Sziasztok!
Hát ez az altatás téma kemény dolog.
Nekem legalábbis.
Éjjel megébredt, szopi, vissza, de felébredt. Persze mellém akart jönni. No, gondoltam, próba cseresznye. Hát cseresznye lett.
Kb.negyed órát egész jól elvolt, üldögélt a sötétben, én szinte levegőt se mertem venni, aztán panaszkodott, nézelődött, kukucskált az ajtó felé, azt hittem megzabálom. Aztán 20 perc után már üvöltött, felállt, és innen nem sokáig bírtam. Magam mellé vettem és hüppögve elaludt. Annyira sajnáltam.
Egyébként próbálkozom, 2 napja vacsira kap egy kis tejbepapit a tejcsi mellé, hátha éhes és ezért ébred. Később is kelt először mindkétszer jó 1 órával, bár este meg később is feküdt.
Szóval még nem tudom mi van, tovább kisérletezem.
Most is egyébként szopi után betettem az ágyba, kijöttem. Úgy néz ki 15-20 perc a tűréshatára, mert addig elvolt, azután megint éktelen üvöltés. Bementem, 2 perc szopi és elaludt.
Jumam,
Szerintem is nagyon szép ez a mese, és Cool-lal most kivételesen nem értek egyet. Nekem ha tetszik valami, akkor mindegy, hogy azt 1 gyerek, 1 felnőtt, 1 író, vagy akárki is írta, ha meg nem tetszik, akkor szintúgy. Nem várok el senkitől "egy színvonalat", a lényeg, hogy megérintsen az, amit ír.
Cool,
A képek nagyon jók, amikor azt a kék kis kardigánt adod rá, azon annyira aranyosan néz.
Nokedli! Boldog tizediket!
Tücsi,
Görgőnek jobbulást! Egy kis cukipofa!
Szépek lettetek!
Gabi híradó: jól vannak, szerdáig biztosan nem lesz gépük.