Új privát üzeneted érkezett!

Kellemes öregedést! Cupp!

Kép
zölddisznó

Babancs, Boldog Szülinapot!

Purc

Kép

Kép
purc

Ezt nézzétek, milyen jó görbém van!
Kép

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Ilyen sem volt még, hogy én legyek az első!
Korán kelők merre arra?

No most akkor jól visszaolvasok
sonjus

Sziasztok!

Babancs Nagyon Boldog Szülinapot!

Szezso, még nem csinálom, de kacérkodok a gondolattal!

Tegnap voltam fogdokinál, kaptam injekciót és begyulladt a helye! Jól indul a reggelem! :cry:

Dobok görbét! Lehet ma van pé-m! Van tesztem majd csinálok egyet!

Kép

Kép
kata05

Jó reggelt!
De jót aludtam!
...szóval én azért keltem későn, mert ma 9-re kell mennem a doktorbácsihoz gyógyszer-megbeszélésre. Felírja nekem, előbb - tök rendes, mert csak hó végére volt időpontom - hogy csak egy kissebb fajta vagyont kelljen kifizetni, vagyis 16. előtt be tudjam szerezni a gyogyikat meg a bökiket.

Tegnap este vétkeztem. :oops: Megettem 3 cm csokit. Mea culpa, mea culpa... ma nem játszom macskát! Kép

Kép
zölddisznó

Jó reggelt mindenkinek!

Zöldi!Egészségedre. A csokiktól tele leszel boldogsághormonnal.

babaimádó
Kép
babaimado

Talán emlékeztek, hogy írtam, hogy 2 ismerősömtől is kaptam hírt, hogy terhesek karácsony táján, háááát sajnos már sehol nincs meg a baba! :( Na ennyit a mindenkinek összejön, csak nekem nem témához! :(

Rájöttem, hogy tőlem ne kérjen senki tanácsot, hogy hogy is kell leállni a babatémáról, mert én nem tudok :lol:
A hőmet ugyan nem mérem, de agyba-főbe nézem magam, kutatom a jeleket :) Szúr? Fáj? Tojásfehérje és társai? :)

Azt is írtam, hogy a párom teljes "átvizsgálást" kért magáról :), vér, vizelet, EKG, tüdőszűrő és minden rendben. Most még vár rá két "anyagvétel" és egy fizikai nyulka-piszka, hát ennek "marhára" örül :)

Snufika és Bettike!
Rajtatok a topik szeme!

Szezso!
Csak így tovább, szépen alakuló görbid van!

Babaimádó!
Te tényleg egy hős vagy :) Én is igyekszem jópofát vágni, sőt már az is észrevettem, hogy igen bárgyú képet bírok vágni, mikor a kocsiból "kimosolygok" babákra, kutyákra és egyéb csöppségekre :)

Babancs!
Boldog szülinapot :)

Kata!
Teszteredményről várjuk a híreket!

Zöldi!
Tényleg rendes a doki!
Szóval 3 cm! Aztaaa! Nem mondod, hogy lemérted? :lol:
Én tegnap este bevágtam, vagy 1/4 kg sült gesztenyét (az véletlenül sem fogyós, igaz? )

gyanus a tickerem! tegnap is ezt mutatta, hogy 19 cn?
sonjus

ja, Bettike! Tegnapi vacsi: fahéjas pulykacsíkok, almakarikák, füstült sajt, aszalt szilva, sonka (picsike kis szalonnácskával) lerakva és besamelesen összesütve. (A szalonnát, a serpenyős krumplit apa kapta, én csak salival nyomtam)

Ilyen volt:
Kép
Ilyen lett: Kép
Desszerttel: Kép

Kép
zölddisznó

Én is kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT!

Zöldi: Jó a desszert:-). A tegnapi vacsora után Apa nekem is azt mondta, hogy el kell, hogy rejtsen engem, mert még elrabolnak, mert annyira jól főzök, hogy járna nekem az aranyfakanál:-). Annyira édes...

Sonjus! Azért sokszor vagyok ám én is depis és sokszor csak kifelé mosolygom. Sajnálom az ismerőseid :( . A is szörnyű lehet, mikor kiderül, hogy mégsincs baba...

TÖBBIEK! Kivel mi a helyzet? Jelentést kérek! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Zöldi!
A gyogyin kívüliekről receptet kérek szépen!
ÁLLATÚL néz ki mind :)
sonjus

Igenis! Délután nyomom! Kattanj rám MSN-en, ha "látsz", most indulnom kell.

Pusszancs mindenkinek!

Judis! Fénykép! 2 Csíkos! MOST!

Kép
zölddisznó

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Szezso, ez iszonyú durva!

Babancs, nagyon boldog szülinapot! :)

Kata, teszt eredmény????? :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Judis???????????????????????? Na?????????????????

Snufi görbe?????????????????

Délután akkor javítom Zöldit! Aki marhára fincsi kajákat csinál! :lol:
Babancsot, akinek hurrrrá szülinapja van, azaz volt!!!!!!!!!!! Füled érjen bokáig! :lol:
Akkor bocsi Purc, még benne maradt a táblában a régi, téged is javítalak! :lol:
Azt hiszem, hogy így első körben ennyi! :lol:

Kép
bettike
Eger

Az én görbém lapos kúszást játszik! :lol:
Kép

Kép
bettike
Eger

Sonjus! Te nem térsz meg a táblába? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és Zöldi! Kafa desszert! :lol:
Kata! Ugye tudod a mai és közelgő napok programját? :lol:

Kép
bettike
Eger

Bocsi, de most olyan összeszedetlen vagyok!
Szirom! Felébredt apa? :oops:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!
Sikerült beérkeznem a munkahelyre és felvinni a ferty-re a görbéimet.
Most megpróbálkozok közszemlére tenni, aztán írok Nektek.
Jó. Szóval nem sikerül.Segítsetek, légyszi!!!!

Elmentettem a fertys diagrammokat magamnak.
Itt nyomok egy Melléklet feltöltést, majd tallózás. Elkelzd feltölteni, mejd kiírja, hogy hiba történt.
A formátum nem tetszik neki? Miben tudom feltölteni?
Köszike,
mfpan

mfpan! jpg-be mentsd át! Meg a mérete csak 600 * 600 lehet, ha ennél nagyobb paint-ben kicsinyíteni kell!

Kép
bettike
Eger

babancs,
Nagyon Sok Boldog Szülinapot!!

zölddisznó,
Igen, ekkor mindig nyugalommal értesül az ember a hőről. Ennél a pontnál még nincs izgi stb., nem? Amúgy szépen alakul!!! Hi-hi!

Kata,
Úúúú, a fogorvos nem jó dolog, főleg ha valami nem is fájdalommentesre sikerül! Képzeljétek lányok én - bár most nem voltam több mint fél éve - szeretek fogorvoshoz járni, vagyis inkább nem félek!! 1. és legfontosabb, hogy halál profi. Úgy műtött ki a számból fogat, hogy semmit nem éreztem! 2. Kegyetlenül jóképű!!!! Na jó, aranyos is!!! A férjem utálta is mikor mentem!! Na, de szükséges volt! 1-2 hónap, és újra meg kell látogatnom.

bettike, Nagyon szép ez a görbe! Már nekem is lehetne ilyen!!!

Jó reggelt Neked is babaimádó! Hogy indult a reggeled?

Csajok! Mindenki diétázik?! Én is most határoztam el magam! Már tegnap tornáztam is, ma meg húzom magam után a kezem, lábam.
A csoki néha - amikor megkívánjuk - kell!!!!

Hát, lassan én is kezdek pipa lenni, amikor látom a sok édes pici manót! Na meg persze a várandós, pocakos anyukákat!!! Én is, én is akarok!!!
mfpan

Hahó!

Bettike! Muszáj vót neki! :wink:

Villámgörbe, mert nem érek másra rá:

Kép

Drukkok mindenkinek mennek, mert úgyis mindenkire ráférnek valamiért! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem sikerül. Lekicsinyítettem 600x600 alá,elmentettem jpg-be. (bár ez Windows kép- és faxm)
Lehet, hogy ez a baj?
Ekkor sem sikerül.
mfpan

internet explorer van, vagy mozilla? mert az exploler nem engedi, csak a mozilla tapasztalatom szerint

Kép
bettike
Eger

Ja, explorer.
Akkor most tudok vm-t tenni?
Édi vagy, hogy segítesz!
mfpan

Írtam privit!

Kép
bettike
Eger

Pan, nekem sem fájt a fogorvos tegnap, még az injekciót sem éreztem, csak ma reggelre lett rossz! Amúgy az enyém is jóképű, és profi! Nem egyhez járunk??

Később csinálom a tesztet és fel is fogom rakni ha pozítív! Bár nem érzek semmit, csak a cicim feszül!

Zöldi, jól néznek ki amiket csináltál én tuti nem tudnám! :cry:

Mindenkinek mennek a drukkjaim akinek kell és akinek nem !!!! :lol:

Kép
kata05

Sziasztok!
Bettike, javíthatsz!! :) erősebb zebra, de még nem olyan erős mint a controll. végülis még csak 15 dpo.
bővebben később, mert Eszter nem hagy. ölemben ül, és mondja hogy kapcsoljam ki és csapkodja a billentyűzetet.

judis

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat! Aranyosak vagytok!

Coca!

Nagyon jól néz ki ez a kajcsi! Lassan lehetne bővíteni a topic címét "hőmérőzés és gasztronómia" címmel. :lol: Akárhányszor benézek ide, mindig látok valami finomságot és csorog a nyálam.
Én egyelőre diétázok. Ez annyiban nyilvánul meg, hogy igyekszem nem nassolni. :) Mondjuk a fogyás nem látszik a mérlegen, mert a baba meg hízik.

Bettike!

Nagyon szép a görbéd! 2 nap múlva tesztelhetsz!

..
Na elkezdett rugdosni a legény a pocakban..biztos örül a reggelinek :D

Kép
babancs

Na akkor,
október-november 1. hőmérőzés 1168332994.11.doc
mfpan

sziasztok.

babancs.boldog szulinapot:)

judis.gratula,nagyon vigyaz magatokra es ha lesz idod tegyel fel teszt kepet:)

istenien neznek ki amit foztok,nyamiiii.
nem tud valaki valami jo tenger gyumolcsei receptet?eletemben nem ettem meg es ki szeretnem probalni.

bettike nekem teccik a gorbed:)

gaby?

sonjus,szerintem aki egyszer belevag a babarojektbe az nem tud csak ugy leallni vele.ez igy van rendjen:)
mar elorre rettegek a gondolattol hogy a doki 3honap fogigatlot ir majd fel.tuti nagyon rosz lesz.

mfpan.udv koztunk.

coca,micsoda kajak:)

Kép
monyoka

mfpan!
Köszi az érdeklődést. MA bejöttem már dolgozni. Valamivel jobban vagyok, de ami itt várt rám..hát őrület. Az ember kicsit elmegy táppénzre és minden a feje tetején áll!!
Majd este leszek, addig mindenkit üdvözlök.

babaimádó
Kép
babaimado

nov-dec és dec-jan
Ezek már rondák!!! 1168333307.58.doc
1168333337.57.doc
mfpan

Pan, én nem tudok semmi bíztatot írni a görbédre! :cry:

Monyóka veled mizujs?

Kép
kata05

babaimado,
Hát igen, ez mindig így van!
De ne idegesítsd fel magad! Tudom könnyű mondani, én is mindig kiakadok, de próbáld meg!

judis,
Szeretnék én is gratulálni az egyre erősödő teszthez! Nagyon vigyázz magatokra!!
mfpan

megvan az idopontom a dokihoz :lol:
pentek 17.30 :lol:

Kép
monyoka

Judis! Már alig vártam, hogy gyere! Hurrá!!!!!!!!

Babancs! Köszi, de nem vesztek ám rá a vasárnapnál előbbi tesztelésre! :lol:

Mfpan! A dec-jan szerintem nem olyan ronda, bár így nehéz és nem is ad valós képet, ha nincs minden nap mérve rendesen!

Babaimado! De ismerős! Hihetetlen, hogy senki nem tudja megcsinálni az ember munkáját, ha egy kis időre is, de kiesik! Inkább megvárják, hogy visszamenjen! Őrület!

Monyoka! Köszi! Gaby szerintem tanul a vizsgáira!

Kép
bettike
Eger

kata ma vagy holnap lesz pem.bar nalam nem lehet tudni.
mivel nem lehetek most terhes ugyhogy no sex(igazsag szerint szilveszterkor voltunk utoljara egyutt) :oops:
varom mar hogy tullegyunk rajat mert kezdek "ehes"lenni :oops:

Kép
monyoka

Tudom Kata,
De mitől lehet? Az októberi, amit külön tettem fel még OK volt!
Mit tegyek?
Próbálkozzak előbb természetes gyógymóddal, ami segíti a peteérést, vagy menjek egyből orvoshoz, ő ad peteérést serkentő gyógyszert?! Az első csúnya görbe fele táján kezdett előjönni a folyás is, lehet ez is ok? Ezt még mindig kúrálom az orvos által felírtakkal.
Néhány hata kezdtem el inni a cickafark-palástfű teakeveréket, tegnap már vettem egy MacaVibe-ot is. De azt nem kezdem el még nem megyek orvoshoz.
mfpan

Ja! Monyoka! Előre ne keseredj neki, majd ha már a dokinál eldőlt, majd utána ráérsz, de remélem akkor sem lesz rá okod! :wink:
Látom! Még bejött a hétre egy kis program! Akkor neked is szorítunk pénteken a dokihoz! :lol:

Kép
bettike
Eger

csak gyor beköszönés, nincs időm most visszaolvasni :?
tanulnom kell :(

uram ma indult el Németországba, tegnap találta a hirdetést, itt van a telephely csepelen, és ma már kezd is, remélem ezzel a céggel minden ok lesz, szimpi a főnök egyelőre :)

Babancs
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Judis
Kép Kép

Kép
gaby25

Köszi bettike,
Megígérem, hogy kitartóbban fogom mérni. Csak annyira fel tudom magam bosszantani, amikor ilyen "semmilyet" produkálok hőileg.
Igyam a cickafark-palástfű teát? Szedjem a MacaVibe-ot? Segíthet?
Ha úgy gondolod, OK a vasárnapi teszt. De aztán csíktenger legyen!!!
mfpan

bettike.lehet nem lesz fogigatlo,de probalom magam rakesziteni hogy ne erjen meglepetesszeruen a dolog.nagyon nehez igy most nekem hogy babat szertnek es nem szabad probalkoznom es ha fogigatlot kapok akkor az iden mar biztos nem lesz kisbabam. :(
majd lesz valahogy.

gaby sok sikert a ferjednek az uj cegnel :lol:

Kép
monyoka

Sziasztok!

Babancs, utólag , de az Isten éltessen sokáig!!! :D

Monyóka, én is pénteken megyek dokihoz, csak 17 h-ra.

És ezt nézzétek:

Kép

Életem első NEM szaggatott vonala!!!! Hurrá!!!! :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Gaby,
Én is sok sikert kívánok a férjed új munkahelyéhez!
Persze Neked pedig kitartást a tanuláshoz, és egy szép sikeres vizsgát kívánok!

monyoka,
Semmi elkettyenés!!! Előbb-utóbb úgyis baba lesz!!!

snufi,
Ez aztán szépséges!!!Erre mert volna a ferti szaggatottat tenni!!!!
mfpan

snufi.akkor szoritok neked .)szerintem en akkora mar tudni fogom hogy velem mi lesz.

azert ugy oszinten erdekes ez a homerozes.ha most snufi nem irna be a pozitiv lh-t akkor a ferti az eses miatt tuti 14 ik napra tenne be a pet es nem akkora amikor volt.
amikor peteert akkor meg nem is volt eses.ki erti ezt?na mindegy,magas ez nekem.

Kép
monyoka

Monyoka! Dehogy nem lesz még idén kisbabád csak a pocidban! :lol: :wink:

Snufi! Egyet értesz a pé napjával? A táblában akkor téged is javíthatlak, hogy 7 dpo? És örülök a szép piros vonaladnak! :lol:

Mfpan! Szerintem a tea nem árthat, ha jól esik meginni! Én is iszom, de csak esténként, mert reggelente nem esik jól!

Gaby! Reméljük ez már a legjobb munkahely lesz a párodnak! :wink:

Már nincs is annyi kezem, lábam, ujjam, ami elég arra, hogy mindenkinek szorítsak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De nagyon rajta vagyok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Igen Bettike, javíthatsz. Eszerint vasárnap még csak 12. dpo-m lesz, ajjaj... :roll:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi! Biztos, hogy nem a 14. napon volt péd?

Kép
bettike
Eger

Negatív lett az Lh-teszt! Pedig a cickóimon érzem!

Kép
kata05

Monyóka!
Hogy van most nálad ez a fogigátló-idén nem lesz baba dolog? Mi az összefüggés? Vagy valamit nem jól értettem?

Snufi!
Gratu a piros vonaladhoz :)
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?