Sziasztok!
Ma visszamentünk a Dévény Alapítványhoz ellenőrzésre, mert Keve még nem mászik, de hasonfekvésből föláll
, de azt mondták, hogy be fog az indulni!
Gaby!
Én a december 5-ei népszavazással kapcsolatban rengeteget is dolgoztam, és nagyon bizakodó voltam. Én is teljesen kész lettem az eredménytől.
Csak azt nem értettem soha, hogy erről miért kell szavazni? Arról, hogy a magyarok magyarok-e? Ráadásul nem azokról volt itt szó, akik önként mentek el, hanem akikkel egyszer csak közölték, hogy ők innentől kezdve nem magyarok! Szerintem már az az ország szégyene, hogy ez egyáltalán kérdésként merült fel!!!
Reditke!
Milánnak, és nektek is nagyon szorítunk, sok-sok erőt kívánunk nektek! Írok neked privit is mindjárt.
Vas!
Én is ismerek olyan családot, ahol minden női feladat volt, mert apuka kereste a pénzt. Hát, a kicsi már 3 évesen azt mondta, hogy ő nem szereti az apját, mert sosem játszik vele. Erre az apuka azt mondta, hogy milyen hálátlan a gyerek, mikor ő azért dolgozik, hogy neki megteremtsen mindent!!!
Azóta már a feleségének is minden lehetséges alkalommal a képébe vágja, hogy itt minden az ENYÉM, itt mindent ÉN teremtettem!!!
Úgyhogy engem is kiakaszt az ilyesmi!
Babetta!
Hogy vetted rá a férjedet, hogy nagyszülőkkel menjetek sielni? Én a nyaralásunkra már most puhítgatom az enyémet, hogy menjünk Anyuékkal (akiket egyébként imád), külön apartmanba, csak egy helyre, de nem igazán vevő rá.
Tünde!
Jó, hogy írtad, hogy Dorina veletek alszik. Kevét mi is odaszoktattuk magunk mellé mikor nem ébredt az éhségre és ez bekavart a szopinál, és azóta sem tudtuk kitenni. Mondjuk nem is nagyon próbáljuk.
Keve viszont kitett engem! Én már a lábuknál alszom keresztben.
Ő meg az én helyemen alszik középen, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Szoktam is mondani, hogy Apuci és az új felesége.
Mamacka!
Az exemnek 4 éves korában bújt ki az első foga! Persze nem ijesztgetni akarlak, csak eszembe jutott...
Anyukája már vitte orvostól orvosig, de mind azt mondta, hogy gyerek még nem maradt fog nélkül.
Meli!
Én is mindenkit végigtelefonáltam az első fognál, mondtam a férjemnek, hogy ő is hívja fel apóst, ne maradjon ki, végül is a gyerek nagyapja. Föl is hívta. Ezek után após karácsonykor megkérdezte, hogy van-e már foga a gyereknek. Nagyon érdekelhette...
Cory!
Sok szerencsét a jogsihoz! Vezetni jó dolog! Egyfajta szabadság szerintem. Csak ha azt mondják, hogy adj pénzt, és akkor átmész, ne menj bele! Ha csak azért mész át, akkor nem tudsz annyira vezetni, hogy a forgalomban megálld a helyed, ha viszont saját erőből sikerül, akkor az tényleg azért van, mert alkalmasnak ítélnek arra, hogy a önállóan megálld a helyed! Nagy boldogság ám!!!