Hahó Lányok,
jelentem, megkezdtem a negyedik napomat a porral
De tényleg, már fel sem tünik, hogy csak ez van. Viiszont annyit segített, hogy már a kicsit több, mint 2 kiló´lement!! Hajrá!!! Na pesze még nem vagyok a régebbi kiinduló súlyomnál sem, de azért már ez is valami! Ma nem tornázom, kell egy kis regenerálódás az izmoknak, ahogy Gabi is írta!
Majd holnap egy karácsonyfakidobós egész lakást fölnyalós, lehet, hogy ablakpucolós takarításom lesz, aztán majd meglátjuk, hogy utánna mehet-e egy kis callanetics. Én is váltogatom, hogy ne legyen olyan uncsi.
De nagyon jól esik a dolog, hogy érzem az izmaimat.
Lányok, apa állandóan kérdezgeti, hogy terhes vagyok-e már. Mondtam neki, hogy azt most még nem lehet tudni. Bár Ábel állandóan azt emlegeti, hogy anya pocijában baba van és ö szereti és odaadja neki a játékait. De konkrétan elötte nem mondtunk ilyeneket, nem tudom, honnan vette így hirtelen, pont mikor aktuálissá válik a dolog. Na mindegy, remélem igaza lesz
Egyébként majd csak jövö hét végén tudom meg a dolgot, ha egyáltalán addigra már mutatna valamit a teszt. ( 30-án volt valszeg pé-m - tojásfehérjés cuccból ítélve - aztán rögtön rá is dolgoztunk, meg 1-jén is - remélem elkaptuk! na meg akkor fájt nagyon a pocim is, ami ugye a gyógyszer mellett nem volt érezhetö eddig, de szerintem tényleg akkor lehetett a dolog. a nyálka egy kicsit rózsaszínes is volt - bocs a realisztikus leírásért
az mit jelenthet? ) Naszóval egy szónak is aszáz a vége, jövö szombat-vasárnap majd többet tudok. De szerintem nem jött össze, vagyis valami azt súgja igen, de józan ésszel meg úgy gondolom, hogy nem pont az elsö ciklusban fog összejönni.
Na ennyit magunkról.
Gabi, megértem az érzeseidet, én már most hasonlókon dilemmázok, pedig még nem is vagyok terhes sem. Nem tudom, hogyan fogom feldolgozni, ha egy másik kisbaba fogja lefoglalni a figyelmemet és Ábel esetleg kicsit kimarad. Na ilyenkor gondolom mindig, hogy jó nekünk így is, nem kell kistesó, mert nem tudom, hogy bírnám ki, ha Ábelen látnám, hogy rossz neki. Aztán meg mindig arra gondolok, hogy másnak is van kistestvére, söt , több is, ez csak az elején jelent gondot, míg mindenki hozzászokik az új szituhoz, késöbb meg milyen jó, hogy ketten vannak! Szal nem tudom. Mindenesetre azért a baba utani vágy gyözött. Remélem majd valahogy elevickélünk mi is, ha odakerülünk.
Köszi a dícséreteket a tornára meg a fogyira, rámfér nagyon!
Azért meg ne legyen lelkifurdid, ha Zsoltika a mamáéknál van, ha jól érzi magát mindenki! Na persze, pont most írtam le, hogy nekem is az lenne
Szirom, igen, csak motiváljuk is egymást! Jó ez így! Azért kicsit te is pihizz, hogy az izmok regenáróldjanak. Aztán késöbb lehet majd többet is tornázni.
Asszem nekem is megvan a szuper callanetics, egyszer tornáztam de uncsi volt, mint már írtam a dvd-röl csinálni. De a könyvben a nehezítések is benne vannak, ha már könnyen megy az alap. Jógát én régen csináltam, elég megeröltetö volt az elején, apukám mindig elszörnyülöködött, ha néha bejött a szobába, hogy hogy ki vagyok tejeredve, nem lesz-e avalami bajom
De nagyon jót tett és jól is esett. Próbáld ki, ha akarod
Urad nem semmi a két nap után, de ezek a fiúk mindig is ilyenek voltak, én mindig csak irigykedek enyém apára is, mert nem kell vigyáznia, láttad te is, vékonka, sportos.
Ildi, azért gyere egy kicsit, ha tudsz és érezd jól magad a tesódékkal! Az itallal csínján!
Míra, örülünk, hogy segíthetünk, ugyan már, mi az, hogy új vagy? Persze , hogy válaszolunk, ha kérdezel!
Egyébként hogy döntöttél az ügyben?
Fogyi hogy áll?
Rita, kép most már tényleg jöhetne! Tortát szerintem is egyszerüt süss, valami bögrés keveréket, ha érted, mire gondolok.Azt is töltheted meg bevonhatod és nincs vele annyi macera.
Bernátra én nem tudom mit mondjak, szerintem köszöntsék meg a lányok, hogy érezze, hogy ez most róla szól, aztán meg menjenek Maja szobájába játszani, hogy Bernát a saját kis vendégeivel lehessen.
Márti, tanulsz éppen, vagy dolgozol? Elfelejtettem írni, hogy sajnálom, hogy megjött, de örülök annak, hogy mész dokihoz és lesz átfúvás, akkor talán tényleg pikk-pakk öszejön bébike! Drukkolok nagyon!!!
Na mennem kell, mert még porszívóznom kell aztán meg vásárolni megyünk Ábival, mert este vendégeink lesznek. Mézes, egzotikus csirkecombokat csinálok tepsis krumplival, sopszka salátát melöételnek, aztán mangókrémet desszertnek. Én meg majd nézek
De ki fogom bírni, mert ha megint visszaesek, akkor nemtom mi lesz
Na megyek, mert megint csak én dumálok
puszi