Jó reggelt,
én csak most olvastam, JUCUS, de jó. Már biztosan babázol, de jóóóó. Icipici babánk lesz a topicon újra! JUHHHHÉÉÉÉ!
Mancs, ügyin csinálod, minden mozzanatot értek ezekből a küzdésekből, mi úgy tűnik, most túl vagyunk ezen.
A szopinak vége, legalább is most úgy gondolom, 3. napja nem kell neki, a cicikóim pedig már nem is termelnek (mitől is ugye).
Bencike végre már jobban van, tegnap a sok dzsuva kijött a fülecskéjéből, még melegsapizzuk, ettől sokkal jobban folyik ki neki, remélem a nehezén túl vagyunk.
A kedve a régi, csak ritkán sírdogál fel, olyankor azért biztosan fájdogál még neki.
Mancsi, ezek a képek nagyon jók, csini vagy ám tényleg.
Én most kari után újfent fogyózom (igen, már megint
), nekem van még régi rucim, ami nem jön rám, azok a célok, de most nagyon jól megy a pékáru, édesség, cukor és vacsi nélküli lét.
Most jöttem rá, hogy pl. most, hogy nincs szopi, sok-sok idő után már azt eszem-iszom, amit szeretnék. Ilyen azóta nem volt, mióta terhes lettem, azóta mindig csak Bence volt a fontos (természetesen), a szopi miatt megint csak ő, és most olyan furcsa átállni. Pl. tegnap délután is szerettem volna tejeskávét inni, de annyira megszoktam, hogy délután már nem iszom, nehogy a tejecskébe átmenve éjszaka ne aludjon, hogy csőből rávágtem, hogy nem iszom. Aztán rájöttem, hogy végülis ihatok.
Ilba, a táblázatban nekünk a február nem jó, a március annál inkább.