Új privát üzeneted érkezett!

Hűha, valami időzavarban ülhetek, mert váltott a tickerem!

Őszintén szólva kicsit most tekernék az időkeréken :oops: mondjuk márciusra :?
sonjus

Bettike, Lh szerint!!!!!
Most mit vegyek alapul? A hőmet, vagy az Lh tesztet???? Végülis mindegy, elkaptuk! :wink:

Köszi Sonjus. :)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

basszus most hivot a nogyogyi aszisztense hogy a dokim penteken uton lesz.
ugy elszomorodtam,mire kerdezi hogy holnap esetleg raerek :lol: :lol: :lol:
hat pesze.ugyhogy modosult az idopontom.holnap 17.15 :lol: :lol:

sonjus ha holnap a doki kiirja a fogigatlot 3honapra akkor fizikai keptelenseg hogy meg az iden a karomban tarthatom a babamat.
na de igaza van bettinek eleg hogyha a pocimban lesz:)

Kép
monyoka

sziasztok!
Már egy ideje olvasgatlak benneteket, és szeretnék csatlakozni hozzátok. Ez a második hónap, hogy mérem a hőmérsékletemet. Elég érdekes görbéket kaptam. A férjemmel bő egy éve próbálkozunk, sikertelenül. Most januárban kezdődik talán el a kivizsgálás, hogy mi lehet az oka. Holnap megyek vissza a dokihoz.
Mindenkinek drukkolok...
kati
katica30

Szia Katica, üdv közöttünk!!!! :D Görbét nem teszel fel? Tickered nincs?

snufi

szia Snufi!
tickert nem tudom, hogy hogy kell csinálni :( görbét próbálok felrakni mindjárt.
kati
katica30

Monyóka!
Na itt volt a képzavar, mert én úgy vettem, hogy az is bőven jó, ha a pociban van! Legalább is én ezzel legmesszebb menőkig meg lennék elégedve! :)
sonjus

Monyóka!

Hurrá, hurrá, holnap doki!!!!!!!!!!
sonjus

Katica!

Ezeken az oldalakon lehet pl. tickert csinálni:

www.lilypie.com
www.tickerfactory.com
www.fertilyfriend.com
www.babafalva.hu
www.snugglepie.com
www.wunschkinder.net

Kérdezi a ciklusaid hosszát, mensi 1. napját.

snufi

na próbálom feltölteni a görbéket. kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Kép nov-dec
Kép dec-jan
katica30

Kata,
Talán holnap! Bízz a testedben, a kütyü, lehet, hogy csal! Hajrá!!

snufi,
Ha mind a kettőt elkaptátok az a legszuperebb!!!

monyóka,
Így legalább hamarabb túl vagy rajta! Nem kell tovább rágódni, idegeskedni. Amúgy sem!!

Szia Kati,
Akkor eddig csak úgy csendben próbálkoztatok? Vagy hőt nem is akartál előbb mérni? Sajna, most az én görbém is rossz, ezért is fordultam a lányokhoz. Ők olyan arik segítenek és tanácsolnak, együttéreznek!
gaz mi még "csak" 3 hónapja próbálkozunk, ebből 1,5 fertőzéssel tarkított.
mfpan

az első görbe kicsit hosszú és kis méretű lett. bocsi...
kati
katica30

Katica, hát jó hosszú a ciklusod. Hány napos? (nem látni) Kicsit összevissza is... :roll: Szedsz vmit? Javasolnám az E vitamint (400 mg-os, akár a férjednek is) és a gyógyteákat. Cickafark és palástfű. Ezeket itt sokan szedjük és isszuk. Egyenletesebbé teszi.

snufi

szia Pan!
görbét tényleg nem régóta mérek, 2 hónapja a doki javasolta, hogy első lépésként kezdjük ezzel.
sajna nem egy időben tudom mérni, lehet, hogy ettől is kapok olyan furcsa értékeket.
kati
katica30

snufi: elvileg 30-32 napos, de az utóbbi 3 hónapban meghülyült. 3 hónappal ezelőtt lecserélték a szívgyógyszeremet egy másikra, és azóta a ciklusom olyan hosszú. az orvos szerint nem lehet a két dolog között összefüggés.
kati
katica30

Sziasztok!

snufi, éljen, végre jó a kedved és a görbéd is! :lol: Na most megérdemelsz egy kis csokikát! :wink:

Katica, szia! Az, hogy mi és mi között van összefüggés, rejtély. Én kaptam októberben szteroid szurit ízületi betegség miatt, a 14. napon elkezdtem vérezni és görcsölni de nagyon, és az ízületis dokim szerint nem a szteroid miatt volt. Az viszont tény, hogy azóta baromi hosszú a ciklusom, és a szuri utáni hónapban csak szaggatottal tette be ferty a pé-t, szóval nem is volt biztosan peteérésem. :shock: És azóta 35 napos ciklusokat produkálok, 20. és 22. napi pé-vel. A szuri előtt nem volt ezzel gond. :?

Szerintem is E vitamin ezerrel, én is szedem! :wink:

Kata, sztem is ne a tesztnek higgy, hanem a saját testednek! És különben is, egy jó kis lepedőtorna soha nem jön rposszkor, nem igaz? :wink:

Kép
szilcsi

Tudom, hogy ott van a táblában, hogy ki mióta próbálkozik dátum szerint, de nem írhatnánk át inkább hónapokra? Csak egy kérdés...
Meg hogy ha valaki szed Clostyt, vagy mást....

snufi

Akkor, az én utóbbi 2 gyatra görbémre is az E vitamint ajánljátok a cickafark-palástfű tea mellé?

snufi,
Az enyémet is megpillantanád (visszább)? Csak én nem tudtam közvetlenül feltenni a képet.

szilcsi,
Neked is bejött az E-vit?
mfpan

Snufi! Nekem 8! :lol: Csak szóljatok, hogy mi legyen, meg, hogy mikor növeljem a hónapok számát? Mert ugye azt minden hónapban frissíteni kell majd! :lol:
Egyébként amit akartok azt írok bele, aki közölte, hogy mi legyen benne az eddig benne is van azt hiszem!

Kép
bettike
Eger

Mpan, hát az utsó 2 valóban nem vmi szép... Ajánlom Neked is az E vitamint. Meg férjednek is. (400 mg-osat)

snufi

katica udv itt.hat a gorbeid nem igazan szepek.azert valahogy probalj meg egy idoben merni hogy ne legyen ennyi ures karikad.

ha atjavitod betti ahonapokra a probaidot akkor nekem 21ik honap :?

Kép
monyoka

Bettike, nekem a 8. :(

snufi

Köszönöm snufi! Meglesz!!! Puszi
mfpan

Sziasztok Lányok!
Mára búcsúzom, mert mennem kell Debrecenbe, munkaügyben!
Délután jelentkezőket puszilom!
Holnapi vizsgálatokhoz és vizsgákhoz sok sikert!!!
Olyan rossz, hogy otthon nincs net!!! Lehet, hogy rábeszélem az Embert?!
Puszi!!!!
mfpan

Mi is faljuk a 400-as E vitamint! Azaz én 400-as, apa 200-ast! De ne kérdezzétek, hogy miért! Csak így alakult ki! :lol:

Katica! Üdv brutálgörbe társ! :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike!
Csak így kihagysz a brutálgörbe társaságból? Máris nem vagyok szimpi?!
Puszi!!!
mfpan

Mfpan! Örülj neki, hogy nem vagy brutálgörbe társ! Hisz neked nem hosszúak a görbéid ehhez a társuláshoz! Eddig én voltam itt az egyetlen brutálgörbe tulaj, amikor is 51 napra jött meg!
A te ciklusaid azért még messze vannak ehhez, csak látom, hogy Katicának is jó hosszúra sikerült az a hónapja!

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Még nem tértél haza a dokitól??????

Kép
bettike
Eger

Ja..... Csak néha nekem sem mutat semmit.
De nektek lehet az előzőekben szedett fogi gátló, nem?
Helyre fog az jönni!!!!
Nem is azért írtam, csak.....
Na, puszi!!!
Nem bírok elszakadni Tőletek, pedig akkor elkések!!!
mfpan

Mfpan! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd ha visszajössz megvitatjuk! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike, tennél görbét? :idea:

snufi

helyett táblát... :oops: bocsi!!!

snufi

Olyan du. 5 körül tudok tenni jó? Bocsika

Kép
bettike
Eger

Bettike! Hát persze, hogy jó!!!!! :lol:

snufi

LANYOK dobjunk mar fel valami jo kis temat:)

Kép
monyoka

Okés Monyoka! Dobjunk! :lol: Azaz én már feldobtam, csak még nem esett le és ezért még nem tudom, hogy mi legyen az! :lol: :lol: :lol:
Megzizzentem! :oops:

Kép
bettike
Eger

betti ez jooooo:)

na jo en kezdem.

tok hulyeseg de azert leirom,hatha mas is gondolt mar ra :oops:

gondoltatok mar arra hogy mivan akkor ha a vilagban a ferjeteknek van egy eltitkolt gyereke?es mondjuk beallit?
nagyon brutal az agyam mi :roll: :roll:

Kép
monyoka

Monyoka! Már nekem is jutott eszembe!
Amúgy nekünk volt egy 3 hónap szünet, amikor elhagyott! Mikor újra kezdtük akkor derült ki, hogy azért lépett le, mert egy volt barátnője azt állította, hogy tőle van a gyerek! :shock: És míg tisztázódott a dolog, hogy tőle nem lehet, addig engem kivont a forgalomból, mert szerinte úgy sem vártam volna meg a tisztázást, meg biztos én hagytam volna ott! Szeretem mikor a pasik tudják, hogy mi mit is csinálnánk egyes esetekben és ők ezt előre kivédik! :lol:

Kép
bettike
Eger

Monyóka!!!!! Kész vagy. Én férjemnek előttem egy 9 éves kapcsolata volt, 2 várossal odébb lakik a csaj a szüleivel, ismerem is, tehát itt kizárt. Korábban? Nem tudom elképzelni, az az igazság. Én régebben gondolkodtam ezen, Apával kapcsolatban. De annak titkon örültem volna is, mert egyke vok. De egyenlőre itt sem derült ki ilyesmi. Mondjuk ez nem azt jelenti, hopgy nem is fog. Csak valószínű. :roll:

snufi

latom akkor nem vagyok zizi,masnak is eszebe jutott mar :lol:
az enyim ferjemnek sem lehet elvileg.az egyik ok hogy mindenkivel vedekezett,de mint tudjuk ez nem kizaro ok.
mikor osszejottem vele ezt tisztazni kellet.a volt noivel talakozott a szakitas utan,vagy latta az utcan.nem volt hasuk se meg gyerekuk se.
az egyik csajszi aki elottem volt o magyarorszagi.na o volt a problemas esett.a ferjem alitotta hogy utoljara mikor nala volt menstrualt.na ebbe en nem igazan nyugodtam bele,s mivel az o szakitasuk es a mi kapcsolatunk eleje kozt 4 nap volt igy gondoltam utanna kene jarni.
addig nyagattam az embert meg irt neki egy smst hogy hogy van.
a valaszban leirta hogy ferjhez ment gyereke nincs.tahat o is kihuzva.
engem nagyon zavart a teny hogy barmikor kopogtathatnak az ajton.
moatmar nyugodt vagyok.

Kép
monyoka

snufi.9 eves kapcsolat???.te jo eg.meg hazasagnak is sok :lol:
az enyim ferjemnek 2 honapos kapcsi volt a rekord,nekem 1honapos :lol:

Kép
monyoka

bettike milyen rosz lehetett mikor elhagyott es nem tudtad mert.
a no meg remelem jol megszivta,mert nem a ferjede a gyerek,most kereshet mas apanak valot :lol: :lol:

Kép
monyoka

Monyóka. Igen. Ez már kitesz 1 házasságot. :o

snufi

Monyoka!
Ez 7-8 éve (akkor 17 évesek voltunk, akkor az ember nem úgy éli meg még a szakítást, szerintem)volt és a csaj amúgy tudta ki az apa, csak féltékennyé akarta tenni, vagy valami ilyesmi! :shock: Egy kicsit bonyolult volt, de én a páromban bízom és bíztam is maximálisan ez ügyben is! Ha jól tudjuk azóta is együtt van a csaj a gyereke apjával!

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Képzeljétek, készülődök a doktorhoz, de belém hasított egy megérzés, ááá, mondom odatelcsizek. Hát persze, hogy szabin van a héten, megéreztem valahogy. Még jó, hogy nem indultam el be a városba. Jövő héten lesz legközelebb. Úgyhogy akkor megyek.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó!

Egy kérdésem lenne:

Már mfpan írta is, hogy most vett Maca Vibe-t és nem tudja, hogy elkezdje-e szedni vagy sem. Én csak ma hallottam erről a gyógynövényes szerről. Férfiak és nők is egyaránt szedhetik. Serkenti a spermákat, a nőknél rendbe szedi a ciklust és javítja a fogamzás esélyét, stb. Ti tudtok valamit erről a készítményről?
szilvaqueen

Szilva!

Én beszedtem majdnem egy dobozzal belőle Miksa előtt. Úgy ősz táján-tél elején. De valahogy nem kapcsoltam össze magamban a kettőt, hogy januárban az segített babásnak lenni. De lehet, a fene tudja. Sokan eküsznek rá.
Lehet, hogy veszek is egy dobozzal :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Úgy gondoltam, hogy kipróbálom. Mivel homeopátiás szerről van szó, ártani nem sokat ártok vele. Kb. 2-3 hét múlva érezhető a hatása. Csak egy kicsit húzós az ára. 5-6 ezer körül van. :cry:
szilvaqueen

Látod szirom, a női megérzések nem csalnak :lol:
szilvaqueen

sikerült tickert beállítanom :D
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?