

Még jó, hogy lekattantam a témáról, nem? :lol:
sonjus

katica én is 5-kor kelek. Ha hőmérek, akkor előbb, de most abbahagytam, mert most semmi értelme. MAJD HA MEGJÖN...
Drukkolkok a doki miatt.

babaimádó
Kép
babaimado

monyoka,
Persze akkor nekem sem volt férjem. (Csak egy 8 éves kapcsolatom) Abból éreztem, hogy lépnem kell, csak nehéz volt a biztosat feladni. De jól tettem, hogy az újat választottam.
Te pedig a biztosat választottad, Neked ez volt a jó döntésed!!
Micsoda kis fellángolós, pasizós csajok voltunk!!! Ma meg ....

kata,
Ja, én meg most nézem, hogy Te Bp! Mindegy, ezek szerint sok jóképű fogorvos van.

szilva,
Én is imádom Szoboszlót. Igaz még csak másfél éve lakunk ott, de szuper. Nem egy túlnyüzsgő nagyváros, de nem is egy kis falu. Kettő közötti. Olyan ott lakni, mintha, mindig nyaralnánk.

bettike,
Ezek a jó dokik! Mikor az ember majd bekakil félelmében, legalább oldják a feszkót a szép pofijukkal, meg szövegükkel.
mfpan

Az E-vitaminos kérdéseimre senki nem válaszolt!! :(

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado!
Ja bocsi! Ha jól tudom, akkor a pasiknak serkentik a spermákat, nekünk meg segíti a pé-t, meg a beágyazódást!

Kép
bettike
Eger

Köszi lányok a jókívánságokat! :)

Mindenkinek drukk az elkövetkező napokhoz! :)

Kép
elizabeth25

Liza! Nagyon szép pocikád van.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Bettike drukkolok neked hogy jó ideig ne jöjjön meg, na persze baba miatt :)

Tényleg jó fej a dokim és jóképű és fiatalabb a férjemnél :)

De én imádom a férjemet és szerintem őis a családját :) :) Van már vagy 4 gyereke.

Csak nagyon drága sajnos :( :(

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Ma átment előttem egy fekete macska az úton jobbról-balra! Mondjuk tök sötét volt, de én feketének néztem :) Eddig ez mindig szerencsét hozott. Mikor balról ment jobbra, pár 100 méter után összetörték az autómat :shock:

Ki ne javítsátok, hogy pont ellenkező irány jelent jót, mert megmekkenek :lol: !

Én fél 5-kor szoktam kelni :(

Tegnap jót nevettem, mert van egy baba lázcsillapító reklám a tv-ben, ami valahogy úgy kezdődik, hogy: "benézek a 3 hónapos kisfiam ágyába és látom, hogy szörnyen érzi magát"
(vagy valami ilyesmi)
Na erre a párom: Még jó, hogy lázas az a gyerek, ha nincs is betakarva! :)
És nekem mondogatja, hogy ne foglalkozzam a baba témával :)
sonjus

Na sziasztok!

Jó sokat írtatok, a mindenit! Eddig olvastalak Titeket! :o

Judis, hangos GRATU!!! :lol:

Eliza, szép nagy pociiiiii!!! :D

Csikken, tényleg jó fej a dokid! :wink:

Szirmi, ma tonhalsali (sok-sok-sok zöldségből a sali szezámmaggal leszórva) ! Tegnap vettem biokávét! Egész jó! :)

Kata, a Holyday-t néztük, sírós volt ...., tetszett nagyon! :D

Katica, Monyóka, mennek a szurkok!!! :wink:

Mpan! 6 kg-ot híztam az elmúlt fél év alatt (leszoktam a cigiről, vitaminok, boldog házasélet,... ) (58 vok most :roll: )

Na, és a görbém:

Kép

Ja, és tegnap kicsit vásároltam is..., így jó kedvem lett!!! :lol: Vettem egy inget, egy ővet és egy bugyit! :oops: (meg biocuccokat)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

csikken,
Hát a jófejséget és szép pofit is meg kell fizetni ..... Enyém is drága, mármint anyagilag.
Nálunk a férjem a fiatalabb, de a dokinak nincs - vagyis mikor utoljára nála voltam, még gyűrű sem volt a kezén - családja.
Jó, jó néztem igen!!! Ekkora bűn ez???
Akkor is a férjem a legeslegjobb férfi az ÉLETEMBEN!!!
Mégha ez a fogdoki kickbox bajnok - mert az - is!!!!

sonjus,
Hát ha ez már így egyszer bejött neked, akkor most is be fog!!!!
Nem tudok ilyen erről jött vagy arról jött szabályt.Ilyenek ezek a fickók! Őket is nagyon foglalkoztatja, csak ők ezt máshogy kezelik. Azért néha Ők is elszólják magugat, lásd a Te eseted!!!
mfpan

Snufi! Kafa görbe! :lol: :lol:
Tök jól elfoglaltad magad! :lol:

Sonjus! Ez jó story! Hogy lebuktatta magát! :lol:
Ja és fekete macska! Szerintem szerencsés dolog és mindegy, hogy honnan jött, merre ment!

Az én fogdokim is foglalt! :lol: Bánja a fene! :wink: Mesél is mindig a családjáról! Nem is tudom, hogy ha átlagban viszonyítanánk én vagy ő beszélünk többet, de hát a fogorvosi székben nekem nincs lehetőségem bizonyítani, hogy tudok annyit beszélni mint ő! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja! Kata! Esküvővel kapcsolatban akartam írni! A CLUB TV-n szokott lenni 2 fajta műsor is esküvőkről! Az egyik címe a Menyasszörnyek :lol: érdekes, hogy egy menyasszony meddig elfajul! :lol: A másik műsorban pedig egymásnak szervezi a két pár a lagzit! Mind a kettő érdekes! Én végig néztem ezeket, mikor a lagzinkra készülődtem, láttam jó ötleteket! Még mostanában is megnézek egy-egy adást! Ha van időd nézz rá, meg ha gondolod!

Kép
bettike
Eger

Babaimado!

Nem találom, hogy mit kérdeztél az E-vitaminról. A dokim nekem javasolta a szedését.

Judis!

Gratulálok a 2 csíkhoz!

..
Köszönöm a szülinapi jókívánságokat!

Eliza!

Hű de szép nagy poci!

Az enyém kb. ekkora (bár ez még a 18 hetes pocak):

Kép

Kép
babancs

snufi,
Milyen magassághoz jött az az 58 kg?
Amúgy én is így jártam, csak rám - úgy érzem - 3 hónap alatt szaladt fel néhány kiló, amikortól is szedem a vitamint. Mérlegre nem merek állni!! Még jó, hogy soha nem cigiztem!!! Mi lenne akkor!!!
Nálam az a baj, hogy pici is vagyok (159 cm), ehhez viszont inkább erősebb testalkatú. Sajnos egy éve abbahagytam a kézilabdázást, és azóta az izmok 'átalakulóban' vannak....

bettike,
Szóval nagy dumás vagy!!!???
mfpan

Babancs,
nekem most nagyobb a pocakom mint neked 18 hetesen volt! :D
Vendég

Nyugi Áfi, az enyém is nagyobb :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mpan, 164 cm vok. Te hány kg vagy?