Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt a juhtúrós csirkemell receptjeKép:

<FONT COLOR="0000ff">Juhtúrós csirkemell

Hozzávalók 4 személyre:
2 db nagyobb csirkemell
4 fej vöröshagyma
25 dkg juhtúró
kis olaj,
só,
bors

Elkészítése: A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a kis kockára vagy vékony csíkokra vágott csirkemellet, megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Amikor kész, hozzáadjuk a juhtúrót, alaposan átforgatjuk, majd még egy kicsit sütjük. Sültkrumplit adunk mellé.</FONT>

GOrsi,
a terhelésest én úgy gondoltam, hogy a cukros löttyöt minden vérvételkor kellett innom, és a harmadik laborral volt asszem ez a soxor szurkálós változat.

Szila
szila

Sziasztok!

Lement a nap, hát újra itt vagyok! Kép

Bea! Köszi a tippet, a Fáy utcai piaccal odatalálási gondjaim vannak, de majd egyszer megpróbálom magam elkísértetni. Kép Az, hogy piac, végülis bejött. Ma olyan szép idõ volt, hogy nyugodtan le lehetett dobni a kabátot egy-egy gyors pulcsipróbálásra, és a békási piacon vettem egyet. Nem mondom, hogy álmaim cucca, de elmegy. Legalább olcsón megúsztam. Kép

Norci! Barátok lemorzsolódása ügyben nagyon megértelek. Nálam súlyosbítja a helyzetet, hogy Szolnokról költöztem Bp.-re, hogy együtt élhessek Lacival. Az én baráti köröm messze van, Laci barátai pedig egyszerûen nem fogadnak be, és kész. Már a kapcsolatunk hajnalán minden tõlem telhetõt megpróbáltam, nem tudom, hol a hiba, de mindig lepattanok róluk. Ugyanakkor a saját barátaimmal se nagyon találom már a hangot, a közös témát. Néha váltunk 1-2 e-mailt, õk megírják, hogy hol buliztak, milyen táncot tanultak, milyen filmet néztek meg, merre jártak kirándulni, stb. Én meg megírom, hogy mit tud már Lacika, hogy telnek az éjszakáink, stb. Gyakorlatilag elbeszélünk egymás feje mellett. Hol vannak már a világmegváltó, egész éjszakás nagy beszélgetések?!?! A (volt) baráti köröm csupa szinglikbõl áll, szinte nincsenek is már közös témáink. Kép
Mi lenne velem nélkületek?! Kép

Zafi! Megkérdeztem a védõnéninket, mert elrettentõ statisztikákat olvastam szoptatás (illetve nem szoptatás) ügyben. Erre kidüllesztette a mellét, és közölte, hogy az õ körzetében szinte minden anyuka sokáig szoptat. Kép Mókás volt az önelégültsége, lévén még egyetlen használható tanácsot nem kaptam tõle szoptatás ügyben. KépKépKép

GOrsi! Hú, de irígy vagyok a mozizásért, romantikázásért! Nekem is meg volt ígérve, hogy a férjem huga bármikor vállalja a bébicsõszködést, de akkor még csak vidáman rosszcsontkodni látta, mikor ezt felajánlotta. Azután jött az a félresikerült kiruccanás a Tesco-ba, mikor rá, és az apósomra hagytuk Lacikát. A gyerkõc végigüvöltötte az egészet, és a felajánlás szertefoszlott. Kép Rajta kívül senki sincs, aki akár csak egy órácskára is vállalná Lackót, úgyhogy nekem csak a babás programok maradnak.
Tehénség ügyben szerencsére az én férjem is nagyon megértõ. Sokkal elnézõbb velem, mint én magammal. Kép
Éjszakai szopi témában én maximálisan azt tapasztaltam Lacikánál, hogy az nem evés, "csak" anyázás. Úgy volt, hogy esett egy nagyot, vérzett a szája, kijött egyik felsõ foga, én meg rohantam vele az ügyeletre. Nagy púp volt a fején, és szörnyen nyûgös volt, de nem lett semmi baja szerencsére. Aznap éjjel magunk közé vettem, mert fájt a púp a fején, és amint az oldalára fordult, azonnal felébredt. Szóval köztünk aludt, mikor megébredt (félóránként Kép) megsimogattam, megöleltem, odaadtam a cumiját, és aludtunk tovább. Az órára se néztem, cicit se adtam neki, és reggel lett. Ezelõtt minden hajnalban pontosan 4 órakor felébredt, és üvöltött. Én meg felvettem, megszoptattam, és aludtunk tovább. Azóta nem kap éjjel cicit, ha sír felveszem, megdajkálom, és alszunk tovább. Még inni se adok neki, és nem is hiányolja. Nem a cici kellett, csak az ölelés. Kép

Felébredt, mennem kell...

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Újra a fedélzeten. Minden vendég elment, Hanna is sokkal jobban van, bár még taknyos meg köhécsel, de ezt már nem számítom betegségnek az utolsó 1 héthez képest.
Jó sokat fogyott a drága, úgyhogy keddig hízlalom, mert akkor megyünk 1 éves státusz vizsgálatra.KépKép

Cory! Örömmel olvastam a fözésedKép Sok sikert, meglátod élvezni fogod. Meg a többiek isKép Neked most már 2 fickót kell elkápráztatnod a föztöddel.Kép

Karácsonyi menü, talán libacomb párolt káposztával, elöször még a hol a lényeg.Kép

Lányok, ha van valakinek néhány felesleges expressz vagy más újságja, szívesen átvenném költözésre, el is megyek érte.Kép köszi elöre is.

Na gyorsan végigolvasom kivel mi történt, aztán majd jövök még.

pussz

Tikk
tikk

Sziasztok!
Depi hullámhoz én is csatlakozom, kialvatlan vagyok, meg egy
hete a konditerembe sem jutottam el, vagy mert nem volt ki
vigyázzon Ajsira, meg még mindig megyeget a hasa, csunya a
popsija szegénynek nagyon, rettenetesen fáj neki amikor
kakil vagy pisil . Meg még édesapámmal is sikerül szinte naponta
összevesznem, annyira nehezen türöm, hogy mindenbe beleszól!
Ezután kellene keresnem egy bébicsõszt, az idõs rokonunk,
aki eddig csekély pénzért elvállalta, nem hiszem, hogy birni
fog az ezzel az uj rohangáló, rámoló AjsikávalKép.Viszont
ezt nem nagyon birom anyagilag, nem is tudom, hogyan
lehetne kigazdálkodni, de valamit tenni kell, ha nem akarok
itthon megkattanni.Annyira hiányzik hogy kimozduljak
egyedül egy kicsit, de továbbra sincs Bicskén ismerõsöm,
akivel összejárhatnék.Barátok meg nem laknak közel.
Na, de ahhoz képest hogy tegnap még bõgtem , ma
jó napunk volt,Ajsi ugy néz ki, tudatosan kiabálja utánam,
hogy mamama. Többször "teszteltük", tényleg nekem mondja!!!!Kép
Olyan csodás!!!

Cory, Andysj: Köszi a gratulákat!
Cory:fõzés ügyben csak igy tovább.Én imádok fõzni, de mióta Ajsi megvan, elég nehezen jön össze az idõ rá.Lehet hogy én vagyok ügyetlen idõszervezésben.Kép
Dzsili:Napsinak gratula!Kép
Amugy meg kitartás, nem is a te feladatod az ápolás!Esetleg
próbáld a párodnak elmondani, hogy tényleg sajnálod a dolgot
támogatod a fájdalmában, de van elég dolgod a gyerekeitekkel,
akik ráadásul megérzik, hogy ha ti nem vagytok egy hullámhosszon.
Talán ez segit.De a pasik ilyen lelki ügyekben elég nehéz esetek,
valószinü rád marad az alkalmazkodás nagy része sajnos.
Bea és Ajsika
bea

Sziasztok újra. Ma nem szabadultok tõlem... Kép

Cory! Ulla Popken üzlet van az Új Udvar bevásárlóközpontban (a Kolossy téren), igen. honlapjuk is van, a www.ullapopken.de címen. (Valamiért most nem sikerül link-ként beillesztenem. Kép)
Ma estére én is zöldborsófõzeléket tervezek... grillcsirkével. Kép A fõzelékek témában vagyok a legjártasabb, Laci imádja, és azt nem könnyen kap étteremben. Kép

Márti! Az Europarkiról nem is tudtam. Az az az Kép üzletház, ami a Margit Kórház közelében van?

Norci! Nagyon is lehet, hogy attól vagy depis, hogy megjött. Én elõtte voltam mindig olyan feszült, hogy egy szóra a plafonon legyek. Amikor végre megjött, akkor helyrezökkent a lelki világom, de az azt megelõzõ napon átlag 3 emberrel tutira összevesztem. Kép

Szila! Az õszibarackos pulyka akciós a Plus diszkontban, 115 Ft.-ért. Akciós még valami makarónis (Bolognai?) pulyka, és egy sütõtökös (krumplival és répával, ha jól látom) Mildi kaja is. Végül nem vettem, mert nagyon darabosnak látszik, és mert tejpor van benne.
Babakocsit vettünk, végül mégse ABC-t, hanem maradtunk a már bevált márkánál, megvettük a PegPerego ilyen típusú kocsiját (Aria?). Nagyon tuti, máris imádom! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Szila, 4 fej hagyma? Az nem sok hozzá? Véletlen nem egy fejet akartál írni?
Amúgy majdnem úgy kell csinálni, mint a Mazsi féle borsos tokányt Kép és az is isteni!
Hétvégén kipróbálom ezt a juhtúrós változatot is Kép

Gorsi!
Köszi a gratulát!

Én ezt az éjjel nem szopi dolgot nem értem, engem sokkal kevésbé zavar, hogy éjjel megszoptatom Vilit és 5 perc alatt visszaalszunk mindketten, minthogy sírni hagyjam és felébredjünk rá sokkal joban és nehezebben aludjunk vissza.

Tikk!
Nekem újságom nincs, de dobozom van jónéhány, azt szívesen odaadom!

BMárti!
Nem túl bíztató amit az ablakról írtál, hozzánk jövõ héten jönnek. Nálatok melyik cég csinálta?
Igen ezek az iparosok nem mindig vannak a helyzet magaslatán (ld. amit a bútor szállítóimról írtam a napokban Cory ebédszállítói kapcsán). A csúcs az volt mikor kolleganõm építkezett és u. olyan méretû üveget kellett az ajtóba tenni, mint az ablakba, no az üveges az átlátszó üveget az ajtóba, a mintásat az ablakba tette.

pusz
Norci
norci

Sziasztok!

Norci,
negy nem nagy fej hagyma szerintem. Amugy en kettonknek csak egy csirkemellet szoktam csinalni, de a juhturo mennyisegen nem valtoztatokKép

Szila
Szila

Sziasztok!

Márti! A mosószódáról itt, a Babaneten, a Zöld topicban olvastam elõször. A párom vett múltkor, azt hiszem, így kérte, hogy mosószóda. Ez a hivatalos neve.
Igen, ma volt az elsõ UH, bár korábban kellett volna. 11 hetes a babó. Olyan jó volt látni õt!
A terheléses vérvétel nálunk egész "emberi" módon mûködik: reggel 7-kor meg kell enni (még otthon) 2 zsömlét 3 deci tejjel, és 9-kor kell levetetni a vért.

Cory: a fõzéshez nagy-nagy gratula! Könnyû ennivalókkal kezdd, hogy eleinte sok-sok sikerélményed legyen, és ha belejössz, jöhet a lepényhal besamel mártással. Kép

Szila! Leírnád nekem a szalonnával és fokhagymával tûzdelt pulykamell borban párolva receptjét? Köszönöm!

Nyuszimanó! Olyan figyelmetlen vagyok, még nem is gratuláltam a laboreredményekhez, úgyhogy most megteszem, Kép és Donci tündéri azon a képen! Kép

Romolával ma voltunk egy éves mérésen: 7200 gramm és 71 centi. Szegénykém végig üvöltött a mérések alatt (tényleg nagyon fájdalmas Kép ), és összepisilte saját magát, illetve engem is, amikor az ölemben volt. Majd megfagytam, mire hazaértünk, pedig 3 utcányira lakunk csak a rendelõtõl.

Felébredt, mennem kell.

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Holnap reggel elutazunk hosszú hétvégére, nagyszüleim 60. házassági évfordulóját ünnepelni.Kép Leszünk mi egyáltalána 60 évesek? Nemhogy 60 évig házasok!!!

Szóval szeretnék elõször a szülinaposaknak sok boldogságot kívánni!
Bea Ajsijának, Zsu Sorkájának és Laura Romolájának BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT!KépKépKépKépKépKép

BMárti! Tényleg sok köze van a védõnönek ahhoz, hogy a mamák meddig szoptatnak...Kép

Tikk! Nekünk van valamennyi újságunk, mire kell? Nem tudom, hogy használható mennyiség-e.

Bogancsi! Mi volt a bõrgyógyásznál? Ha kell egy tuti, merem ajánlani a maszekot, akinél múlt héten voltunk! Két nap alatt elmúlott Réka minden tünete, szerintem nagyon jó doki, eddig bõrgyógyászból ilyet még nem láttam!Kép És nem is olyan drága!

Cory!Kép Hajrá fõzés!Kép Mikor hétfõn említetted a borsófõzeléket, én is kedvet kaptam, nálunk is volt a héten! Fincsi!Kép Egyébként a kétbalkezes könyv nekem is megvan, szerintem nagyon jól meg lehet csinálni belõle a hagyományos hltköznapi kajákat!

Na most elbúcsúzom, mert még pakolni kell!

Pussz,
Zafi
zafi

Sziasztok!

Gorsi: én úgy tudom, hogy ennek a sírva hagyásnak csak úgy van értelme, hogyha mikor elkezdtétek, akkor már következetesen végigcsináljátok. Különben a tegnap éjszakai 2 órának semmi értelme nem volt.

Barátok: Nekem szerencsém van ezügyben. A régi rendszeres találkozóim megmaradtak. Nálunk elég nagy átjáróház van Kép Sõt, vannak olyan barátnõim is, akiknek elég rendszertelen az életmúdjuk, de így, hogy mi esténként itthon vagyunk, így rendszeresen beugranak. Kocsival nem számít, milyen messze lakunk, viszont 7-8 körül általában itthon vagyunk Kép
BMárti: ilyen nem fogadnak be dologban nekem is volt részem. Mikor összejöttünk Lacival, elég hamar bemutatott a szobatársainak, ott aludtam stb. Az egyik srác barátnõje nem bírt (az elsõ pillanattól, nem tudom, miért), és onnantól kezdve rettenetes volt. Csinálhattam akármit, azzal gond volt. A végén már nem szóltunk egymáshoz (nem is köszöntünk). Szerencsére csak fél évig tartott ez, de nem kívánom senkinek. A két fiú azóta sem beszél egymással Kép

Na, felpróbáltam egy olyan nadrágomat, amit már a terhességem elõtt sem jött fel rám. Megnyugtató volt az eredmény. Combban 1-2 cm hiányzik, hasban sok, de az egyébként is kritikusan nagy. Mármint ahhoz hiányzik 1-2cm combban, hogy kényelmes legyen. Jött az elhatározás, hogy fogyni kell. Torna, ésszerû kajálás (ehhez segít, hogy végre délben eszem meleget, és nem késõ este). Ja, és belefértem simán a fogyasztó gatyámba Kép Mérlegre is rámertem állni (ez ma a merészség napja Kép), és szerencsére ugyanannyit mutatott, mint fél éve, mikor legutóbb rajta álltam (attól rettegtem, hogy híztam, mert szétment most 2 gatyám is, de ezekszerint csak az anyag öregedett el (ha belegondolok, már 2 évesek voltak, és ez ma már nem számít soknak Kép)) Kép

A rakottkrumpli jó lett (szerintem egy csomó gond volt vele, de mindegy), itt volt a barátnõm a hapsijával is, és el is fogyott az egész.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Bar nincs még 29-e,de nem biztos,hogy holnap tudok irni,ezért:
Ajsinak nagyon boldog szülinapot kivanok!

Szila!
Hangan hamar megmutatkoztak a tehetség jelei,szerintem érdemes lenne fejleszteni a tudomanyat!Kép

Az éjszakai szopival én is ugy vagyok,mint Norci!
Inkabb gyorsan cicire rakom Rikit és egybôl visszaalszik.Igy én is hamar folytathatom a szunyokalast.
Valamelyik nap(amikor oranként kelt hajnalban)elsôre azt hittem éhes,megszoptattam,aztan masodszorra elég volt csak megsimiznem és visszaaludt.
Riki tegnap ataludta az éjszakat!Reggel 7-kor kelt fel elôször enni,aztan visszaaludt 10-ig.Tulajdonképpen nem banom,ha éjjel fel kel szopizni,mert igy a tejtermelés is könnyebben fent marad.

Nyuszimano!
Donci édi a szülinapos képen!Kép

Egyébként én is azota fogyok rohamosabban,amiota megjött.Augusztus ota menstrualok megint bar még rendszertelenül.Most 44 kilo vagyok.Most biztos hüledeztek,de én szerettem volna 46-47 maradni,mert ugy éreztem magam jol!Soha nem voltam 44 kilonal több,amig nem volt Riki.
Pedig esküszöm,hogy eszek!Kép
Ugyhogy ezekhez a méretekhez engem is joval fiatalabbnak néznek.Raadasul még az arcom is nagyon fiatal külsôt ad.Még a szülés utan a korhazban is azt mondta egy nôvér,hogy ugy nézek ki,mint egy érettségizô.

Karacsony:
Mi most leszünk elôször együtt.Amig nem volt Riki én mindig haza mentem a szüleimhez,testvéreimhez karacsonyozni.Parom mondta,hogy menjek nyugodtan,mert ô ugy is dolgozik.
Szoval most eléggé izgulok,mert még sosem csinaltam egyedül karacsonyi vacsorat,hangulatot.Jol kell sikerülnie!Kép

Szila!
Ha ezt a borban parolt pulykamellet nem nehéz elkésziteni,akkor légyszives nekem is küldd el,ha nem gond!Köszönöm szépen!

Riki megtanult csattogni a nyelvével.Gondolom az inyét piszkalja és ugy jött ra erre a mutatvanyra,de nagyon aranyosan csinalja.Oldalra mar nagyon profin kuszik,huzza magat a kezeivel.

Jo éjt mindenkinek!

Edit
edith16

Sziasztok!

Köszönöm Dorottyával együtt mindenkinek az elõ szülinapi gratulációkat! Aranyosak vagytok! Már vettem lufikat, gyertyát, turót a tortához. Ma egész délután Dorkával a Tescoban voltunk és teletubbiesra vadásztunk, de csak Dipsy volt, Po nem Kép Így nem kapott teletubbiest. Iszonyú, hogy mi van ezekben a nagy szupermarketekben, annyi játék, már én szédültem, nem is tudtam végig nézni vagy egyáltalán felfogni, hogy hogy vannak rendezve, így nem találtam semmit. Engem megbénít ez a nagy választék vagy sokkoló aruáradat.

Minden pocakos anyukának gratulálok az elsõ uh-felvételekhez, emlékszem, milyen megható érzés elõször látni így a bébit Kép Vigyázzatok magatokra és egyetek rendesen, amennyire lehet kíméljétek magatokat!

Cory: hajrá fõzés! és sütni is fogsz? Kép

Többieknek is akartam írni, de a férjem sürget, majd legközelebb folytatom. Addig is legyetek jók!

Üdv: zsuzsiék

PS.: A Westendben láttam a P3-as szinten egy Moletti nevû egész normális butikot.
zsu26

Bea!
Ajsinak boldog szulinapot kivanunk! Kép
Danimama es Dani
danimama

Ajsi! Boldog 1. Szülinapot!
Kép
Menta és Helena
menta

Sziasztok!

Bea,
Ajsinak boldog elsõ szülinapot!Kép

Szila és Hanga
szila

Sziasztok!

Szerda estére Tomin megjelent néhány pötty, amikrõl csütörtökön a Heim Pálban kiderült, hogy futószemölcs és az úszáson szereztük be Kép 6-ot le is "operált" a doktornõ, amit Tomi nagyon bátran és hõsiesen viselt, csak akkor sírt, amikor épp szedte le az aktuális szemölcsöt. Tele volt ragtapaszozva meg pirosozva és csak reggel lehetett leszedni és bekenni a háromféle kencével, amit kaptunk. Ja, merthogy az ekcémája is berobbant a vírusfertõzés miatt és eléggé viszket szegénynek. Szóval úszásnak annyi Kép Csak gyógyuljon meg!!!
Szerencsére jól aludt éjjel és most sem tûnik betegnek. Bár kevesebbet reggelizett a szokásosnál.

Ma hozzák Tomi szekrényét, már alig várom, hogy bepakolhassam a cuccait Kép Ki kell találnom valami mézesmadzagot apának, hogy vasárnap összeszerelje Kép

Tegnap voltam nõgyógyásznál és kiderült, hogy a cisztám, amit a terhesség elején fedeztek fel, teljesen eltûnt. Valószínûleg Tomi megette Kép Rendes gyerek Kép

Kellemes napot mindenkinek!
bogancsi és pöttyös Tomi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Ajsi! Boldog 1. szülinapot kívánunk!!! KépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti

Ajsi!

Boldog szülinapot! Kép

Norci és a fél éves Vili Kép
norci

Sziasztok!
Boldog szülinapot,Ajsi!
Elõre is boldog szülinapot,Dorka!
Boldog félszülinapot, Vili!
Kép Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szegény Tomi!
Jobbulást! Küldök hozzá KépKépKép-kat!
Zsu! A Tabi Dorkáé - bár nem tudom, ez e az, amit kerestetek.

Jaj-jaj!
Majdnem kimaradt!
Boldog szülinapot, Romola!!
Kép

Muszáj elõre dolgozni, mert hétvégén csak nagyon elvétve jutok nethez.

Ma lesz kész Réka fogszabályzója.

A rotyogásból itélve dolgom van!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szia Bea!

Ajsinak nagyon boldog szülinapot kívánunk! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Szia Szila!

Köszönöm szépen a receptet!

Laura
p_laura

Sziasztok!

cory: bár itt OFF, azért mégis írok néhány tippet fõzéshez; ma 12 vendégre fõztem meg a vacsorát. Mustáros hús (besóz, klopfol,mustárt szétken, tepsibe, olajba); õszibarackos pulykamell (besóz, fazoníroz, rá barackszeletek, tepsi); sajtos-tejfölös csirkemell (besóz, sajtszeletek rá, tejföl szét, tepsibe) - persze fülönbözõ fûszerekkel lehet megbolondítani, ahogy anyósom szokta mondani. Mellé lesz natúr zöldborsó, krumplipüré, színes rizs (fûszerektõl). Gyorsan el(õ)készíthetõ, nem bonyolult és garantáltan finom!

Márti: javulást kívánok Andrásnak! Jobban van már? Igyon sok-sok teát!!!

Edit: hú, ezzel a 44 kilóval kiütöttél!!! Valamikor 14 évesen lehettem talán annyi...

Bea: Ajsinak nagyon boldog szülinapot kívánunk Tomival!!! Kép

Most hozták Tomi szekrényét és sikerült elérnem, hogy fel is vitték a galériára, azaz nem nekünk kell felcipelnünk!!! Már csak össze kell rakni Kép

Járóka híján azt találtam ki délelõtt, hogy az ülõgarnitúrából csináltam barikádot a nappali és az ebédlõ közé. Egy légtérben vannak, csak egy kétoldalas szekrény "lóg be" a faltól. Tökéletesen bevált! Így látott Tomi, mégse sertepertélt a lábam alatt a fõzésnél, mert azt nem bírom idegekkel. Kép

További szép napot! Most végre lesz egy kis pihi, mert a fõzés mellett persze a mosógép is ment, meg volt egy kis takarítás is a vendégeknek Kép

pusszantás
bogancsi és Tomi, aki jól bekajált és most talán elalszik Kép

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

GOrsi! Hogy alakult az éjszakátok? Én nem venném el egyszerre az összes éjszakai szopit, inkább csak fokozatosan csökkenteném az éjszakai szoptatási hajlandóságomat. Úgy talán könnyebb lenne Petinek is elfogadni, hogy az éjszaka nem az evés ideje.

Norci! Az a tejfölös, tojásos, petrezselymes krumpli saláta nagyon jól hangzik! Írd meg légyszives a receptjét!
Az durva, hogy képesek voltak a kétféle üveget összekeverni. Kép Odafigyelni arra, amit az ember csinál, az már luxus?! Valami ilyesmi történt nálunk is, három egyeztetés után jól legyártották az ablakainkat, meg persze másokéit is. Csak a végén, a kész ablakokat keverték össze, hogy melyiket hová kell vinni. Kép Az SK PORTÁL Kft. volt, és egyébként még ezzel, és a jelentõs határidõ-csúszással együtt is meg vagyok velük elégedve. Kedvesek, figyelmesek voltak, maximálisan odafigyeltek arra is, hogy kisbaba van, nem amortizálták le az egész lakást, és úgy általában nagyon rendesek voltak. Az ablakok szépek, a beszerelésük is nagyon profi, és valami fura módon kellemes lett a lakásban, amióta az új nyílászárók be vannak állítva. Biztosan az okozza, hogy megszünt a huzat, de igazából nem érezhetõ semmi néven nevezhetõ, csak valami megmagyarázhatatlanul kellemes. Egyszerûen jó érzés a lakásban lenni. Szabályosan áll a levegõ, olyan furcsa. Kép

Tikk! Mikor költöztök? Papírom sajnos nincs, csak kíváncsiskodok. Kép A hegy, vagy a Duna felõli oldalon fogtok lakni?

Zafi! Akár lehetne is köze, egy jó védõnõ sokat tudna segíteni. Mondjuk képezhetné õket az LLL. Kép

Cory! A te Életed Párját is Lacinak hívják?! Kép Nálunk igazi összeveszés, egymás utálás nem volt Laci barátaival. Kezdetnek volt egy tábor, amikor az egész társaságnak sikerült levegõnek nézni engem, néhány bántó kis beszólástól eltekintve egyszerûen levegõnek néztek. Fura volt, mert ez elõtt minden idegen társaságban jól feltaláltam magam, gyerek korom óta én voltam a nagy táborozó, itt meg kuporogtam kiközösítve, mint még soha. Kép Késõbb volt még néhány tétova próbálkozás, de lepattantam róluk. Tudod, mint amikor nekiindulsz ezerrel, és van az utadban egy láthatatlan, törhetetlen üvegfal. Kép Hûvös, távolságtartó módon kedvesek és udvariasak velem, de soha nem mulasztják el éreztetni, hogy kivülálló idegen vagyok. Jellemzõ pl., amikor néhány hetes terhes voltam, és elmentünk velük bólingozni (gõzöm sincs, hogy kell ezt írni). Éppen akkoriban volt, hogy vérezgettem kicsit, így persze nem mertem én is játszani, csak a szurkolótábort képviseltem, de ettõl még jól szórakoztam. Erre egy csaj rettentõ kedvesen, sajnálkozva megjegyezte, hogy mennyire unatkozhatok, és hogy ugye hülye, infantilis népségnek tartom õket, amiért játszanak. Kép Elég egyértelmû volt, hogy vannak õk, és vagyok én, de nincs mi. Kép Megjegyzem, ez a csaj, aki egyébként Laci legjobb barátja (?), még nem nézte meg se PiciLacit. Kép Mostanában kialakult egy olyan rendszer, hogy Laci egy héten egy estét a barátaival tölt, én meg feladtam, és nem is próbálom rájuk erõltetni magam.

Boldog szülinapot kívánunk Ajsikának, Dorottyának és Romolának! Kép Ugyanis én se nagyon tudok hétvégén jönni, úgyhogy meg kell elõlegeznem a holnapi jókívánságokat is. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Boldog születésnapot, Ajsika!

Most nem megy több írás, pedig naggyon szeretnék.........
gesztenye

Sziasztok!

Zsuzsi,
Dorottyának:
Kép

Képzeljétek, Hanga ma azzal szórakozik, hogy az etetõszékét tolja maga elõtt és õ utána lépked...Kép

Szila
szila

Sziasztok!

Elnézést kérek mindenkitõl, akinek ígértem könyvet, de elég bizonytalan, hogy hétfõn tudunk-e talira menni, mivel most rajtam tört ki úgy a nátha, hogy el se jutottunk anyukámig Kép , hálistennek semmim nem fáj csak alig látok a saját könyeimtõl, és persze ilyenkor nem hajlandó Vilike aludni egésznap Kép Azért ha hétfõig kiheverem, akkor könyv is lesz.

Nyithatnánk egy fõzõcske topicot, én is mindig vadászom a jó receptekre!

BMári!
A saláta recept: héjában fõtt krumplit karikára vágsz, összekvered karikára vágott vöröshagymával (az arány ízlés dolga) , belevágod a fõtt tojás fehérje részét (kb. 3-4 tojást fõzök ki hozzá 4 személyre), sózod, öntet: fõtt tojás sárgáját jól szétnyomkodott, beleteszed a tejfölbe, ugyanide teszed az apróra vágott petrezselymet és teszel hozzá vizet, ecetet, sót, borsot ízlés szerint, elkevered és ezt az öntetet rakod a krumplira, majd állni hagyod a hütõben.

Villányban ettünk elõször ilyet borkóstoláson, azóta nagy sláger, fõleg hogy addig nem igazán talátam olyan köretet ami jól passzolna a baconbe göngyölt májhoz, no ez nagyon bejön.

Barátok ügyben azért én nem állok rosszul annyira idõközben rájöttem, ill. kiderült Kép , csak hát én nem vagyok már olyan fiatal, mint Cory, hogy egyetemista barátaim legyenek, hanem már mind bekerült a nagybetûsbe, vagy inkább taposó malomba, ami annyit jelent, hogy nem érünk rá egymásra (annyit). Meg sokan külföldön és vidéken vannak Kép
Viszont ez a "legjobb barát" téma, hát nem tudom férfi és nõ között létezik-e olyan. Nekem is volt ilyen legjobb barátom, mikor én összeköltöztem a férjemmel, õ is a környékünkre költözött a barátnõjével, mikor az esküvõm volt, akkor szakított a barátnõjével, (mikor a férjem legénybúcsúja volt, akkor jött fel hozzám, hogy ezt közölje velem, az esküvõm elõtt egy héttel). Majd nem jött el az esküvõmre, aztán ez lecsengett benne és próbáltam vele még jóba lenni, kicsit ment is, viszont onnantól kezdve, hogy megtudta terhes vagyok, soha nem kereste a társaságomat. Múltkor fel akartam hívni, (mert én nagyon kedvelem, de nem mint férfit) hát ismeretlen szám, szóval már nem is ott lakik és nem érezte fontosnak, hogy ezt megossza velem. Ezekután már nem is próbálkoztam a mobilján. Szóval neki egy nõ és idõnként lelkiszemetes voltam, nem egy barát, most mint anya végleg kiestem a pixisbõl és én hülye naiv az egészet csak most évek mulva raktam össze. El se mertem mondani Vityának, mert õ soha nem volt féltékeny miatta. Picit ez is volt a depim oka.
Szóval BMÁrti az ilyen legjobb barát dolgokkal csak óvatosan. Ja és ha túl off voltam, akkor ugorjatok át!

Végre elaludt Vili v.ki meg úgy bömbölteti a zenét, hogy én nem tudok aludni Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Zsu: a sütést már elkezdtem. Balu szülinapi tortáját én sütöttem Kép

Karácsony: nálunk minden évben beefsteak van vacsorára Kép

Bogancsi: jobbulást Tominak!

BMárti: az ilyeneket magasról le kell szarni (elnézést)! A legjobb barátokról nekem is megvan a véleményem. Laci legjobb barátja már egyszer látta Balut, mikor Balu 3 hónapos volt. A barátnõje jól ki is oktatott, hogy fogjam a fejét a gyereknek. Természetesen nincs gyereke. Laci 30. születésnapjára rendeztem egy bulit, persze õk nem jöttek el Kép

Norci: jobbulást! Az én fickóm képtelen féltékeny lenni. Ez persze alapvetõen jó, de azért idõnként egy kicsit igazán lehetne Kép

Balu az elõszobában tépkedi a wc-papírt. Olyan édes Kép Csak nem tudom, az apja mit fog szólni, ha meglátja Kép Errõl jut eszembe, nem is meséltem nektek, mit alkotott a múltkor. Tudni kell, hogy nálunk a félszobában még zsákok és dobozok vannak a költözésbõl (tudom, már 1 éve költöztünk, de hát még nem volt idõnk rá Kép). Ott pakolásztam, mikor hívott a barátnõm telefonon. Balu közben megkaparintott egy papírzacskót. Nem láttam mi van benne pontosan, de a konyhai cuccok közül vette ki, nagy gáz nem lehet. Aztán egyszercsak kiszakadt a zacskó. Balu meg sikongatva túrta a GRÍZt KépKép A legújabb játéka pedig az, hogy sétál, és húz maga után egy számítógépes egeret Kép Még jó, hogy drága pénzért vettünk neki gurulós húzható teknõsbékát Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok

Olvasni így hozzá szólni még nem tudok majd este, de teszek fel képet Napocskáról ahogyan egyedül lépked / kép lévén áll/.

Pusz.Dzsili
dzsili

Kedves Dzsili!!

Napocska NAGYON NAGYON ARANYOS!!!
SZÉP ,GYÖNYÖRÛ.
KépKépKépKép
+KépKépKép:oKépKépKép KépKépKépKépKép

Borcsa Boszorka lánya
Réka Kisboszi

Ajsika, boldog szülinapot kívánunk!:0:0:0:0:0:0:0:0

KépKépKépRomola!KépKépKép
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!

DORKA!
Boldog 1. szülinapot!KépKépKépKépKépKépKépKép

Szila!
Nálunk is Donci pár napja azt játssza, hogy mindent tol a földön, legyen az akár egy kis játék (pl. mobiltelefon, konzerv...) vagy éppen vmi nagy darab (dömper, doboz...). Egyelõre az etetõszékkel, hûtõvel nem boldogul, és nem érti, miért nemKép

Képzeljétek, megvettük Donci elsõ cipõjét!!!! Olyan édes, nem mindig sikerül neki elég magasra emelnie a lábátKép Azóta folyton sétálni kell vele, már leszakad a hátunkKép

Dzsili!
De nagy kislány már Napsi. És a haja is már egész kislányos kezd lenni. Jó gyorsan nõKép

Nekünk már csak 1 hét, és repülünk haza. El se hiszem. Végre a anyik is kiélhetik Donci-szenvedélyüket, mi meg egy kicsit szórakozhatunk.

Puszi: Nyuszimanó
nyuszimano

Ajsika!
KépKépKépKépKépKépKépKép (az elõbb nem sikerült, most elõször csináltam uis ilyen fejetKép)

Nyuszimano
nyuszimano

Sziasztok!

Nyuszimanó: ne felejts el minket is beírni a naptáradba hétfõre Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Dorka, Ajsi nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Cory! MÉg jóhogy leírtad ezt a teknösös sztorit, most már eszembe se jutna venni, pedig akartamKép Persze Hanna is azzal játszik ami nem játék. Kapott egy szép babát és a dobozával elvolt egy 10 percig, baba landolt egy sarokban azóta is én veszem elö, hogy el ne felejtse.Kép

Norci! ez a saláta nagyon jól hangzik. Meg is csinálom hétvégén a juhtúrós balhéval együtt.Kép Amúgy köszi a doboz felajánlást, lehet élünk vele, újság meg a csomagoláshoz kell majd. Jut eszembe elküldenéd a költöztetök címét? köszi (beke@hdsnet.hu)

Dzsili! nagyon édes Napsi ebben a kis ruhában. Én is laig várom, hogy elinduljon Hanna hogy adhassak rá kisruhát, de amíg a földön közelekdik az akadályozná. Amúgy ügyeskedik már, de biztosabb ha négykézláb megyKép

BMárti! Talán karácsony elött át tudunk menni, de legkésöbb január közepén és a dunafelöli oldalra költözünk.

Bogancsi! Remélem Tomi jobban van és múlnak a pöttyök is.

Pocakosok jól vagytok?Kép

pussz mindenkinek

Tikk
tikk

SZiasztok!

Elõször is: DOROTTYÁNAK és ROMOLÁNAK NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT!!!!!!! KépKép Melyikük az idõsebb?

Ma dolgoztam, úgyhogy épphogy végigfutottam az írásokat, de már nagggggyon álmos vagyok, így aztán nem emlékszem semmire KépKép SZóval: Mindenkinek jó hétvégét, András gyógyulófélben, mi Árminnal és a babóval tökéletesen érezzük magunkat és remélem, lesz a hétvégén idõm rendesen is írni (meg olvasni is). Megyünk holnap szekrényeket venni! Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Zsuzsi!
Boldog szulinapot Dorkanak!

Laura!
Boldog szulinapot Romolanak!

Kép

Danimama
danimama

Dzsili!
Nagyon edes Napsika a kepen! Kép
Te latszol ott mellette? Kép

Danimama
danimama

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük a gratulákat!Kettesben születésnapoztunk,
mindenki dolgozott késõ estig. Egyébkén ez olyan igazi anya-lánya ünnep,
mert az én születésnapomon született a manó, csak épp 28 év különbséggel,
de még órában is szinte ugyanakkor. De majd holnap együtt leszünk a családdal,
bár az igazi tortás szülinap csak jövõ héten lessz, elõször is mert édesapámnak utolsó
pillanatban kiderült, egész hétvégén dolgozik, meg Ajsi is éppenhogy tul van
ezen a virusos hasmenésen, szegény 4 napja rizsen él, ma evett banánt meg
krumplit,de holnap még nagyon nem hiányzott volna a torta. Sebaj, majd jövõ
héten.
A barátaim szinházjeggyel leptek meg holnapra, ugyhogy a vigszinházba megyünk,
aztán barátnõméknél vacsi Bp.en, és csak reggel jövünk vissza.Olyan rég voltunk
szinházba,annyira várom, mégis kicsit rossz, hogy itt hagyjuk Ajsit egész éjszakára.
Pedig egyszer már megtettük, és semmi gond nem volt.

Dorottyának és Romolának boldog szülinapot!

Lányok, csorog az embernek a nyála a finomabbnál finomabb recepteket olvasva!

Laura: a mosószóda nem tul erõs vegyszer? Tudsz valami közelebbit is róla?
Bea és Ajsi
bea

Sziasztok!

Na készülödök a szülinapozásra, hát én buta, nem elrontottam a tortát!!!! Kép Kép
Ugyanis gyümölcstorta formába tettem a turótortának szánt tésztát, így már nem tudom megkreálni a turótortát, de a krém már kész, ezért muszáj mégis újból megcsinálnom a tésztát rendesen. Most azon filozok, hogy most éjjel süssem meg a turótorta tésztáját vagy reggel és hogy mi legyen a gyümölcstorta-tésztával, arra is kellene akkor már valamit tennem....Kép Na jól eltoltam. Tudjátok követni??? Kép

Köszönjük Dorottyával a sok gratulációt és különösen a Tabis képeket, majd reggel megmutatom neki, biztosan nyüszíteni fog a leányzó, ugyanis, ha meglátja õket rögtön nyüszít Kép

Mi is Gratulálnánk Ajsinak és Romolának a szülinaphoz!
Dorottya este fél 8-kor született, nem tudom, hogy így fiatalabbak vagy idõsebbek vagyunk.

Na megyek, aludni, majd reggel próbálkozom egy újabb adag tésztával, csak sikerül!

Nem tudjátok hol lehet venni olyan minitûzijátékot a tortára vagy valami ilyesmit?

na megyek aludni

sziasztok: zsuzsi és 1 éves Dorottya
(én teljesen depis lettem ettõl a dologtól, ti nem éreztettek valami szomorút? El is mentünk ma délben a Normafához sétálni Dorottyával, a természet megnyugtat.)
zsu26

Sziasztok

Születésnaposoknak sok-sok boldogságot kívánunk tehát:
Ajsi, Dorottya, Romola
fületek érjen bokáig /persze csak képletesen szólva / KépKépKépKépKépKépKép
Kép

Nyuszimanó
Köszi a bókot, igen végre nQ a lányom haja kezd olyan csajos lenni, mind hisztiben mind külsQleg.KépKép

Borcsa Boszorka Rékája
Nagyon kedves vagy KÖSZÖNJÜK !!!! KépKépKép

Cory
Köszi a gratulát, Napocs is szokott felfedezni mint Balu, félve mondom de múltkor a WC kefét szereztem meg tÖle azzal hadakozott a fürdöszoba közepén!

Az én férjem is Laci! Mi Lacisok tartsunk ösze! / meg a nem Lacisok is, de ez jól hangzott/

Fözés
Hát én irígykedve nézem ezt a sok szorgalmas fözni tudó meg szeretQ anyukát. Én utálok fözni de szoktam mert muszály a srácokat még sem küldhetem ki legelni /mert tél van KépKép/ A recepteket sasolom ezerrel hátha én is kedvet kapok....

Holnap megyek vásárolni meg moziba a sógornömmel, család apával marad, nekünk nincs más lehetöség csak ez. Nagyon készülök!

Barátok???!!! Az mi?
Vagy a gyerek nincs/van a gond vagy amit ti még nem éreztek annyira talán, a srácok száma is mert ha nektek több van a "barátnak" csak egy, az is ég és föld lehet!
Én nagyon hamar elvesztettem akik voltak /lévén fiatalon szültem/ újakat meg nehéz szerezni, ha mindíg hozzád kellene alkalmazkodni.
Valaki már írta, így csak ismételni tudom hogy nekem ezek az üzenetek sokat jelentenek semmivek sem kevesebb mint az "igazi" barátság!

Danimama
Igen én rontom a képet de csak belógok mert féltem hogy elesik!

Tikk
Napsugáromn is csak most volt ruci mert még gyakran mászik Ö is és nem kényelmes neki!

Menta
Nem most volt az én szülinapom majd december 15.-én lesz, csak a párom most mindent erre fog azért írtam róla, de a kedves jó kívánságot el tettem a megfelelö idöpontra köszi.

Bea
Neked is minden jót kívánunk Napoccsal a szülinapodon, ennél szebb ajándékot /mint a lányod/ szerintem nem is kaphattál volna egy éve!

Bogancsi
Jobbulást Tominak KépKépKépKépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Boldog szülinapot Dorka! Kép
Boldog szülinapot Romola! Kép

Norci és a fél éves Vili

(Ui. Már tegnap azt hittem 30. van, mivel 31-én született szegénynek, csak minden 2. hónapban van hófordulója. Rossz lehet szökõév szökõ napján születni)
norci

Sziasztok!

Andrásoknak boldog névnapot kívánunk!!!

Nagyon jól sikerült a tegnapi buli. Még jó, hogy ma anyósomnál ebédelünk, mert másfél szelet hús és egy kis rizs kivételével mindent megettek (többször is vettek). Pedig elõször azt gondoltam, hogy lesz maradék és elteszem a mélyhûtõbe rosszabb idõkre. Kép A gyerekek is jól bírták a nem mindig csöndes beszélgetést. Tomi aludt mint a bunda, a többiek meg egy darabig olvastak, aztán beájultak Kép Egyébként negyed 2-kor mentek el. Ja, és Tomi fantasztikus volt, mert ma reggel 3/4 8-ig aludt Kép

Vidám napot kívánok mindenkinek ebben a szürke idõben!!!

bogancsiék

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

ROMOLÁNAK és DOROTTYÁNAK nagyon boldog elsõ születésnapot kívánunk!!!

Boldog névnapot az Andrásoknak is, és Andi, neked is!!!

Puszilok mindenkit,
Henke
gesztenye

Nagyon Boldog Szülinapot Romola!
Kép

Nagyon Boldog Szülinapot Dorka!
Kép

Nagyon Boldog Szülinapot Bea!
Kép

Menta és Helenka, aki tud mászni!!!
menta

Sziasztok!

Csak egy villámbejelentkezés, hármasban vagyunk a lányokkal, nincs túl sok idõm....

Ajsi és Bea! Nagyon boldog szülinapot!!!! KépKép

Dorka! BOLDOG SZÜLINAPOT! KépKép

Romola! Természetesen neked is nagyon boldog elsõ szülinapot! KépKép

Henke! Köszi.Kép Már hiányoltalak, hol vagytok? Építkezés ezerrel?? Remélem, jól haladtok. Andrisodnak boldog névnapot! Kép

Nyuszimanó! Remélem, ha itthon lesztek, jöttök talizni! Kép

Menta! Mászó Helenának gratula! Kép

Márti! Andrásnak boldog névnapot, és gyógyuljon gyorsan! Kép

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Dorottya,
boldog elsõ szülinapot!
Kép

Romola,
Boldog elsõ születésnapot kívánunk!
Kép

Andrásoknak is boldog névnapot! Meg természetesen a Katiknak is!!!!!Kép))))
Kép

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Zsuzska(Mazsi) Bence 2001.június 16 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIV. ker.
Sophi Robert 2001.június 18 Budapest, Szent Margit Kórház tesó(3 múlt)
Zsorka Zsófi 2001.június 20 Budapest, Szent István Kórház Budapest, Soroksár
Katus Peti 2001.június 30 Budapest, SOTE II. Üllõ
ÉvaIII Máté 2001.július 18 Budapest, SOTE II. Budapest, Óbuda
Goanna Andris 2001.július 25 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XVIII. ker. Peti(1998)
Moni Viktória Kitti 2001.július 31 Szombathely
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi(sz.: 1998. december 25.)
MancsiManó Dorka 2001.augusztus 17 Budapest, Szet István Kórház Budapest, Rákoshegy
JéJé Panna 2001.augusztus 30 Frigyes (7), Kamilla (4)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Peni Benedek 2001.szeptember 23
Remama Réka 2001.szeptember 25 Debrecen, Kenézy Kórház Debrecen
Ági Bálint 2001.október 1 Budapest, BM Kórház
Momo Timi 2001.október 8 Budapest, Szent István Kórház Albertirsa
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Lara Hanga 2001.október 24 Szeged, Nõi Klinika Szeged
Ildianyu Lili 2001.október 28 Szeged Szeged
Orsi Sziszó 2001.október 29 Pécs Budapest
Norcsi Bánk 2001.november 1 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, Kispest Annus(6), Julcsi(3)
Bencemama Bence 2001.november 1 Budapest, Kútvölgyi Kórház Diósd
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Christi Bálint 2001.november 9 Nagykanizsa Nagykanizsa
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
BGabi Noémi 2001.november 18 Nyíregyháza Nyíregháza Flórián(2000.január 24.)
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker.
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Kata Sári 2001.december 17 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, Gazdagrét Dani (2)
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Ádimami Ádám 2002.január 3 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XIII.ker. Dani (majdnem 5)
Sylvike Bence 2002.január 9 Budapest, SOTE I. Budapest, Kelenföld (XI.)
Pocaklakó(Andi) Liliána 2002.január 21 Cegléd Nagykõrös Dávid(3múlt)
Jucusmamus Soma 2002.január 22 Budapest, Budai Honvéd Kórház Budapest, Kelenföld
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Jandora József (Kisjósti) 2002.február 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kelenföld
Szabó Borbála (Borcsa) Bátor 2002.február 25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Eszter Ádám 2002.március 7
Kuga Balázs 2002.március 14 Budapest,
Virág Ráhel 2002.március 14 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XV. ker. Ruben (5), Rebeka (4), Abigél (2)
Annamari Balázs 2002.március 20 Budapest, SOTE II. Budapest, VI. ker.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Jáhneszter(sztike) Anna Júlia 2002.március 25 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Zugló Judit Réka (7)
Zkati Máté 2002.március 27 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XV. ker. Gábor(14), Barbara(8)
Lola Ákos 2002.április 7 Budapest, SOTE II.
Teno Bálint 2002.április 12 Budapest, BM Kórház Budapest, XVI. ker. Nóri (3)
Edit Henrik Sándor 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Nõi Klinika Budapest, XIII.ker.
Zsunya Peti 2002.május 8 Budapest, Szent János Kórház Budapest
Dojika Máté 2002.május 10 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budaörs
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Kanga-Zsebibaba Blanka Flóra 2002.május 27 Budapest, Szent István Kórház Budapest, VII. ker. Gergõ Tibor(3)
Kata007 Dóra 2002.május 29 Miskolc, Megyei Kórház Miskolc Anita(15), Daniella(7)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
Ildikó(Áfonya) Réka 2002.június 6 Gyõr Gyõr
Csics Peti 2002.augusztus 8 Budapest, SOTE I. Budapest, XIX. ker.
Évi Csongi 2001. Március
</pre>

Azért remélem, javul az idõ. Vagy legalábbis nem romlik.

Sziasztok!!!

Szila és Hanga
szila

Sziasztok!
Régen jártam már erre, egy kis baci, egy kis gép installálás..., és már nem is tudlak benneteket követni.Kép
Szeretnék tõletek egy kis szívességet kérni. Csináltam egy rövid kérdõívet, mert úgy néz ki januártól baba-mama tornát fogok tartani, és szeretném úgy kialakítani, hogy nagyon jó legyen.
Ha néhány ötlettel tudnátok segíteni, nagyon megköszönném. Akinek küldhetem, kérem írjon egy mélt.
Elõre is köszi, a szülinaposoknak pedig nagyon sok boldogságot kívánok, bulit tartototk?
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Hú, annyi szülinapos van, hogy alig gyõzöm megjegyezni!
Tehát:
Bea!
Kicsit megkésve, de nagyon boldog elsõ születésnapot kívánok Ajsinak!
Laura!
Szintén nagyon boldog elsõ születésnapot kívánok Rominak!
És természetesen Zsuzsi!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Dorkának!

Edit!
Akartam már írni neked, képzeld mostanában mi is újra felébredünk éjszaka is és csak szopival tudom visszaaltatni Petit.

Mostanában elég nyügi Peti, biztosan a fogai kínozzák, úgy néz ki a kicsi szája, mint a Balaton viharban, hullámos a kicsi ínye. Így azt sem igazán tudom, hogy hol készülõdik az a fogacska.

Cory!
Ügyi vagy!

Nyuszimanó!
Nagyon édes Donci a képen!

Szila!
Ha kérhetném én is a juhtúros csirkemell receptet?

Bmárti!
Receptet küldöm magánban, milyen volt a buli?

Befejezem, mert fiam ismét reklamál. (Szinte csak cicin érzi jól magát)

Sziasztok

Szilvi és nyügi Peti
bszilvi

Menta

Nagy-nagy gratula a mászó Helenának!!! KépKépKépKépKépKépKép

Dzsili és Napsugár
dzsili

Sziasztok!

Dorkanak és Romolanak nagyon boldog elsô születésnapot kivanok!Hogy sikerültek a zsurok?

Most csak ennyire ugrottam be.

Edit és a 7 honapos Riki
edith16

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?