Na hellóbellószépjóreggelt
Ki se látok a fejemből az álmosságtól
4-kor felébredt a Dóri kajálni, negyed óra múlva már újra aludt, én meg fél 7-ig forgolódtam, és nem bírtam aludni
Nagyon mérges voltam magamra, hogy mindenki alszik, csönd van, jól kipihenhetném magam, de nem megy
7 körül sikerült volna elaludni, de addigra már ébredt a pipi, úgyhogy indult a nap
Király
Angie!
Ja, a képen tényleg nem látszik az utálat az orrszívó iránt
Ha nem működik, és meg tudja szerezni valahogy a kis drágám, akkor megpróbál revansot venni rajta a sérelmekért, és veri a földhöz a szívófejet
Amit lefotóztam, az egy porszívós, most vettem, és gyorsabban kitakarítja a gyerek orrát. Szerintem ha úgy használjuk, hogy az orrszívás végeztével először kiszedjük a szívófejet, és csak utána kapcsoljuk ki a porszívót, akkor nem szálldogálnak vissza atkák, meg egyéb jószágok, nem? Legalábbis én így képzelem, de lehet, hogy marha nagyot tévedek
A játék-elpakolást mjd újra előszedést én is alkalmazom
Brill!
De jó, hogy már apa is érzi a kisfiát! Érdekes, nálunk is lenyugodott a Dóri apa kezétől
Sőt, születése után elég sokáig nála nyugodott meg jobban a pipi
Anita!
Hú, de izgisen hangzik, amit írtál! Szorítok, abban nincs hiba
A kis keresztfiad örült a "talicskának"? Jó vásárt csináltál, ha 400 Ft-ért vetted!
Ügyes vagy!
És ha már küldheted a képeket, akkor küldjed is
Csibe!
Hát, én azt kívánom, hogy sose legyen szükségetek orrszívóra
Szerintem a kézi semmit nem ér, vagy csak én vagyok béna a használatához. Van elektromos Pesztonkám, meg porszívós is, mindkettő jó.
Tina!
Te megmutatod az anyukának a pelenkázást, öltöztetést, meg az ilyen dolgokat? Ez dolga egy védőnőnek? Mert a mienk az semmit ilyet nem csinált, mondjuk megoldottam én ügyesen, de azért jó lett volna, ha legalább megkérdezi, hogy boldogulok-e
Meg pl. csodálkozva hallom másoktól, hogy a védőnő vizeletvizsgálatot csinál terhesgondozáson, magzati szívhangot hallgat, stb. A mienk csak súlyt és vérnyomást mért, meg beírogatott ezt-azt a kiskönyvembe. Sejtettem én, hogy a védőnők gyöngye
Ha átküldöd a képet szívesen lekicsinyítem neked, s visszaküldöm
Én azt se tudom, hogy milyen képszerkesztő progink van, csak használom
Jucmuc!
Nem olvasol minket, de nagy-nagy drukkot küldök 1 órára a konzihoz!!!
Kovácsné Bea!
Nagyon szép neveket választottatok a lányoknak! Nekem az volt a jó, hogy sokáig dolgoztam, a 34. hétig, na, ez remek figyelemelterelés volt
Persze ikrekkel nem vállaltam volna be. Beszélgess itt velünk, majd meglátod, repülni fog az idő!
Egyetértek Jucával abban is, hogy egy év múlva a babakocsikat fogod kukkolni
Már én is nézelődök
Norwell!
Grat az 5. fogacskához is! Ne aggódj azért, hogy ilyen viharos tempóban fejlődik a legény! Pont azért, amiért írtad: magától csinálja, tehát a is csontjai kész vannak a feladatra, nem lesz baj! A védőnő el fog ájulni tőletek!
Juca!
Mi volt a baj? Ti voltatok betegek, vagy Kinga? Az jó, hogy múlik. Nem írtad, hogy sikerült a fokhagymás-tejfölös csirke
Panka!
Mire jutottatok a lakással? Egyébként a mi lakáshitelünk is CIB-es.
Nárcisz!
Szó szeint "lassan" indul a tesóproject, legkorábban csak májusban, az még majdnem fél év
Meg aztán mire sikerül, az ki tudja mennyi idő
Ne csak magadban lázadozz, kérd meg a nagyikat szépen, de határozottan, hogy lesznek szívesek nem felkapkodni a gyereket szíre-szóra, mert te iszod meg a levét. Szerintem ez így nem segítség, és ezt nekik is be kell látni... Szerencsére nekem csak egyszer kellett kérni, mindenki tiszteletben tartotta ezt, és a mai napig így van. Még kajával se kínálják úgy meg, hogy ne kérdeznének meg előtte, hogy kaphat-e már olyat a Dóri.
Kacsa!
Nagyon szép a pocid még mindig! Szintén egyetértek Jucával sterilizálás ügyben. És soha, semmit nem főztem ki. Bár mi is könnyen beszélünk, mert szintén se cumi, se cumisüveg. A játékait áztattam sterilizáló folyadékba, de azt is csak akkor, ha az utcán kihajította a babakocsiból. Én a mellszívót is csak elmosogattam, mondjuk jó forró vízzel, de ennyi. Néha azt is beáztattam, és kész. Mára már a padlót nyalja, így a sterilizáló folyadékot csak az orrszívó fertőtlenítésére használom. Vigyázok a tisztaságra persze, erre kényes vagyok, de igyekszem nem agyonfélteni a gyereket. Lehet, hogy érdemes lenne megvárni a sterilizáló készülék megvételével, hogy lesz-e tápizás, és ha lesz, akkor megvenni.
Bogica!
Iza nagyon szép kiscsajszi! És csini a ruhácskája!
Zsúka!
Sajnálom... pedig olyan jól indult...
Bea27!
Sajnálom a rossz éjszakákat! Előbb-utóbb csak jobb lesz! Képet nem kapunk Ádikáról?
Niki!
A napló még mindig nagyon klassz!!!
Dido!
Te hogy vagy? Taliban benne lennél?