Sziasztok!
Csatlakozhatok en is?
Innen mar ismeros egy-ket nev es mi is nagyon szeretnenk 2007-ben kisbabat!
Van mar egy gyonyoru (vagy csak en vagyok elfogult
) kis nagy fiam, 2 eves mult es nagyon szeretnenk neki egy kistesot. Augusztusban volt egy vetelesem, egy 16 hetes kisfiut veszitettem el, kivartuk a 3 menzit utana, az elso eles honapban nem jott ossze a babo, remelem most sikeresebbek leszunk!
Mertem a homet renduletlenul de azt hiszem most egy kicsit hanyagolom, majdcsak kozepidoben merem majd hogy lassam mikor van peteeresem de nem akarom tullihegni nehogy megint csalodas erjen!
Nem tudok mindent visszaolvasni de latom vannak itt mar babasok, GRATULA NEKIK!!!
Little Teged mar "ismerlek" a masik topikbol, nagyon drukkolok Neked is hogy minnel elobb lehessen a kisfiadnak testverkeje!
Erzsebet Neked nagyon drukkoltam de latom negativ lett a teszt, sajnalom, valoszinu kesobb lehetett peteeresed, meg ne add fel, hany naposak szoktak lenni a ciklusaid es hanyadik napon vagy most?
Latom Te a mukahelyedrol irsz es holnap nem tudsz jonni, en a helyedben mernek akar egy hajnali hot mert az alapjan sokminden kiderulhet. Azert kuldom meg a drukkokat!
Szia
Krisztinka Neked is! Hany eves a kisfiad/lanyod? Szoptatsz meg, mert az okozhat megaciklusokat, mindenesetre nem normalis az ilyen ingadozo, hosszu ciklus, igazabol Nalad is a hogorbe mondana meg hogy van-e peteeresed es ha van mikor. Annelkul nem sok minednt lehet mondani!
Zsu: en is ilyen vagyok, mindent de azonnal tipus, nekem is hatrahajlo a mehem egy kicsit, a nagyfaim a 6. honapban fogant meg a masodik pedig vegulis hipp-hopp. A hatrahajlo meh nem jelent semmit, attol meg sikerulhet rogton! Neked is drukk! Amugy ki hol tart mert nem latni vonalzokat az alairasban, igy eleg nehez tudni hogy eppen kinek kell drukkolni!