Sziasztok!
Nemrég költöztünk fehérvár környékére, kérlek Benneteket, akinek van véleménye a fehérvári kórházról, az ott dolgozó (név szerint) nőgyógyászokról és szülésznőkről az ossza meg velem légyszi, mert orvosválasztás előtt vagyok...
Köszönöm!
Szia!
Bocs, de csak most vettem észre ezt a topikot.
Nekem sincs túl nagy tapasztalatom...Én Bata Barnabáshoz járok. Ő egy fiatal doki bácsi, nagyon közvetlen, bár mindig rohanásban van. De én meg vagyok vele elégedve. Mondjuk sztem bárkit kérdezel, az egyiknek szimpi, a másik meg köpköd rá. Nekem a "nagy öregek" nem jönnek be a fellengzős atyaúristenes viselkedésükkel. Maga a kórház ok, nemrégen újították fel a nőgyógyászati meg szülészeti osztályt.
Hát én ennyit tudok neked mondani.
Üdv
Én a Szőke Katalinhoz járok. Szerintem figyelmes, és tudja a dolgát. Kicsit talán hátrány, hogy nagyon sokan járnak hozzá, és időben be kell hozzá jelentkezni.
Én is Bata Barnabásnál szültem, az előzőekhez csatlakozva csak jót tudok róla mondani. A www.barnabasbata.atw.hu -n megnézheted a dokit és az elérhetőségét is.
Minden szerdán 2-kor szülőszoba bemutatás van a korházban.
Én már voltam megnézni, szerintem érdemes.
Apukát is lehet vinni, hogy megnézhesse a menekülési útvonalat
Én Berzsenyi dokinál szültem, és most is nála fogok nagyon meg vagyok elégedve vele.
A szülőszoba látogatás tényleg nagyon jó. Sok tapasztalatom sajnos nekem sincs.
Tavaly novemberben a 39.héten halva született a kisfiunk. Azt hiszem ott volt a Berzsenyi doki is, de nem igazán emlékszem rá.
Én a Schwarczinger dokihoz járok, nála is szültünk és most is nála fogunk! Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve.
Van most valaki, aki őszre van kiírva? Mi október 29-re várjuk a babánkat!
Dr. Tar Zoltánról tud nekem valaki bővebb információval szolgálni?
+ esetleg tudnátok nekem olyan nőgyógyászt ajánlani akinek a velencei tó környékén van magánrendelése?
Sziasztok!
A szülészetről és a gyerekágyas részről írnátok?milyen a szülészet?külön szülőszobák vannak?van alternatív szoba?
gyerekágyas szobák hány ágyasak?van hozzájuk külön fürdőszoba?
köszi:
Réka