Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lili!
Nekem jónak tűnik ott a pé, ahova a ferty tette. De annyira nem egyértelmű. Ha megjön, akkor majd ha visszaszámolsz, úgy jobban kiderül, mikor volt. Ha megjön :lol:
Azért van üres karika, mert nem akkor mérted a hődet, amikor szoktad. Azt hiszem +/- 30 perc belefér, de ennél nagyobb eltérésnél üres karikát kapsz :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

köszi mindenkinek a gratulát, remélem a következős már erősebb lesz.

Bettike!
17. napon volt pé, és 26. naptól görcsölgetek, akkor indult meg még feljebb a hőm. 26, 27. nap ciciszurkálás volt, + nőtt pár cm-et. Ezen kívűl ennye hányinger, kicsi szédülés jött ma. Gögcsölgetés azóta is, meg kezd rámtörni az álomkór, pár napja 10 kor már ágyban voltam a 12 helyett, ja meg wc járat. fél óránként óránként.

A tesztet amúgy éjfélkor csináltam :) Eszter miatt fent voltam, mert figyelgettem, és nem bírtam tovább. Ha megvárom a reggelt biztos kicsit erősebb lett volna.

görbéd amúgy szép, remélem velem tartasz, mint ahogy Snufi is!!

lili!
üres karika azt jelent hogy a szokásos méréshez képest több mint fél órával hamarabb vagy később mértél. nem pontos a görbéd így. mert óránként akár 1 tizeddel is lehet magasabb ha később mérsz, vagy alacsonyabb ha korán.

judis

Na sziasztok, megjöttem!!!!!!!!! :D

Kedvesek vagytok, tényleg jó lenne már ennyi hónap után, ha megfoganna KisSnufi!!!!!!

A jobb oldali szurkálás, amit ma éreztem utalhat akár beágyazódásra is?????? :roll:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok, most értem haza anyuéktól! :)

Szemészeti ügy a -8-as szememmel kapcsolatban:

Voltunk ma a párommal a szokásos helyen megrendelni az éves kontaktlencsémet......pont ott volt a doktornő. Mondtam neki, hogy nézze már meg a szememet, mivel ugye a szemfenék állapotától meg a szem állapotától teszik függővé a csaszi vagy sima szülést! Azt mondta, hogy a szemfenekem...a szemem nagyon szép, semmi elváltozást nem lát....sőt mondta, hogy cukorbetegséget és egyéb szemből megállapítható betegséget sem! DE, akkor sem engedne ilyen dioptriával simán szülni..., mert nagy a rizikó, és a szemem világa a legfontosabb! Azt mondta, hogy egyenlőre 50-50% nála a dolog....kiváncsi más orvos mit fog mondani! Amúgy aranyos volt!

Kép
elizabeth25

Sziasztok,
Judit :) :) :) :) :) :) :) :) remélem jó erős lesz a csíkod.

Eliza, nekem van ismerősöm aki -10-el is simán szült. Ez szemfenék állapotától függ és szerintem ha az rendben akkor simán nyugodtan szülhetsz.
Itt csak az erölködés miatt kell vigyázni a szemre, mert attól romolhat, megpattanhat... de ha rendben van a szemed akkor ugyanannyi az esélyed arra hogy tovább romoljon mint annak akinek teljesen rendben van.

Na léptem pakolászni.
Jók legyetek.

KépKép
Kép
csikken

Csikken, köszi az infót! :)

Kép
elizabeth25

Na, nincs nagy forgalom....
Akkor megyek lassan pihizni.....

Szép álmokat Csajszik!!!!!!!!!4 :)

snufi

Én is jó éjt!

Kép
zölddisznó

Jó hétfőt!

Na, hát tegnap nem jött meg igazán, de majd ma!
Kép
Nekem eddig nagyon bevált, hogy jelez a hőm.

Remélem, semelyikünknek nem lesz szüksége rá, hogy alápolcolt ágyban tengesse utsó napjait, de ha mégis, akkor hasonló alátámasztást kívánok: Kép

...és mégegy praktikus eszköz: Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok , jó reggelt mindenkinek!

Kép
elizabeth25

jó reggelt

Szilcsi???

Robcsi??? mikor lesz már jó a géped?

Snufi
drukkhegyek+++++++++++++++++

velem nincs most semmi különös, tanulnom kell :(

Kép
gaby25

Sziasztok!

3. cn.
Ez van, majd most! A pénteki trotty hangulatom elszállt, juhé! :lol:
Judis, gratula! Az első januári! :lol:
Ki követi?
Snufi, nem akarlak elkeseríteni, de nekem most már egy héttel mesni előtt szurkált a jobb oldalam. Én is azt hittem, baba, de hát nem. De ez még nem jelenti azt, hogy neked nem azt jelenti! :wink:
Gaby, sajna. Együtt haladunk! :wink:

Kép
szilcsi

Jó reggelt!

Szilcsi, Gaby, Zöldi!
Bakkkkkkkkkkkkkkker :(

Judis!
Gratulaaaaaaaaaaaaaaa :)

Többieknek drukkolok még!
sonjus

Jó reggelt!

Most csak gyorsan görbét teszek. Azt hittem, később lesz pé-m, de szerintem megvolt: tegnap volt görcsölés, tojásfehérje, aztán meg tettünk is az ügy érdekében, most már csak várni kell :wink: Illetve ma még azért érdemes futni egy kört :lol: Feltéve, ha most elindul fölfelé ugye... na de mért ne indulna.

Kép

Szilcsit én is irtóranagyon hiányolom, már többször is mondtam.

Snufi! Utalhat :)
(Az este héjában főtt krumplit ettünk, csak mondom :wink: És ti? )

Sietek reggeliket csinálni a pasiknak.

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Várakozó álláspont! :x

Sonjus jó látni! :lol:

Szilcsi! :cry: De jó, hogy már nem vagy úgy elkenődve! :wink:

Robcsi és Ceniko! Most már nincs türelem, tessék jönni! :twisted:

Szirom! Akkor még apára fel! :wink:

Snufi! Muti görbét légyszi!

Kép
bettike
Eger

Szirom, tessék belehúzni! :wink:

Hja, párom jól leszidott, azt mondta, túlságosan rágörcsölök a témára. Igaza is van, nem kellene ennyire. Persze ő is csalódott, de nem szabad hagyni, hogy mindig csak erre gondoljon az ember.

Ha elmúlt, megyek dokibához. Jövő hétre bejelentkezek. :wink:

Liza, jó reggelt! Gratu a 20. héthez! :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Nekem is ezt mondta tegnap a párom! Én meg mondtam neki, hogy könnyű is az, mikor a héten azt várom hogy megjön vagy nem jön meg! És rászóltam, hogy a héten izguljon helyettem ő minden nap, hogy megjött-e már vagy nem! Így kíváncsi leszek, hogy érteni fogja-e, hogy nem is olyan könnyű nem ezen agyalni!

Kép
bettike
Eger

Igen, Bettike, én is azt mondtam neki, hogy neki könnyű, nem ezen jár az agya egész nap, és hogy én figyelem folyamatosan a testem jelzéseit, megpróbálom követni, hogy mi zajlik bennem, ő meg csak vár, nem érez semmit, max reménykedik kicsit, de minket sokkal jobban megvisel.
PASIK!!!! :roll: :lol:

Kép
szilcsi

Jaj, Enikő írt mélt, minden oké velük, oskolába jár :roll: , ma van az első napja, úgyhogy el van havazva.
:wink:

Kép
szilcsi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ráérek egész nap! Azaz munkaidő alatt! :lol:

A főnököm besokalt és azt mondta, hogy haza kell mennie, majd holnap délelőtt jön, mert nem bírja most a munkahelyet! :lol:
Amit meg én akartam megcsinálni azzal kész vagyok! :lol:

Kár, hogy csak a főnökök tehetik meg, hogy besokalnak!

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Alig akart beengendi a babanet.
Ma megint 37,2 holnap reggel újra teszt. görcsölgetek továbbra is. remélem nem jelent rosszat. Eszterrel 6 hetesen korházba kerültem, mert véreztem. most még 2-3 hétig nagyon fogok izgulni, nem szeretnék megint befeküdni. Ma jön anyukám, nem akarom még megmondani, de nehéz lesz.

Szirom!
Ez pé lesz :) ha tényleg akkor volt pé amikor ferti jelölte, akkor nálunk szerintem a másnapi akció volt a befutó. úgyhogy hajrá ma is!

bettike!
görbét raksz fel? érzel amúgy valamit?

judis

Sziasztok!

Judis gratula!!!!

Szirom küldtem privit!

Kép
kata05

Kata! Már hiányoltalak! :lol:

Judis! Csak a cicimet érzem úgy, hogy most már egyfolytában fáj, azaz inkább belülről szétdurran, mert ha megnézem, akkor nem kemény, meg minta kicsi lenne a cickótartóm! :lol:

Kép
bettike
Eger

Judis! És bent is kellett maradnod annó!?

Kép
bettike
Eger

Bettike, ari vagy! Rengeteg dolgom volt a hétvégén! Drukk a babához!

Kép
kata05

Egy hétig bent feküdtem, aztán itthon úgy 2 hónapot. Nem volt nagy gond, csak túl alacsonyan tapadt meg a lepény, és rálógott a belső méhszályra, és lett alatta egy bevérzés, azt ürült. sok fekvés hatására teljesen elmúlt, aztán a lepény is szépen feljebb húzódott. De azért nem kívánom senkinek azt a 2 hónapot. De most bízom benne lesz egy nyugodt panaszmentes terhességem, hogy Eszter ne érezzen belőle sokat.

judis

Ja:

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike!
akkor holnaptól szépen felkúszik a hőd még pár tizedet!! :)
mensi előtt szokott fájni a cicid? amúgy nekem sem kemény, csak olyan teltebb. ez így egy terhesség és szoptatás után eléggé feltűnő változás volt :) de fájni nem fáj, csak két nap volt nagyon rossz szurkálás belül. de mindenki mást érez!!! vagyis nem feltétlenül jön elő mindenkinél minden tünet. van akinek még csak hányingere sincs..

judis

Jó reggelt mindenkinek. MA végre voltam egy vérvételen. Ma ugyan a 24. nap van, de a ciszták miatt tudni kell, mi is a pontos szitu..

Judis: szerintem ha éjfélkor ott a csík, akkor az ott is marad.

Coci: :-) Jót nevettem a képek láttán.A tel. olyan multifunkcionális, mint amilyennek egy anyukának kell lennie..:-))

Snufi! KItartás, jönni fog az a baba..

Eliza! Szerintem nézesd meg másik orvossal is a szemed.

babaimádó
Kép
babaimado

Judis! Eddig az volt, hogy mensi előtt kb egy héttel bedurrant a cicim 1-2 napra! :lol: De az úgy, hogy kézzel foghatóan! Onnan tudtam, hogy meg fog jönni! Meg apa is megjegyezte mindig, hogy de jó kemény! :oops: :D Ez most más! Pl. ő nem érez változást benne, csak én belülről! :roll:
Most várom, hogy mikor jön rám az édességfalási mánia! Mikor megjön, akkor állandóan egész nap, egész héten csak az édesség kell! :lol: Ez a második jelem arra, hogy hamarosan meg fog jönni!
Hát majd kiderül!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat!!!! :D Pénteken megyek dokihoz, vasárnap kell NEM megjönnie. Zsír új doki, 1. alkalom, elbeszélgetés lesz, gondolom.

Szirom, mi este a maradék kuszkuszt ettök párolt zöldséggel. Ma paradicsomos színes (spenótos, paradicsomos) tészta lesz ebédre. Nálatok?

Enyém görbe megy fel....

Kép

Bettike, mennek a szurkok!!!!

snufi

Hahó!

Szilcsi! Úgy sajnálom :cry:

Bettike! Nagyon szép! A CP sorban azok mik? Nemtom :oops:

Judis! mennek a drukkok!

Pasik: igen, mindegyik ezt mondja előbb-utóbb. Már rájöttem, hogy nem kell mindenbe beavatni, mindig mondogatni neki, hogy hogy áll épp a dolog, meg a hő, meg a pé, mert besokallnak úgyis. Egyik előbb-másik utóbb :wink: A mi életünket meg úgyis ez tölti ki, mi tagadás. Ha ők figyelgetnék a saját testüket, akkor meg ők viselkednének így, szerintem is. Csak hát azért bántó egy kicsit, mert én a legszívesebben vele osztom meg a legbensőbb dolgaimat... de nem lehet velük mit tenni, szerintem genetikailag ilyenek, készpassz :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Snufi! Pogácsa :oops: Mindenki megveszi a bótban! :lol: Az az igazság, hogy Miksa az oviban kajál, magamnak most nem főzök, mert van ezer más dolgom (nem is tudom, mit keresek itt :oops: )az uram meg dolgozik, úgyhogy neki pedig ott kell megoldania. Este süti, nyami :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok fehérje nap lehet tojásrántottát enni?

Kép
kata05

Szirom! Nézegettem, hogy hogy áll a méhszáj! Zárt, nyitott, puha, kemény! Ilyenek!
Amúgy pont ezt is mondtam neki, hogy ő azért a férjem, hogy vele beszéljek meg minden problémám! Pedig én nem is izélem azzal, hogy mennyi a hőm, meg hogy mikor van pé, meg hány DPO! Tehát ennyire részletesen nem is tudja követni a ciklusaimat! Na mindegy, ez van!

Snufi! Szerintem te leszel a 2. befutó! A hőddel simán beelőztél!
:wink: :lol: Szerintem a pénteki doki már lehet, hogy furán fog rád nézni, ha lesz vizsgálat, hogy minek is mentél! :lol: :lol:

Judis! Akkor további +++++++++++++++!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Lányok!!!!

Bettike, hajrá, jó lesz ez :) :) Tényleg az utolsó napok a legnehezebbek, már csak 6 nap.

Judis, halk gratula :D :D Éljen!!! Beindult a január, most már jöhetnek a zebrás tesztek sorban.

Szilcsi,
ezen én is túlestem sajnos. Nekünk viszonlylag gyorsan összejött, de még így is megviselt és apa is sokszor mondta, hogy túl görcsös vagyok. Ez teljesen normális szerintem, csak a férfiakat tényleg kikészíti. Még az a töredék is ami eljut hozzájuk, mert azért a nagyobb része a dolognak mégis nálunk csapódik le.Kitartás :wink: .

De ma megdícsért, hogy milyen szép kismama vagyok és hogy nem is gondolta volna, hogy ilyen jól bírom majd.
Az tény, hogy nagyon élvezem és ez biztos kiül az egész lényemre is. A vége azért még messze van, főleg a nehezebb hónapok...... Remélem megmaradok ilyennek.

Cocácska :( :( :( , pont javasolni akartam a mintádhoz egy pelenka öltést, de kár, de így jöhet a gyogyi.

Szirom, tévét kikapcsolni este :D Ez pé.

Szép napot mindenkinek.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Kata! Szoktam :oops: :lol: Nagyon kevés olivaolajjal csinálom olyankor. A húst lehet tojással helyettesíteni meg sajttal is. Csak gondolom szerencsésebb a főtt tojás :wink:

Na, tényleg sipircelek :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok semmi beleszólásom, de én is szeretnénk pályázni a januári 3 babások közé!!! :lol:

Kép
kata05

Kata! Te is beleférsz, mint 3+2 befutó! Jó lesz?

Kép
bettike
Eger

Bocsi, közben kihagytam dolgokat miket szoktam és még egy csúcs görbe jött:37.3 Snufi, ez nagyon nagyon gyanús :D :D

Kép
melcsi6

Melcsi köszi! Igyekszem én is így számolni, hogy már csak 6 nap és nem úgy, hogy még 6 nap!

Snufi! Vasárnap nyomunk együtt egy tesztet? :wink: Amelyikünk reggel hamarabb felteszi a zebráját, az lesz a 2.! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, asszem donék egy hátast, ha így alakulna a dokinál!!! :lol:

Judis! Az a baj, hogy nekem mindig ilyen magasra felmegy, szóval ez nálam nem jelent semmit! Sajna. :roll:

snufi

Ja! Snufi! És akkor egyszerre születne két fura nevű gyerkőc! :wink:

Kép
bettike
Eger

Okés Bettike! Én tuti nem kelek korán!!! 9h-kor!!! Tesztelek egy pozitívat , aztán jövök közhírré tenni, és ekor már látni fogom, hogy Te is pozitívat teszteltél, előttem 2 órával!!!!!! OK?

snufi

Bettike, :lol: :lol: :lol: :lol: :!:

snufi

Snufi és Bettike
Remélem, + teszt lesz. Mindegy, ki a 2. és ki a 3. a végeredmény a lényeg.

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi! Na! Nekem is ez volt a tervem, hogy nem kelek korán és mire jövök, addigra látom a tiédet! :lol: :lol: :lol:

Babaimado! Köszi! Szerintem csak egészséges versenyszellem van bennünk! :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy tényleg mindegy! Felőlem lehetek én a 500. is, csak legyen végre +!

Kép
bettike
Eger

Fú csajok! Dugulás van a férfi wc-ben nálunk! Mindjárt hányok! shock:

Kép
bettike
Eger

ÍGY VAN :!: Csatlakozom Bettikéhez!

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: