Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok! :D

Wish! :D
Az szuper ha nem kell vennetek semmit!!
Évihez csatlakoznék mert én is birom a humorod nagyon! :lol:
Amikor iszom a fehérjét mindig eszembe jutsz!!! Kép

Panka! :D
Örülök ennek a szuper lehetöségnek!
Jol hangzik az uj lakás nagyon!

Bea,Gabi!
Kép

Bea! :D
Láttam már megtaláltad a Kaális forumot is! :wink:
Az én babám is lombik baba!
Gratulálok a két csajocához!

Hangyi! :D
Mikor kell menni az andrologushoz?

Norwell! :D
Nekem nem hogy az év még a fél év is alig telt le! :shock:
Mivel a lombik elött kötelezö volt a rákszürés!
Engem is bánt rohadtul föleg a 2000-es méhszájammal! :(
De hiába kötöttem az ebet a karohoz! :evil:
De azzal vigasztalt hogy ez nem szokványos rákszürés,fa pálcával csinálta olyan volt mint egy sima kenetvétel!Remélem legalább is! :?
Gratulálok Kende hihetetlen kispasi ez a felállás észbonto! :D

Jucmuc! :D
Eszméletlenül szoritok!!!!

Annácska! :D
Örülök,hogy jobban van a nagypapád!

CsHeni! :D
Gipsz lekerült?

Szisszka! :D
De jo hogy jelentkeztél!!!!

Angie! :D
Nekem 4d-re csak a 26-ik héten kell mennem!
Nevekben még mi is hadilábon állunk kettö név van de nem tudunk megegyezni! :roll:
Igy majd késöbb vesszük elö a témát!

Évi! :D
Nagyon huncut Dori!
Édes kis pofija van!

Nárcisz! :D
De jo hogy jol vagytok!
Sokat jársz a fejembe!
Megnéztem a képeket!
Tündériek!!!!

Virág! :D
Remélem már jobban vagy!

Juca! :D
A férjem nagyon hösiesen csinálja a dolgokat,le a kalappal elötte!
Marcival az ágyban játszást tökéletesitjük ma pl.Fekete Pétereztünk egész nap! :D
Persze egyszer sem gyöztem! :evil: :lol:

Kacsa! :D
Szép a pocakod!
Gratulálok a szép sulyhoz!
Szépen növekszik a kislányka!!!!
Én a Cicco (nem tudom hogy kell helyesen irni :oops: )sterilizálo folyadékát használtam!
Nekem a kifözés nem vált be!

Bea! :D
Ezekszerint jo sok tejcid lehet ha még fejned is kell!

Zsuka! :D
Sajnálom :cry: javitottam!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Bizony én is sokat gondolok rád. Bevált a magnézium? felemelted az adagját? Doki mit mondott? Mit érzel?

Bea27!
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de csak nagyjából olvastam vissza a hazajövetelünk előtti 2 napot. Sajna nem mindenkinek tudok válaszolni. Mi volt a kérdésed?

Zsúka!
Nagyon sajnálom :cry:

Kovácsné Bea!
Nagyon aranyos lányaink vannak :)
Mi 19.30-kor fürdetünk, és 8-tól 9-ig kajálunk még egy utolsót. Még nem alakult ki rendszer náluk, de tagnap ezek után hajnal 01.30-kor keltek és utána regel 6-kor. Éjszaka olyan 4-5 óránként esznek, de amint világosodik, akkor újra 2,5, 3 óránként kérnek enni. Nem tudom, hoyg ez menniyre jó, és hogy így meddig lesz tejem, de nagyon dolgozom rajta.
Az az igazság, hogy most itt vannak a nagymamák felváltva, de már nem nagyon bírom. Ha bármelyik gyerek csak megnyikkan, vagy elkezd csuklani, már veszik is fel a kiságyból. Eddig szépen elaludtak úgy is, hogy betettem őket a kiságyba és kaptak egy cumit, aztán azt amikor kezdtek elaludni kiköpték, ennyi. Most mindenért ringatni kell őket, karban alszanak el, és egyből felébrednek, ha fenekük éri a kisgyat. Saját magamban lázongok, mert a nagyik egy hét után lelépnek, én meg itt maradok két kis terroristával. Szóval meggondolandó a segítségkérés......

Bogica!
Iza nagyon helyes, kis mosolygós, és milyen nagyot nőtt ő is :)

Puszi: Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!
Most nem olvasok vissza, mert lefárasztott a kislegény, de már alszik. Így pótolni tudtam végre kis naplójának bejegyzését, amire remélem most már többször lesz időm. Biztos sokminden kimaradt, de próbáltam nem hosszan a lényeget írni, viszont így is jó pár sor lett, így szokásommal ellentétben nem másolnám ide, hanem csak linkelek.

Egy új élet naplója 11. rész

Az összes rész

Már csak a képtáramat kell(ene) rendbetenni

Mára ennyi voltam, mindenkinek jó éjszakát.

Ui.: Juca láttam van blogod, belekkukkantottam, szenzációs! Mi kis naplónk eltörpül mellette

kancellárka

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek.

Nárcisz!
Nagyon szépek és édesek a Lányok :D

Kacsa!
Szép nagy már a pocid :D

Kovácsné!
Üdv. közöttünk!

dido
dido

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a pocak dícséreteket! Kezdek bálnának érezni magam, főleg, ha lefeküdni vagy felkelni, leülni vagy felállni kell, az öltözködést meg inkább hagyjuk, harisnya, zokni, bakancs ... :twisted: Mondtam is Apának, hogy a következőt aug-ra vállalom!

Anikó!

Nem akarok belekotyogni, de a 2000-es méhszájhoz csak annyit, hogy egyszer nekem is annyit írt a doki a leletre, aztán mikor kérdeztem legközelebb, hogy miért annyi, mondta, hogy nincs neki centi az ujján. Aztán rá 2 hónapra egy másik doki 3000-t mért. Ja és a hüvelyi UH szerint a két mérés közt 36 mm volt a méhnyak ... Szóval csak emiatt ne izgulj! Persze, tudom, ott motoszkál a dolog az ember fejében, nekem is azt tette ...

kacsa14

Na hellóbellószépjóreggelt :lol:

Ki se látok a fejemből az álmosságtól :roll: 4-kor felébredt a Dóri kajálni, negyed óra múlva már újra aludt, én meg fél 7-ig forgolódtam, és nem bírtam aludni :evil: Nagyon mérges voltam magamra, hogy mindenki alszik, csönd van, jól kipihenhetném magam, de nem megy :evil: 7 körül sikerült volna elaludni, de addigra már ébredt a pipi, úgyhogy indult a nap :) Király :)

Angie!

Ja, a képen tényleg nem látszik az utálat az orrszívó iránt :) Ha nem működik, és meg tudja szerezni valahogy a kis drágám, akkor megpróbál revansot venni rajta a sérelmekért, és veri a földhöz a szívófejet :) Amit lefotóztam, az egy porszívós, most vettem, és gyorsabban kitakarítja a gyerek orrát. Szerintem ha úgy használjuk, hogy az orrszívás végeztével először kiszedjük a szívófejet, és csak utána kapcsoljuk ki a porszívót, akkor nem szálldogálnak vissza atkák, meg egyéb jószágok, nem? Legalábbis én így képzelem, de lehet, hogy marha nagyot tévedek :)
A játék-elpakolást mjd újra előszedést én is alkalmazom :)

Brill!

De jó, hogy már apa is érzi a kisfiát! Érdekes, nálunk is lenyugodott a Dóri apa kezétől :) Sőt, születése után elég sokáig nála nyugodott meg jobban a pipi :)

Anita!

Hú, de izgisen hangzik, amit írtál! Szorítok, abban nincs hiba :)
A kis keresztfiad örült a "talicskának"? Jó vásárt csináltál, ha 400 Ft-ért vetted! :) Ügyes vagy!
És ha már küldheted a képeket, akkor küldjed is :lol: :lol: :lol:

Csibe!

Hát, én azt kívánom, hogy sose legyen szükségetek orrszívóra :( Szerintem a kézi semmit nem ér, vagy csak én vagyok béna a használatához. Van elektromos Pesztonkám, meg porszívós is, mindkettő jó.

Tina!

Te megmutatod az anyukának a pelenkázást, öltöztetést, meg az ilyen dolgokat? Ez dolga egy védőnőnek? Mert a mienk az semmit ilyet nem csinált, mondjuk megoldottam én ügyesen, de azért jó lett volna, ha legalább megkérdezi, hogy boldogulok-e :evil: Meg pl. csodálkozva hallom másoktól, hogy a védőnő vizeletvizsgálatot csinál terhesgondozáson, magzati szívhangot hallgat, stb. A mienk csak súlyt és vérnyomást mért, meg beírogatott ezt-azt a kiskönyvembe. Sejtettem én, hogy a védőnők gyöngye :(
Ha átküldöd a képet szívesen lekicsinyítem neked, s visszaküldöm :) Én azt se tudom, hogy milyen képszerkesztő progink van, csak használom :)

Jucmuc!

Nem olvasol minket, de nagy-nagy drukkot küldök 1 órára a konzihoz!!!

Kovácsné Bea!

Nagyon szép neveket választottatok a lányoknak! Nekem az volt a jó, hogy sokáig dolgoztam, a 34. hétig, na, ez remek figyelemelterelés volt :) Persze ikrekkel nem vállaltam volna be. Beszélgess itt velünk, majd meglátod, repülni fog az idő!
Egyetértek Jucával abban is, hogy egy év múlva a babakocsikat fogod kukkolni :) Már én is nézelődök :)

Norwell!

Grat az 5. fogacskához is! Ne aggódj azért, hogy ilyen viharos tempóban fejlődik a legény! Pont azért, amiért írtad: magától csinálja, tehát a is csontjai kész vannak a feladatra, nem lesz baj! A védőnő el fog ájulni tőletek!

Juca!

Mi volt a baj? Ti voltatok betegek, vagy Kinga? Az jó, hogy múlik. Nem írtad, hogy sikerült a fokhagymás-tejfölös csirke :)

Panka!

Mire jutottatok a lakással? Egyébként a mi lakáshitelünk is CIB-es.

Nárcisz!

Szó szeint "lassan" indul a tesóproject, legkorábban csak májusban, az még majdnem fél év :) Meg aztán mire sikerül, az ki tudja mennyi idő :)
Ne csak magadban lázadozz, kérd meg a nagyikat szépen, de határozottan, hogy lesznek szívesek nem felkapkodni a gyereket szíre-szóra, mert te iszod meg a levét. Szerintem ez így nem segítség, és ezt nekik is be kell látni... Szerencsére nekem csak egyszer kellett kérni, mindenki tiszteletben tartotta ezt, és a mai napig így van. Még kajával se kínálják úgy meg, hogy ne kérdeznének meg előtte, hogy kaphat-e már olyat a Dóri.

Kacsa!

Nagyon szép a pocid még mindig! Szintén egyetértek Jucával sterilizálás ügyben. És soha, semmit nem főztem ki. Bár mi is könnyen beszélünk, mert szintén se cumi, se cumisüveg. A játékait áztattam sterilizáló folyadékba, de azt is csak akkor, ha az utcán kihajította a babakocsiból. Én a mellszívót is csak elmosogattam, mondjuk jó forró vízzel, de ennyi. Néha azt is beáztattam, és kész. Mára már a padlót nyalja, így a sterilizáló folyadékot csak az orrszívó fertőtlenítésére használom. Vigyázok a tisztaságra persze, erre kényes vagyok, de igyekszem nem agyonfélteni a gyereket. Lehet, hogy érdemes lenne megvárni a sterilizáló készülék megvételével, hogy lesz-e tápizás, és ha lesz, akkor megvenni.

Bogica!

Iza nagyon szép kiscsajszi! És csini a ruhácskája!

Zsúka!

Sajnálom... pedig olyan jól indult...

Bea27!

Sajnálom a rossz éjszakákat! Előbb-utóbb csak jobb lesz! Képet nem kapunk Ádikáról?

Niki!

A napló még mindig nagyon klassz!!!

Dido!

Te hogy vagy? Taliban benne lennél?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

És természetesen nagyon köszönöm mindenkinek a Dóri dicsiket :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kanci!

A Ti naplótok is nagyon aranyos!!!

kacsa14

Juca!

Közben elolvastam a blogot, és aktualitását vesztette a "Mi volt a baj?" kérdés :) Nem hangzik jól ez a vírus :( A blog viszont ááááállat jó :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Köszi Neked is a részletes sterilizálós kifejtést.
Persze, várok én is. Csak gondoltam, addig is érdeklődöm.
Mondjuk én nem vagyok kimondottan cumi ellenes, tehát 1-1 üveget, azért beszerzek, hogyha bármi van, ne akkor kelljen ezerrel üveg után koslatni. De akkor egyelőre a többivel várok.

Védőnő: nekem is csak vérnyomit + súlyt mér + válaszol, ha kérdezek. Viszont minden ilyen védőnős tali a nőgyogyi rendelőjében van és ilyenkor kell vinni pisit is (erre a doki adott beutalót), annak meg is van rögtön az eredménye + a 16. héttől a doki néz mindig szívhangot. De más egyik sem csinál velem, gondolom, főleg amiatt sem, hgoy magándokim is van ... Ja és a védőnő már 2-szer volt kint háznál is kicsit beszélgetni.

kacsa14

Kacsa!

Mondjuk erre nem gondoltam, hogy a védőnő azért nem csinálja ezeket, mert a magándoki viszont megcsinálja. Vagyis az assziszetense. Akkor bocsi a védőnőmtől :) Aki viszont a látogatásokat nem viszi túlzásba, 5 hónapja volt nálunk utoljára...

Egy cumit, meg két cumisüveget mi is vettünk, remek babajáték lett belőle :) Imádja rágcsálni a pipim :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

A pisi vizsgálatot nem a magándoki csinálja!

Nálunk itt hülye rendszer van, hiába van magándokid. a pecsételős terhesgondozásra KÖTELEZŐ eljárni a TB-s dokihoz + védőnőhöz. És ők így ketten tesznek ki egy pecséthez való megtekintést, amit fentebb írtam.

A magándoki ezekkel a dolgokkal nem is foglalkozik, ha nem szólok, hogy vmi. baj lenne. Bár, ha baj lenne, akkor tutira küldenének a magánhoz, hogy beszéljem meg vele.

Szóval sok értelme nincs ennek a kettőségnek ...

kacsa14

Jé, de furcsa, dehát ahány ház, annyi szokás. Engem a magándoki mindig megpisiltetett :) Mindegy is, hogy ki, lényeg, hogy megcsinálták, és ami még fontosabb, hogy rendben legyünk :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

hello mindenkinek!Tjuca:A nevem Bea.Ti hol laktok?Ha neten megrendelem a párnát akkor azt hol füzetem?Még nagyon kezdő netező vagyok és azért kérdezem. Aniko24:köszi a gratulációt a kaális olalt megtaláltam.Én is gratulálok a babához.Mennyi idős? Hányadik próálkozásra sikerült teherbe esned?Mennyi petesejtet ültettek be? Narco:Hát mit mondjaknincs egyszerű dolgod. Biztos jó hogy a nagyik segitenek.Nem tudnának tovább maradni segiteni? Nem kényeztetik nagyon el a babákat?Csak azért kérezem mert hozzánk is jönnek majd a nagyik ha megszületnek a lányok és szeretném tudni,hogy mit engedjek meg nekik és mit ne! Dido:Neked is köszönöm az üdvözletet.Te merre laksz?Mert volt egy ismerősöm akit szintén Didónak becéztek de már régen hallottam róla.Nálad mi újság? Évi77:Jó neked hogy addig tudtál dolgozni az az igazság hogy Én 6hetes korom óta nem dolgozhatok mivel korházban voltam s kereskedelemben dolgoztam ezért az orvos nem engedett.De örülök hogy Te már nézegeted a kocsikat.Vanmár valami komoly terv a következő babára? Mindenkinek:Ha valaki tud segitsen.Nagyon fáj a hasam jobb oldalon felül szinte gyomor magasságban a bordák alatt de csak akkor ha fennt vagyok.Volt már valakinek ilyen?Ez normális? Sziasztok Bea:
kovacsné

Évi!

Hát igen, a házak sokfélék ...

kacsa14

Bea!

Szerintem nem kell izgulnod, de ha megnyugtat, inkább hívd fel a dokidat. Ő tuti tud majd valami okosat mondani. Gondolom csak arról van szó, hogy ikreknél hamarabb eléri a méh a gyomormagasságot, és nyomnak a lányok.
Tesóbabára komoly terv van, május körül belevágunk a projectbe, hacsak addig meg nem gondolom magam, és későbbre halasztjuk. Korábban semmiképpen.
Nagyik és segítség: szerintem csak nnyit engedj meg nekik, amit majd te is fogsz tudni csinálni, ha nem lesz segítséged. Hallottam egyszer egy okos szabályt: úgy kezdd, ahogy folytatni akarod... Szerintem megszívlelendő!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Azééé' micsoda egy fifikás kiscsaj ez a Dóri... Hajnali fél 8-kor kiver az ágyból, aztán meg 9-kor már újra alszik, és azóta is nyomja. Én meg ásítozok :) Ez van, erre szerződtem :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!
Már megkértük, hoyg ne hordozgassa a gyereket, mert ugye ő hazamegy, én meg itt maradok....
Ugyanúgy kikapdossa a kiságyból, sőta másik szobából hamarabb odaér az ágyukhoz, mint én. Csak most ott van nála gyerek, és mondja neki, hogy anya megver minket, meg hozza a botot, hogy itt vagy az ölemben. Szóval ezt értük el.

Bea!
Hát épp ezt írtam le neked, hogy nem bírom túlságosan a dolgot, és szeretném, ha már hazamennének. Inkább eszek food expresses kaját, mint hogy ez legyen.
Eddig nagyon jók voltak a lányok, de most már nem tudom mi lesz.

Kép
narco

Sziasztok!

Na először is 1cn
De igazából semmi baj ezzel csak voltam kezelésen (még mindig járok kitartóan a Biorezonanciára és ott mondta a hölgy hogy most bármi lehet és nekem végig voltak kissebb fájásaim egész hónapban és az előző hónapi mensi csak 2 napig tartott ezért bíztam abban hogy talán most nem jön meg.
És ha már megjött újra rászántam magam az inszemre ...

Kép

Kép
bellanitta

Nárcisz!

Ajjaj... Így már értem, hogy miért nem lehet beszélni vele... Azt hiszem ilyen segítségre nekem se lenne szükségem...

Anita!

Hajrá inszem!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lányok, most csak egy gyors bekukk! :(

Jucmuc
Gondolok Rád ma!!!

:cry: Én ma itthon vagyok, mert beteg a kisfiam, én is alig látok, folyik könny a szememből, náthás vagyok. :cry:
De ez még nem elég! :evil: Ma van a 34. cn, és a 30. cn óta barnázok. Ilyen még soha nem volt, 1-2 nap után megjött rendesen. Most meg?! :shock: Este megyek dokihoz (ha csak addig nem jön meg rendesen :twisted: )

Bocsánat, hogy még nem válaszoltam Nektek és most is megyek már, hát önző módon csak az én bajaimat sírtam most el.

Millió puszi: Rolly :(
rolly

Az elöbb eltüntem át kellett adnoöm a gépet és most engedtek vissza.

Szia Bea!Üdv közöttünk és gratula a kiscsajokhoz.Az az egy év amit Kaáliban töltöttél mikkel járt.ugyértem beavatkozások, vizsgálatok, esetleg műtét?hanyadik alkalommal sikerült.
Azért kérdem mert én most megyek a 4.inszemre még van kettő azokat se akarom elveszni és utánna ha nem sikerülne Kaáli (Szeged).

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és hát jövök ha tudok.

A picik nagyon édesek Angi és Nóci!
Kacsa A te pocid is kerekedik, de nagyon kis formás.

Aki itt van tud segíteni most hogy új vonalzóm legyen????

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!
Sikerült visszaolvasnom. :D

Anita!
Drukkolok az inszemhez!

Rolly!
Gyógyulást Nektek!Kíváncsian várom, mi lesz ezzel a brnázással, majd gyere, és mesélj!

Nárcisz!
Sajnálom a zűröket, de ahogy már írták is, neked kell a sarkadra állni, és megmondani nekik, hogy te mit, és hogyan szeretnél csinálni a babákkal, mert ők valóban hazamennek, és te meg ott maradsz 2 babával.És ha ezt nem értik meg, vagy nem fogadják el, akkor sértődjenek meg nyugodtam, majd úgyis megbékélnek.Eddig ott voltak, mond meg, hogy jól vagy, és nem igényled tovább a segítségüket.Saját érdeketekben muszály határozottnak lenni.Én már most kijelentettem a nagyiknak, hogy ide nem jöhet senki,nincs hely :lol:
Szerencsére a távolság miatt amúgysem nagyon jönnének.
Lakás tetőtéri, 4. emelet, 67 nm, 2 szoba nappali.Itt van Debrecenben, egy lakópark , és egy patak mellett, rálátás a Hortobágyra:-).Szóval tetszik.Közelben boltok, doki, játszótér, stb.Ha megvesszük, csinálok képet is.

Évi!
Én megint a köcsög szomszéd miatt aludtam rosszul, reggel 5kor kel, és 8ig tologatja a bútorokat, meg kopogós cipőben járkál! :twisted: :twisted: :twisted: Mindig visszaszenderegtem, de fel is ébredtem a nagyobb zajokra.Már nagyon unom, jó is lesz elköltözni innen.Az új albink is 4. emeleten van, így felülröl nem fognak zajongani.Engem már nem is izgat emiatt a tetőtér, a nyugalom fontosabb, a járkálást meg lehet szokni, legalább kondiban leszünk :lol:

KBea!
Bocsi, hogy így írom a neved, de van más Bea is a csapatban.
Csak javaslat:Ha írsz vkinek, szedd külön sorba a megszólítottakat, így könnyebb átolvasni.Köszi.
Kismamatornáról valóban kérd ki a dokid véleményét.
Hát nekem minddig van tennivalóm, főleg mostanában, ügyintézés.
Reggel későn kelek, tvzés, reggeli(délben),ha van intéznivaló a városban akkor megyek, utánna ebéd(délután), szieszta, házimunka(mosás, vasalás, takarítás).Aztán ah amég nincs este, netezés, olvasás, hímzés.Most játszószőnyeget barkácsolok éppen.Szóval elvagyok.7végén utazni szoktunk a szülőkhöz, vagy ha maradunk, akkor pihi, séta, kstanában lakásnézés. :wink:
A párnát nem tőlem akartad kérdezni?vagy lemaradtam?Egyébként a szopiparna.hu oldalon le van írva minden, vannak menűpontok, és azon belül van a fizetés.Lehet átutalással így olcsóbb, és egyszerűbb is.Van a bankoknak internetes oldaluk, azon át tudod utalni, de ha bemész személyesen akkor is segítenek.
Nekem is szúr néha az oldalam, állítólag beszirul a levegő.De most átrendeződnek egy kicsit a belső szervek, ezért szerintem nem vészes, de ha nagyon fáj, hívd fel a dokidat, majd ő megmondja a tutit. :D

Zsúka!
:( pedig úgy reménykedtem. :(

Bea27!
De jó, hogy sok tejcsid van!
Még régebben kérdeztem, hogy hogyan sikerült elkerűlni a gátmetszést?Én sem szeretném, ezért érdekel nagyon.Köszi.

Bogica!
Nagyon szép kislányotok van!
Köszi az infót, megnézem.
Jobbulást Izának!

Ma voltam terhesgondozáson, és dokibácsi megint azt mondta, diétázzak, és igyak kevesebbet, meg kevesebb gyümit egyek.Az elején meg az ellenkezőjét mondják. :? De tudja is egy férfi doki, hogy milyen az amikor egy kismama remegő kézzel nyúl a vizespohár, meg a gyümi után, annyira szomjas! :lol:
De csak mosolygok rajta, majd lemennek a kilók, ha máskor nem, a 4. emelet majd edzésben tart. :lol:

Lakásügyben a helyzet változatlan, megyünk majd szerdán hiteltanácsadóhoz.Most várjuk, hogy viszaszóljon az eladó, hogy mikor hogy lenne a kiköltözésük, és a fizetés.Aztán ha sínen vannak ezek a dolgok, akkor keresünk ügyvédet.
Viszont hogy másik albiba kell mennünk, így másik védőnőm lesz, és ha onnan is elköltözünk, akkor megint másik, meg másik gyerekorvos is.Szóval nem egyszerű az élet.
De én már annyira beleéltem magam, hogy lesz saját lakásunk, hogy már gondolatban be is rendeztem, nézegetem a függönyöket, stb. :oops:

Pénteken megyünk a 32 hetes uh-ra, amit nagyon várok már!

Puszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka!

Tetőre kérdezzetek rá!!! Tetőtér vagy földszint mindig egy kicsit különleges. Lift vagy babakocsitároló van?

Évi!

Nagyon fincsi lett a csirke! Még egyszer köszi a receptet! Már javulunk, Kofa el is ment dolgozni. Én vagyok a gyengébb eresztés, nekem volt lázam is, és még ma sem vagyok az igazi, de haladok. Most legalább a gyógyulástól számított egy hétig karantént tartunk, sem ide nem jöhetnek, sem mi nem látogatunk senkit. Hát nem tetszik, de ez van. Lányod nagy szunyás, nem küldesz receptet? Köszi a blogdícséretet :-) Kinga is folyton áll, és egykezezik, meg néha integet. Megy a babababa, meg a mama (anyu volt a sztár, kicsit elkapatta a csajt) meg aba. Aja csak akkor, ha visít, mert éppen a ragacsot törlöm a képéről. Ez van én a 254. vagyok a sorban.

Narco!

Nem ilyennek ismertelek meg, csörrents oda! Megjegyzem én a kezdetektől Interfoodon élek, és még nem dobtam fel a pacskert.

bocsi, most mennem kell, majd...

új képek a www gombom alatt, ott pedig family menüpont azon belül 12. hó

tjuca

Juca!
Tetőtéri lenne a lakás, amit kinéztünk, de van felett mége gy padlás is.És nyáron kívűl belül le lett szigetelve az egész tömb.De padláson még nem jártunk, legközelebb oda is felnézünk.Lift nincs, de van lent saját, a lakáshoz tartozó nagy tároló, oda elfér a kocsi,így nem kell fölvinni, "csak" a gyereket. 8)
Képeket nézem.

Kép
pankaa

Juca!
Nagyon jó az etetőszék, mi is ilyet akarunk majd,és nagyon édes a partedli is! :D
Kinga zabálni való!

Kép
pankaa

Most egy kicsit, de tényleg kicsit sikerült visszaolvasnom:

Wish!
Örülök, hogy jól vagytok, mindig is szorítottam nektek.
Nálunk már az anyatejcis kaksit is messziről érezni, főleg amilyen adagot bír Zazi beletermelni a pelusba (és sokszor a gatyába), és nálunk megy a teraszra, a párom oda rendszeresített egy vödröt, és legalább a szomszéd macskái is elkerülik a teraszunkat J
Amúgy én kis Bubit is ki szoktam tenni a teraszra, amikor sétából megjövünk és még nagyon alszik akkor inkább kinn hagyom én meg elrendezem a lakást.

Újaknak üdv és bocs, de nem bírok mindenkit követni, viszont sok sikert a babaprojekthez és a pocakosodáshoz!

Pankaa, Brill!
Nekem nem volt extra hasam, viszont a hosszú lábam miatt hasonlóan vicces volt egy bugyit, vagy egy zoknit felvenni, a kádba bemászásról meg inkább nem mesélek… Jobb volt a zuhanyzó J

Pankaa!
Kitartás a lakástémához én tudom milyen az 8 hónapos terhesen pakolni meg költözni, nem kívánom senkinek, ráadásul egy lusta és bénán takarító anyóssal vagyok megáldva.

Brill!
Zazinak nem csak a feje szuper ;)
Nálunk is apakéz volt a nyugtató, mindig abbahygta a mozgást, apa meg teljesen besértődött, hogy neki nem produkál a poronty J

Tündi!
Nem volt célom téged zavarba hozni!

Norwell!
Akkor Kende baromi nyugodt gyerkőc lehet, ha nem kell neki semmi „nyugtató” tárgy. Zazi sajna jobbára csak a kisujjammal nyugszik meg egy egy pocakfájás alkalmával, ami nem igazán jó.Azzal nyugtatom magamat, hogy ha elmúlik a hasifájás minden más lesz… Ki tudja…
Kende szuper ügyesen áll már!

Pupy, Évi!
Sarokban alvós fotó majdnem megszületett, csak épp lemerült az elem, nagyon ramatyok már.

Angie!
Én nem sajnálnám tőletek a Zalán nevet, és szerintem a fiam sem J

Narco!
Nagymamik nélkül is elromlanak az ágyban elalvások. Valami mindig volt ami miatt Zazit szeretgetni kellett és álomba ringatni. Amúgy nagyon ügyesek a lányok!

Csibe!
Hát nem csodálom, hogy ott maradt a bárpult.

Hazajött apa, megyek őt is megszeretgetem J

Pusszantás

kancellárka

Sziasztok!

Tényleg csak egy pár szó... Bocsi!

Junko!
Holnapra nagyon sok bátorságot!!! Gondolatban Veletek vagyok! :D

Jucmuc!
Nagyon várom már, a Kaális történésekről a beszámolót! :wink:

Zsúka, Anita!
Sajnálom... :( Pedig nagyon szorítottam...

Juca!
Remélem, már jobban van a család! :)

Niki!
Még nem jutottam a napló olvasásig, de pótolom! (valamikor...)

Panka!
Örülök, hogy jó úton halad a lakás projekt! :D

Angie!
Milyen volt a 4D mozi? :wink: Képek???
Talink "kicsit" csúszik, mert lehetetlenállapot2. indul nálunk. Ugyanis belekezdünk a hálószoba babaszobává alakításába... Hirtelen ötlettől vezérelve , mert a jó idő kedvez a betonozásnak... :mrgreen:

Puszó Mindenkinek! Ahogy tudok jövök! :D
Brill Kép

Kép
brill

Sok szeretettel nektek!!Ádika 3 hetesen! :lol: Kép

Kép
bea27

Sziasztok :)
Panka :)
Örülök, hogy sikerült jó albit találnotok :) Nem lesz könnyű a 4.-re felcuccolni :? Mi a 3-on lakunk és rendesen megkínlódtunk a költözéssel, nincs lift :lol: Sokszor most is lóg a belem mire felérek a gyerekekkel :evil: Nagyon megbántam már, hogy olyan lakásba költöztem, ahol nincs lift :x Peti ülésestül most már vagy 12 kiló, plusz táskák. A babakocsit esélytelen vagyok felhozni... :( Amúgy tuti a lakás :)
Nem értem ezt a kevesebbet igyál és egyél kevesebb gyümölcsöt Miért??? :shock:
Addig szerintem ne válts védőnőt, míg nem tuti a végleges lakás, ha meg már az akkor ahhoz járj inkább, így a későbbiekben is könnyebb lesz és mire Emili megszületik már megismeritek egymást :)

Norwell :)
Gratulálok a fogacskához :) Nem semmi a tempója a fiatal embernek :shock: Petinek is pont ennyi foga van :)

Juca :)
Még mindig csúcs a szöveged :) A blog fergeteges :D

Narco :)
Angi mérgelődéséhez csak annyit, hogy Annamari azt szokta mondani, hogy Peti kész barkóba :lol:
Hidd el sokáig megmarad ez az érzés a pocakkal kapcsolatban. Imádtam én is pocakos lenni és már alig várom, hogy újra az legyek :D
Ne hagyd magad! Szólj rá a nagyikra, hogy nem lesznek ott mindig és neked nem lesz egyszerű, ha hozzászoktatják a lányokat, hogy kézben vannak :? Írok privit!

Kovácsné Bea :)
Tényleg nem tudunk sok okosat mondani, ki kell bekkelni ezt az időt :wink: Ugyan én végig dolgoztam, így nem unatkoztam, de Jucának igaza, még most menj el mindenhová ahová el akartál, mert baba mellett sokkal bonyásabb :lol:

Kacsa :)
Nagyon helyes a pocakod :) Szépen növöget Timcsi :)
Sterilizálást Annamarinál nagyon komolyan vettem, mégis volt szájpenésze. :? Petinél csak első használatkor sterilizálok, azóta csak mosom forró vízben. Eddig nem volt semmi gond. Nem vagyok híve az inkubátorban való nevelésnek :lol:
Az augusztusra vállalással, csak az a gond, hogy egy pokol pocakosan elviselni a hőséget :lol:

Bogi :)
Gyönyörű a lányka :) Szép súlyban vagytok :)

Zsuka :)
Nagyon sajnálom :cry:

Anikó :)
Egy hős vagy, hogy ilyen jól bírod az ágyban fekvést. Tuti nem bírnám :)

Niki :)
Örülök, hogy jelentkeztél te is :) Nálunk még most is rendszeresíti Peti a "hátam közepét is összeszarom verziót" :lol:

Bea :)
Nagyon édes a kis pánk Ádika :D

Brill :)
Jó, hogy már apa is érzi Minibrillt :)

Évi :)
Nekem szenzációs a védőnőm :D Ma is itt volt és majd egy órát eldumáltunk :lol: Már a pocakosodás alatt is mindig mindenben nagyon pozitívan állt hozzám, volt vizelet nézés, meg szívhang hallgatás is :D
Apám is mindig azt mondja mikor mesélem a húzós nappalainkat éjjeleinket, hogy ezt előbb kellett volna meggondolnom :D Tényleg ezt vállaltuk :lol:

Bellanitta :)
Sajnálom a mensit :( Drukkolok az inszemhez :)

Rolly :)
Sajnálom, hogy betegek vagytok :( Jobbulást :) Mi volt a dokinál?

Rólunk:
Gyerekek meggyógyultak, nagypapám is jól van, ez már fél siker :)
Petike változatlanul nagyon eleven, mászik ezerrel és pakol mindent :D Kedvence most a dvd :D Szereti a piros gombokat, így simán elindítja a felvételt :lol: Enni remekül eszik, de hízni nem akar :? Védőnő szerint nem kell aggódni, pláne, hogy nem úgy fest, mint aki fogyókúrázik :D Annamariért rajong, alig várja, hogy hazaérjen és foglalkozzon vele :D Olyan jó őket együtt látni játszani, ma például báboztak egyet :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Végezetül itt van néhány kép :)
Ajándék bontás :)
Kép
Ezt csinálták a gyerekek, Peti az alapot gyúrta :lol:
Kép
Kép
Kép
Úgy is elkaplak :D
Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Aniko, Brill, Dido, és mindenkinek
köszönöm a drukkokat. Párommal majd 1-2 óra mulva megyünk be, és holnap műtik. De ma már bent kell aludnia. :(

Annácska!
Egyszerűen gyönyörűek a gyerekeid!!!

Nárcisz!
A te babáid is. :) És tényleg oylan jók a fotók rólad is. Tegnap férjemmel ünnepeltük a szülinapját, és csak ő is ikreket szeretne még mindig...

És Bea!
Hát Ádi is zabálnivaló.

Nagyon össze kell majd kapnom magam az én babámmal ennyi szép gyerök között. :)

Rolli!
Majd írd meg mi volt a dokinál...

Anita!
Sajnálom a menzit, így még rosszabb hogy bíztattak is. De majd az inszem... :)

Brill!
Ezt a lakás dolgot nem értem nálatok :shock: de jó babaszoba gyártást. :)

Jucmuc!
Mi volt :?:

Sziszka!

De jó "látni"!!! Hát mi van veletek???

Pupy!
Na hogy megy a munka?

Tudom hogy sokatokat gyakran kihagyok, de mindig csak emlékezetből írok.
Vendég

Jó reggelt!

Junkó!
Boldog szülinapot a férjednek!
Drukkolok a műtéthez, nem lesz semmi gond!

Bea!
Nagyon aranyos Ádika! :D

Rolly!
Voltál dokinál?

Brill!
Nektek akkor jó építkezést!
Hát ezek szerint az én gyerekem tényleg fordítva van bekötve :lol: Ha én, vagy a párom megsimogatja a pocakot, egyből beindul, ha meg már bevan, akkor mégjobban teper :roll: :lol:

Annácska!
Nagyon helyes család vagytok!Édesek a gyerekek!
A doki a súlyom miatt mondta a folyadék csökkentést, mert már 15 kg plussznál tartok, amit szigorúan be is karikázott pirossal, meg alá is húzta! :lol:
Mondtam neki, hogy nem eszek többet, vagy kalóriadúsabbat, de inni iszok mint a gödény :lol: Meg sok gyümit eszek.Hát ez van, nem tudja ő, milyen amikor szomjan akar halni egy kismama :wink:
Védőnőt nem lehet válazstani, az van, aki utca szerint a körzetes.De a mostanival megpróbálom megbeszélni, hogy csak egy utcával leszünk távolabb,és maradjion, amig nem költözünk a végleges helyre.Csüt.ön jön, remélm belemegy.
Egyébként mostmár csak olyan lakás jöhet szóba, ami a legfelső emleten van,mert az utóbbi hónapban a 2vel! felettünk lakótól nincs éjszakám, hajnali 3-kor, vagy 5-kor elkezdi tologatni a bútorokat(vagy el sem tudom képzelni mit csinálhat), kopogós cipőben jár, ez emgy reggel 8ig, utánna lelép.Este folytatódik.Így is rosszul alszom, sajnos nekem ez a gyenge pontom, nagyon érzékeny vagyok a zajokra :? Még azt is vállalom, hogy nincs lift, és cipekedni kell.De van tároló a kocsinak,így azért mégiscsak könnyebb lesz vmivel.Egyébként a férjemnek meg kifejezetten tetszik a tetőtéri elrendezés. :D
Majd meglátjuk mi lesz.

Niki!
Szerencsére lesznek segítők a költözésnél, én egy szatyrot nem fogok felvinni, elég lesz a pocakot :lol:
Jön majd a férjem kollégái segíteni.Mondjuk a férjem nem is hagyná, hogy cipeljek bármit is :D
Majd csak a lakásban pakolgatok szép nyugisan.
Nekem a hajmosás okoz még gondot, de a férjem szívesen segít :lol:

Nárcisz!
Hoyg vagytok?Sikerült beszélni a nagyikkal?

Szép napot!
Puszi

Kép
pankaa

sziasztok.csak par monndat emlekezetbol.

panka.kivanom hogy megtalajatok az idealis csaladi feszket.)

narco.megneztem a lanyaidat.gyonyoruek.imadnivalo babocak:)

anacska.nagyon szep csalad vagytok.latszik rajtatok a boldogsag.en is ilyen szep ,boldog csaladot szeretnek.

junko.a homerosbe irtam neked.

bril.majd teszel fel ugye a babaszobarol kepet?nalunk a babaszobat akarom megcsinalni zeneszobanak,vagyis sajat szobanak.ott tartanam a kacatjaimat,meg elvonulhatok ah a parom aludni akar.

most enyire futotta,nagyon nehez kovetni benneteket,meg sokmindenhez nem is tudok hozzaszolni.

ja rolam.penteken megyek dokihoz,megkapom az iteletet,vagy fogigatlo vagy nem.varom mar nagyon.

Kép
monyoka

Sziasztok!!

Holnaptól ismét sűrűbben jövök, mert leveszik délelőtt a gipszemet:)

Annácska: Peti baba gyönyörű...Olyan szépek vagytok!!

Lányok! Lenne egy kérdésem:

Azt beszéltük a párommal, hogy inkább megpróbálkoznánk a lombikkal, szerintetek hülyeség? Nem merek kockáztatni...Ha alapjában a peteérésem oké, akkor is hormonoznak? Vagy vannak fokozatok?

Bocsánat, hogy ilyen rövid és lényegre törő üzenet, de bal kézzel és egy ujjal pötyögni nagyon rossz:(

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!!

Azt beszéltük a párommal, hogy inkább megpróbálkoznánk a lombikkal, szerintetek hülyeség? Nem merek kockáztatni...Ha alapjában a peteérésem oké, akkor is hormonoznak? Vagy vannak fokozatok?

Bocsánat, hogy ilyen rövid és lényegre törő üzenet, de bal kézzel és egy ujjal pötyögni nagyon rossz:(

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!!

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!!

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!!

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!!

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!

Emlékszel, hogy ezt kérdeztem? Sztem. nem hülyrség, mert így esélye sincs a babának méhen kívül megtapadni. Hajrá!

tjuca

Jujj, ne haragudjatok, hogy ennyiszer elküldtem, de a gép nekem nem jelezte, sőt ki is dobott!!

Tjuca: köszönöm a bátorítást:)!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Anikó!
Marcinak nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D
Jól vagytok?

Kép

Heni!
Doki mit mondott erre az ötletre?Egyébként logikusan hangzik, és érthető az aggodalmad.

Kép
pankaa

Évi77 Köszi a tanácsot.Úgy gondolom igazad van a nagyikkal kapcsolatban csak nehéz lesz mert nem akarom egyiket sem megbántani és Őket nem nehéz.De az Én érdekem,hogy megfogadjam a tanácsod.Mégegyszer köszi.Veletek minden rendben? Narco! Bocs nem akartalak megbántani biztos figyelmetlenül olvastam. Igazad van sokkal jobb a magad dolgát neked csinálni még akkor is ha nehezebb. Bellanitta! Elöször is üdvözöllek mert szerintem Mi még nem beszélünk. A Kaáliban 1év alatt volt 3 inszeminációm ami sikertelen volt és 1 beültetésem aminek az eredménye a két kislány a pocakomban. Megmondom őszintén Én nem biztam az inszem sikerében mert szerintem nagyon nehéz eltalálni pont a megfelelő időt.Én kértem is a dokit hogy csak annyit csináljon belőle amit muszály.De az nem azt jelenti,hogy neked sem sikerül.Én drukkolok neked. Kitartást és sok sikert. Pankaa! Köszi a segitséget,próbálok különszedve írni de nehezen megy mert mindig elugrik az írás.Ez miért van? Annácska! Próbálok menni amenyit tudok csak a pocakom nem nagyon szereti.Gratulálok a családodhoz gyönyörűek.Minden rendben van nálatok? csheni26! Üdv neked is szerintem még veled nem beszéltem.Bea vagyok. Nekem is volt normális peteérésem de ugyanúgy hormonoznak mert nem kisérleteznek egy max két sejttel ha tudnak többet is csinálni.Nekem ötöt tudtak csinálni hormoninjekciókkal ebből kettőt használtak fel a többit lefagyasztattuk és ha nem sikerült volna a beültetés akkor már nem kellett volna hormonozni hanem csak beültetni.Sok sikert. elu [/i]
kovacsné

Bea!
Próbáld úgy írni, mint mi:megszólítás, enter, szöveg, majd 2 enter, újabb megszólítás...stb. :D

Kép
pankaa

Kedves Lányok!
Megint csak egy gyors bekukk: :oops:
Hétfőn este akartam írni, de mindjárt leírom, miért nem tudtam. :(
Tehát: este voltam (hétfőn) dokinál, aki megállapította, hogy van a jobb oldali petefészkemnél egy 5 cm-es ciszta. :cry: Ez nem engedi megjönni a mensest. :evil: Remélhetőleg felszívódik vagy kipukkad, de ha megcsavarodik, műteni kell. :evil: :cry: Teljesen kész voltam. :cry:
Aztán este rosszul lettem egy új szívgyógyszertől (120 feletti pulzus, bedagadt ujjak…stb). :( Hát ezért nem írtam. Másnap doki, EKG, röntgen, új gyógyszer. Meg hörgőgyulladásom is van, köhögök, náthás vagyok. :( Itthon vagyok a kisfiammal.
Nagyon elegem van, kivagyok. Ráadásul össze kell állítanom témazárókat, mert jövő hét a félév vége, és mások megíratják, nekem csak összeállítani meg kijavítani kell. :roll:
Borzasztóan érzem magam testileg is meg lelkileg is. :cry:
Aniko
A táblában tegyél lentre, fölöslegesen ne számolja reménykeltően a napokat! Ha eltűnik a ciszta, megjön, de hogy ez mikor lesz, az rejtély. :!: :?:
Ne haragudjatok, hogy megint csak magamról írtam :oops: , de a kisfiam már itt áll mellettem, megyek reggelit csinálni, gyógyszereket bevenni, beadni.
Igyekszem majd jönni és írni! Remélem, ti jól vagytok!!! :P
Millió puszi: Rolly
rolly

Angie
Én is benne lennék a taliban, ha lenne.

Monyó
Azért vigyázz nehogy túlhajszold magadat. Szorítok, hogy azt az "ítéletet" kapd, amit szeretnél.
De ne aggódj a doki majd mindent rendbe hoz.

Szia Kovácsné
Gratulálok a babákhoz és szia itt köztünk.:)
Kép

Norwell
Az igen.:) Mármint a melltartó méret. Hát ezt majd biztosan az én férjem is fogja értékelni:)
Gratula az 5. foghoz :)

Juca
Fokahgymát ettem:) És már nem is fáj a torkom. Hát a pálesz nem a kedvenc piám...:) Miért és
nem vidulnak fel az emberek a blogodtól???:)
Kimásztatok már a betegségből?
Nem is tudtam, hogy téged rókakoma végig zaklatott. Hogy bírtad?

Pankaa
Ez szuper. Ezek szerint minden összejött, lakást is találtatok, amit majd megvesztek, meg addig
is albit is.:) Mi is tetőtérben lakunk és én is nagyon imádom:). Olyan klassz napos:9

Nárcisz
Örülök, hogy jól vagytok.

Kacsa
Szépen alakul a pocakod.

Bogica
Hogy mekkora vigyort produkált:) Édes ebben a piros ruhácskában:).

Bea
Örülök, hogy jelentkeztél te újdonsült anyuka.

Évi
Akkor jól kezdőtdött a hétfő reggeled.

Bellatina
Akkor nagyon szorítok az inszemhez.

Annácska
Örülök, hogy mindenki jól van. Nagyon jók a képek. Tök szuper, hogy a gyerkőcök ilyen jól kijönnek
egymással.

CsHeni
Ha lombik van méginkább hormonozni fognak, mert másképp nem tudnának több petesejtet megérlelni
és leszívni. Azzal meg nem rizikóznának, hogy csak 1 db-ot termékenyítsenek meg.

Rolly
Nagyon sajnálom, hogy ennyire rád jár a rúd. Küldök is egy adag + energiát. Remélem hamar odaér.

Engem pirike most jól megtréfál. Persze most nem akar jönni. Na de majd csak. Ugye akkor tudnánk
elkezdeni az újabb inszemet.
Azt a gondolatot, hogy esetleg terhes lennék igen erősen próbálom elterelni, mert már annyit
csalódtam emiatt. Úgyhogy ti se csigázzatok fel ez ügyben.
Végül is ma csak a 32. nap és volt már 42. napos ciklusom is. Valószínű az inszem miatti hormon
gyógyszerek bekavartak.
Na szóval várakozó állásponton vagyok.

Tegnap voltunk a hagyatéki tárgyaláson:gyors volt és személytelen és végeredményben örököltünk
egy rakás adósságot.
Szóval nem túl derűs a helyzet, na de majd lesz valahogy. Minden esetre az biztos, hogy anyósom
nem tudná kifizetni, így mindenképpen nekünk kell. Sajnálom, hogy apósom ilyen kuszaságot hagyva
maga után ment el. Szerintem ő sem így akarta.

Tegnap kivette nekem a férjem a Passió című filmet, mert már nagyon rég megakartam nézni. Hát
csajok én totál kiborultam. Azt hiszem ezt a filemet soha többé nem fogom megnézni annyira
felkavaró lelkileg.

Na azt hiszem ennyi vagyok mára.

Puszi nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, mióta nem voltam :) Örülök, hogy elég sokan lelkesedtek a tali ötletére, már csak egy napot kéne kiszúrni, ami jó. Mi szinte mindig ráérünk, kivéve a febr. 8-11-ig tartó időszak, mert akkor wellnesselni megyünk Alsópáhokra családostul egy hosszú hétvégére. Ezt kapom apától a szülinapomra :)

Rolly!

Szegény, rosszul hangzik ez a betegség, gyógyulj meg hamar! Kisfiadnak is puszi :)

Brill!

Jó építkezést-rendezkedést! Biztos nagyon szép lesz majd a babaszoba :)

Bea27!

Ádika nagyon sármos kis pasi! Köszi a képet! Szenzációs a frizurája :)

Annácska!

De jó, hogy végre mindenki jól van! Dorci még mindig taknyol :( Remélem hamarosan eltehetem már a porszívót, mert már két hete az a szobája "dísze" :(
Peti eszik, de nem hízik, a Dóri meg nem eszik, és hízik :) Félelmetes, hogy mostanában mennyire nincs étvágya. Egyik nap még szopizik rendesen, és valamennyit kanalazik is, máskor meg semmit nem akar elfogadni, már a kanál látványától is elsírja magát. Olyan szeszélyes, mint egy nő. :)
Szépek a karácsonyi fotók, édesek együtt :)

Junkó!

Sokat gondolok rátok, és drukk a műtéthez!

Csheni!

Na, milyen az élet gipsz nélkül?

Fleur!

Azért drukkolni csak szabad, nem? :wink:
A Passiót én nem mertem megnézni, nem hiányzik, hogy utána lelkibeteg legyek hetekig. Ezért nem néztem meg a Schindler listáját se. Sruccpolitika, tudom, de nem vitt rá a lélek...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Mintha az utolsó passzust én írtam volna. Dettó! Én a 2. vh-s filmeket általában nem nézem meg. Elég a tudatommal felfogni az emberi kegyetlenséget.
Gyógypuszi Dórinak!

tjuca

Juca!

De jó, akkor nem én vagyok ezzel így egyedül... Biztos kimaradok így egy csomó élményből is, de bánja kánya :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?