Sziasztok!
Viki! Bár már biztos látta a dokinőd, de nálunk volt szájpenész, és onnan ismered meg, hogy nem lehet letörölni a fehér foltokat!
A névválasztáshoz én is gratulálok, örülök, hogy így alakult, és a párod majd csak megszokja, ha nem max. pupáknak nevezi majd, vagy valami hasonló becenéven szólítja!
A Dani nekem is nagyon tetszik!
Fióna! Ha már így rákérdeztél első és második közti különbségre:
Ugyan az a dokim volt, és szülésznő is, csak az elsőnél nem fogadtam fel csak a dokit, a máésodiknál már a szülésznőt is ! Csabinál sokat hagytak egyedül, szörnyű volt, mert akkor Attila sem mert bejönni mellém!
Ákinál Attila is ott volt, és megkértem a szülésznőt és a dokimat, hogy ne kelljen fekve vajúdni, mert nagyon fáj úgy. Így állva, két fájás közt mérték a szívhangot, masszírozta a hátam a szülésznő, inni adtak, bíztattak, beszéltek velem, és nem hagytak egy percre sem magamra. Nem lett volna rövidebb a vajúdás, mint Csabinál, csak itt segítettek, amit én kértem is, meg el is fogadtam.
Nem túl kitágultan beérkeztem, ők burkot repesztettek, és tágított a doki két fájás közt, ami iszonyat volt most, de mégérte, beindult minden, és hajnal 2-3 órától csak reggel 8:55-ig kellett várni, és megvolt Ákos!
Kiszolgáltak, figyeltek rám, utánna a szülésznő megetetett, a pisilős katétert meg sem éreztem, bevittek a szobába, átöltöztetett, és hozott egy kancsó teát. Minden nap rámnézett utánna is, míg bennt voltunk! Ez volt a második dióhéjban! Sokkal jobb volt!
És nem elhanyagolható az a tény sem, hogy a másodiknál az ember már tudja, mi az, hogy szülni, és születni, kézbe fogni, szoptatni, görcsölni, és tejbelövellni, és így tovább...!
Bocs, hogy hosszú lett, az ember orákat tud bezsélni saját élményeiről!
Kicsival mi van? Biztos sok az ünnepi program náluk!
Mekkora a hasad már Fióna?
Márti voltál már dokinál meg védőnőknél?
Milyen volt a karácsony? Réka, Lilla örültek? Még úgy tudják, a Jézuska hozza az ajándékot?
Nálunk őrület volt a köbön az ajándékok arzenálja miatt! Jövőre nem lesz ilkyen, megtiltom, hogy valaki 1 könyv és 1 játék-on túl merészeljen bámit is adni a gyerekeknek! Most alig tudnak mivel játszani, mert mindíg kapkodnak a másikhoz, annyira friss még minden játék!Szerintem el is teszek néhányat, azt mája nyáron előveszem!
Hülyeség?
Elgondolkodtunk Attilával, régen, mi, egy használt cajgának is örültünk, most meg mi van...?!!!!
Mennem kell! Úgyis hosszú lett a levél!
Ezer puszi mindenkinek!