Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilcsi: talán később mutatja ki a teszt, szerintem próbáld meg 1-2 nap múlva újra (én még azért reménykedek)

Hőjelentés:
Kép
szilvaqueen

Melcsi!

Grat az UH-hoz!
Mi is tegnap voltunk a 20 hetes UH-n :D . Mintegy 2,5 órás várakozás után megváltás volt látni a monitoron a kis tököst.
Nálunk is minden rendben, a doki részletesen elmagyarázta mit látunk. Még a lábujjait és az ujjait is láttuk. A mérete is megfelelő. Most kb. 5 cm-es a feje. Méhlepény is helyremászott, mivel eddig rossz helyen volt. Ja és harántfekvésben volt eddig, most átment fejfégű fekvésbe Domika.
Videót is kaptunk, úgyhogy lehet a családnak mutogatni. :lol:

Ceniko!

Merre vagy? Hogy vagy?

Kép
babancs

gaby: nem vagyok benne biztos, hogy jól tudom-e, de nem a 10. nap körül esik le a hő, olyankor mikor a beágyazódás van, utána újra fel? Nálad is van még remény.
szilvaqueen

Csajok, várjuk ki a végét, ki tudja holnap milyen hővel ébredek :wink:

Kép
gaby25

Köszönöm a szülinapi gratulációkat!

Voltunk a papnál! Kérdeztem tőle mennyi ideig kell ide járni, erre közölte, hogy jövőhét pénteken el kezdünk beszélgetni, és majd akkor meglátja! Esküszöm jövőhétig kiolvasom a Bibliát csak hogy keveset kelljen menni! Mert most van olyan érzésem, hogy márc 31-ig minden pénteken ott kell majd ülnünk! :lol:

Szilcsi, hát nem tudok mit mondani, drukkolok és meglátjuk! Nálam ez biztos mensit jelentene! :lol:

Gaby,hát neked is drukkolok, de ez nálam szintén mensit jelentene! Egyébként rád gondoltam ma, mert reggel úgy ébredtem, hogy fájt a hasam! Egy kicsit megijedtem, de elmúlt! Ja és nem pé volt csináltam egy tesztet( de korai is lett volna)!

Melcsi lemaradtam, voltál Uh-n? Mi volt?

Babancs, te már félidőnél jársz!!!! De lennék a helyedben! :lol: Vigyázz magatokra!

Lizi, egyszer majd oszd meg bánatod velünk, persze csak ha ránk is tartozik!

Coca, hétvége, tessék továbbcsinálni a "norvégmintát".

Én egyébként úgy tudom, hogy 5-9 nap a beágyazódás, persze ez szélsőséges esetekben változhat is! És persze tudhatom rosszul is!

Szirom, fiad kukac próblémája megoldódott?

Kép
kata05

Megjöttem ám már, itt vagyok. Csak teszek-veszek.
Most már Sziváért is szorítok.

Kép
zölddisznó

Kata! Miért ragaszkodtok a templomi szertartáshoz, ha nem vagytok hívők?

Kép
zölddisznó

most mutatta Tonticanak Athiz a terhes görbéjét a másik topicban, és a 11. napon esett le neki a hője :wink: na persze ez nem jelenti azt hogy terhes vagyok, hanem hogy a beágyazódási hőleesés igenis lehet 10. nap után a 11-12. napon is :D

Kép
gaby25

Coca a család miatt, meg én voltam elsőáldozó és akkor az volt az elképzelésem, hogy én ha férjhez fogok menni akkor templomba fogok esküdni! Tanultam hittant is csak már nagyon rég volt, és templomba meg nincs időm elmenni, utoljára egyetemista koromban voltam!

Kép
kata05

én sosem akartam templomi esküvőt, igaz meg sem vagyok keresztelve :? de mivel nem vagyok hívő, úgy gondolom képmutatás fogadalmat tennem valakinek, akiben nem igazán hiszek :? bocsi azoktól, akik hívők :oops:

Kép
gaby25

Mondjuk én Római katolikus vagyok, és hát mint tudjuk elég sok vallás van! Ez mindenkinél másképp működik! Én nyugodt leszek mert templomba esküdtem, és a gyerekemet is meg fogom kereszteltetni!
Én csak az eljárást nem értem, hogy minek kell odajárni 3 hónapot! Ennyi, amúgy semmi gondom nincs vele!

Kép
kata05

Párom görög katolikus volt és az ex neje kedvéért átkeresztelkedett római katolikusnak az esküvő miatt, no, aztán 1 évig sem voltak együtt

Kép
gaby25

Sziasztok,

Gaby ne kérj bocsánatot, ezt én is így gondolom, ha valaki nem hívő, akkor ne mondja, hogy hisz. Mennek a drukkok!

Kata, hát csak a család miatt, meg mert régen voltál elsőáldozó szerintem nem szabad ezt erőltetni, de persze te tudod. Csak furcsa, hogy a hátad közepére nem kívánod, így mész. Különben én nagyon szerettem járni, a férjem pogány, nem hisz igazán Istenben, de ő is bírta a dolgot, szóval nem olyan szörnyű a dolog, mondjuk igen pap függő.

Babancs, Melcsi gratula a 20 heti UH-hoz

Szirom, marha jó helyen laktok :D

Fogyókúrázók, HAJRÁ veltek az ERŐ, mindent bele!!!!! Szorítok.

Szilcsi, sajnálom, de még pici remény van. Én azért drukkolok még.

Purc

Kép

Kép
purc

purc hogy vagy? elmúlt a pecsételés vagy barnázás? minden ok?

Kép
gaby25

köszi Gaby, most nincsen hála Istennek semmi pecsételés :D Igazából még mindig szenvedek a hányingertől, meg fejfájástól. Más nagy gondom nincs, de ez most éppen elég :lol: Marha nehezen megy így a munka :(

Purc

Kép

Kép
purc

én amikor 20 évesen terhes voltam és eladóként dolgoztam, két öklendés között kérdeztem meg a kedves vevőt, hogy mit szeretne :lol: Kép aztán két öklendés között kiszolgáltam :lol: csak hígat kívántam, leves és főzelék, kolleganőm megkérdezte kérek a sonkás szendvicset, és én már öklendeztem :? Hát lehet most is így fogok járni, ha összejön végre :wink:

Kép
gaby25

A vitához (beágyazódás ideje) ezt találtam:
Miután megérkezett a méhbe, a blastocista 3-4 napig tovább fejlődik, aztán hozzá tapad a méh falához. Ez kb. egy héttel a petesejt megtermékenyítése után kezdődik, s további egy héten belül a blasticista teljesen beássa magát a méh belső felszínének tápláló szövetébe (az endometriumba).
Van egy nagyon nagyon nagyon jó linkem, minden de minden le van írva a kezdetektől végig, ha valaki igényli szívesen közkinccsé teszem, sokat lehet tanulni belőle.
Vendég

Hát, még mindig nem értem, hogy akkor minek? Már most előre tudjátok, hogy amit megfogadtok, azt nem fogjátok betartani. A ceremónia szépsége miatt? Bocsi, nem kötözködés, csak az érdekel, hogy mi motiválja a nem hívőket egyházi esküvőre. De ez már nagyon offf. Szóljatok rám!

Kép
zölddisznó

Áfonya! Jól beszélsz. Engem érdekel a közkincs. Nem sokára ezt tanítom 10-ben. Persze nem ilyen mélységekig, nekik más lesz kidomborítva.

Egy sztori:
Egy régi osztályomban volt egy csaj, aki 9 osztályból (15 évesen) kimaradt, mert sokat hiányzott. ...kiderült, hogy az az oka, hogy nem mindig tudott hazaérni szoptatási időre. Hmmmm...

Kép
zölddisznó

http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU2/index.htm

Szerintem nagyon érdekes, érdemes eltenni a könyvjelzők közé és végigolvasni apránként (elég sok). Rengeteg kérdésre választ adhat...
Vendég

Naggyon Kép ! Ha ezt mindenki végigolvassa itt a topikon, akkor már csk az időjárásról és teljesen offokról kell beszélgetnünk. Örülök, hogy ilyen szemfüles vagy!

Kép
zölddisznó

huuuuh Áfi ez nagyon jó Köszi

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi! Ez annnnyira kafa oldal! De máris felmerült egy kérdésem!
A spermáról! Ahogy olvastam naponta több millió termelődik a férfiban! Azaz csak csírasejt! Mire sperma lesz belőle az kb. 64 nap! Akkor ha jól értem minden nap van olyan sperma, amelyik éppen a 64 nap végéhez ér? Tehát minden nap van megtermékenyítőképes sperma?

Kép
bettike
Eger

Bocsi előb lemaradt ooops :roll:

Gaby, igen én is így vagyok, csak nem ügyfelekkel, hanem a főnökömmel. És a kajálás is elég nehezen megy, persze ettől függetlenül híztam, bár nemtom mitől...

Purc

Kép

Kép
purc

SZIASZTOK eskuvoi tema:)

nekunk volt egyhazi eskuvonk.ferjem pogany en katolikus vagyok.
a ferjem nagyon nem akart templomban elvenni pont az elozmenyek miatt(hitoktatas,gyonas stb)de mire belenyugodtam hogy akkor nem lesz templomi eskuvom addigra meggondolta magat.
hitoktatason ketszer voltunk oszesen,aztan gyonas.az eskuvon volt a parom elsoaldozasa is.
mondjuk a mi papaunk egy tunder.
en nem jarok templomba de hivo vagyok.
nekem nagyon nagy elmeny volt templomban eskudni,a polgari eskuvo bakfity az egyhazi melett:)

Kép
monyoka

coca szerintem a templomban megfogadtakat nem nehez betartani:)

Kép
monyoka

Bettike,
"A fejlődés e három lépése összesen kb. 64 napig tart" (márhogy a spermiumoké)
Normális esetben minden nap van 64. napos spermium, de ez a fejlődésük, ne feledkezzünk meg a tárolásukról sem! Tehát ha mondjuk 2 héten át minden nap vagy apával, akkor "raktáron" már csak az éppen 64. napos fickók lesznek, míg ha okosan 2-3 naponta van kufirc (legalábbis a termékeny napokon), akkor valamennyi raktárkészlet is lesz :wink: (remélem nem ástam feleslegesen mélyre) :oops:
Vendég

lanyok van itt valaki akinek magas volt(van)a tesztosteronja es kapott valamijen gyogyszert de nem fogigatlot?

Kép
monyoka

Áfi! Nem értem a válaszodat!

Kép
zölddisznó

na egyelőre nem jött meg, majd meglátjuk holnap mi lesz :wink:

Áfi
ezt az oldalt én is láttam, mikor a beágyazódásra kerestem rá, de nem néztem végig az egészet :oops: de én is megállapítottam hogy jó kis oldal :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok.

Csak bekukk, bár senki nem hiányolt. Termést végigolvastam. Szilcsi, :cry:
Gaby, mennek a szurkok!
Sonjus, örülök Neked nagyon!!!

Robcsi??????????
Ceniko?????????

Többiektől bocsi, de iszony fáradt vok így 12 óra suli után. Holnap is megyek, délután jövök majd.

Pussszantás!!! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok,

nem voltam gépközelben ma, de ez nekem jó mert nem itthon vagyok Rolikával!
Szilcsi, főleg miattad kukkantottam be (azért más miatt is :) :) )
sajnálom, hogy nem tuti...
Gaby neked is nagy drukk!!! Remélem lesz egy nagy + teszted! :)

Áfonya, jó ez az oldal. El is olvasom most.

Esküvő, nekünk templomi is volt és én nagyon örülök neki. Szép volt nagyon és tényleg nem nehéz betartani amit ott igértem meg :)
Bár nekem nem fogadta el a római katolikus egyház (mivel én az vagyok) az esküvőnket férjjel,mivel református templomban volt az esküvőnk. szóval elvileg be kellene adnom az esküvői akivonatot, hogy szentesítsék. Na de ennyire azért nem gondolom én se komolyan, hogy ennek utána járjak.

Drukkok mennek akinek kellenek. Én még nem adok semmi hőt ,mert nincs mit :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Coca,
szerintem túldimenzionáltam csak Bettike felvetését :lol:
Kicsit továbbgondoltam a kérdéskört. :P
Vendég

Coca,
szerintem túldimenzionáltam csak Bettike felvetését :lol:
Kicsit továbbgondoltam a kérdéskört. :P

Nagyon örülök hogy sokaknak tetszik az oldal! :wink:
Vendég

Minden szavam aranyat ér, még a babanet is duplázza! :lol: :D :P :twisted:
Vendég

Tessék aludni!

Kép
zölddisznó

igenis, megyek aludni, jóéjt :wink:

Kép
gaby25

Igenis tanárnéni!
Algátlanítom rágószerveimet és már durmolok is! :D
Jóéjt!
Vendég

Azt mondjátok, könnyű betartani, amire az egyházi szertartás esküje kötelez? És mi lesz azzal, hogy leendő gyermekeiteket "...Krisztusnak és az ő egyházának törvényei szerint neveled", ha nem vagy hívő, csak a "család igényeinek" akarsz megfelelni, vagy "ennyire azért nem gondolod komolyan"? Persze ez csak katolikusokra vonatkozik. Más felekezeteknél nincs ilyen fogadalom.
Na, most már én is megyek csicsikálni.
Pusszantás

Kép
zölddisznó

Lányok, elnézést szeretnék kérni, hogy leterheltem a topicot az egyház eskűvővel! Mindenkinek más a véleménye, akinek volt templomija az azt védi, akinek meg nem az azt!

Gaby?????

Ceni???

Robcsi???

Kép
kata05

Monyóka, nekem az orvosom egyszer azt mondta, hogy a pattanásos arcot ( az a nagyon durván) a magas tesztoszteron szint idézi elő! És ő mondta, hogy ő nem mindig fogamzásgátlót szokott rá adni! Na ez a mindig nem tudom mit takart!

Kép
kata05

jó reggelt
hőjelentés
Kép
hát valamivel feljebb van, de nem ment vissza 37-re :roll:
lehet ma fog megjönni :roll:

Kép
gaby25

Szilcsi
mi újság megjött rendesen vagy csak a barnázgatás volt?

Kép
gaby25

Sziasztok lányok!

Csak azért ugrottam be, hogy mindenkinek kellemes és szép hétvégét kívánjak! Ma meg holnap nem nagyon leszek, ma nemsokára jön a legjobb barátnőm, és sütünk-főzünk, készülünk a du-táni szülinapi bulira, holnap meg anyuméknál ünnepelünk!
Úgyhogy majd holnap este visszaolvasok és írok!

Mindenkinek pusy és babásodást! :)

Kép
elizabeth25

na, 1 cn, de most nem is igazán számítottam másra.

Kép
gaby25

Gaby :cry: !

Lizi, jó bulit, mi holnap ünneplünk!

Kép
kata05

Gaby! :cry: :cry: :cry:

Lányok, így hogy teljesítjük a januári 3 zebrát????

LIZI! Kellemes készülődést, jó hangulatot a buliba!

Robcsi! Mostanra már csak beszerelik azt a netet nem?

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Ja! Áfi! Köszi! Így már azt hiszem értem! Ha viszont valaki forró fürdőt vesz, már mint pasi, akkor csak a kész spermákat nyírja ki, vagy a csírasejteket is? Ez azért nem mindegy, mert vagy kb 1-2 napra nem lesz termékenyítőképes, vagy 64 napig??? :shock: :shock:
Hű, már lassan túl mélyen beleásom magam mi? :lol:

Kép
bettike
Eger

sziasztok.

coca nalunk ugye egyik fel hivo a masik nem.a gyerekunk meg lesz keresztelve es keresztenynek fogom nevelni aztan ha o ezt majd nemakarja vagy ugy erzem hogy olyan mint az apja es nem szertne nem fogom eroltetni.

gaby sajnalom:(

kata,koszi a valszt en nem vagyok pattanasos anyira de a tesztom nagyon magas,valszeg fogigatlot kapok majd :?

Kép
monyoka

Jó reggelt!

Gaby,
miattad néztem be de nem jó hírt láttam... :(

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Én megyek szurit vadászni :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?