Új privát üzeneted érkezett!

nyamííííííí

Kép
zölddisznó

Ancsa! Megjavultak a képek az iwiwen, és csak azt akarom mondani, hogy döbbenet, hogy egy halom cucca egyforma Miksának és Marcinak :shock: ! Olyan sötétkék cicás body-ja Miksának is volt, meg a piros-kék-fehér csíkos hosszú ujjút most is hordja, és a maszatkás képen meg egy nestlés póló látszik, ugye? :wink: Olyanunk is van.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
megjöttem! Ma én vagyok az első :) Nem tudok aludni, zenéket töltögetek le. Tegnap meg hajnali 3-ig DVDt néztem. :)

Zöldi, nekem református esküvőm volt, tehát nem voltak ilyen "kemény" igérgetések, de ha szeretnéd megkeresem az eskü szövegét ;) . Egyébként nekem jobban is tetszik az mint a római katolikus. :)

Hőm ma 36,8-volt, de nem tudom ha háromkor feküdtem akkor mihez kell nézni az időt. Szóval most nem 7-kor mértem hanem 10 kor.

Gabi, Szilva :(

Bettinek, Juditnak drukkolok ++

Mi tegnap sajt fondüt ettünk piritott kenyérkockákkal ma meg megyünk nagyiékhoz át. Szóval megint csak este leszek.

Jó éjt! (vagyis már csak reggel látjátok) ezért Jó reggelt!!!

KépKép
Kép
csikken

Basszus, pedig lehettem volna én is az első :lol:

Most végeztem ki a melómat nemrég, megyek is aludni, mert én viszont most már tudok :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most végeztem ki a melómat nemrég, megyek is aludni, mert én viszont most már tudok :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike
nyami, nagyon guszta kajcsik, mi is kérünk :D

Csikken
sogornőméktől kaptunk fondü készletet nászajándékba, azóta sincs még kibontva a dobozából. Na majd egyszer azért kipróbáljuk :)

Kép
gaby25

tegnap mi anyósénál ebédeltünk, zöldbableves, rántott husi és gomba, gombás rizs, oroszkrémtorta, kókuszgolyó, gesztenyegolyó, és mákosgolyó. Na hát így diétázzon az ember :shock: Páromnak volt csütörtökön a szülinapja. De amúgy is szokott minden szombaton édesség lenni, csak nem ennyi.

Amúgy én sokszor diétáztam drasztikusan, de mindig több jött vissza, 2005-ben nyáron a kenyeret hagytam el, és akkor is több jött vissza. Az a baj, hogy mindigf a cici fogy le először, ezért csak tornával együtt jó diétázni, hogy célirányosan onnan menjen le ahonnan kell.

Szezso
apának jó lenne januárban újra egy vizsgálat, de nem akarunk a maszekhoz menni, nincs rá pénz, majd a szabolcs utcában kéne próbálkozni, csak hát jövőhéten újra elkezd fuvarozni, ami azt is jelenti, hogy magától nem fogja beszedni a vitaminokat :evil: :?

Kép
gaby25

Judis?????????????????

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

:D
Kép

a ffriend ezt írja már pár napja:
Kép

Szóval nagyon halvány, de azért ZEBRA :) , majd kedden vagy szerdán ismétlek, akkor fogok csak örülni, még azt hiszem elég korai volt a teszt.

judis

Kép

Táblát is tennék, de míg nincs új infóm, addig nem akarom fölöslegesen, mert remélem javítani kell valakiét! Ugye Judis?? :wink:

Kép
bettike
Eger

Judis! Akkor csak nagyon, nagyon halkan gratula! :wink:
Szólj, ha úgy érzed, hogy a táblában átrakhatlak! :lol: :lol:
Januári első baba! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zebra kép??????????????

Kép
bettike
Eger

Bettike!
köszi! majd következő teszt után javíts szeritnem. Ugye velem tartasz és te leszel a második, de még kell egy harmadik is!!!!

judis

Na mennem kell lázat lenyomni, mert sajnos megint melegedik Eszter. Majd még talán jövök, ha nem akkor hétfő reggel.

További szép vasárnapot mindenkinek!

judis

Judis
halvány zebra halk gratula :) de lesz erős zebra is :)

Kép
gaby25

Egy kis lelkesítés:

Tegnap beszélgettem egyik ismerősömmel és kiderült, hogy nekik 6 év és egy vetélés után sikerült a gyerek! :shock:
Most mondjátok, hogy nem türelmesek! :lol: Ja és persze spontán! Tehát a 6 év alatt ők nem jártak semmilyen meddőségi kezelésre! :shock: Szerintem nem semmi!

Kép
bettike
Eger

Bettike
hát én nem szeretnék 6 évet várni :shock: mellesleg sajnos sok házasság rámegy az évekig tartó próbálkozásra, sokat kivesz az emberből.

Kép
gaby25

Judis :lol: :lol: :lol: Halk gratula :wink:

Szilcsit hiányolom!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó délelőttöt!

Csikki!
Igen, ez csak a katolikusban van így. A protestáns egyházi eskünél "csak" a párodnak fogadsz hüséget, az utódok vallásos nevelése nincsen benne. Katának R.K. lesz, ha jól emlékszem. Ezért nem értem.
Jó nagyizást!

Szirom!
Szóval basszus basszus basszus!

Gaby!
Nagyon jó dolog az a fondü, porold le hamar a dobozát, és essetek neki! Sajt, vagy csokifondü?
Jól begolyóztál tegnap! :lol: ...hát igen . Koplalni nem szabad, mert akkor jön a jojó. Én inkább a lassú (heti 1/2-1 kg) fogyás híve vagyok, szigorúan mozgással fűszerezve.

Judis! Csak úgy magamban, hogy meg se halld: Kép

Bettike! Ha maradt még a nyamikból, akkor jól zárkózzatok be, mert lerohanunk Titeket felzabálni a maradékot. Letagadhatod, hogy először főztél ilyet!

Gaby! Ha a gyermektelenségre rámegy egy házasság, akkor ott más vaj is van. Szerintem.

Na, csajszik, nekem ilyen rövid ciklusom még nem volt!
Kép
Az oka nagyon egyszerű. A múltkori ciklusomban szedtem először progeszteront, ami 7 nappal kitolta a azt (kicsit tovább szedtem, hogy ne az ünnepek alatti rokonjárós-ottalvós időszakra essen a pé). Hát, már akkor sem sikerült átverni - akkorra esett. Most meg aztán visszavatte maradéktalanul az egy hét csúszást.

Kép
zölddisznó

Judis hatalmas gratula! :) Megvan a januári elős zebruci! :)
Bettike, remélem tiéd lesz a második! :)

A buli nagyon jól sikerült, hattól kilencig voltak a vendégek, de pont elég volt, mert kellőképpen kidőltem a végére, de nagyon jól érezték magukat és én is! Nagyon jó szülinapi ünneplés kerekedett belőlle! :)

További jó hétvégét mindenkinek! :)

Pusy

Kép
elizabeth25

Judis..én is csendben gratulálok! :)

babaimádó
Kép
babaimado

Hahó!

Judis, halk gratu!!!! :D

Szirmi: 1.5 kg-nál tarok. Mai ebéd: párolt zöldségek KUSZKUSSZAL. Most ettem/csináltam ilyet elöször, hát isteni!!!!!!

Enyém görbe:

Kép

Jobb oldalon szurkál.

Lehetek én a 3.????? :roll: :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Judis: tudtam! :lol:

Én fel sem rakom a görbémet, mert eddig is nagyon nyamvadt volt, na ma meg aztán még rátett egy lapáttal...

Bettike: a Tiéd nagyon jó, szerintem befigyelsz a 2-es pályán... :wink:

Snufi: Te meg esélyes vagy a 3-ason... :lol:

Coca: és most mi jön? Fogigátló? Köszönöm kérdésed az iwiw-en, jól vagyok, hangulatom egyszer fent egyszer lent, most középtájon... :lol:

Puszi, megyek ebédet befejezni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Snufi!..Ez jónak néz ki.

Zöldike! Megkerestelek az iwiwen:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi! Szerintem lehetsz :lol:

Milyen ez a kuszkusz? Igazából semmit sem tudok róla.

Nálunk az van, hogy wokban külön-külön sütöttem egy kondér gombát, cukkinit és padlizsánt fűszerekkel, gőz fölött pároltam sárgarépát és karalábét, és majd ezeket borítom össze valszeg rizzsel. Az uram még nincs itthon, mert egy barátjának segít, úgyhogy majd akkor fejezem be, ha megjönnek. Addig is van ma három gyerekem, ők épp eszik a gombát és a sárgarépát meg a karalábét, és kaptak hozzá virslit meg debrecenit rozskenyérrel.

Görbém még nekem sem alakul, téblábolok 36,7-nél.

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi,

http://www.origo.hu/noilapozo/receptek/ ... tml?pIdx=1

Rizsféle kaja, de sokkal finomabb és egészségesebb. Bioboltban találtam rá.

snufi

Szezso! Ha ma beindul rendesen, akkor elkezdem a fogigátlót. Holnap tel. dokinak receptért, és ha minden igaz, még áremelés előtt ki tudom váltani.

Baba! Nézem!

Szirom!
Nekem ma zellerkrémleves, reszelt sárgarépa mézzel, citrommal, és szőlő (240.-ért kaptam a piacon, és még finom is!) és persze tea teával és ásványvízzel. Este meg a szokásos pohárka vörösbor.

Kép
zölddisznó

Én is nagy kuszkusz rajongó vagyok. Lehet belőle tejbekuszkuszt is csinálni, azt a gyerekek is szeretik.

Kép
zölddisznó

Most indulunk vendégségbe Tatabányára, este jövök csak.

Coca, jól hangzik nagyon!!! :wink:

snufi

Zöldi! Gyorsan bezárkóztunk! :lol: :lol: Hát így 25 évesen nem nagy gyakorlatom van a főzésben, de mikor ilyen sikerélményem van akkor mindig rájövök, hogy én tulajdonképpen imádok főzni! :lol:

Snufi! Ha a 13-14 cn volt a pé-d, akkor szerintem te leszel a második! Mert akkor az a kis visszaesés azt pont 7 dpo-n van, így 1-2 nappal beelőzhetsz a teszttel! :wink: :lol:

Köszi mindenkinek a reménykedést! A szívem úgy reménykedik mint eddig, az eszem meg állandóan azon van, hogy megint nagy pofáraesés lesz! Útálom az utolsó hetet! :?

Szezso! Annyira nyamvatt nem lehet, majd mi megmondjuk! Lássuk csak! :lol:

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Én most látom, hogy 7 nap múlva szülinap és én meg 7 nap múlva tesztelnék! Nem lehetne, hogy a szülinapodon kapjak egy zebrát? :oops: Tudom, hogy neked jár az ajándék, de hátha! :oops:

Kép
bettike
Eger

Judis,
gratulálok! :D (minden halvány zebrával kezdődik! Lesz erősebb is!)
Vendég

Bettike! Engedélyezem! Meglepheted magad egy zebrával, én is nagyon fogok neki örülni. Jó ajándék az, majd átpasszolhatod nekem a bébiruhákat, mert 2 hónappal nagyobb lesz a babád, mint az enyém.

Áfi! Hogy bírod a várakozást? Mindjárt február!!! Juhéjjjj!

Kép
zölddisznó

Bettike: jó, legyen, itt a görbe...én szóltam előre :lol: Mondjuk szerintem semmi értelmeset nem lehet rá mondani, egyelőre... :-D
Csak hogy olyan kis nyamvadt! :-D
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Biztos nem jó a szemem, de ez szerintem egggyyáltalán nem nyamvadt! Még akár lehetsz a 3+1-es befutó! :lol:

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Köszi! Ígérem tiéd a kinőtt babaruha! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szerintem sincs azzak baj, ha tényleg a 14. napon volt nálad Peti! :wink:

Kép
zölddisznó

Coca,
igazán nem akarlak a rút valóság saras földjére rántani, de január 7-et írunk! :D Ha szerencsém van is (de mért lenne) legeslegkorábban jan. 25én tudom magam bepuncsolni, akkor jön meg kb. Ha nincs szerencsém (és ez valószínűbb) febr. 22. körül jön meg ismét, addig van 46(!!!) nap. Ennyire előre nem izgulok :wink:
Vendég

Szerintem hagyd időben megjönni, látod, nálam még utro-manipulációval sem tudtunk beleszólni a természet rendjébe. Meg is lepett ma a sárga wc-papír :oops: -ása. Nekem mondjuk jó, mert így febr. 20. körül bár punkciJÓÓÓÓÓ!

Kép
zölddisznó

Bettike: köszi :lol:

Coca: az UH azt mutatta, hogy akkor volt :lol: illetve hogy 24 órán belül volt tüszőrepedés :lol: minden hőemelkedés és lh teszt ellenére :shock:

Áfonya: azért drukkolok, hogy inkább előbb legyen a lombik, mint utóbb :lol: így együtt izgulhatunk érted meg Cocáért :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Judis,
:lol: :lol: :lol: :lol: csak halkan :wink:

Kép
Vendég

Coca,
hagyom időben megjönni, mást tenni hormonmentesen úgysem nagyo n tudok :(
Szezso,
ha nincs mákom Coca ETje körül kezdem én a stimut... :( 2 hét csúszásom lesz.
Vendég

Áfonya: nem baj, mikor a Coca-bébikért kezdünk izgulni, hogy megtapadjanak, neked majd a stimuért szurkolunk, hogy a lehető legjobban sikerüljön!!! Nagyon izgalmas lesz!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok! Leszedtük a fát, meg minden karácsonyi díszítést! :cry:

Szerintetek direkt csinálja a cicim 2-3 napja, hogy délutánra, meg estére, éjszakára úgy fáj? Már 2 éjszaka is felébredtem, hogy nem tudok rajta feküdni! Háton meg tök nehezen aludtam vissza! Napközben miért nem érzem ennyire, vagy így? :roll: Nem értem! És most nem mint babás tünet kérdezem, hanem úgy, hogy nektek volt már ilyen, vagy mielőtt megjön ti is így érzitek?

Judis! Egész nap azt akartam kérdezni, hogy te mit érzel? És a napokban mit éreztél, ha egyáltalán éreztél valamit! :?:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Bettike:

Ez érdekes, én is így vagyok már az utóbbi 2 hónapban, a mensesem előtt kb. 1 héttel elkezd fájni a mellem délutánonként és estére úgy érzem, mintha egy lufi lenne a helyén, nem látszik, hogy megdagadna, de úgy érzem, mintha mindjárt szétszakadna.
dera

Bettike: pé óta nekem is minden délután/este fáj a cicim. Én a hormonokra fogom, talán estefelé jobban tombolnak :lol: De nem minden hónapban van ez, egyszer van cicifájás, egyszer nincs...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Judis,

Csak halkan juhéjjjj, 2 nap múlva már nem halkan :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok Lányok!

Sajna nekem nincs mostanában sok időm :( , de olvaslak benneteket! Remélem ebben a hónapban meglesz a 3 +++ teszt. :lol:

Judis!
Gratula! :lol: :lol: :lol: (de én is csak halkan)

Gabi!
Nagyon sajnálom, de itt az új hónap, és lehet, hogy apa eredményei is már sokkal jobbak. Nem elszomorodni. :lol:

Snufi!
Amennyire én értek a hőmérőzéshez szerintem jól haladsz.

Kata!
Igazad volt a ferti tényleg átette a pé-t. Most így áll a helyzet: Kép

Véleményeznétek? Én még nagyon nem értek hozzá. :( Bár nagyon sokat tanulok tőletek!! :lol: :lol:

Előre is köszi!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

És még egy kérdés: mit jelent az üres karika?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?