Sziasztok!
Utobbi idöben jelentösen megnött az ismeröseim szama
, mivel olyan sokan jelentkeztetek nalam az Iwiw-en. De en is ugy vagyok am, mint Rit, hogy nem tudom am nagyon csak a babanetes nick-eteket, es igy eleg nehez ratok keresni…
De ha ennyien jönnek, akkor szinte keresnem sem kellJ. Tök jo!
Kepeket – termeszetesen
- mindenütt, ahol csak talaltam, megcsodaltam!
Csics
Remelem Te is teszel fel valahova kepeket a fiaidrol, mer ,ar nagyon kivancsi vagyok rajuk!
Jo, hogy mar a husveti bevasarlast is el tudtad intezni....irigyellek!
Panda
Azert az nem semmi, hogy Noemi ilyen klasszul tud olvasni!!! Es azert biztos nem tudl erdekes vegig varni a szotagolasokat. El tudom kepzelni, hogy unja magat. Vagy kaphato a tanitoneni arra, hogy jobbaknak mas feledatokat adjon?
Aaron is tud, de azert messze nem folyekonyan...illetve de, de lassan. De kiolvassa egyban a szavakat. Szoval azert nem rossz. Epp most gondoltam, hogy eddig azert elönyben volt, de ha nem gyakorolunk rendszeresen, akkor szereintem hamar behozzak öt.
Sajnalom, hogy Nektek is auto problemaitok van:(…en is mar nagyon utalom…Ket kocsi, az egyik beazik – alulrol besjön a viz, ha megyek vele es labfürdözhetek. Es a masik meg eleve mar fel eve müszaki nelkül fut...mert penz szerelöre nincs, a ferjem meg meg akarja csinalni, de…azert ö sem a legaktivabb...szoval hogy mikor kapnak el, csak idö kerdeseL.Es az megtöbb penz
.
Conti
En most raszantam magam, a valaszra, mert annyian irtatok es jelentkeztetek, de tudom nem fogom tudni ezt az allapotot tartaniJL, mert annyi mas van....
Jobbulast Bettinek, remelem mar nem faj annyira a torka.
Sok sikerta a haz eledashoz es az uj megtalalasahoz – ha jol remlik – Budaörsön.
Kataa
Temeszetesen Titeket is megneztelek!
Alex milyen nagy lett, nem kezdett el babazni kisöcsije reven?
Milyen kis husis Leon!!!
Judy
Nem irigyellek a tanulas miatt....de azert irigyellek is, de nem csalad melett!Szoval en erettsegi utan nagyon nem akartam tanulni es most meg nem bannam…de se idöm, se penzem…majd, ha nyugdijas leszek!
Remelem Rebinel azert mütet nelkül is megusszuk….
Andrea27
Szia itt...marmint Veled itt meg nem beszelgettem!
Jo hosszu haja van Liliennek!
Rit
Hat ugy valahogy
azt mar nem birtam ki, hogy valaki emleget es arre se reagaljakJ!!
Nagyon neztem am a Babanetet, amikor Reget vartad, hogy megszületett –e mar!!!Gratula - asszem ez soha nem kesö!!!!
JA, es azt is eszrevettem, hogy joideig nem tudtal jönni kööltözes miatt – merrfele kültöztetek?
Es az Iwiw-en ennsem talalok meg senkit, mivel csak a babanetes neveket ismerem....ezert voltam olyan meresz es adtam meg a nevem....Jhatha van kedve valakinek “ismerösömme valni”
.
Beszti
Neked sok türelmet kivanok a negy porontyhoz,es csodallak hogy meg a netre is sikerül idöt szakitanod.
Banyoci
Azt is sikerült eszrevennem, hogy nalatok is egy babocaval több van!
Mit szol Gyurci az öcsihez?
Mano
Az en ferjem is szokott utazni, de szerencsere mar nem olyan sokat...de epp a honap vegen keszül egy hetre IndiabaL. Az India miatt irigylem, de amiatt nem, hogy ugy sem fog latni belöle semmit, csak robotolni.Mindig igy van....
NA, majd egyszer együtt talan....
Szilcsike
Szerintem, ha valaki fül-problemakra hajlamos, akkor ugyis megbetegszik, ha nincs beteg a környezetben...Rebinel is igy van...L Es hogy ki a beteg gyerek az olyan nezöpont kerdese...pl. en elviszem az oviba, ha folyik az orra es köhög, de otthon ugy hancurozik, mintha semmi baja nem lenne. De ha lazas, vagy höemelkedese van, nem viszem.
Sasha
Csodallak, hogy birod harom gyerekkel!!!
Kezed rendben van mar? Nem gyulladt be? Tudod rendesen mozgatni, nem vagtal el semmi int, vagy ideget?
En is örülnek egy harmadik gyereknek, de penzhiny miatt nem lato semmi eselyet, hogy itthon maradhassak vele...akkor meg nem tudom, minek szüljek...JA es kepzeld lenne egy negykezlabalo gyerekem, akit nem engedhetek le a padlora, mert csak beton van lent...szoval ilyenek tartanak vissz...meg. De egy ev mulva ki kell venni a spiralom, addigra megint aktualissa valik a tema...meglatjuk...!
Ilke
Ez a börtönös jatek nagyon vad
. Mekkorak azok a lanyok? Hogy juthat egy kisgyereknek ilyesmi az eszebe? Rebinek meg arrol sincs fogalma, hogy mi a börtön....meg Aaronnak sem nagyon
. Nem semmi!
Agi
Remelem a haematologian minden rendben lesz, es nem nyuznak meg nagyon Titeket!!!!! Nem szeretnek a helyedben lenni!
Huuuu, asszem, most nem hagytam ki senkit sem….ha megis, bocs! De mar olyan reg itt ülök a gep elött, tudom, ez a baj, azert csak olvasni szoktam!
Kryss