Sziasztok Lányok!
Hát nagyon-nagyon köszönöm Mindannyiótoknak a drukkokat!
Képzeljétek az 5 petéből 3 megtermékenyült, és mindegyiket meg is kaptam! (Mert bizony már a 34. évemben járok) Lehet, hogy egyből nagycsaládosok leszünk?
A legszebb dolog az volt, hogy láthattuk őket még beültetés előtt. A "nagy" már 8 sejtes volt, a kicsik közül az egyik 5, a másik pedig 4 sejtes volt, de éppen osztódott. Tisztára elérzékenyültem a láttukon. Nem tagadom, örömkönnyeket hullattam... Aztán még várnunk kellett egy darabig, hogy végre ideadják őket, de fél kettőkor ez is megtörtént, úgyhogy már a pocakomban vannak, itthon...
Annyira boldogok vagyunk a kispapával együtt.
Naposoldal, Gabicsibe!
Örülök, hogy találkoztunk! Remélem szerencsésen hazaértetek! Szorítok mindkettőtöknek! Naposoldal! Remélem szépen megtermékenyülnek neked is a petikék, Gabicsibe neked pedig remélem már összetalálkoztak a petikék a kiskatonákkal...
Baby!
Köszi a drukkot neked is! Eddig bejött!
Kérdezted tegnap, hogy miért lombikoztunk egyből. Hát az oka a kispapa kiskatonáinak kevés száma volt. Néhány éve ugyanis volt neki egy mellékheregyulladása, ami hegesedve gyógyult és így nagyrészt elzáródtak azok a kis csatornák, amiken a kiskatonák kijönnek a külvilágra. Az a néhány darab, aki kijutott viszont nem volt elegendő a megtermékenyítéshez. Amikor a doki meglátta az eredményeit rögtön közölte is, hogy egyből lombikkal kell kezdenünk. Szóval ez az oka, nem nem inszemináció, hanem lombik útján próbálkozunk(próbálkoztunk?).
Nyugi, minden rendben lesz 10-ére és elkezdődhet a stimu!
Süni!
Aranyos vagy, hogy szorítottál!
Nem tudom mi van, ha a decapeptyl alatt összejön a bébi... Nekünk sem volt rá esélyünk, úgyhogy nem foglalkoztam különösen ezzel a kérdéssel, de bennem is felmerült..
Még egyszer köszi mindenkinek az eddigi drukkot, és ha még lehetek telhetetlen, akkor továbbra is kérek belőlük!
Puszi
Gica