Sziasztok!
NA ma jól elfáradtunk, de végül is mindenki jól érezte magát!
Szerencsére a szemészeten minden rendben Marcival, majd egy év múlva kell újra elvinnem, de akkor már Lilót is megmutatjuk.
Nagyon ügyes volt, kapott egy kis műanyag kengurut, összebarátkoztak a dokinénivel. Ikea jó volt, régen voltunk, piszkosul elfáradtunk, Marci nagyon élvezte, kitombolta magát, mindenkinek megvettük amit kért, bár a végén marha jól nézhettem ki, mert Marci ült a nyakamban, Lilit toltam a babakocsiban, a másik kezemmel, meg a bevásárlókocsit, alig néztek hülyének!:) Ja és kisfiam az összes tűzoltókészüléket megvizsgálta, de szerencsére még nem tudja kifújni!:D
Juc,
jobbulást a kislegénynek, remélem semmi komolyat nem talált a dokinéni, majd azért mesélj! Sajnos az ikea is tele volt köhögő gyerekekkel, hát jó lenne, ha nem szedtünk volna össze semmit!!!
kitartás a kamra kialakításhoz, próbáld így nézni, a WC, megy sutty, eltűnik a munkásokkal együtt egy pár nap alatt! Anyukádnak is jobbulást!
Nyuszko,
reggel már nem volt időm írni, de tök jó nagy pocakod van már, annyira jó rátok nézni, komolyan mondom, már hiányzik, ne nem az, hogy most még egy gyerek itt legyen
, csak maga a pocakos lét, és mondjuk a 36.ik hétig, amikor még nem érzi az ember magát bálnának.
Muki,
nálunk Marci 1 hónapig aludt velünk egy ágyban, azóta külön szobájában alszik, anno légzésfigyelővel. De már Lili is így van 3 hetes kora óta, mert hajnalra megtelt az ágy és már nem lehetett pihenni. Most este Lili még az ölemben alszik el -tudom, tudom, helytelen:) - és repül a kiságyba, a külön szobájába. Marci most karácsony óta szíííííííívat minket, mert este lefekszik az ágyába, zsákba bele, nyau-nyau pléddel betakarjuk, kakaó a kezébe, könyv a másikba meg is issza a kakaót, majd egyszercsak trapp-trapp-trapp rohan, és ott röhög a mi ágyunka. Na akkor megy a visszatessékelés, zsákba be, betakar, .... kb -szer esténként! Remélem még néhány hét és ezt is elfelejti!:D
Csilla,
holnap megkérdezem tőlük, hogy lehet-e kistesót vinni és hogyan, na meg apát, hogy van-e kedve és mikor, utána szólok. De köszönjük, hogy utánajársz a dolgoknak!!!
Akkor most már te is mobilabb vagy az autóval, akkor lehet hozzánk jönni:)
Fanka,
azt hiszem én sem engedném már vezetni az öregurat, de miért nem vették el a jogsiját már az első alkalommal??? Hát igen, látszik ki a profi fotós!:D
Tényleg, akkor most valamikor majd összefutunk? Úgy látom a hétvége az nehezebb ügy, meg lehet, hogy talán érdemesebb melegebb időben menni. Képzeljétek öcsémék hazarepülnek húsvétre egy kicsit, mert a nyáron költözni fognak és nem lesz idejük, úgy örülök neki, legalább megismerik Lilót is élőben!!!