Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Hogy vagytok?

Porsika:
a dokim (főnököm) szabin van, holnap dolgozik először. Ha belefér az időbe, akkor már holnap megnézetem magam, ha nem akkor majd pénteken. De képet mindenképpen próbálok kérni.

Arwen:
a hányást eddig sikerült megúsznom, de az émelygés az minden reggel megvan. Amíg fekszem semmi bajom, de amint felülök már kezd gyötörni. Aztán mire kiérek a fürdőszobába, már mennem is kell WC-re. De ez minden reggel. Szerintetek lehet összefüggés az émelygés és nagyWC között? (Már írtam, hogy nem szoktam hányni, inkább hasmenésem van, ha problémás a gyomrom) Utána pár falatot legyűrök, abban a tudatban, hogy használ, aztán készülődök és indulok. Séta közben nincs is bajom, de 40 percet buszozok a munkahelyemre. Ezt elég nehezen viselem.
Na, de azért túlélem, remélem rosszabb nem nagyon lesz.

Nán-dorka: kicsit elírtad a babád korát, 18 hónap kicsit sok, nem? Nem akarok ám kötekedni, nem értsd félre, csak feltűnt.
Gratula a kislányhoz. Várjuk a képet.

Szép napot mindenkinek.
vivi79

sziasztok!

hát igen a magándoki csodája...mi is minimum 1/21 órát várunk pedig ugye időpontra megyünk!múltkor 2 nő volt előttem ez 2 óra volt mert dokibácsi beszélgetős kedvében volt.bemegyek azt mondja na akkor pörgessük mert ma annyit beszélek...20 perc alatt végeztem.az a jó hogy mindig odairják a számomat tehát ha szülés van szólnak hogy nem menjek.
van jegyünk a Van Gogh kiállitásra hát piszok drága a kultúra...
Meri tegnap maradt a szendvicsemen feltét mert pont mikor tettem be a mikróba akkor borult le és csak 1 sajt ment veszendőbe.ma reggel simán lement kedvenc ásv.tabl. :wink:
de hogy egyszerre ennyit...te egy hős vagy a szememben!ű
Lányok örülök hogy minden kismami rendben van szoritsatok hogy 24.-én én is jó hireket halljak.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Most picit tudok lenni :lol: :lol:

Nan-dorka: en is neztem,hogy elirtad es a babo mar 18 honapos :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulalok a kislanyhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nevek? :wink:
A masik helyet,ahol Uhon voltunk a dokim ajanlotta,de nem mint Uhos hely,hanem egyeb mas vizsgalat miatt.Ugyhoyg ismeri :lol:
De attol meg nem tudom,hogy hoyg talaljam..
Jaj ugy utalom az ilyen szitukat. :( nem szeretnek kellemetlen helyzetet...
Fiunevunk.....haaaaaaaaaaaaaaaat....iagazbol sok olyan van,ami nekem tetszik,de az Uram megvetozza :( na de forditva is :lol:
Viszont jelenleg az Attila a nyero....talan :wink: Zalan is bejon es a Marcell.De megvan par,ami mindkettonknek tetszik,csak hat donteni kell.De ahogy magunkat ismerem,meg kepbe kerul par :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajni,persze az lenne alegtutibb,hoyg nem szolok,hanem elmegyunk oda IS.Csak az tart vissza,hogy azert a manonak biztosan nem hasznal,ha annyit Uhzzak...nem?
Meg azert az is vonz,hoyg sztem az o gepen nem fogja latni a nemet...a 3-4D az meg azert eleg egyertelmuen megmutizza :lol:
Maca Vibe,en csak hallottam rola,de jokat :lol:
nem akarok hulyesegt irni,de azt a paisknak kell szedni ugye?Es a spermiumok minoseget javitja,nem?Vagy keverek most vmit? :oops:
De ismeroseim,akik hasznaltak,azt mondtak tutko :lol:
Sajnalom,hoyg Apa elutazott...... :(
Ez ilyenkor nagyon nehez,tudom :(
De koncentralj a kozelgo utazasra!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: Oda mar egyutt mentek es huuu de jo lesz!!! :wink: :wink: :wink:

Marietta:en most azon drukkolok Neked,hoyg a ciszta szepen felszivodott es ne is jojjon meg,mert vmi mas koltozott be a pocidba,ami nem engedi a mensit :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Varom,hoyg ujabb babokrol deruljon ki a neme,ez olyan izgi!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek,majd kesobb meg jovok!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Esztora,hat perzse,hoyg 24en jo hireket hallasz!!!!!
Ne is gondolj masra,hisz mas lehetoseg nincs :wink:

Vivi,emelyges,hat igen a franko :(
A hasmenest sajnalom,az is nagyon rossz... :( Nem tudom,hyog van e osszefugges kozottuk,de en mondjuk ezt meg nem hallottam,kerdezd meg legkozelebb a dokidat!
Az utazast megertem,hyog nehezen viseled,az elso idoszakban en teljesen kesz voltam minden tomegkozlekedesi eszkozon,de mega kocsiban is!!Tok rosszul voltam.... :(
Csaka friss levego volt jo...
De remelejuk hamar elmulik es nem is lesz tul rossz ez az elso idoszak Neked!!!

Ragotaval mi lehet?

Kép

Kép
arwen07

Köszi Arwen!én is állok hozzá a dolgokhoz!
Lányok gratuláljatok akkora marha vagyok néha!zsemlét vágtam a legkisebb és leghegyesebb késsel.persze hogy a tenyeremben landolt.könyékig lezsibbadtam.egy szerencse bal kezem az áldozat.
megyek is dolgozni nehogy megint kárt tegyek magamban. :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen:
nekem: 5, 7, 9, 11, 13, 15, 18, 21, 24, 28, 32, 36, 38, 40, 42. hétn volt uh. :)
Szval sztem nem árt. Nekem lett egy gyönyőrű, okos, csodálatos fiam. És nem is vagyok elfogult. :wink:
Amugy ebből 1 volt nekm 4 D-s, a 21. heti. :)

Maca Vibe: nők is, férfiak is szedhetik. Én magamnak gondoltam. :)
Vendég

Hajni: én szedtem 5 db-ot a Maca Vibe-ből. Csak most esett le, hogy mi az.
Eredetileg a páromnak vettem, de ő nem szedte el. Én meg elkezdtem, de azt olvastam róla, hogy nem szabad várandósan szedni, így abba is hagytam. Pedig én is sok jót hallottam róla.

Esztora: remélem nem komoly a vágás. Az meg természetes, hogy jó híreket hallasz.

Ágota remélhetőleg azért nem ír, mert a nettel van gondja.

Arwen: én is utálom az efféle helyzeteket. Talán az a legjobb, ha nem mondod meg a dokidnak.
Ha maradok majd a jelenlegi nődokimnál és vállal, az a szerencse, hogy a felesége foglalkozik 4d-vel. Szóval családban marad.
A dokim egyébként szülés-nőgyógyász és onkológus. Ahogy láttam az onkológia izgatja az agyát nagyon. Viszont amikor ott vagyok a váróban azt tapasztalom, hogy nyüzsögnek a kismamik.
meriann

Meri nem komoly a vágás csak a kis gonosz hegye szaladt be rendesen.
az én dokim is 3 az 1ben de mindig volt nála is kismami amikor mentünk.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,jajjjjjjjjjjjjjjjjj! :(

Ugy latom az lesz a nyero,ha nem mondok semmit a dokinak,hanem elmegyek oda is,es kesz :lol:

Hajni,hat igen,valoszinuleg nem art az Uh,csak hat mit lehet tudni...nekem is volt mar eddig 4x....

Kép

Kép
arwen07

Halihó Leányok!

elnézést, hogy így eltűntem, de most tanítom be a kollégát, és...Mellette nem tudok babanetezni, mert csüng minden mozdulatomon :-) ez teljesen jóindulatúan mondom, mert érdeklődő, és ez jó!

Aranyosak vagytok, hogy izgultok értem. Nagyon jól vagyunk! Kismuki úgy mozog, hogy esténként hullámzik a pocakom :-)

A mesét imádja, meg a zenét! No és az Apját. Sajnos mostanság éjszakás műszakban van, de reggel, amikor megérkezik, egyből ugrabugrál Manócska! Szerintem már most odavannak egymásért (az Apuka biztos :-) )

A közérzetünk is nagyon jó. Imádo m, amikor mocorog. Egyik nap úgy belémrúgott, valami meghatározhatatlan helyre, hogy felkiáltottam...de ezeket is imádom .-) mert ez a jele, hogy jól van.

Sajni nem tudtam még behozni a lemaradásaimat olvasás terén...de igyekszem. Vivinek azt hiszem még nem gratuláltam, de nagyon-nagyon örülök!!!!!!!

Nán-Dorka, Örülök hogy kislány (remélem Ti is)!

No pusszancs Lányok, mindenkinek kívánok szép napot!

Pussza Ág

KépKép
KépKép
ragota

Ragota de jó, hogy minden rendben. Az ismerős kismamik mindegyike mesélte a pocakhullámzást. Érdekes lehet.

Nézzétek mit találtam: http://www.eletforma.hu/?r=1299

"A magzat "közbeszól". A korai terhességi hányás, a vérezgetések, a görcsök stb. mind arra figyelmezetik az anyát, hogy "figyelj már rám!", "velem is foglalkozz!", "engedd már el magad!" stb. stb. A baj az, hogy általában "ezeket az üzeneteket meghallva is nehéz eleget tenni, hiszen a tünet pont ellenkező folyamatot, az aggódást, a félelmet, a szorongást indítja be, amely külön fokozhatja a tünetet. "

Fioona hol vagy?
meriann

Ragota,de jo,hoyg jottel!
Nalam is pont ez a helyzet,betanitom az utodot,ugyhogy megertem,hoyg miert nem tudsz jonni! :wink:
En is ma csak azert vagyok ilyen aktiv,mert ma nincs bent :lol: :lol:
De amikor itt van,akkor no netezes,ugyebar....
Orulok,hoyg jol vagytok!!!Nagyon jo lehet ennyire erezni mar a manot!En is ugy varom mar!!!

Jut eszembe...kb 2 napja erzek vmit..estenkent..a hasmaban olyan furat...mintha vmi kaparaszas lenne belul vagy iylesmi...de azon gondolkodtam,hyog lehetcsak bekepzelem,merta nnyira koncentralok ra? :oops:
Meg korai lenne elso babat ilyen hamar erezgetni,nem?
Bar mondjuk elegge gyengen erezem azt avalamit....de mar nagyon varom,hoyg hatarozottan erezzem,hoyg IGEN EZ O!!!!!
Aznfantazstikus lesz!na meg ha mar az Apja kivulrol is erzi!Az biztosan nagyon jo lesz!
Nekik is sokkal valosagosabb lesz a mano attol....szerintem,hoyg erzik!

Meri,erdekesek ezek a dolgok,mert biztosan ezzel is fel akarjak hivnimagukra a figyelmunket,de hat teny,hoyg mi ilynekor altalaban aggodunk :wink:

Fioooooooooooona?

Kép

Kép
arwen07

Meri nagyon jó ez az irás!
Be kell hogy valljam igazából én is azóta kötödöm jobban lúrkóhoz hogy láthattam ahogy növekszik és mocorog.
Arwen nekem a 6.Uh következik 2 hét múlva.tuti hogy nem kedvelik mert a miénk folyton kalimpál mind a két kezével hogy vegyétek már le rólam ezt az izét!de nem hiszem hogy ártana nekik.

Bridzsi

Kép
esztora

Szia Ágota!
De jó, hogy jöttél. Örülök, hogy minden rendben van Veletek. Írásodból is kitűnik, hogy nagyon lelkes vagy, Apával együtt. Jó volt olvasni a soraidat, árad belőle az energia.

Fiona!
Merre jársz, hogy nem nézel be hozzánk? Talán doki bácsinál? Tudni már, hogy kislány lesz-e vagy kisfiú?

Arwen!
Az apró érzések szerintem biztosan a babától vannak, hamarosan erősödni fognak, és akkor már egyértelműen el tudod dönteni. De jó Neked.
vivi79

Csak gyorsan, mert megyünk vásárolni. De. írtam Nándorkának levelet, de elszált, mert szolgáltató szüneteltette a szolgáltatást. :twisted: Este pótolom. UH holnap 13-kor! :mrgreen:
Szopipárna még mindig nincs. :cry:
Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Szia Fiona!!!!!!!!Huuuu de jo lesz holnap,nagyon gondolok Ratok majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El is felejtettem mondani,hyog vettunk szopiparnat :lol: :lol: :lol:
Majdnem elajultam,hyog mennyibe kerul,de megvettuk,mert nagyon szerettem volna es huuuuuuuuuunagyon jooooooooooo!
A ferjem rajtam rohog,amikro beleterpeszkedem! :lol:
ugy szoktam tvzni,hogy a hatam moge teszem,es mint vmi karfa van a karom alatt, a hatso resze meg a derekamat tamasztja,kiraly :lol: :lol: :lol:
De fekve is nagyon jo es sokfele pozicioban hazsnalhato!
vegul mikrogyonygoset(vagy hoyg hivjak) vettunk,mert a Brendonban az volt csak,de nekem bejon,olyan mint a babzsak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilyen, a huzat is :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
arwen07

Arwen hasonló az izlésünk!ugyan ilyen párnát hozott nekem is Jézuska.igaz az enyém azóta is a zacsiban van. :? olyan büdi szaga van hogy nem birtam eddig kiszedni de majd most!kipróbálom.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Megjöttünk, jól el is fáradtam. Az egész város körbe kellett futni gyerek trikóért.

Arwen gratulálok, sztem tuti a babát érzed. Lillával én is a 16. héten éreztem először. Ugye milyen jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Nán-DÓRKA gratula a leányzóhoz. Anno nekünk is harapó fogóval kellett kihúzni a dokiból, mi van a baba lába között.
[quote]F írta:ioona Neked ugye holnap derül ki?

Úgy legyen! Már próbáltam kérlelni a babát, de úgyis az lesz, amit ő akar. A párom ma kinyilvánította, hogy neki az is tetszene, ha meglepi maradna. :shock: Majdnem leharaptam a fejét! :P

Esztora tessék jobban vigyázni magadra! Tényleg büdi a párnád? :shock: Lehet, kikellene tenni, szellőzni a napra. Állítólag ezek a gyöngyök valami építési szigetelő anyagok. Remélem az enyém is megjön holnap, folyton az ablakban lógok, nem e jön a postás. :oops: Persze rendeltem keresztszemes cuccot is, és arról sincs semmi hír! :cry: :cry: :cry: Én meg nem tudok mihez kezdeni esténként mikor apa éjszakás. Tv-ben nincs jó műsor, a gép előtt már nem jó ülni, könyvhöz meg már fáradt vagyok olyankor.
Megyek is, mert most is ledőlnék inkább.
Azért Nán-dorka megírom még a privit.
Jó éjt, sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Ja még akartam mutatni, hogy én ilyen huzattal rendeltem. Kép

Amúgy a szopipárnás oldalon 4000Ft a poli töltetű. Tudom, neked már késő Arwen, de esetleg valakinek még jól jöhet az infó.
Az enyém 7,5 tönköly töltettel, na az se a legolcsóbb. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Esztoraaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: legjobb,hoyg en is attettem a masik szobaba,mert nem birtam a szagat,ugyhogy elso este fetrengtem rajta,de aztan atraktam oda szellozni...
Hat igen,sajna vmi muanyag szaga van...mert ugye az van benne :(
A zacsibol mindenkepp vedd ki es szelloztesd ezerrel.... :wink: Vicces,hoyg egyforma!!!!De olyan edi ez a huzat,ugye? :lol:

Fiona,de jo lesz nektek holnap!!!En drukkolok,hoyg lassatok a nemet!Azert azt olyan jo tudni :lol:
Nem vagyok benne bizti,hoyg ez a bab a pocimban,mert pl ma nem nagyon ereztem semmit....vagy nem tudom :oops:
Szoval nagyon gyenge ez meg,es emaitt nem vagyok benne biztos,de majdcsak felerosodik,es akkor mar bizti leszek benne :lol:
Jo ez a szin a szopiparnahoz,trendi :lol:
Amugy en le sem meerm irni mennyi volt a Brendonban,de basszus joval dragabb,mint a Te tonkolyod :( :(
Estenkent meg megertelek,hogy inkabb kerezstszemeznel,mert en is kesz vagyok a tv musortol :(
En is mostanasag nehezen veszem ra magam az olvasasra,pedig lenne mit!!Annyi konyvet szereztem be tavaly,hogy kb 1 evre lenne eleg olvasni,ha most elkezdem...
En estenkent,ha egyedul vagyok esteleg,akkor leginkabb dvdzem :lol: Es abba is belealszom kb 20 perc utan :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Hangoskönyvek, lányok? Coelho-tól hallgattam legutóbb, olyan jó volt a kádban elnyúlva... :D

Megkaptam, Fioona, nagyon köszi.

Nekem mázlim volt a szopipárnával, h ilyen hamar megjött. Csak nem tudom a fejemet rárakni csak úgy, mert a tönkölypelyva nekem nagyon zizeg. Rakok a tetejére egy kispárnát, a hátamat meg közvetlenül támasztja alvás közben, mert a hátamat nem zavarja a zizegés.
Tönköllyel alvók, meg lehet szokni a zizegést? A baba abba fog beleszokni, gondolom, őt nem fogja zavarni.

Köszönjük a gratulációkat a talán-kislány nevében (én még hagyok esélyt a fiúcskának is)! NAgyon örülök, én lányt szeretnék most már, a fiam után, pont ezért sem akarom túlságosan beleélni magam, nehogy aztán csalódottan fogadjam az első percekben a picit!
És kösz, Porsika kérdezte, jobban vagyok-e már, mosatnában legalább a torna felét megcsinálom (intimtorna), és talán az is segít. Tényleg, atyaég, ennyit számítana, ma is meg sem kottyant a félóra séta! :o De jó! :)

Arwen, sztem is ő az. Érzed te azt, h mihez járul saját érzés, fájdalom vagy iylesmi pl. a belekben, és mihez nem. Ha gyanús, az a Te drágaságod lesz! :)
Szépek a neveitek!

Ágota, jó volt olvasni Téged! Örülök a sok jónak!!!

Esztora, Te, vigyázz magadra!

Meri, tényleg, igaz lett az inga! (VAgyis úgy néz ki. Jún-ban tudunk csak biztosat.)

Fioona, drukkolok!!!

Kép

Kép
nán-dorka

tényleg szerintem is ez volt a legjobb huzat a brendonban.hát igen az ára...
mondjuk szerintem jobb a formája és nagyobb is mint amit a neten láttam,szellőzést mindjárt kezdem.kiveszem a zacskóból!
Fioona én is drukkolok holnapra,nálunk mindenki tudni szeretné mi van a két lábikó között :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Volt egy kis internetes problémánk a héten, így nem tudtam jönni :evil: Most próbálom pótolni.

Vivi:
én még nem is gratuláltam, nagyon örülök neked !!!!! :lol: Kitartás a rosszullétekhez bármilyen formában jelentkezik is. Nekem az elején sokszor volt hasmenésem úgy, hogy nem tudtam mitől, mert semmi olyat nem ettem ami ezt indokolta volna. Azt mondják ez is egy velejáró lehet. Aztán elmúlt ez is :lol:

Nán-dorka: gratula a kislányhoz

Arwen: én elmondtam a dokimnak, hogy akarok menni 4d-re a géndiagnosztikai központba. Azt mondta, hogy OK, mivel ismeri őket, nem kell bemenni külön a kórházba a 18. heti UH-ra hanem elfogadja, amit ők írnak. Így nem kellett sorbaülnöm a kórházban.
Szerintem a babát érzed már ;) Aztán egy idő után annyit fog ugrálni, hogy csak na. Nálunk ha apa vagy én énekelek neki, akkor nagyon ugrál. Ha apa puszit ad a hasamra akkoris :lol: Szóval kívánom, hogy minél hamarabb beinduljon a te babócád is :)

Marietta: akkor most jól alakultak a dolgok, akkor jöhet a babóca minél hamarabb. Amilyen tavaszias idő van kint a gólyák hamarosan megjelennek :lol: Jelöltelek az iwiw-en...

Esztóra: jó hireket fogsz hallani, addigis nem kellene "harakirizni" :lol:

Hajni: a Maca Vibe-ról én idáig csak jókat hallottam. Én is gondoltam rá annak idején, hogy szedni kellene, csak nem kaptam sehol...

Fiona: ha megbeszélted a babával akkor biztosan meg fogja mutatni, hogy mi van a lába között :lol:

Én jól vagyok, fekszem, unatkozom, olvasok, butítom magam a TV-vel. Mennyi hülye műsor létezik. Mindenesetre vérzés nincs (kipp-kopp) Méhszáj puhulást meg ugye nem tudom magamnak megnézni :oops: Sokat beszélgetek a Gábor babával, hogy maradjon még bent, mert neki egyelőre ott a jó. Úgy néz ki, talán hallgat rám. Próbálok olyan dolgokat enni, amit szerintem szeret ;) Ő meg cserébe sokat mocorog, hogy ne legyen lehetőségem aggódni. :) Viszont a hátam rettentően fáj a nyakcsigolyától kiindulva végig a gerincem mentén, meg a mindkét combom külső oldala. Szerintetek az a fekvés miatt lehet? A combom ok, de a hátam?? :roll:

Fiona, Nán-dorka, Hajni: mikor érdemes elmenni szülés felkészítő tanfolyamra?

Ti mikor kezdtek el babadolgokat vásárolni?

Tapasztalt környezetvédőktől kérdezném, hogy hogyan ártok kevésbé a környezetemnek, ha az olajat, amiben sütöttem valamit a WC-be öntöm vagy ha üvegbe rakom és a szemétbe dobom, így kikerül a szeméttelepre? :roll:
adrienna

Sziasztok!

Volt egy kis internetes problémánk a héten, így nem tudtam jönni :evil: Most próbálom pótolni.

Vivi:
én még nem is gratuláltam, nagyon örülök neked !!!!! :lol: Kitartás a rosszullétekhez bármilyen formában jelentkezik is. Nekem az elején sokszor volt hasmenésem úgy, hogy nem tudtam mitől, mert semmi olyat nem ettem ami ezt indokolta volna. Azt mondják ez is egy velejáró lehet. Aztán elmúlt ez is :lol:

Nán-dorka:
gratula a kislányhoz

Arwen: én elmondtam a dokimnak, hogy akarok menni 4d-re a géndiagnosztikai központba. Azt mondta, hogy OK, mivel ismeri őket, nem kell bemenni külön a kórházba a 18. heti UH-ra hanem elfogadja, amit ők írnak. Így nem kellett sorbaülnöm a kórházban.
Szerintem a babát érzed már ;) Aztán egy idő után annyit fog ugrálni, hogy csak na. Nálunk ha apa vagy én énekelek neki, akkor nagyon ugrál. Ha apa puszit ad a hasamra akkoris :lol: Szóval kívánom, hogy minél hamarabb beinduljon a te babócád is :)

Marietta: akkor most jól alakultak a dolgok, akkor jöhet a babóca minél hamarabb. Amilyen tavaszias idő van kint a gólyák hamarosan megjelennek :lol: Jelöltelek az iwiw-en...

Esztóra: jó hireket fogsz hallani, addigis nem kellene "harakirizni" :lol:

Hajni: a Maca Vibe-ról én idáig csak jókat hallottam. Én is gondoltam rá annak idején, hogy szedni kellene, csak nem kaptam sehol...

Fiona:
ha megbeszélted a babával akkor biztosan meg fogja mutatni, hogy mi van a lába között :lol:

Én jól vagyok, fekszem, unatkozom, olvasok, butítom magam a TV-vel. Mennyi hülye műsor létezik. Mindenesetre vérzés nincs (kipp-kopp) Méhszáj puhulást meg ugye nem tudom magamnak megnézni :oops: Sokat beszélgetek a Gábor babával, hogy maradjon még bent, mert neki egyelőre ott a jó. Úgy néz ki, talán hallgat rám. Próbálok olyan dolgokat enni, amit szerintem szeret ;) Ő meg cserébe sokat mocorog, hogy ne legyen lehetőségem aggódni. :) Viszont a hátam rettentően fáj a nyakcsigolyától kiindulva végig a gerincem mentén, meg a mindkét combom külső oldala. Szerintetek az a fekvés miatt lehet? A combom ok, de a hátam?? :roll:

Fiona, Nán-dorka, Hajni: mikor érdemes elmenni szülés felkészítő tanfolyamra?

Ti mikor kezdtek el babadolgokat vásárolni?

Tapasztalt környezetvédőktől kérdezném, hogy hogyan ártok kevésbé a környezetemnek, ha az olajat, amiben sütöttem valamit a WC-be öntöm vagy ha üvegbe rakom és a szemétbe dobom, így kikerül a szeméttelepre? :roll:

Kép
Kép
adrienna

ajajaj, 2x is elment, bocsánat :oops: a fekve gépelés....

Kép
Kép
adrienna

Adrienna örülök hogy jöttél minden rendben és maradjon is igy!
én meg igérem nem szúrom le magam hetente! :wink:
én is sokat beszélgetek magamban főleg a méhlepény ügyében!komolyan én csak centiket kérek!vigyázok én magamra továbbra is!
az olaj ügyében az lenne a legjobb ha összegyüjtenéd és leadnád ahol átveszik de nem tudom ki csinálja ezt meg.természetesen biztos van ilyen emberke.
én már nagyon vennék csak 1-2 dolgot de mindig jön v.mi ami miatt nem merek.
este kiprobáltam a szopipárnát hát isteni jó feküdni rajt el is aludtam...

Bridzsi

Kép
esztora

Esztóra, ne aggódj, meg lesznek a centik és minden rendben lesz.
Nem is hallottam róla, hogy vannak ilyen olaj leadó helyek, de akkor utána nézek, bevallom őszintén, erre pont nem gondoltam. :oops:

Én már úgy vásárolnék... Rokonoktól pénz is kaptunk, így még némi pénz is lenne rá... El is határoztam, hogy a 4. 5. hónaptól szép lassan mindent megveszünk. dehát most be vagyok parázva ... nem tudom, mi legyen... :roll:

Kép
Kép
adrienna

Csajok:
halvány csík is csík?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

HAJNIIIIIIIIII, persze hogy csííííííííííík :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de örülök

Kép
Kép
adrienna

Nekem olyan halvány volt elsőre, hogy csak 10 perc után látszott, de az is csíííík volt, szóval tuti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Adri:
köszi.
Igazából ma még csak a 27. nap. Szval szombaton lett volna aktuális, de tegnap este hánytam. Szval ma teszteltem...
Először félredobtam, 1 perc után, hát még úgysem lesz semmi rajta.
Aztán megnézem később és ott a 2 csík.

Pedig ugye most nem ispróbálkoztunk, hagytuk a hónapot, h majd pihenés alatt, csak sodródtunk az árral. :)
Vendég

Hajni: pontosan, ahogy a nagykönyvben meg van írva :lol: Ez pont így szokott lenni :lol:

Kép
Kép
adrienna

Hajni de jó!!!!!!!!én pont ezt kérdeztem anno.az enyém is olyan halvány volt elsőre hogy mondtam is Anyunak van egy halvány unokája!aztán 3 napra rá szépen megerősödött!
Adri nem vagyunk elkésve a vásárlással,gondolj erre!most ő a legfontosabb lehet még akkor is nézelődni ha már engedélyt kaptál a dokitól.

Bridzsi

Kép
esztora

Szia Hajni!
GRATULA!
De jó, de jó!
A halvány csík is csík, úgyhogy tessék örülni. A munkatársnőmnek volt halvány csíkja, de a vérvétel megerősítette, hogy csík amit lát. Jaj, de jó, nagyon örülök Neked.
vivi79

mármint a sétára gondoltam. (engedély)

Bridzsi

Kép
esztora

Esztóra, teljesen igazad van. Nem is az, hogy el lennék késve, csak már én vagyok besózva. Éjjel kiságyakkal, pelenkázókkal, bébiörzőkkel álmodom :lol: Néha már megijedek magamtól :lol:
Persze amíg feküdni kell, addig semmi ilyesmit nem fogok csinálni

Kép
Kép
adrienna

Hajni, ezért érdemes volt felkelni!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Gratulálok!!!

Megjött a szopipárna míg írtam. :D Nagyon nagy. :P
Adri én nem voltam szülésfelkészítő tanfolyamon.
A tönköly zizegés engem első éjjel sem zavart, páromat elsőn igen, de a másodikra megszokta. Remélem veled is így lesz Nán-dorka.
Az olajat tényleg leadni érdemes. Pesten vannak veszélyes hulladék gyűjtő állomások, ott szokták átvenni.
http://www.okoszolgalat.hu/
Esetleg itt tudnak segíteni.
Tegnap apa is beszélt a babával, hogy ma jól forgolódjon UH-n. :D Annyira izgulok! Kép
De kicsit félek is, mert ha már túl leszünk rajta, és nem mutatja meg magát, még min. 2 hót kell várni. :roll:
Mi már vásároltunk, bár csak a babakocsit, meg a mio pelust. Kibontottam, nagyon tetszik, bár a Laci szerint 14 hónapos továbbképzés után vizsgát kell tenni hozzá. :mrgreen:
Rugikatis nézegetem folyton, de valamiért nem veszek. :? Talán a mai eredmény után!
Adri, ha szoronganál vásárlás után, inkább hagyd későbbre. De nem ezen fog mullani szerintem, bár én is érzek hasonlókat mint te.
Megyek leáztatom a huzatot, mert este már kiszeretném próbálni a párnát. :D

KépKép
KépKép
fioona

tudom mire gondolsz!múltkor is láttam C&A-ban olyan édes ruháka
t nagyon jó áron de nem mertem megvenni!
harc lesz a szopipárnáért R.rájött milyen kényelmes és nem tudom visszaszerezni...

Bridzsi

Kép
esztora

Adri, én nem akarlak kisértésbe vinni, de neten is lehet vásárólni! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

[quote]v írta:ásárólni

Persze rövid "o"-val. :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Jaj, Fiona, ezt nem kellett volna mondanod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, most honlapokat fogok keresgélni, ahol vásárolni lehet :lol:

Kép
Kép
adrienna

Köszi csajok, igazából én majd vasárnap fogom csak elhinni,ha szombaton nem jön meg. Addig inkább nem élem bele magam.. :oops:

Adri:
én olyan 34 hetesen kezdtem kb. a szülésfelkészítőt. Nálunk úgy van, h a körzeti védőnő küldi a levelet és Ő is oszt be.
Vendég

Sziasztok!

Előbb írtam és nem küldte el, úgyhogy most rövidebben :(

Szóval bocsi, de nehezen jutok netközelbe még mindig.
de próbálom követni az eseményeket.

a legfontosabb:
HAJNI,
Éljen-éljen, nagyon örülök, és drukk, hogy minden ok legyen +++++++++++++++++

Adri
Örülök, hogy jobban vagy, beszélgess sokat a babával, úgy látszik már most is hallgat Rád. :)

Fioona,
húúú de izgi, kiváncsi vagyok ki lakik a Te pocidban!

Többieknek pusza

Kép
bodzi

Hajni, igazad van, ne éld bele magad még. Mi meg csendben örülünk és tudjuk, hogy nem lesz semmi gond, de nem kiabáljuk el :lol:

Nekem a védőnő már a 13. héten mondta, hogy el kellene mennem rá, de röhejesen korainak tartottam. Ez több alkalmas dolog?

Kép
Kép
adrienna

Húúúú de jó Hajni! Gratula! :D :D :D :D :D :D :D :D
Na, visszaolvasok mindent, aztán szúrom az új táblát.
meriann

Fioona ha már igy felcsigáztál minket vár(juk)om az oldalakat.
te mindig jó vagy ebben :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni: akkor óvatosságból még várjak a táblával?????
Majd kiugrok a bőrömből.

Adrienna: jó, hogy újra köztünk vagy. Örülök, hogy miden rendben és ez így is marad.

Tönkölypárna: engem nem zavart egy percig sem a zizegés. Szerintem meg fogod szokni. Kb. 3 éve alszom tönkölypárnán, azóta viszont nem alszom jól, ha véletlenül normál párnát kapok valahol. Olyan vagyok, mint egy ovis általában a patkópárnát viszem magammal mindenhová.

Fioona: drukk, hogy szófogadó legyen a baba és megmutassa mi is rejtőzik a lábai között. Írj utána!

Bodzi: Neked is közeleg a teszt lassan. Olyan kíváncsi vagyok.

Ma az anyukám azt mondta, hogy feltűnően más az arcom, nem nagymama véletlenül? Mondtam, hogy nem. De szerinte valami változás van rajtam.
A párom tegnap éjfél után még a fogantatás tudományos részleteit kérdezgette. Pl. hány nap a beágyazódás, mi történik, stb, stb. Szerintem az okos kis telcsijével számoltatta mikor kell hancúrozni, mert hirtelen megváltozott :roll:

A Raffai Jenő könyvében olvastuk, hogy nem is a leggyorsabb hímivarsejt termékenyíti meg a petesejtet, hanem a petesejt választja ki a megfelelő hímivarsejtet.
Ilyeneket kérdezgetett tőlem a párom, hogy a petesejt miért csak egyetlen hímivarsejtet enged be, honnan tudja, hogy melyik a jó, stb. Ti tudjátok ezeket?
meriann

Még annyit, hogy megjött a mosódióhéj és már ki is próbáltam. Rögtön egy fehérmosással. Nem áztattam előtte be egy éjszakára. Gyönyörű hófehér minden, igaz vettem és használtam hozzá Folttisztító-sót, ami kimondottam a mosódióhéjhoz jó fehér, vagy erősen szennyezett ruhákhoz.
meriann

Szia Meri,
aranyos vagy, de szerintem ez megint nem az én hónapom. Holnap reggel megyek a dokihoz kontrollra, kíváncsi vagyok, mit mond.
És te most hol tartasz?? Nagyjából egy időben szokott nekünk lenni a hónap vége!
Részletesen én sem tudok erről a fogantatásról, de egy másik topicból kölcsönöztem egy jó kis honlapot. Szerintem érdemes tanulmányozni :
http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU2/index.htm

Kép
bodzi

Köszi Bodzi. Tanulmányozom az oldalt.

Épp az előbb néztem meg a vonalzómat, hogy hol is tartok. Őszintén szólva gyanús volt a párom. Hát persze, hogy most van pé-m. Nem volt véletlen a tegnapi hancúrkedve, és a tudományos érdeklődése.
Azért én drukkolok Neked, hogy felső táblás légy.

Vissza is pakolom a vonalzót, mert úgy sem attól görcsölök, vagy nem ezen a témán.

Hajni betehetlek a felső táblába????????????????????
meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?