Sziasztok!
Huuu de sok üzi!! Máskor meg napokig egyedül írogatok..
Sorjában:
Anett!
arra a barátnős üzenetre kíváncsi lennék ha nem gond, csak hogy megnézzem a te szemszögedből, meg hogy milyen volt, mit gondoltál. Jöhet emailben priviben mindegy!
Ja és írkálhatsz tőlem egy csomó üzit, nem foglalod a helyet!!!
Judittal egyetértve a hálósbugyi tényleg szuper!!! Pár százforint volt vettem vagy 6ot és szuper, főleg császárnál, mert jól feljön a hasra is ha felhuzzuk és nem ér hozzá a sebhez a nadrág meg ilyesmi.
Elmo, most pedig banyaszki előzött meg!!! A folyóson balra van 4ajtó, egy a csecsemősőké egy az alternatív szszoba a császárműtő és végül a szülőszoba, szemben koraszülött és Pic jobbra, vetkőző, wc, zuhany, szülésznők, ctg, ilyenek.két-3ajtó tán...??? Foglald le az alternatívot, akkor még nem kellett fizetni érte de szerintem most sem, akkor ha szülsz reklamálhatsz hogy ott mert lefoglaltad, de mint Banyanszki is írta ha ezt nem teszed meg lehet más elhappolja előled, ha pedig gond van akkor átmentek a rendes szülőszobára. Ja a szülőszoba gáz egy kicsit, de van mikor hangulat van bent. Van mikor kiküldik férjet, stb mert ugye 3an vannak egy lepellel választva....ami mondjuk akkor nem különösen érdekel-legalábbis engem.
Mázlista vagyok hogy ctrl+c-zek mert most elszállt minden.
Orvos, csak jót tudok mondani arról akinél szültem, de azért is keresek mást, mert tényleg minden rendben volt vele, de a távolság miatt is, meg leginkább azért mert egy icipicit éreztem a pénzsóvárást benne, de lehet hogy csak rossz lelkiállapotban voltam és ezért igazából csak ezt hittem, de mindegy. Kósa doki tetszik az elmondottak alapján, de biztos eltud látni megfelelően ha 3kórházba melózik, magánba rendel és stb???? Hol van idejere mindenkit maximálisan orvosolni?
Mamacs jaj ne már!!!! Nem néztem volna ki belőle hogy válaszra sem méltat. Te sem ugye?
A sote=női klinika, ami a baross utcában van vagy a 3teljesen más? Vagy ugyanaz? hallottam női 1-es és 2-es ről, ez mind a baross utcában? Na én ezekkel annyira nem vagyok tisztában melyik kórház hol, ki hol rendel, mikor, hol a magán...stb.
Tudjátok mit kéne ilyen táblázatot, mint a baba, mama, kor stb, csak dokikkal, ki hol, mikor, s kb mennyiért csak átlagba, vagy hülyeségnek tartjátok? S ha valaki orvostváltana, vagy keres valakit, vagy új akkor megnézi a táblát és annyi és ha valaki tud újat a dokijáról, jelzi és átírjuk, mint hogy most a Kósa változtatott. Szerintem ez tök jó!
Na jó éjt!