Sziasztok,
Na ma voltam AFP-n, már csak az eredményre kelll várni!Viszont remélem jó lesz, meg az utána következő genetikai UH-is, mert különben nemtom mi tévő legyek ezzel a down vérvétellel!
Ha jól emléxem volt köztetek aki levetett,ugye?
De egyenlőre bízom a jó eredményekben, és akkor nem hiszem, hogy megcsináltatom.
Petra,
Üdv. itt
Nekem is csak egy ismerősömnek csinálták meg, de neki meg azért mert van 2 macskája!
Nálam szóba se került, ez valóban orvos, vagy kórház??Nemtom ki dönti el, de kötelezőnek tuti nem kötelező.Én kaptam a védőnőtöl egy nyomtatványt, hogy mikor mit kell csináltatni, és ez ott sincs rajta.
Viszont, azt én sem értem, hogy ha van rá gyógyszer, hogy kerül szóba az abortusz??!!
Reméljük nem lesz semmi gondod, de azért esetleg konzultálj egy másik dokival is, tudod több szem.............alapon!
Csilla,
Mg-ot én is szedtem, de nekem nem keményedéseim volak, hanem kicsit fájdogált a hasam.Mindíg úgy megijedtem, nehogy valami baj legyen.Aztán bevettem, és ledőltem 1/2 órára, és csodát tett!
Asszem nekem is max 3*1 et lehett bevenni.
Ja,és én is túlhordtam 5 nappal
Erka,
Köszi a bíztatást, édes vagy
amúgy meggelőztél, mert pont akartam kérdezni, hogy igaz-e, hogy lehet belerakni a cukros lötyibe citromot?de ezek szerint igen.Azt hallottam én is, hogy úgy sokkal elfogadhatóbb.
És mennyit, egy pár cseppet, vagy egy fél citromot belenyomhatok?
Bár még nekem az kicsit odébb van.
Gratula a kis tökihez
de jó neked, mi is fiúcskát szeretnénk.
Nelli,
Mi még együtt várjuk a hírt, hogy fiú, vagy lányka
Sajnálom ezt a vesés dolgot nálatok is, de drukkolok, hogy minden rendben legyen
Uxi,
Te dokid tényleg nem kapkodja el a dolgokat
Hát szerintem azért elmehetsz egy laborra, mert a terhesség legelején ált. csinálnak egy teljes vérkép+vizeletet.
Azt hiszem te kérdezted, vagy már nemtom ki a cukorterhelés a 26.-ik héten van.
Dóri,
Hát megértelek, gondolom ezen agyalsz állandóan, hogy mi lesz, és azért nem tudsz még pihenni sem rendesen
Bár ami igaz az igaz, hogy valahogy ha terhes vagyok már megfigyeltem, én sem alszom valami jól.Állandóan rosszat álmodok, és soxor fönt vagyok.Mondjuk a pisi miatt is, és még mi lesz később?!
S-es kismamanaci, rám az nem terhes állapotban sem lett volna jó