Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi,megnyugodtam.Úgy láttszik ez a barnázás sokmindenkinél van.
Vendég

Jucmuc :P
Köszönöm.

Mka :cry: :cry: :cry:

Lányok!
Nekem személy szerint "bejött" a Jónás naptár, épp a napokban néztem vissza. Eddig 1x esett pont a Jónás naptár szerinti termékeny napokra a beültetésem, az volt az első, ami -bár csak egy ideig- sikeres volt...

Fanni
fanni73

Sziasztok!

Szerintem nekünk,akiket stimulálnak,meg mesterségesen tüszőt repesztenek,amúgy sem lenne pontos,még ha egyébként működne is.
Biztos sokaknak bejön,és biztos sokan hisznek benne,de azt durvának tartom,hogy huszonpárezer :shock: forintokat kérnek el,ilyen holdnaptárakért.
Én mindig elolvasom a horoszkópomat,és volt,hogy sokszor be is jött,volt,hogy egyáltalán nem,de például az asszcendest hol nyilasra számolta ki,hol meg bakra.Attól függ,melyik honlapon néztem.
Hinni persze csak akkor hiszek abban is,amikor jót ír. :lol:

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Ja,még annyit,hogy hinni persze mindenkinek kell valamiben,és kívánom,hogy be is jöjjenek!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a segítséget!

Andrea, Pandácska!

Drukkolok nagyon!
beu9

Sziasztok!

Én is hallottam a Jónás naptárról, sőt a barátnőm visszanézte a terhességeit, és akkor foggant meg mindig, amikor a Jónás szerint termékeny volt. És még akkor is bejött, ha éppen menszesz idejére esett. Ha foglalkoztok vele, nézzétek meg a múltat magatoknál vagy ismerősnél, és írjátok le lécci, bejött-e. nagyon kíváncsi vagyok. Ha igen, akkor ezentúl minden lombikot át kell tenni :)))

A Jónás-naptár megtalálható a neten:
http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi

Itt ki kell választani:
Astrodienst
special chart
Majd ebben az ablakban:
Please select the type of chart you want (legördülõ sáv legaljáról
kiválasztani:)
Lunar phases fertility calendar

Most be kell állítani a személyes adataidat (születési hely, idõ órával és
perccel)
Megnyomni:
Click here to show the chart
zsofian

Zsófi!
Na megcsináltam, majd kiderül...jó játék :lol: Bár saját tapasztalatokról nem tudok beszámolni, de majd kiszámoltatom a nővéremmel :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

visszamenőlegesen is meg tudom nézni?

ahol piros, azok a terméleny napok?

bocs, de nem volt időm végigolvasni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Az enyémet Fanni megnézte, az utolsó beültetésem a Jónás naptár szerinti termékeny időszakban volt. a többi beültetésem nem akkor volt.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsófi! :)
Ha mindent jól csináltam :oops: , akkor nekem nem jött be a naptár, mivel éppen 2 piros időszak között (középen) volt a sikeres beültetésem!

Kép Kép
kismokus

Csajok :D
2006ra visszamenőleg hogy csináltátok meg?

Orsi
KépKépKép
icsilya

2004.ben a fiúkkal előtte volt 3 nappal
Picúrral most 2006ban beleesett. 2. nap.

Orsi
KépKépKép
icsilya

2005.dec. amikor a biokém volt, akkor utána volt 1 héttel ca.

Orsi
KépKépKép
icsilya

jah, ha a transzfer időpontját nézzük.... ahhoz nézzük?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Erika 13 Sikerült felhívnod Krizsa dr-t. Jösztök pénteken. Nekünk 12.órára kell menni. Tündibündi
tündibündi

erika 13
Most jut eszembe elisfelejtettem megkérdezni,hogy ti hol tartotok? Régóta jártok már hozzá?
tündibündi

Köszi a gyors reakciókat. Nem bánom, ha van, akinek nem a Jónás szerinti időszakban sikerült, mert nekem a mostani beültetés pont két Jónás-idő között lesz. Úgyhogy Kismókus, megnyugtadtál :)
De ezért érdekel, hogy vajon milyen eséllyel jön be.
zsofian

Sziasztok

Tündibündi
igen sikerült reggel felhívnom és beszélnem vele, úgyhogy pénteken 10.30-ra megyek hozzá egyedül, a fiúk itthon maradnak
hogy hol tartunk?: mi már 1 sikeres lombikon túl vagyunk, és a kisfiúnk Ákos e hónap 26-án lesz 1 éves, most kistesót szeretnénk, már decemberben voltunk nála 1x testületileg, most viszem neki a papírokat amiket kért (vérvétel stb.) és remélem hogy minden jó lesz és akkor már kezdhetünk is amint lehet.
És ti hol tartotok?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Szia Harcika!

Ide írok Neked,mert nem mindig küldi el nekem a pü.-et! NAGYON-NAGYON örülök neki,hogy megismerhettelek és élőben még szimpatikusabb vagy! :wink: Köszönöm,hogy ilyen kedves voltál! És bocsánat,hogy nem köszöntem el,de olyan sokan voltak a pultnál,nem akartalak zavarni. Szerdán remélem találkozunk!
andrea23

CSajok! Helyzetjelentés! :)
Voltam ma UH.-on,még kell kapnom a Gonal-t,szerdán megyek megint. Volt ma valaki 10körül a Kaáliban? Néztem ezerrel ki lehet ott innen a topicról.Ezren voltak amúgy!
andrea23

Lányok én próbálkozom, de nem sikerűl a Jónás módszert megnéznem. :-( Mit rontok el?
Ági28

Ági és mindenki, akit érdekel a Jónás naptár!

Ahol megtaláljátok a legjobb és legszájbarágósabb leírást:

Topikok/Fogamzás/Jónás módszer avagy.../10. oldal, 2006.06.10. 10:06 órakor arwena hozzászólásában rá kell kattintani a "Jónás naptár számítása"-ra. Kapsz egy letölthető PowerPoint-os leírást.
Így már mindenkinek menni fog :wink:

Fanni
fanni73

Köszönöm szépen így már sikerült is!! :-)
Ági28

Sziasztok
Ági
Nekem nem sikerült!!!
:evil: :evil: :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Látom, megy a Jónás-téma! :wink:

Én úgy értem, hogy mivel a naptár szerinti termékeny napokon kellene együtt lenni, akkor szerény véleményem szerint nem azt kéne nézni, hogy a beültetés esett-e oda, hanem a punkció... :) Vagy nem? :?

De a lombiknál szt végképp nem lehet összeegyeztetni!

Andrea,
drukkolok! :)
angel37

Kagyló hogyhogy nem sikerült??
Ági28

Ha gondolod este MSN-n segítek megcsinálni.
Ági28

Angel! Köszi!!!
andrea23

Angel :P

Én a beültetés napját néztem. A termékenységi napoknak a lombiknál nincs jelentősége, hiszen az mesterséges. Szerintem inkább akkor van nagyobb esélye, hogy megtapadnak a babók, ha a függőleges piros vonal előtt úgy 3-5 nappal, de legkésőbb azon a napon kapod vissza őket. Hiszen akkor van rá esélyed, hogy tényleg beágyazódnak Jónás napon.
De ez nem jelenti azt, hogy csak akkor maradnak meg a babók, ha Jónás napon kapod vissza őket :!: és azt sem, hogy akkor biztosan megmaradnak :!: Érdekességképpen viszont nem rossz tudni. Mindenki kezelje úgy az infot, ahogy akarja :P

Fanni
fanni73

Sziasztok!

Andrea23, most szerdán mész? Hányra? Mire?
Mi fél 9-re megyünk leszívásra.
zsofian

EGYES HORMONKÉSZÍTMÉNYEK IS DRÁGULNAK!
FIGYELEM!

Akik hamarosan kezdik a stimulációt, és már rendelkeznek a hormonkészítmények receptjével, még 2007. január 16. előtt váltsák ki legalább azokat a gyógyszereket, amelyeken van támogatás, mivel egyes hormonkészítmények és egyéb, bennünket érintő gyógyszerek EOP általi támogatottsága 50-ről 25 %-ra csökken, ami a gyógyszerek jelentős mértékű drágulását eredményezi.

Egy-két gyógyszer jelenlegi és 2007. január 16. utáni körülbelüli ára:

Puregon 300 NE-s patron: 15.432,- helyett 24.973,-
Menogon (10-es kiszereles) 8944,- helyett 13.417,-
Menopur (10-es kisz.) 26.043,- helyett 39.065,-
Ovitrelle (tüszőrepesztő inj.) 4741,- helyett 7112,-
GONAL-f is ugyanilyen mértékben emelkedik.

A nem támogatott készítmények (pl. Decapeptyl, Cetrotide, Choragon, Profasi, Superfact, Orgalutran, stb.) ára nem változik.

Javasoljuk, hogy menjen el a receptekkel a gyógyszerészéhez, és érdeklődje meg, hogy pontosan hogyan változik a felírt készítmények, gyógyszerek ára.

Szerző: Repcsi
Forrás: Magyar Gyógyszerész Kamara honlapján nyilvánosan közzétett rendszergazdai állomány

kagyló

Erika13
Szia. Te akkor hamarabb mész delehet,hogy találkozunk ha nem végzel nagyon gyorsan. Hogy mi hol tartunk? Decemberben voltunk a párommal először és most visszük vissza az eredményeket ( vérvétel stb ). Nagyon izgulok én is ,hogy minden eredményünk jó legyen. Bízom benne hogy minnél hamarabb eljutuk a nagy naphoz. Azt hiszem mondhatjuk azt,hogy ott ahol ti. Ákos nektek az első lombikra sikerült?

fanni73

Én is próbálkoztam a Jánás módszert letőlteni de nekem se sikerült. Leírásod szerint megpróbálom ujra én is . Köszike

zsofian

Drukkolok neked a holnapi leszíváshoz!!

Lányok
Ezeknek a szuriknak és a gyógyiknak az áremelését mindnyájan megszenvedjük. Tündibündi
tündibündi

Köszi Tündibündi :)
zsofian

Andrea, Zsofian!

Én is még növesztgetem a tüszőket, szerdán 3/4 kilencre megyek UH.-ra. Leszívás péntek v. szombat. Lehet, h. találkozunk?

Jud
jud71

Sziasztok

Tündibündi
igen, Ákos az első lombikunk eredménye, és most megyünk a második lombik miatt (kistesó).

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Fanni :P
OK :wink:

Érdekességképpen továbbra is várom, hogy kinél jött be, kinél nem, úgyhogy aki még nem tette, nézzétek, csajok! :)

Andrea, Zsófian, Jud,
drukkok mára! +++++++++++++

Kagyló,
köszi az infót!
Remek :roll:
angel37

Sziasztok!

Angel,
Hogy vagy? Én megvagyok növéremnél voltam két napig és babázhattam :D bár már elég nagy baba 2és fél éves :D

Kagyló.
Szép kis árak :( eddig se volt olcsó hát ezt jól megcsinálták.

Kép
Vendég

fanni73
Köszi a Jónás naptár leírását így már nekem is sikerült végig futattni. De nálam 4-5 napi csuszást mutat .

jud71
Te melyik korházba jársz? Tündibündi
tündibündi

sziasztok
Angel 37, Pandácska
Mondjam azt, hogy szívesen?! Hiszen nem jó hírekkel jöttem sajnos!!!
:evil: :evil:

kagyló

megírná nekem vki, hogy lehet a 2006-os évet jónás naptárra visszamenőleg letölteni?
lola29

Lola,

a kezdő oldalon az "options"-nál megváltoztatod a dátumot: pl. 1. Jan. 2006.

Jud
jud71

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni?
Most kezdjük a lombikot. A doki előírt nekem bromocryptin tablettát a mensest megelőzően egy héttel elkezdve naponta 1/2 tablettát. A menses első napjától Aspirin protektet naponta 1 tablettát( a punctio elött két nappal kell abba hagynon) és a második naptól kezdem szúrni a Gonal F-et. Ma délután jött meg a mensesem, elkezdem szedni az aspirint. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a bromocryptint is szednem kell tovább, mert most vettem észre, hogy a doki erről semmit nem írt,

Köszönöm
buborék5

Buborék,
igen a bromot szedni kell végig, általában a terhesség 6-7. hetén hagyatják abba.
a bromo a prolaktinszint csökkentéséhez kell - ezek szerint ez Neked magas. A magas prolaktin lenyomja a progeszteron szintjét, ami a terhesség létrejöttéhez és megtartásához kell.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya

Köszönöm szépen a gyors választ! :)
buborék5

Csajok!

Szombaton punkció! Kiváncsi vagyok mennyit növesztgettem. :) Az első lombiknál 6-ot szívtak le. Meglátjuk...
Szóltam Krizsának,hogy az Utrogestan-tól kiütéses voltam,így most Duphastont fogok szedni és azt orálisan kell azt mondta.Picit azért kétségbeestem,mert nem mondta,de ahogy a szavaiból kivettem Ő jobban esküszik az Utrogestanra. Azért bíztatásul leírná nekem aki Duphaston-t kapott és babás lett? :roll:
És még egy kérdés! Elfelejtettem megkérdezni meddig kell a Klion-t használni. Aki "Krizsás" az meddig használta?

Zsofian,Jud71 DRUKK!!!
andrea23

Andrea!
Klion-t illetően: Nekem azt mondta a Krizsa, hogy punkció előtt 3-4 napig használjam, és a megelőző estén már ne, tehát nálad értve: Utoljára ma este kellene.
Üdv, és a legjobbakat! :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Andrea,
bár nekem nem lombikom hanem inszemem volt de a Kliont 3 napig kellett használnom és az inszem elötti éjszakán már nem. Mennek neked a drukkok hogy sok szép tüszöd legyen :wink:

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Pandácska
Épp kerestelek (csak a hőmérős oldalon:-) ). Azt hittem, világgá mentél...
Hogy vagy? Mi újság?

babaimádó
Kép
babaimado

Andrea! :)
Én a Kliont 6 napig "szedtem". Az utolsót a tüszőrepesztő előtti nap este kellett betenni...
Drukk a szombati punkcióhoz!!!! :)

Kép Kép
kismokus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?