Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Pandácska nagyon sajnálom!

Hanna30 üdv itt!

Angel!
Nagyon szorítok neked holnapra!
beu9

Köszi Beu9!

Nagyok bevagyok tojva. :(
hanna30

Szia Hanna!

Van már időpont?
Minél hamarabb mrgvannak az eredmények szerintem annál jobb mert ha már az ember tudja, hogy mi a gond akkor könnyebben szembe tud nézni vele)addig minden sokkal bizonytalanabb).

Szép estét!
beu9

Igen 30.-án megyünk!

Mi lesz az első alkalommal???
hanna30

Hanna

az első alkalommal felveszik az adataitokat, elmondják, hogy milyen vizsgálatokra van szükség ahhoz, hogy megcsinálják a lombikot vagy inszeminációt. ez kb. fél órás konzultáció. (HIV, hepatitis, rákszűrés, chlamydia, trichomonas, hormonprofil, altatáshoz szüks. papírok, spermiogram)

a konzultációra vinni kell a zárójelentéseket, házassági anyakönyvi kivonatot, Taj kártyákat.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Köszi Zsuzsi!

A házasságin gondolkodtam, mivel megtartottam a lányka nevemet. :)

Szinte semmi papírunk sincs. Az baj?
hanna30

nem baj, ha nincs papírotok :D majd lesz :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hanna

neked nem volt átjárhatóságid se? vagy hormon vizsgálat?
szerintem ez lesz az első lépés.

Orsi,

segítenél UH képet feltenni? tegnap felajánlottad valakinek a másik fórumon, én meg szeretnék élni ezzel a lehetőséggel :D igaz, nem nekem szólt. nem tudom lekicsinyíteni.
köszi előre is.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Nekem semmi nem volt. Lassan 5 hónapja apával topogunk. :(
Van itt kiskatona szakértő? :)
Akkor felraknám az Ő eredményeit.
hanna30

Fanni,Pandácska! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mindennap benézek ám én is...
Hanna!
Meglátod, hogy a félelmed el fog mulni, a dokid tuti hogy nagyon kedves, türelmes és körültekintő lesz, és a vizsgálatok hamar lezajlanak majd.
Szmatona doki 1 barátnőmnek első inszemre ikreket csinált :lol:
Orsi pl. nagyon tud ilyesmiket, de van szép számmal aki szakérti a problémátokat.
Angel :?:
Kismokus!
A tábla olyan szépen alakul, lassan de biztosan csikosodik!
Nem is tudtam, hogy kell házassági papir is a Kaáliba, tőlünk sose kértek. De lehet hogy csak ránk kellett nézni :wink: :shock:

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Szia Melcsi!

Annyira jó ezt hallani. :)

Szóval, az eredmények:

Koncentráció: 20 M/ml

Mozgás: 80% ( progreszív A+B=25+25%)

Normoszerezet: 14%

Köszi!
hanna30

Hanna

A 20M/ml-ből simán lehet spontán baba.
lehet, hgoy nálad van valami, de legalább mostmár a végére járok.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Köszi a biztatást.
Nálam még a dokim eddig semmit nem vizsgált. :(
Azt mondta, minden rendben van.
hanna30

Angel! Jelentkezz minél hamarabb az eredménnyel! Nagyon-nagyon izgulok érted! Nagyon örülnék,ha sikerülne Neked! :wink:
Mutasd csak meg nekünk,hogy kell ezt csinálni! :wink: :)

Kiscsillag! Most megint eltűnsz??? :shock:
andrea23

Jó reggelt!

Angel,
Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanna,
ha esetleg inszemed lesz akkor az elsö a hsg vizsgálat lesz azután sperma, hormon és jöhet az inszem. Nekem semmi más nem kellett se hiv,se rákszürés, se chlamydia ami picit furi volt de nem bántam. Mondjuk nekem tavaly két doki is csinált rákszürést de erröl nem vittem papírt a Kaáliba. Nagyon boldogan sétáltam ki az elsö konzultáció után mert tetszett hogy a dokim emberként kezel és öszinte volt... ezt máshol nem tapasztaltam még!
Szerintem 20 millióval simán lehet spontán babád vagy ha akarod max inszemet csinálnak.
Vendég

Hű Csajok!

Na mostmár izgulok ezerrel. :oops:

Már csak 25 nap.
hanna30

Hanna,
Én is nagyon izgultam az elsö alkalom elött söt szerintem mindenki ez természetes... :wink:
Vendég

Pandácska!

Köszönöm!
hanna30

Hanna

ha nálad semmilyen vizsgálat nem történt, akkor honnan tudja a dokid, hgoy minden rendben?

Angel

:?: :?: :?:

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Hát igen, én is ezt kérdeztem magamban.
De Ő csak azt hajtotta, semmi gond nincs.
Topogtunk egy helyben, ezért váltottunk.
hanna30

Angel,
Remélem azért jeletkezel ilyen sokára mert jó lett az eredmény és még nem tértél magadhoz... nagyon izgulunk érted :roll:
Vendég

Csatlakozom Pandácskához! :) Már tűkön ülök! De nekem olyan érzésem van,hogy most sikerült neki! És olyan bíztató volt,hogy még nem jött meg neki.Mert ugyebár szegénykém nem szokott a tesztig eljutni,mert megjön neki idő előtt. De most nem így van! :lol: UGYE ANGEL??? !!!
andrea23

Sziasztok, most értem vissza a Kaáliból.

Hát nem sikerült. Pedig halvány pozitív teszttel indult a nap (nem kellett mereszteni a szememet, halvány, de határozott csík volt), de a HCG nulla :( :( :( A doktornő mondta meg az eredményt. Úgyhogy ma már nem szúrunk. :(

A drukkokat köszönöm mindenkinek!

Jan. 30-ra kaptam konzultációs időpontot, de azt hiszem több kihagyás lesz most, mint a kötelező 3 hónap...
angel37

Angel,
Nem is tudom hogy mit mondjak nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Hát ezt nem akarom elhinni! :cry: :cry: :cry:

A FRANCBA!!! DE MIÉRT NEM?!

SAJNÁLOM NAGYON! :cry:
andrea23

Harcika!

Küldtem Neked pü.-et. Megkaptad?
andrea23

Angel!
Nem tudom elhinni! Nagyon sajnálom! :cry:

Kép Kép
kismokus

Sziasztok!

Angel miatt bekukk...

Angel :cry: :cry: :cry:

Beu :cry: :cry: :cry:

Pandácska :cry: :cry: :cry:

Attól tartok, nem emeltük a decemberi statisztákát :oops: :evil:

Fanni :cry: :cry: :cry:

Éden!
Ha olvasol, írd majd meg -akár priviben-, hogy Veled mi a helyzet!
Fanni
fanni73

Sziasztok lányok. Én is azt hittem,hogy angelnek legalább gratulálhatunk,és elkezdi a babahullámot.Nagyon sajnálom!!!!!! Remélem nem vagy nagyon elkeseredve.Tovább drukkolunk neked is!!!
edus76

:roll: Bocsi,csak az emotikonokat probálom.
edus76

Angel nagyon sajnálom. Majd legközelebb biztos sikerül, vagy addíg jöhet egy spontán baba.
Ági28

Fanni!

Én is :cry: :cry: :cry:

Éden
Éden

Éden :cry: :cry: :cry:

Nade ez a 2007. év a mi évünk kell legyen végre, csajok!

Szép hétvégét!
Fanni
fanni73

Lányok,
köszönöm!

Ági,
nincs esélyem spontánra :(
angel37

Angel, Éden

:( :( :(

ez az év nagyon rosszul indult, öten teszteltetek az idén :( :(

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Sziasztok,

Úgy látom a hangulat a béka segge alatt, ennyi sikertelenség után.
Én is hozzáteszem a magamét. :cry: :cry:
Kedd óta vérzek. Mivel nincs Krizsa a héten, a saját dokimhoz mentem, de már éreztem előtte, hogy semmi jót nem fog mondani.
Hát nem is tudott. :cry: :cry:
A baba bár ott volt rövid idő után távozott, sem méhen belül, sem kívül nem találta a doki.
Hétfőn még elmegyek Krizsához, akkor lett volna az UH.
Azt remélem nem méhenkívüli, bár szerintem akkor már nagyon fájna a hasam, egyelőre csak csendben vérezgetek.

Csajok fel a fejjel! :wink:

Én most is azt gondolom, mint eddig mindíg, hogy úgy tűnik még mindíg nem sikerült a lelkemben rendet tenni, sajnos volt/van is mit feldolgozni. Bár nagyon nehéz, most ezen az úton indulok tovább, hogy majd egyszer újult erővel, nyugodtan tudjak a gyermek felé fordulni.

Mindenkinek kitartást!
Mka
Vendég

Angel ne mond azt, hogy soha!! :-) Esély mindíg van, még ha azt hisszük is, hogy nincs!!
Ági28

Lányok! Krizsa doki mindig dolizik hétvégén? Telefonon zavarhatom?
Vendég

Ági,
nagyon aranyos vagy, de én ebben nem tudok hinni

Sajnos tudom, hogy még lombikkal sem a legjobbak ez esélyeim, és anélkül meg teljesen lehetetlennek tartom. Tudom, van, akinek sikerült annak ellenére, hogy azt mondták az orvosok, hogy soha nem lehet gyereke, de az ilyesmi nem velem fog megtörténni. :(

Pandácska,
Krizsa doki most külföldön van.
Mennyire fontos? Nem várhat? Én nem hívtam fel az eredménnyel...
angel37

Lányok,

rosszabbul már nem is indulhatott volna az évünk, úgyhogy fel a fejjel, a folytatás ennél már csak jobb lehet.

Éden
Éden

Mka,
Nagyon nagyon sajnálom :( :(
angel37

Fanni, Angel, Éden
Jaj, de kár, hogy így alakult! :( :( :( :( :(
Talán a következő....

Mka
Hú, ez elég borzasztó

Kép
Kép
emma1976

Angel,
Elkezdtem barnázni és ha esetleg megjön akkor beszélnem kell vele hogy felírja gyorsan a szurikat mert 3. naptól azt szurnom kell. Vagy ezt más is felírhatja ha bemegyek? Mert ha ma megjön akkor vasárnap van a 3. nap...
Vendég

mka,
nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
Vendég

Pandácska,
aha, értem.
Esetleg kérdezd meg a lányokat a recepción... vagy ha tényleg ennyire sürgős, akkor csörgesd meg.
angel37

Most várok hogy megjön e de általában a barnázás napján megszokott. Ha szerencsém van akkor csak vasárnap jön meg... Köszi a segítséget!
Vendég

Na megjött...hívtam a Kaálit azt mondták hogy nem helyettesíti senki hívjam fel öt... csak hát nem szívesen akarom zavarni. Ha külföldön van akkor drágább lesz a hívás? Mert akkor töltök még pénzt a karimra... de ciki helyzet.
Vendég

Angel,
mettöl meddig nincsen pontosan?
Vendég

Tudomásom szerint 3-7-ig nincs.

Hú, azt nem tudom, neked drágább-e a hívás, de azt hiszem, a hívott fél is fizet ilyenkor...
angel37

Angel,
Hát nincs merszem zavarni...csak igy meg lemaradok a kövi inszemröl és várnom kell egy hónapot :(
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?