Én is megnéztem. Sztem is önkielégít. Persze, h nem úgy néz ki, mintha élvezné, hiszen nem tud eljutni a csúcsra, így csak frusztrálja magát. na, meg lehet, h azért közben kicsit fáj is neki, ahogy dörzsöli a pelus, de van annyira jó, h ne hagyja abba.
ha két ilyen nekifutás között normálisan viselkedik, egészséges babához illő reakciói vannak, akkor nem lehet autista. mondják, h unalomból szoktak ilyesmit csinálni, de persze játék ellős közepén ez nem valószínű. próbáltad már kizökkenteni? nem azt mondani, h ne csináld vagy hagyd abba, csak megemelni és ajánlani neki valami új tevékenységet, vagy iylenkor hagyod, míg ráun?
védőnő, gyerekorovs nem hinném, h kompetens ilyesmiben. ha nagyon aggaszt, neurológusnak(kell beutaló), pszichológusnak előbb mutatnám meg. de sztem ők is csak azt mondanák, h ne tudatosítsd benne, h valami furát csinál, viszont tereld el róla figyelmét.
amúgy lehet, h egy másik dolgot meg én aggódom túl: nem tenném fel a netre mindenki által elérhető módon. sok a perverz alak
kíváncsi vagyok, hogyan alakul, mit mond a doki.