Új privát üzeneted érkezett!

Persze a legfontosabbak lemaradtak!!!!!!

Chesti!!

NIki csodálatos!!!! :lol:

Wolves!!!!
Csodálatos lánykáid vannak!!!!Nagyon formás babucik!!Egész nap kézben fognám, és puszilgatnám!!!!
Minden kisbabucinak nagyon jó egészséget kívánok!!!!

UI:Mot!!!
Mostmár tényleg izgulunk????Lehet már ti is boldog szülők vagytok, csak mi nem tudunk róla???Így legyen!!! :wink: :lol:
Ha nem, könnyű szűlést Krisztinek, és egy csodálatos,egészséges kisbabót Nektek!!!!!
Vendég

Drága Chesti,

Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!!! :D

Kép

Ez a kép Nikiről... gyönyörű a kiscsaj!!!!!!!!!!!! :D:D:D És persze zabálnivaló, mint mindig. :lol:

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Chesti,nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Máté és Andi

Kép
taptau

Hello Lányok!

Chesti!
Nagyon boldog szülinapot!
És nagy puszit küldök Niki tündéri buksijára!

Wolves & Viki!
Csodaszépek a lányok! Remélem már otthon is vagytok!

Mot!
Mi a helyzet? Tűkön ülünk...

lanett

Már otthon vagyunk.
wolves

Jó reggelt!

Wolves,milyen volt az első otthonlét?????
taptau

Hello Lányok!

Megjöttem a védőnőtől.1 csajszi volt előttem. De már alig vártam, hogy kiszabaduljak onnan. A háziorvosi folyosón van a védőnői szoba is. Minden doki rendel ma délelőtt, ráadásul hétfő is van,így a folyosó televolt köhögő prüszkölő betegekkel elhúzódtam egy távoli sarokba, remélem senki nem fertőzött meg.

És tök jó 30 dkgot híztam csupán, úgyhogy ma is megdícsértek. A haskörfogatom meg 3 cm-t nőtt.
Szívhangot nem hallgattak, mert állítólag még túl lennt van.
Holnap megyek dokihoz Pécsre.
Holnap nem is leszek egész nap, mert reggel Afp vérvétel és délután meg vizsgálatra megyek.

Wolves!
De jó!
Ha lesz időd majd mesélj hogyan teltek ez első otthon töltött órák.
Hogy van Viki?Nem fáj a vágása?

lanett

Sziasztok!

Chesti, nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!! Ezek szerint Te is bak vagy, mint én. Hogy ment az édességmegvonás a szülinapi torta mellett? És egyébként hogy állsz a "fogyival"? Én elég lassan haladok, de szombattól járunk usziba (legalábbis remélem, hogy minden héten megyünk), úgyhogy remélem, az segíteni fog nekem. Nikinek hihetetlenül szép szemei vannak!!!

Szuszi, hogy vagytok, és hogy megy a szopi? Sikerült kitapasztalnod, hogy Ti hogy vagytok a legelégedettebbek? Ha tudsz, jelentkezz!

Agnese, remélem, hogy nálatok is minden rendben és jól telnek az első napok, vagy inkább már hetek.

Wolves, Ti hogyan tudtok megbírkózni egyszerre a két kis tündér igényeinek kielégítésével? Lesz Vikinek segítsége vagy egyedül kell megoldania majd a dolgokat (úgy értem, hogy ha Te dolgozol, akkor egyedül lesz -e vagy esetleg számíthat pl. nagyszülőkre, ilyesmi)? Biztosan nincs könnyű dolgotok, de gondolom, hogy a boldogság mindent felülír. Kitartást, és minden jót Nektek!

Most mennem kell, délután még jövök.

Ági
agnesm

Sziasztok!
Jó hírt hozok!

2007. január 08-án, 14 óra 30 perckor megszületett Krisztina, mot papa és mama kislánya!!

2900 gramm, 51 cm. Baba, Anyuka ás Apuka jól vannak!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mot mama és papa!

Szívből gratulálok, és kívánok számotokra jó egészséget! Legyetek nagyon boldog kis család és leljétek sok örömötök egymásban!

Üdvözlettel:

Ági és Ádám
agnesm

Chesti

Boldog szülinapot! Gyönyörű szemei vannak Nikinek!!!

Mot család

Gratulálok és sok boldogságot kívánok!

Agnesm

Jól vagyunk, kisfiam nagyon aranyos. Imádom nézni, főleg szoptatás után, amikor elégedetten mosolyog. Összességében kezdünk belerázódni a dolgokba.

Kép

Kép
agnese

Kép Motték Nagyon sok boldogságot a kis Hercegnőtökhőz :)

Képeket, és szülés történetet kérünk mihamarabb :D

chesti

Jajj lányok köszönöm a köszöntéseket :)

Wolves milyen otthon ?:) Első éjszaka ne rémüljetek meg, remélem zökkenőmentes lesz :)

Lanett nagyon ügyes vagy hízás ügyileg, maradjon is igy :) csak ügyesen :) Remélem, hogy nem fertőztek meg.

agnesm :) Ma erős voltam, és mikor az uram megkérdezte milyen csokit hozzon, azt mondtam semmilyet :) Na ügyi vagyok? :) Neked mikor van a szülinapod? :)

Szuszi hogy megy a szopi én is kérdezni akartam? Mi jött be nektek?

agnese nagyon édes Milán ezen a képen még kérünk róla :) Örülök, hogy lezdtek összeszokni, és egyre jobb lesz :)

Na most mennem kell fürcsi idő :)

chesti

Sziasztok,

Mot és Kriszti,

Nagyon gratulálok, csodás hírek!!!!!!!!! :D Várjuk a szüléstörit és a képeket! :D:D

Mágnes,
Nagyon köszönjük ezt a jó hírt! :D

Wolves,
Örülök, hogy már otthon vagytok, mesélj majd, hogy vagytok? :D Vikinek puszi!

Lanett kismamipajtás,
Ügyi vagy a kilókkal. Én úgy gondolom, nem leszek megdicsérve… Összesen eddig mennyit híztál?

Agnese,
Örülök, hogy veletek is minden rendben! Újabb képeket mikor kapunk? :D

Share,
Eltűntél… Remélem minden rendben! Adj hírt magadról.

Mi jól vagyunk, minden rendben. Kisborsót egyre erősebben érzem :D:D:D:D Tegnap éreztem először, hogy ez már inkább rúgás, nem csak „bugyborékolás” :lol: :lol: Holnapra lesz meg elvileg az AFP eredmény, úgyhogy kérek drukkokat, mert izgulok rendesen, hogy minden rendben legyen. Beszélgettünk ma Zozóval, és azon a véleményen vagyunk, hogy a soron következő eredmények után már azért valamennyire megnyugodhatunk (AFP eredmény, genetikai UH és 4D), úgyhogy utána már jöhet egy-két cucc vétele :D Főleg, ha kiderül, hogy kislány vagy kisfiú!

További szép estét mindenkinek!
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

MOTÉK!!!!

Szívből gratulálunk!
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk az egész családnak! :lol: :lol: :lol: :lol:

lanett

Kép
Kép

chesti

Kedves Mot család! :D

Szívből gratulálunk a kis Krisztina hercegnő születéséhez!Ezen a napon nagy emberek születtek! Többek közöt én is! :lol:
Jó tegnap is!

Chesti :D
Még egyszer nagyon boldog szülinapot neked és még legalább kétszerennyi 30 évet kívánok!

Andi no meg a Karcsi is!
manda

Zsókuci kismamipajtás!
Pont ezt beszéltük mi is Apával pont ma este :lol:
Én ugye holnap megyek levetetni az Afpt, és tök ideg vagyok és észrevette ebből az apropóból beszélgettünk ma este pont erről. És mi is pont ezt mondtuk, hogy megjön az eredmény utána UH, majd 4D és akkor végre meg lehet nyugodni.
Most már jó lenne,mert ez a para már azóta van amióta drága Konc dokim belémtette a magzatvízvizsgálattal az ideget.

Én semmit sem híztam a gondozásba vétel óta, kilón belül 30 dkgot ingadozom oda vissza.
De a stimu kezdéstől a gondozásig 4 kgot felkaptam ám, akkor nem voltam ügyes.

Nagyon szorítok hogy holnap jó eredményeket kapj!

Nekem napok óta se bugyborékolás se semmi :cry: pedig bírnám...

lanett

Ja és azt elfelejtettem írni, hogy éni is 14 30 körül születtem, igaz 33 évvel ezelőtt. :lol:

Wolves :D
Nagyon szépek a kislányok! Nem is jól írom, egyszerűen gyönyörűek! Üdvözlöm a Vikit és kitartást, jó egészséget kívánok neki!

Chesti :D
Csak az előbb néztem át az előző oldalra, hát a Niki egyszerűen gyönyörű!!! Azok a hatalmas szemei! A legszebb szülinapi ajándék, én is ilyet kérek jövőre! :lol:
Nagyon szép és nem lehet betelni vele! Megmutattam ám a Karcsinak is, ő is oda volt érte!

Bocsi csajok, hogy egy kicsit elragadtam magamat!
Én már kicsit régi bútordarab vagyok, csak most ritkábban jelentkezem, a régiek még ismernek.

Minden babuci nagyon édes és szép!!!!

Puszi!
manda

Hali mindenkinek!

Chestikém boldog szülinapot így utólag is, papamaci is bak meg a nővérem is, szeretem ezt a jegyet :D

Mot! Hatalmas gratula!
De jó nektek!!! Minden elképzelhető jót kivánok a családnak

Na mostmár tényleg mi jövünk Luciával. Hujjuj! :oops: :oops: :roll:
Persze még mindíg nem vagyok összecsomagolva kórházkészen, most mosom az első adag babaruhát és majd holnap az enyémet, ja és hálóingem még nincs :roll:
De a héten összeszedem magam. Már két éjjszaka nem égett a gyomrom,(kopp. kopp) úgyhogy lehet a kisasszony lejjebb hurcolkodott! Viszont egyre jobban fáj a derekam,az ágyban megfordulni pedig kész művészet szó szerint elránt a pocakom. Asszem valami tejecske is készülődik, időnként picit összekenem a cicitartót :oops: :roll:
Mamik!
Nem tudom eldönteni, hogy az ágynemű amit vetten kell-e vagy sem. Amikor kibontottam kiderült, hogy a takaró akkora, mint a ház. Egyáltalán meleg hálózsák fölé nem lenne elég egy takaró? kis helyes rózsaszín polár?Nálunk amúgy is állandóan meleg van (10. e.) kb. 22 C. Most kezdek rájönni, hogy teljesen tanácstalan vagyok egy csomó mindenben, nyugtassatok meg, hogy ha eljön az ideje majd tudni fogom!

Pocakom továbbra is óriási. Csütörtökön doki, pénteken nst, jövőhét szerdán UH.

Pusszantás ! Vigyázzatok magatokra, nehogy a nagy melegben valaki megfázzon!!!

Kép
Kép
zuzmó

MOT és KRISZTI! :lol: :lol: Gratulálok a kis hercegnőhöz! Sok-sok boldogságot és jó egészséget kívánok az egész családnak! Na és persze részleteket kérünk!

CHESTI! Boldog 30. születésnapot! Rendes dolog volt Nikitől, hogy segített teljesíteni a vágyadat. :wink: :lol: :lol: Nagyon sokat nőtt a lencsilány!

Hamarosan bővebben is jelentkezem! Fészekrakó ösztön beindult, vásárolgatunk, varrogatok. Holnap már 30. hét! Lucia és Zuzmó után már én jövök! Ideje belehúzni a készülődéssel. :shock: Amúgy minden rendben velünk.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

MOT CSALÁD!!!!!!!!!!!!
Tiszta szívből gratulálok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon jó egészséget, és nyugis babát kívánok!!!!!!!!!!!!!

Vajon Lucia egyben van még?????

És bizony bizony lassan Te jössz Zuzmó!!!!!!!!Jázmin hercegnőt hamarosan a karjaidban tarthatod!!!!!

Puszi minden kismamának,anyukának, és babucinak!!!Mindig olvaslak benneteket, de nem írok, még nem jött el az én időm!!!! :lol:
Vendég

Mot család!

Nagyon-nagyon gratulálunk nektek!Sok boldogságot és egészséget kívánunk!
Millió puszi Krisztinahercegnőnek!
Várjuk a képeket és beszámolót!

Máté és Andi

Kép
taptau

Manda drága,

Te "régi bútordarab" :D :

Kép

Remélem én is, hogy a következő szülinapodra már szép kis babó lesz pocakban, vagy a karjaitokban! :D

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

KEDVES MOT CSALÁD!
GRATULÁLOK KRISZTINÁHOZ!!!

ESTRELLA (KRISZTINA) :D :D :D
Vendég

Kedves Moték!
Sok boldogságot a picurhoz!

Kép [/img]

Csibe
csibe31

Végre sikerült egy vonalzót varázsolnom.

Kép [/img]

csibe
csibe31

Manda drága Kép
Ez jó szöveg: régi bútordarab :lol: Nagyon várunk ám vissza, remélem ebben az évben már itt dumcsizunk többet :)
(Ne haragudj tegnap kicsit szétszórt voltam, de +/- két napig még ér a köszöntés :) )
Sok boldogságot nektek, remélem idén teljesül a kívánságod :lol: Küldöm nektek a kis angyalokat segítsenek :)
Kép Kép

chesti

Sziasztok,

Megvan az AFP eredménye!!! MoM: 1,2 :D:D:D

Nagyon örülünk!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci,ez nagyon jó! :lol: :lol:

Agnese,örülök,hogy kezdtek belerázódni!Puszi Milánnak!

Manda,sok boldog szülinapot!A következőre már bébivel! !:lol: :lol: :lol:

Chesti,mi a tuti fogyókúrarecepted?Nekem is kéne?

Agnesem,ha te tudsz egy jót azt is várom! :oops: :oops:

Szép Napot!
taptau

Sziasztok!

Képek Milánról
Kép Kép Kép

Kép

Kép
agnese

Hello Lányok!

Zsókuci!
Gratulálok, nagyon örülök, hogy jó lett az eredményed! :lol:

Én is megjöttem a dokitól. Most csak levették az Afpt meg a genetika 2. részét meg fizikális vizsgálat volt csak.
2007.01.30-án megyünk genetikai UH ra és akkor már meglesz a vérvizsgálat eredménye is.
Én lépek aluszkálni mert egész nap mászkáltunk, ugyhogy hulla vagyok.
Puszi mindenkinek!

lanett

Sziasztok!! :D :D :D :D

Mindenkit üdvözlök! Én a másik topikból jöttem át hozzátok.

Magamról:

Székesfehérvári vagyok, már 38 éves, és van egy 15 éves fiam. A második baba miatt jártam a Budai Meddőségi Centrumba, ahol 2006 szeptember 11-én a második fagyibabás beültetés sikeres volt.

Most a 19. héten járunk. Sajnos az AFP értékem az alsó határértéken volt (0,7), ugyhogy emiatt is meg a korom miatt is magzatvíz vizsgálatra kellett mennem, a Shöpf Mérei kórházba.

Ez volt a múlthéten csütörtökön, most tiszta idegesen várom az eredményeket.

Szeretnék felvilágosítást kérni Tőletek, akik a János kórházban szültetek, hogy milyenenk ott a körülmények.

Akikkel együtt voltam most a genetikán, elég lehangoló történeteket meséltek a kórházról.

A segítséget előre is köszönöm!

Mindenkinek jó egészséget, babázást és akinek kell pocakosodást kívánok!! :lol: :lol: :lol:

macika68

Sziasztok!

Ma vagyunk 30. hetesek! :lol: :lol: :lol:

Ági, Milán egyszerűen gyönyörű kisfiú! :P :P

Zsókuci, gratulálok az AFP-hez! Nemsokára megkusizhatjátok Kisborsót, jön a genetikai UH!

Lanett, minden rendben lesz, meglátod! :)

Macika, üdv itt! Gratulálok a babához! :D Meddig kell várnod az eredményre?

Pocakfotók:
Kép Kép

Szerintetek mekkora lesz a hasam 10 hét múlva???? :roll: :shock: :shock:

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Agnese,Milán csodahelyes fiú!Puszi a buksijára!

Share,azt a mindenit!10 hét és itt van Máté!!Hihetetlen,ugye?!
Nagyon jó ez a poci,nincs ezzel baj!A rekordot már Zuzmó tartja!

Macika,gratulálok a bébihez.Nekem is 0.78 volt és lám-lám Máté 1 hó múlva 1 éves.Leírni is furcsa!
Hát mint minden kórházban ,itt is van hiányosság!De azt a 4-5 napot ki lehet bírni ,én azt mondom.Egyébként először nem a Jánosban akartam szülni,de a doki miatt maradtam,miután megtudtam hogy vállal szülést! :lol: És nem bántam meg!
taptau

Sziasztok,

Agnese,
Annyira helyes kislurkó Milán! :D Egyszerűen kis gyömöszkölni való :D Kis husi :D

Lanett,
Csak olyan sokára lesz meg az AFP eredmény? Nekem egy hét alatt meg volt, de már ezt is nagyon vártam. Szerintem próbáld meg őket hamarabb felhívni, hátha megmondják…

Macika,
Üdvözlünk itt! :D Gratulálunk a pocaklakóhoz! :D
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!! Még ez nem annyira alacsony érték, úgyhogy szerintem ne idegeskedj nagyon, gondolj arra, hogy minden rendben lesz, és az idegeskedés nem tesz jót babónak. Jó, valószínűleg én is tök ideg lennék… :shock: Mikorra lesz meg az eredmény?

Share,
Gratulálok, nagyon szép a pocid. Hát… igen, még fog „pár centit” nőni a finisig :D Hogy bírod? Miket vettetek már eddig?

Puszi és szép álmokat mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Nem akarok lehangoló lenni, de most olvastam, hogy lehet, hogy bezárják a Söfit és a Rókust is. :cry: Tök gáz. :evil:
Remélem azt még megvárják, hogy megszüljek. Ezeknek fogalmuk sincs milyen ellátást ad a Söfi. Ez az ország egyetlen anyavédelmi központja és a legjobb koraszülött osztállyal rendelkezik. A hülye Molnár szerint nincs szükség ennyi szülészetre :evil: Még az MSZP-t is meglepte a bejelentés. Azért remélem még megfontolják ezt.

Más: repesve várom a válaszokat a kérdéseimre és újakkal tetézném. :oops: A védőnőmmel csak 19-én találkozom, de mivan ha addig megszülök és nem tudom megkérdezni tőle, mi legyen a kórházi csomagban a bébinek? Mennyi ruha kell?És miből mennyi?
Gondolom pelust is vinni kell. Cumisüveget is?Meg még...?használhatom már ott a saját mellszívómat?HEEELLLPPP!

Még mindíg nem vagyok összepakolva :) vagy ez nem vicces?

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Agnese
Nagyon édes a kis Milán. Olyan aranyosan tudnak aluszkálni ezek a csöppök.

Zsókuci
Ez tök jó eredmény, nincs miért izgulni.

Macika
Előző terhességemnél nekem is 0,7 volt de mellé néztek hcg-t ami jó volt Uh-n se láttak semmit és már elmúlt két éves a lányzó. Csak semmi izgalom, bár én is ideges voltam de nem csináltattam magzatvízvételt, meg nem is voltam a veszélyeztetett korban.

Zuzmó
Ha van szülésznőd inkább őt kérdezd meg abban a kórházban mi a szokás. Ruhácskát azt mindig adnak, hacsak nem akarod a sajátjába öltöztetni, de én úgy voltam vele elég lesz majd otthon rá mosni, beérem a kórházival is.Szerintem amiben hazahozod az az bőven elég. Újszülött pelust vigyél, mert általában minit adnak ami elég nagy rájuk, hacsak nem óriásbébi lesz. Popsitörlő is kell. Popsikenőcsöt, hintőport adnak. Textilpelust is vigyél. Cumisüveg minek? Ott a cici! Mellszívót is vihetsz.

Chesti
A táblába beteheted, hogy Csanád lesz az ifiúr neve, úgy tűnik ez a végleges döntés, apát rávettem, hogy már döntsünk a maradék három névből. Végül is az ő ötlete volt, nekem meg annyira megtetszett ez a név, hogy azt kaptam a fejemhez, hogy úgyse tud már ettől a névtől eltántorítani.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1168382905.34.jpg[/img] [/img]

csibe
csibe31

JÓ reggelt Csajok!!!! :)

Íme egy fotó!!! Szüléstörtent kicsit később!!! Köszönünk minden gratulációt, baba, mama jól vannak!!! Kép
mot

MOT Család!
Szívből gratulálunk!

Most csak ennyi mert 24 órás műszakban vagyunk.
üdv:wolves
ui:mindenki jól van
wolves

CSAJOK!!! :)

10.43 KOR TÖRTÉNT MEG A KIEMELÉS!!!!

:)
mot

Mot papa,
csodás ez a kép a hercegnőtökről! :D Még egyszer gratulálok! Nagyon szépséges Krisztina! :D

Puszi Nektek!

Wolves,
örülök, hogy Ti is jól vagytok, ha lesz pár perced, írj azért :)

Nektek is puszi! :D

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Wolves,Puszi az csajsziknak!

Mot,tündér Krisztinakirálynő! :lol: :lol: :lol:

Szép napot! :wink:
taptau

Sziaszotk!

Friss Kispapák, tényleg nagyon szépek a lányaitok! És mindhárman milyen nyugodtak a képeken!

Taptau, tuti receptem nincs, én a terhességem előtt évekig naponta egy órát tornáztam, és kicsit odafigyeltem az étkezésemre. Az édességed eleve nem szerettem, kivéve a szopi kezdete óta. Most lassan kezdek visszaszokni a mozgáshoz, én ettől várom az eredményt.

Chesti, a szülinapon 20.-án lesz, bár én nem szeretem a nagy ünnepléseket, ha rólam van szó.

Zuzmó, szerintem a kórház sajátosságait meg kellene tudnod. Ahol én szültem, ott pl nem adtak hintőport és popsikenőcsöt sem, és választani sem lehetett, hogy saját vagy kh-i ruhában vannak a babák. Ott kh-i ruha volt, de pl a tesómék máshol szültek ugyanakkor és ott meg csak saját ruha volt. Pelenka és popsitörlő mindenképpen kell, tudomásom szerint azt sehol sem adnak, illetve max 6 db jár egy babónak (már ha van a kh-ban, mert hajlamosak azt mondani, hogy nincs). Cumisüveg sztem is fölösleges, ha tudsz majd szoptatni kár a babának mást is adni. Ha már van mellszívód, vidd el, bár én nem tudtam használni, nekem a kézi fejés jött be, sokkal hatékonyabb volt és nem tette tönkre a mellbimbómat. Textilpelus mindenképpen kell, hogy legyen mire rátenni a babát, pl amikor mérik a súlyát, meg jól jön a fejésnél, mellmasszírozásnál is a szopin kívül. Ha nem is pakoltad még össze a cuccaidat, azért jó, ha a fejedben minden megvan, és csak be kell nyúlni a szekrénybe és bedobni a táskába, bár sztem azért készítsd össze. Én pl gyanútlanul elmentem CTG-re és a doki mondta, hogy ma még találkozunk, mert beindult a szülés. Ez volt reggel, és éjjel megszületett a fiam. Reggel én még semmit sem éreztem, és úgy gondoltam, hogy én tuti nem fogok még szülni, mert hát nem fáj, tök jól vagyok, stb. És nem volt összerakva a cuccom sem, és amikor hazamentem, azt sem tudtam, mit hol találok, olyan izgatott lettem. Rajtad a szemünk!

Puszi Mindenkinek!

Ági
agnesm

Ági,köszönöm a tanácsot!

Zuzmó,nálam is ugyanez volt,hogy én semmit nem éreztem még este sem és hajnali 1.45-re meglett a Máté!Viszont akkorra már bent feküdtem a kórházba!

Nagyon izgi,újabb babák a láthatáron! :lol: :lol: :lol:
taptau

Sziasztok,

LUCIA HÍRADÓ:

2007.01.09.-én hajnali 1 órakor megérkezett Anna Luca: 2400 gramm és 1 óra 15 perckor Zsombor Miklós: 2070 gramm.
Lucia puszil mindenkit! :D:D:D:D

Szeretek ilyen jó híreket írni :D:D:D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lucia,szívből gratulálunk mindhármótoknak!Sok boldogságot kívánunk!

Andi és Máté

Kép

Kép
taptau

Lucia hatalmas gartuláció a két kis Picurkához, gyönyörű nevük van :lol: Sok boldogságot :)
Kép

chesti

Lucia Drága!!!

Gratulálunk!!!!!

:)
mot

Nemsokára 1 éves leszek!

Kép

Kép
taptau

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: