Új privát üzeneted érkezett!

BMarti!
Igen! A cekla hatarozottan pirossa szinezi a pisijet a babanak! Ne izgulj! Ha ceklat evett, akkor ez az ok!

Danimama
danimama

BMárti:
szerintem tök normális a cékla szinû kaki, ne ijedj meg!
zsu
zsu26

Sziasztok!

Kanga: kitartás! Hátha egyszer eljön az az oviban alvás Kép

Rebi: jobbulást!

BMárti: megértelek. Nagyon taplók tudnak lenni az eladók Kép Én normál boltban már nem is próbálkozom. A csúcs az volt, mikor még kisebb voltam (fogamzásgátló elõtt), hogy a normál boltban közölték: Ekkora nincs, a molettiben meg, hogy ilyen kicsit nem árulnak. Hát köszi! Kép Az eladó anorexiásokkal meg nem érdemes foglalkozni. Kiváncsi lennék rájuk néhány év múlva!

Gorsi: jó lazulást Kép

BMárti: normális Kép A fickóm is szokott ilyet csinálni, mert imádja a céklát Kép

Tali: hát nem voltunk túl sokan. Azt hiszem, elég jól jellemzi a dolgot, hogy Balu a szobában lévõ ágyon aludt több, mint 1,5 órát. Peti és Balu kicsit meggyepálták egymást, egyébként minden jó volt! DE szeretnék megint madárházas talit!!!!! Gyógyuljatok meg!!!!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Bmarti!
Most olvastam el hozzaszolasodat es teljesen megertelek! Sajnos semmi okos, megnyugtatot nem tudok irni, en sem vagyok a szavak embere. En is rengeteget hiztam a szules utan, szoptatas alatti idoszakban (tobbet mint a terhesseg alatt). Nekem is nagyon megnott a cicim, de osszessegeben is nagyon elhiztam... Teljesen megertem a probelmadat, hogy igenis szeretnek en is neha csinosan, szexin feloltozni - kulonosen ha a parom munkahelyere megyunk... Teljesen kiborito lehetett az a bunko eladono - az osszes inteligenziaja valoszinuleg a cicaidomaiban rejlik. De probald meg tultenni magad rajta es lesajnalni az ilyen bunkocska eladolanyokat. Hiszen neked sokkal, de sokkal nagyon erteked van egy bombazo alaknal: es ez Lacika! Kép
A csinos alak nem minden - az egeszen biztos, hogy Te is ujra visszaszerzed regi alakodat a szopi utan - de gondolj arra, hogy ilyen aranyos kisbabaja (mint Lacika( nem lehet mindenkinek! Kép es abban egeszen biztos vagyok, hogy Lacikanak Te vagy a vilag legcsinosabb anyukaja! Kép

Danimama
danimama

Sziasztok!

Nyuszimanó! Doncinak boldog szülinapot!Kép És így egy év távlatából ismét gratulálok ahhoz, amit ti hárman véghezvittetek!Kép Nagyon ügyik vagytok!KépKépKép

Rebi!Csengének láztalan fogzást!Kép

BMárti! Gondolj arra, hogy a melleid azért ilyenek, mert anya vagy és táplálod a gyermeked és igenis legyél rá büszke, mert igaz, hogy itt mindenki ezt csinálja, de azért ez mégiscsak nagyon nagy dolog! A plázákban meg csak divatlapból kilépett nõk találnak maguknak valót, úgyhogy amiatt igazán nem kell keseregni!

Pussz,
Zafi
zafi

Sziasztok!

BMárti: Abszolút megértelek!!! Sokszor én sem szeretek menõ emberek közé menni. Annak az eladónak BIZTOS nincs olyan csodálatos babája, mint Neked PiciLaci!!! És nem is lesz, ha csak ennyi empátia szorult belé. A plazás üzletekbe már én sem próbálkozom, mert egyszerûen taszít az a közönyösség és lenézés, ahogy az ottani cicababák bánnak az emberrel - ha éppen nem néznek át rajtad. Szóval fel a fejjel! Ja, és vigaszképpen: nekem "csak" 25 kilót kéne fogynom Kép
Tõlem is kérdezték már nemrégiben, hogy csak nem az ötödiket várjuk, nahát-nahát.
Céklától lehet lilás a pisi is és a kaki is.

Szép napot mindenkinek!
bogancsi és Tomi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

BMarti!

A torkom elszorult, amikor elolvastam amit irtal. Tudom milyen erzes, ha az ember ilyen megalazottnak, benanak es formedvenynek erzi magat. Abszolut csak csatlakozni tudnek a tobbiekhez, gondolj a kisfiadra. A szoptatassal olyan dolgot adunk nekik, amit kesobb penzzel, vagy barmi massal senki es semmi nem tud potolni. A pocakod meg a popsid, meg a sulyfelesleg majd atalakul, ha lesz idod tenni erte valamit. De most meg mas tolti ki az eletedet. Alapvetoen, szerintem magadban kell ezeket a dolgokat helyreraknod . Ha te helyreraktad, akkor BARKI MONDHAT BARMIT, nem fogod ilyen megalazottnak erezni magad. Huzd ki magad, es fel a fejjel!

Kati
katkamano

Sziasztok!

Nem bírtam tovább Dorottya állandó ébrenlevését és nyüglõdését, benyomtam az ágyába, én meg mellette elaludtam a matracon. Így végre elaludt (utánam), most kb. 1 órája alhat, ami nálunk ritkaság!
Lányok én már nem bírom ezeket a hajnali 2-3 -szori ébredéseket, szoptatásokat, alig alszom (mivel éjfélkor fekszem le). Mit csináljak Dorottyával, hogy végre aludjon egyhuzamban hajnalban is? Ha hagyom sírni, akkor borzasztó hangos hisztit levág, áll az ágyában potyognak a könnyei és mikor magamhoz veszem, csak remeg a kis teste. Természetesen szopival mindig megnyugszik. De a közös ágyba nem tehetem, mert egyszerûen kitúr minket. A kis 8 kg-jával annyit forgolódik, hogy a végén a férjemmel leesünk az ágyról. Normális ez, hogy egy baba ennyire nyugtalanul aludjon és ennyit mozogjon alvás közben?

Különben én akkor kezdtem fogyni, mikor igazán elkezdtem menstruálni, de a pocakom még mindig megvan, pedig tényleg lefogytam a felesleget, de a pocak nem tûnt el. Szerintem ez hormonális. Barátnéim kedvesen vigasztaltak, ha talán egyzser le is dolgozom a pocakomat, akkor meg a kinyúlt bõr miatt olyan ráncos lesz a pocakom, hogy inkább visszahízom a kilókatKép

Sok áldozattal jár az anyaság és persze örömmel is, csak néha ha rossz hangulatban vagyunk el kell a biztatás, hogy tényleg anyai mivoltunkra büszkék legyünk!

Én attól szoktam megõrülni, mikor gyermektelen ismerõseim kérdezik: "és mit csinálsz otthon egész nap? nem csinálsz semmit?" Na erre beszoktam nagyon rágni :0 !

mindenkinek kellemes napot!
Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Ma voltunk UH-on és nem hiába. Helenka veséivel minden rendben, de talált a dokinéni egy cisztát az egyik petefészkén és egyet a hólyag alatt, amiben volt vmi lötyi is és amikor Helena pisilt, akkor az is kiürült. Passz, hogy mi. Lehet, hogy fejlõdési rendellenesség, de lehet más is. Egy hónap múlva kell kontrollra menni.
Szegény tündérkém nagyon úúútálja, ha vizsgálják, így szinte végig sírt, csak néha sikerült megnyugtatnom közben, de akkor meg jókat dumált. Mondta is a dokinéni, hogy úgy dumál, mint egy másfél éves.
Egyébként most is itt van a szõnyegen és jáétszogat és be nem áll a szája, nagyokat vigyorog. Olyan ennivaló.

Nekem egy fordított bekötésû lányom van. Most, hogy náthás alig akar szopizni, annál inkább enni mást. Hát normális ez a gyerek? Kép

BMárti! Én is nagyon-nagyon megértelek. Nálam is megvan az összes felesleges zsírpárna, ami egy terhesség és szoptatás alatt megjelenhet. Kép A régi ruháimat már elajándékoztam, ill. köcsönadtam. De legalább néha vehetek újakat. Képzeld! A férjemtõl azt kapom karácsonyra, hogy rendelhetek 2 db. szoptatós pólót Lieseltõl. Kép Az tuti, hogy az egyiket kikunyizom, hogy már karácsony elõtt felvehessem Kép!

Persze, hogy lehet olyan, hogy elcsúszkálnak egy kicsit a csigolyák nagy megterheléstõl és annál nagyobb fájdalmat tudnak csinálni. Csak sajnos még én sem tudom, hogy kihez forduljak. Nekem is eszembejutott már a csontkovács, de sajnos nem ismerek még egy rosszat sem. Na mindegy, majd meglátom mi lesz, megírom.
Helena úgy ül föl, hogy 4kézlábból a popsijára ül és elõre tekergeti a lábait. De mára már tökéletesítette, mert ez nagyon nehéz volt, most már csak hátratolat 4kézlábból, olyan féloldalasan. Nagyon ügyi! Kép

Gorsi! Szívesen! Én szerettem volna megvenni, hogy majd ha 2 gyerkõc lesz, akkor jól jön, de a férjem nem ment bele. Nem baj! A lényeg, hogy elkelt. Kép

Nyuszimanó! Ne felejtsd majd el légyszi a képet Donciról és a kardigánról. Nagyon kiváncsiak vagyunk ám! Kép

Na megyek, mert vár a posta.

Puszi!
Menta és Helenka
menta

Sziasztok!

Kaja-sztori 3. rész: ma délelõtt Baluval sétához készülõdünk, mikor csengetnek a kaputelefonon. Felveszem, erre közli valami fickó, hgoy az ebédet hozta az Ála Gastroyaltól. Azt hittem, padlót fogok. Mondtam, hogy én csütörtökön lemondtam, ne is hozza fel, nem veszem át. Felhívtam ismét a céget. Közli a csaj, hogy igen, mára volt rendelésem. Mondom, csütörtökön lemondtam telefonon, és ha mégiscsak odaért a faxom, akkor miért mondták azt csütörtökön, hogy nem, és nem is szállítottak. Na, mindegy. Írtam egy levelet a fõnöknek, és részemrõl ennyi. Most már csak az igét hírdetem, hogy tõlük senki soha, ha jót akar!

Menta: cisztái az öcsémnek is voltak, csak neki a nyakán. Örülök, hogy a vesékkel semmi gond Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Elõször is mindenkinek köszönöm a pulcsi beszerzéssel és a liláspiros pisivel kapcsolatos megnyugtató szavakat. Mi lenne velem nélkületek?! Kép

Edit! Igazából nem is volt szükségem semmi másra, mint egy kis megértésre. Tudom én, hogy nem lehet erre semmi tényleg vígasztalót mondani, de jól esett elpanaszolni, és jól esett, hogy van, aki megért. Ezzel a bánatommal hiába fordultam volna a nálam sokkal túlsúlyosabb Anyukámhoz, és egy férfi se tudja felfogni, miért és mennyire tud egy ilyen eset fájni egy nõ lelkének...

Szila! Én is tervezem a nagy fogyókúrát, majd, ha Lacika már nem szopizik, de azt hiszem, ezentúl elkezdek kicsit jobban odafigyelni, hogy addig már ne gyarapodjon túl sokkal, amit le kell adni. Ráadásul tervben a kistesó projekt, de ha egyik szoptatásból a másik terhességbe esek, akkor mikor fogok lefogyni?! Kép Depi-taliban benne vagyok, ehhez végül is csak a sétálás idõpontját és irányát kell összehangolnunk. Kép

Zsuzsi! Azóta már eszembe jutott néhány tucat frappáns beszólás, amivel otthagyhattam volna a csajt, de akkor hirtelen levegõt se kaptam. Nagyárúház alatt konkrétan mire gondolsz? Nekem a Skálákon kívül nem nagyon jut eszembe most semmi, ami nem pláza.
Amit a mensizésrõl írtál, az öntött belém némi reményt, mert nekem még nem jött meg (pedig már csak háromszor szopizik Lacika egy nap). Talán akkor majd...

Kanga! Igazad van, amikor PiciLaci szopizás közben a kis kezével körülöleli, akkor pont méretnek látszanak a cicik. Kép Sajna serdülõ korom óta fóbiásan zavar a tény, hogy nagy púpok nõttek rajtam, ami ugye mostanában jócskán fokozódott. De ez már inkább egy jó dilidokira tartozna. Kép

Cory! Egészen felvidítottál! Elképzeltem a kiscsajt, amint a tükör elõtt állva önmagában gyönyörködik, közben hirtelen múlni kezd az idõ, ráncok és õsz hajszálak jelennek meg a tükörképen, hús rakódik a csípõjére, megereszkednek a mellecskéi... Kép hû, milyen képet vágna... Kép Jó gonosznak lenni... Kép
Mi az a madárházas tali?

Danimama! Lacikának én vagyok a legcsinosabb anyukája, maradjunk ennyiben. Kép Hát igen, kulcsszó, hogy Laci munkahelyérõl van szó. Ott lesznek a kolléganõi, akikre kicsit talán a lelkem mélyén féltékeny is meg irígy is vagyok. (Irígy azért, mert nagyon hiányzik a szakmám, a munka) Aztán ott lesznek Laci kollégái, akik elõtt nem szeretném azzal lejáratni, hogy egy trampli tehén a felesége. Tudom én, hogy férfitársaságban presztizskérdés, hogy kinek a nõje milyen. Persze lehet, hogy végül tömérdek önemésztés és lelki marcang után elmegyek a bulira, ott meg senki rám se néz, mert mindenkit PiciLaci fog érdekelni, és nem az anyukája... Kép

Zafi! Nem vagyok büszke arra, ami szerintem a világon a legtermészetesebb (hogy szoptatok), de arra, hogy van egy gyönyörû kisfiam, arra nagyon! Kép De hol lehet valami hordható rongyra szert tenni, ha a plázákban nem? Kép

Bogancsi! Igazad van, annak a csajnak tuti nincs még gyereke, és az is biztos, hogy rengeteget kell(ene) változnia ahhoz, hogy valaha is igazi anya lehessen. Azért én õszintén kívánom neki, hogy ismerje meg azt az életérzést, amikor két kis puha kar átöleli a nyakát. Kép

Kati! Sajnos tényleg azért eshetett ilyen rosszul, mert én nem vagyok magammal kibékülve. Kép Ezt pedig hiába is akarnám az anyaságra, szülésre, szoptatásra kenni... Kép Igen, tenni kellene inkább valamit ellene, és nem mély bánatomban csokikat tömni a fejembe, de az utóbbit jóval egyszerûbb... Kép

Bocs, hogy ilyen hosszan dagonyáztam a bánatomban, remélem, nem untattam nagyon senkit.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, és megyek is visszaolvasni mindent: jól vagyunk, csak szegény párom rettenetesen felfázott, de most már jól van.
Romolának kibújt a második foga, illetve még csak a "jéghegy" csúcsa látszik.
Én jól vagyok, véget ért az állandó éhségem, most állandóan álmos vagyok...

Puszi mindenkinek: Laura
p_laura

Szis Danimama!

Most jut eszembe, neked még lógok egy válasszal: Kép Szóval a fürdetés Laci nélkül elég drámai volt. PiciLaci minden olyan tevékenységben megpróbált megakadályozni, amit általában az Apja szokott csinálni, közben drámaian üvöltött, mintha legalábbis ölögetném. Szerencsére a szomszédok nem hívták ki a gyermekvédelmiseket. Kép Nem is annyira fürdetés volt az, inkább csak bevizezés, de én azért elszántam végigcsináltam az esti rituálét, ha nem is volt igazán hatékony a tisztálkodás. Kép Két kettesben töltött este után végre hazajött Életem Párja, de óriásit tévedsz, ha azt hiszed, hogy Lacika a nyakába ugrott. Õbabasága vérig volt sértve, látványosan duzzogott, és úgy tett, mintha meg se ismerné az Apját. Szegény, másnap délig pedálozhatott, mire Lacika kegyeskedett megölelni a nyakát. Kép
Pelenkázáshoz vettem egy nagyon klassz nemistudommit Lacikának. Fából van, olyasmi, mint egy saját farkába harapó kukac, nagyon szines, vidáman csilingel, a gyerkõc oda van érte. Képtelen vagyok elmagyarázni, mi ez, de a gyártó honlapján vannak képek hasonló babajátékokról, ha érdekel: Selecta fajátékok Szóval ezt csak pelenkázás közben adom a kezébe, és egyelõre úgy leköti, hogy nyugodtan csinálhatok vele, amit csak akarok, amíg a kezében van. Néha még lepisilni is elfelejt. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Tegnap nem jutottam gép közelbe, így kissé megkésve, de nagy-nagy szeretettel kívánok
NYUSZIMANÓ ÉS DONCI!
Boldog születésnapot!
És továbbra is ilyen egészségben és szeretetben gazdag hosszú életet mindkettõtöknek(és természetesen párodnak is)!

Norci!
Szerintem a rizs nem allergizálhat, gondolom ezért is merik beletenni az elsõ gyümölcsös bébikajákba is. Legalább lesz egy kis változatosság a gyerkõcöknek, a gyümit kapják rizzsel, a fõzelékeket pedig krumplival. (legalábbis én is azzal tervezem a sûrítést)
A sikeres „próbamunkádhoz” gratula!

BMárti!
Ne foglalkozz az ilyen buta „plazacicák” véleményével! Az úgymond divatcuccok úgyis a csontkollekcióknak készülnek, Bár én, be kell valljam, nem is vágyom ilyen darabokra! Szerintem igenis keress magadnak valami szép, nõies pulcsit és menj el férjuraddal, hadd dicsekedjen az õ „Pamela Anderson-jával”!(remélem jó nevet írtam, gondolom, tudjátok, kire gondoltam)

Menta!
Gratulálok Helena felüléséhez! Most akkor ez jó hír vagy sem?(mármint az UH eredménye)

Gorsi!
Remélem már jobb a kedved! Hogy sikerült a laza este?

Rebi!
Úgy legyen!(mármint, hogy „csak” a fogai kínozzák Csengét) Szerelõnek szánjátok a lányt?

Cory!
Hogy állsz a fõzéssel? Ha szeretitek a tésztát, van egy nagyon egyszerû, finom receptem!

Mi is kicsit nyûgösebbek vagyunk a fogacskák miatt, de képzeljétek Petinek nem alul középen dudorodik az íny, hanem két foggal kijebb. Na most ezt jól leírtam, remélem azért értitek!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

BMárti! Hol vetted azt a fajátékot? És mennyiért? Megnéztem az oldalt és tök szuper!! Engem is érdekelne nagyon!
Menta
menta

Sziasztok újra!

Visszaolvastam benneteket, csak néhány dologra szeretnék reagálni:

Tikk: Hannának így megkésve, én is szeretnék boldog szülinapot kívánni! Kép Kép Kép

Dzsili: mi lett a helyzet anyósoddal? Te fogod ápolni? A férjednek mintha lenne testvére, õk segítenek valamiben?

Norci: veletek mi lett doki-ügyben? Ha szigorúan szakmailag meg vagy vele elégedve, akkor szerintem ne cseréld le, hiszen gondolj arra, hogy egyrészt csak a jó orvosnál van tele a rendelõ, másrészt pedig ahogy Vili egyre nõ, egyre kevesebbet mentek majd hozzá, és egyre inkább a gyógyításra fog koncentrálódni a kapcsolat, nem a tanácsadásra.

Nyuszimanó! Doncinak is nagyon boldog szülinapot szeretnék kívánni! Kép Kép Kép

BMárti! Lehet, hogy lelkileg már túl is vagy rajta, de én sem állom meg szó nélkül a dolgot.
Elõszöris én nem vásárolok plázában. Az a közöny, lenézés és idõnként megvetés, ahogy a magamfajta vásárlókat kezelik, rettentõen taszít. (Magamfajta = látszik rajtam, hogy én nem tudok tízezreket otthagyni.)
Másodszor pedig örömmel jelentem, nekem nincsenek súlyproblémáim. És tudod, mióta? Amióta egyszerûen elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok. Már nem akarok úgy kinézni, mint egy anorexiás.
Harmadrészt pedig ezt a babázós idõszakot (amikor hízunk, a párunk szinte kizárólag az otthoni cuccokban lát, nincs idõ fodrászhoz menni, stb.), szóval ezt az idõszakot én úgy fogom fel, hogy csak egyetlenegyszer van ilyen az életemben. Ha a (remélhetõleg 3) gyermekem nagyobb lesz, és én visszamegyek dolgozni, tudni fogom, hogy ez az idõszak soha, de soha többé nem tér vissza az életemben!
És egy kérés: egy hasonló pulcsit én is nagyon szeretnék, úgyhogy ha valahol kapsz, légyszi írd meg, hol vetted! (Én eddig csak kínai piacon néztem, de ott felejthetõ - bár sokszor vásároltam már ott jobb cuccokat.) Köszönöm!
Különben mikor lesz a buli?

Sziasztok: Laura
p_laura

Menta! Bszilvi!

Köszi a rizzsel kapcsolatban a választ!
Szilvi neked a mail-t is.

BMárti!
Eladókra rá se ránts! Engem nem a küllemem, hanem a korom miatt szoktak cseszegetni az eladók, mert mindig gimnazistának néznek (mikor kosztümben kellett dolgoznom javított, most meg az javít a helyzeten, hogy Vilivel megyek), viszont egyszer közölte velem egy eladó, hogy én legyek szíves ne is a hosszú télikabátokat próbálgassam, mert az nem való iskolába járni. Mikor meg a jegyûrût vettük, akkor meg azt kaptam meg, hogy bocsi, de gyerek méretben nem árulunk.
Amúgy én a plázás vásárlásra akkor szoktam rá, mikor rájöttem, hogyha mozival összekötjük, akkor Vitya is eljön velem és tényleg olyat veszünk, ami mindkettõnknek tetszik, az eladók meg nem érdekelnek. Én azt is utálom, hogy ezek a pláza cicák letegeznek, én mindig magázom õket.

Cory!
A kaja sztorid, már siralamas. Kezd hasonlítani az én ELMÜs sztorimhoz. Meg volt még egy hasonló, mikor összeköltöztünk Vityával, õ várta a közös zuglói lakásunkban az ágyunkat, én otthon voltam (szüleimnél Budaörsön), erre egyszer csak cseng a kaputelefon Budaörsön : "kezicsokólom meghoztuk a franciaágyat" , hülye szállítók nem a szállítási címre, hanem a megrendelõ címre szállították. Erre szokta Vitya mondani, hogy pl. szállítónak, meg futárnak sem a legokosabb emberek mennek.

Egy kérdés: Ti mivel mostok? Most hogy eszik Vili almát, meg barackot nem tudom mivel fogom kiszedni a ruháiból az étlapot.

Norci
norci

Sziasztok!
Dani egy csudapofa! Kép Mindenre mutogat es amit mar tobbszor elismeteltunk neki azt meg is ismeri es ha kerjuk hogy mutassa meg pl.Jessyt, a kutyankat akkor odamutat. Kép
Par napja par "lepest" tesz negykezlab - de utana visszater a kuszashoz. De mar ez is haladas! O kulonben oldalt fekvesbol ul le vagy negykezlab allasbol.
Ja, es allandoan allni akar! Kép

BMarti! Persze en nem igy ertettem a legcsinosabb anyukara valo megjegyzesemet, de ezt Te ugy is tudod! Kép Ez olyan, mint amikor en azt mondom a ferjemnek, hogy o a kedvenc ferjem. Kép
Kulonben az teny es valo, hogyha az ember amugy sincs magaval megelegedve akkor sokkal de sokkal erzekenyebb mindenfajta megjegyzesre. Egyszer olvastam valahol, hogy ha valaki meg van magaval elegedve es ebben tenyleg hisz, akkor arad belole egy pozitiv kisugarzas es ez masokra is atragad.
Majd feltetlenul szamolj be a munkahelyi mikulas bulirol! Mondjuk igy kivulallokent pont azon gondolkoztam, hogy szerintem a ferfiak zome eszre sem veszi a kollegaja feleseget hacsak nem vmi bombazo a csaj. De ennek ellenere en is kinosan ugyelek arra, hogyha talalkozunk ferjem kollegaival akkor vmennyire emberi kulsot oltsek...
Nagyon jopofanak tunnek azok a fajatekok! Es jo szinesek, igy nem csoda, hogy lekotik Lacika figyelmet!

Laura!
Nagyon orulok, hogy jelentkeztel! Pont a napokban gondoltam, hogy regen lattalak! orulok, hogy jol vagy! Mikorra vagy kiirva?

Danimama
danimama

SZiasztok!

Megint nincs idõm írni, csak gondoltam, bejelentkezem! Mindenkinek köszönjük a gyógyulásunkon való fáradozást: megtette a hatását, egészségesek vagyunk KépKépKép

DONCINAK utólag is NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, Nyuszimanónak és férjének pedig nagyon sok örömöt benne és egymásban! Kép

BMárti! A pulcsis sztoridat nagyon is átérzem (sajnos Kép, mert rajtam vagy 35-40 kg felesleg van KépKépKép) Ahol esetleg tudhatsz vásárolni: a LE HALLE-kban szerintem sokszor vannak jó cuccok, nagy mellméretûeknek is, valamint az Ulla Popken boltokban (ez nagyon drága Kép, de nagyon jó minõségûek, divatosak Kép)

DEPI-taliban én is benne lennék, mert az utóbbi néhány napban (gondolom, András hiánya és a betegségünk miatt is) egyszerre tört ki rajtam a GYES-betegség és a kismamadepresszió, szóval, csak bõgtem Kép, de most már jó!!!!!Kép Elhatároztam, hogy hetente elmegyek moziba Kép és megpróbálok valamikor valamiket kézmûvelni is! Kép

Ma voltunk UH-n: a babó "ülõmagassága" 5,7 cm Kép, kalimpált kézzel-lábbal KépKépKép

Menta! REmélem, Helena cisztái teljesen ártalmatlanok és mihamarabb felszívódnak! Kellenek most újabb vizsgálatok? Minden esetre, ha már vannak, jó, hogy kiderültek, nem? De nagyon drukkolok, hogy semmi baja ne legyen!!! KépKépKép

Cory! Én sem értem a madártalit! Kép mI az????

Bocs, hogy nem írok többet (nem, mintha így túl rövid lettem volna, csak sokaknak nem írtam semmit, de nekik is Kép), szóval, muszáj mennem, mert Ármin hajlandónak látszik végre az elalvásra (tudom, most sokan a fejetekhez kaptok - hát, nálunk nem nagyon megy korábban!)

Jóéjt, holnap megpróbálok több idõt szakítani netezésre!

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Madárházi tali: ugyebár mostanában egy kis szobában szoktunk találkozni, és ha sok gyerek van, akkor a gyerekek beszéde, meg a miénk akkora hangzavart kelt, mint ami egy madárházban van Kép

A fickóm gépet szerel a szüleimnél Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok

Szila
Köszönöm a linket hobbi ügyben nagyon-nagy segítség volt! KépKép

Menta
Gratula a lánykádnak a fel üléshez nagyon ügyi!!!! KépKépKép

Szomorúan olvasom hogy Helenánál cisztát találtak bízom benne hogy javulni fog vagy felszívodik teljesen egy hónap múlva mire vissza mentek !!!!

Napocskámat dec. 10.-én viszem UH-ra, sokáig tart? Egyszer már voltunk hasi UH. a reflux miatt amit szerencsére kinött a leaányzó de akkor még azért kisebb volt, gözöm sincs hogyan fogja fekve bírni, hogy piszkálják a pocakját.

Nyuszimanó
Donátnak sok-sok boldog születésnapot így kicsit utólag is!!!! Kép

Márti
Az elalvás nálunk is sokszor csak késön sikeredik, én biztos nem kapok a fejemhez! KépKépKép
A picurkátok is nödögél látom KépKépKép ezt a kis kalimpálónak küldöm!

BMárti
Nekem egyszer azt mondta egy kedves "lehányka" midön cipöt vásároltam hogy /mivel a lábam 40/41-es / ez már nem nöi méret! Mire én felvilágosítottam hogy én nönek érzem magam és mivel az én lábam ekkora talán mégis körül kellene néznie. Speciel boltban farmert nem vásárolok mert a legtöbb helyen az eladók annyit értenek az álltaluk eladni kívánt dolgokhoz mint a vevö. Nem tudom a csomag küldökkel milyen tapsztalataid vannak mert ez is egyénenként véltozó, én nacit is pulcsit is így rendeltem!
Én sajna mindegyik gyermekemnél 10 kg val lettem több ami a "verseny súlyomhoz" képest rengeteg.

A tesóm alacsony nem az a cicis popsis típús, rövid haj, de szép arc, szóval öt felszólították a buszon egyszer hogy - Öcsi add már át a helyed a néninek! Ekkor volt 7 hónapos tehes csak ülve kabátban nem volt feltünö csak amikor fel állt!

Én mindíg ámulva nézem a vékony anyukákat esetleg több babával is szerintem ez azért típus kérdése is! Nem álllítom hogy nem lehet lefogyni de nekem nincs idöm eleget mozogni pláne sportolni a srácoktól.

Laura
Romola fogához gratula KépKép, remélem nálatok is jól van a picurka és nödögél szépen Kép
A páromnak négy testvére van aki segít van aki nem! A lánya nem is jött le mióta itthon van! Nem nekem kell végül is ápolni mert nem vállaltam lehet hogy most gonosznak néztek vannak gyerekei oldják meg ahogyan akarják! Az anyukámon egy percig sem gondolkodnék mennék a három gyerekkel csak hogy mellette legyek! De ez a nö más kategória!
A feszültség meg csak nö a párom és köztem. Mindegy hogy ki mondod vagy belül rágod magad a dolgokon nem változtat semmin!

Napsugár 5 fogú lett KépKépKépKép
ÉS MÁR 6 LÉPÉST IS TUD EGYEDÜL MENNI!!! KépKépKépKép
Sokat ácsorg miközben csörgözik tapsol dobálja a kis labdáját, hosszú percekig játszik így egyensúlyozva! KépKépKép
Fel tud mászni az ülögarnitúrára, ami úgy derült ki hogy azt vettük észre hogy a CD tartóból igyekszik kincseket szerzni miközben a telefonomat püföli a falhoz. Majd szívbajt kaptam!

A vezetékek a gyengéje képes volt a szönyeg padlót is feltépni az alatt lévö taposóval együtt! Az én lányom úgy néz ki burkoló lesz, vagy focista, mert a laszti üldözésért oda van!
Mellesleg megint beteg /aminek már lasssan sajna nincs hír értéke nálunk/ torok gyulladása van, és jó esélye van arra, hogy ö is kruppos lesz mint a Mátékám.

Nagyok a suliban és oviban a télapóra készülödnek ezerrel, Márk krampusz lesz, Mátéka meg Télapó! Én meg mire össze szedem a jelmezeket varázsló!

Pusszancs : Dzsili
dzsili

Sziasztok!

BMarti!
Bocsi utolag, de nagyon meg tudlak erteni, foleg hogy en 85D-s melltartot hordok Kép Otthon mindig problemam volt a vetellel, kivalasztottam valami jol kinezot erre kozoltek ekkoraban nincs meg max A-s, B-s de hogy D-s olyanra ne is gondoljak. Es a ruhakkal is sok problemam volt. Kép Szerencsere itt mas a helyzet, itt meg 42DD-s is van es az eladok segitokeszsege is mas. Es itt van minden fele meret is szerencsere. Mar elore felek a hazakoltozestol, pedig az meg min. 2 ev.

Menta!
Orulok, hogy minden rendben Helena veseivel Kép Gratula az ugyeskedeshez.

Danimama!
Gratula Daninak az ugyeskedeseihezKép

Marti!
Gratula megegyszer a pocaklakohoz!KépKépKép

Szeretnek a kovetkezo babaknak elore sok boldog szulinapot kivanni, mivel elmegyunk egy kis idore nyaralni (azaz telelni).

Boldog szuletesnapok Ajsika! (Bea)

Kép

Boldog szuletesnapot Dorottya! (Zsuzsi, bocsi, latom Dorikanak becezitek, de nekem mindigf is tetszett ez a nev)

Kép

Boldog szuletesnapot Romola! (Laura)

Kép

Cory!
Teljesen elkepeszto, hogy mit muvelnek ezek. Kép Nem csodalom hogy merges vagy rajuk. Eloszor azt mondjak a te faxod nem ert oda, most meg....Borzaszto. Remeljuk legkozelebb ha rendelsz jobban jarsz, addig is jo fozicskelest.

Dzsili!
Gratula a fogacskakhoz es az ugyeskedeshez! Kép

Tehat mint irtam most elutazunk egy kis idore, most is csomagolnom kellene, de valahogy nincs kedvem. Kép Pedig az utazast nagyon varjuk.Kép
Ma itthon volt a ferjem, igy elmentunk megvenni a lanyoknak a karacsonyi ajandekokat. Kép Mivel nem nagyon lesz ra idonk. Ha hazajovunk a nyaralasbol, lesz masfel napom a kipakolashoz, kimosashoz, ujra bepakolashoz meg miegyebekhez, mert utana indulunk haza ket hetre Kép Majd dec. 19.-an jovunk ide vissza-haza. Es utana a nagylanyom csak egy napig megy suliba es ujra itt a szunet. Mi meg nem mondtuk el neki, hogy nem a telapo(mivel itt a hozza karacsonykor) hozza az ajandekot.
Tenyleg ehhez egy kerdes azokhoz akiknek vannak nagyobb gyerekei is, hogy ti mikor mondtatok el nekik? O meg olyan boldogan irja a levelkeit a telaponak.Kép

Na most tenyleg megyek, mert holnap csomagok nelkul fogunk elindulni, ha meg maradokKép

Andysj
andysj

Sziasztok!
Doncinak és Hannának Boldog Születésnapot!

BMárti:Vásárlás ügyben csatlakozom az elõttem szólókhoz, és
hozzáteszem,én eleve 120 kilósan lettem "terhes",és a vége felé 105 G,
és 110 E méretü szoptatós melltartót vettem, mit ne mondjak, ez a legnagyobb méret!
Nem kommentálom, néha hogy érzem magam!Viszont megtanultam nem akárhol vásárolni, és
némi humorral elviselni a kinos helyzeteket-de azért ez nem mindig sikerül.
Én inkább lady moletti, vagy hasonló üzletekben nézek szét, itt ugye eleve nem néznek
ki a sulyod miatt, és pl. a nadrágjaimat évek óta a Fáy utcai piacon veszem,
van egy hölgy a második sorban nagy méretü ruhákkal, és eléggé minõségi
cuccokkal, amig nem találtam rá, nem nagyon tudtam normális gatyót venni magamra,
ami még tartott is valameddig,
itt meg az ára is tök jó (3300), divatos és elegáns is lehetsz.Felsõket is találsz
nála, meg alkalmi rucikat is. Ráadásul ha szükség van rá, átalakittatja neked!
Másik tippem, hogy keresel egy olcsó varrónõt, és varratsz egy két darabot magadnak, amit
használhatsz.Hidd el, megéri.

Menta: én a manuálterápiát ajánlanám,
ami finomabb módszer mint a csontkovácsolás.Barátnõm sajnos
Szekszárdon lakik aki ezzel foglalkozik, õ mondta, szülés után minden nõnek
helyre kéne rakni a csontjait, nem szenvednének annyit néha évekik akár.De a reumás
orvos is azt monta, akinél voltam, hogy amennyi idõ a terhesség, annyi idõ, mig a gerinccsigolyák
jó esetben helyreállnak!
Konkrét ismerõsöm sajnos nekem sincs a barátnõmön kivül, talán természetgyógyász
központban kellene körülnézni.
Én is itt Bicskén 2 hónapja találtam egy természetgyógyász nénit, aki ilyesmit is csinálgat,
pár kezelés, plussz sok torna, és nem fáj a csipõm!!!!Kop-kop!!!

Ajsika 4 napja elindult, mostmár le se akar állni, folyton megy, rámol, járóka
szóba se jöhet.Egyre ügyesebb,és láthatólag élvezi a dolgot-én meg duplán fáradt vagyok.
Nem látszik betegnek, de többször is hányt, megyeget a hasa, anyásabb...szóval
nincs teljesen rendben.
Többi betegeskedõnek:KépKépKépKép
Jó éjt mindenkinek!
Bea ás Ajsi
Bea

Boldog szülinapot az összes szülinaposnak! Kép Kép Kép

Depi tali, hát én is benne lennék, de nem lehetne inkább depi ûzõ? Tegnap én is bõgtem, meg sem tudom mondani igazán miért, megjött Kép és ráadás pont 28 napra, úgy szerettem volna ha nekem a múltkor csak tévedés.

A depi oka talán még, hogy úgy érzem nincsenek már barátaim, ami persze nem igaz, mert hívnak keresnek, meg bajai barátaim jöttek is volna pénteken hozzánk, csak szintén babával Vili meg beteg volt. Szóval csak sokan vidéken laknak, meg hát mindenki már a saját családjával van elfoglalva, akinek meg még nincs, azok meg valahogy már "leírtak" mint családost, akivel nem lehet moziba, buliba menni Kép
No meg az is, hogy már egy jóideje a bevásárláson, a talikon és a sétákon kívül nem mozdultunk ki.
Kitaláltam hétvégére, hogy ha már moziba, színházba nem tudunk elmenni, akkor menjünk el kiállításra, oda végülis nyugodtan vihetjük Vilit, majd bámészkodik ugyanúgy, mint a bevásárló központokban Kép

Gorsi!
Mennyire vált be a bébiszitter, családtag volt egyébként, vagy idegen?

Olyan furi, mert én egyfelõl szeretnék már Vili nélkül is kimozdulni, de hát õ még csak szopizik, másfelõl meg tudom, hogyha már nem szopizna is nem tudnám magam jól érezni nélküle, végig a körmömet rágnám, hogy mi is lehet vele.

Sziasztok
Norci
norci

Sziasztok!

Menta! Fognak valamit csinálni a cisztával? Azért jó, hogy kiderült, hogy mi is a gond.

BMÁrti! Te tényleg nem vagy büszke arra, hogy szoptatsz?! Az OK, hogy a világon a legtermészetesebb, de azért mégsem jön össze mindenkinek, hiába szeretné. Nem akarok vitatkozni, de szerintem a természetességével együtt is nagyon nagy dolog, ha valaki ilyen sokáig tud szoptatni. Legalábbis én ezt tapasztalom a közvetlen környezetemben. Csak most kezdtem el gondolkodni azon, hogy mekkora mázlim van, hogy ennyire van tejem, azért ez másképp is alakulhatott volna. És csak remélni tudom, hogy majd a következõ gyerekeimet is fogom tudni legalább ennyi ideig szoptatni. Szóval szerintem bõven van mire büszkének lenni!KépKépKép

Zsu! Nekem is sokáig voltak problémásak az éjszakák, de most bevezettem estére még egy evést még a fürdetés elõtt. Szerintem azért ébredt fel Réka, mert megéhezett. Mióta mégegyszer kap enni, alszik 7-ig. Kép Persze az is lehet, hogy a sziruptól van, amit a bõrgyógyász írt fel, mert van valami nyugtató hatása. Kép Eddig még nem derült ki pontosan, de én inkább a kajára gyanakszom. Szerintem próbáld ki, ha lefogad egy kis gyümit vagy valami mást.

Pussz,
Zafi
zafi

Sziasztok!

Megint én. Vilit annyira megfogja az alma, szegénykém (pedig csak pár kiskanállal evett, nála az eslõ három hónapban a hasfájás szinte kizárólag kaki bajban jelentkezett), ilyenkor mi van, függesszem fel a hozzátáplálást, próbálkozzak mással, vagy csak a lét adjam? (az nem fogta meg, sõt)

Köszi.
Norci
norci

Sziasztok!
Bocs, hogy csak most írok, de most is csak kutyafuttában, ezer felé áll a fejem. Talán majd holnap már tudok jönni és mesélni.
Tettem fel szülinapi képet a profilunkbaKép, köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, képeket.Kép A szülinap nagyon jól sikerült, hó nélkül (Menta!Kép). Kardigán is elkészült, arról meg majd az ismerjük meg egymásba teszek fel képeket, de nem most.

Még annyit, hogy hétfõn megjött a laboreredmény is, minden tökéletesKépKép ez volt a mi szülinapi ajándékunkKép

Danimama!
Még nem volt idõm írni, ne haragudj, talán holnapKép

Puszi mindenkinek!
Nyuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!

Mostanában megint csak olvasgatni tudok, Zsófi itthon van a héten (szerencsére semmi komoly, hétvégén fájt a füle, de már jól van), és a két lány igen aktívan próbálja szétszedni a házat. Mindig este akarok írni, de általában elalszom....

Nyuszimanó és Donci! Nagyon boldog elsõ szülinapot kívánunk! KépKépKép

BMárti! Plázacica ügyben már a többiek leírták, amit mondani akartam. Ne keseredj el, neked van egy gyönyörû kisfiad, a kilók majd lemennek valahogy.

Norci! Engem az ír táncon a lányok néztek 17-18 évesnek, azt hitték, én is most fogok érettségizni, mint õk. Mondtam, hogy már a tíz éves találkozón is túl vagyok, de azért nem kell nénizniük. Kép

Cory! Én értettem a madárházas talit. Kép A kajarendelési szorid jó kis rémálom, lehet, hogy tényleg jobban jársz, ha fõzöl. Kép

Menta! Szurkolok, hogy a cisztákból ne legyen semmi komoly! Kép

Márti! A depi ellen nálam is bevállt a "kézmûvelés", meg remélem péntektõl a tánc is. A mozit is megbeszélhetjük...
Holnap talizhatunk végre, ha semmi sem jön közbe.

Ezt most inkább elküldöm, és este jövök megint (apanélüliek leszünk, lesz idõm), mert veszélyben az írásom. Lucát egyre nehezebb távol tartani, és így is órák óta írom ezt a pár sort.

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!
Végre géphez jutottam. Köszönöm a Kép-t. A tatám (mi így hívtuk) már 90 éves volt, és kb. 4-5 éve még motorral ment a szõlõbe, majd egy baleset után hirtelen megöregedett és kijött minden öregségi nyavaja is. Az egészben az a rossz, hogy nehéz visszaemlékezni azokra az idõkre, amikor még jól volt.

A bébiszitter -ezt már írtam v.mikor- a férjem munkatársa, egy fiatal srác. Hétfõn moziztunk (Bourne rejtély), tegnap pedig egy romantikus séta a belvárosban + vacsi. Biztos sz..ul nézhettem ki, hogy a párom így kitett magáért. Most mindenesetre sokkal jobban vagyok és nem depizek. Kép

BMárti: teljesen megértelek. Rajtam mindig is volt felesleg (5-8 kg) és a férjem bizony szóvá is tette sokszor, viszont a terhességem óta még egy rossz szót sem hallottam tõle ezügyben, pedig mostanság elég tehén vagyok.
Csatlakozom Zafihoz a szopival kapcsolatban. Egyetlen ismerõsöm sem szoptat(ott) ilyen sokáig, vagy egyáltalán nem. És mindig jönnek a kérdések, hogy még mindig szopizik a gyerek?, mit csinálsz otthon? nem unatkozol? stb... De mamám, aki egyébként nem tudta szoptatni egyik gyerekét sem, mindig mondja, hogy az a jó, ha sokáig szopizik Peti és ezt elmondja párszor a kétkedõ rokonoknak is. Olyan aranyos.Kép

Menta
Helena nagyon ügyi. Peti valahogy mászás-négykézlábról fordul ülésbe, vagy vmi ilyesmi.Kép

Zsuzsi
Én is olyan kialvatlan vagyok, mint te, ezért is jött többek között ez a depi hullámom. Egyébként úgy vettem észre, hogy az éjjeli szopikból egyszer, úgy hajnali 5 körül eszik rendesen Peti, a többinél val.színûleg csak felriad és ordít, mire én gondolom helytelenül mindig mellre teszem és akkor eszik egy kicsit. Szóval most be akarjuk vezetni, hogy nem kap tejcsit éjjel, esetleg vizet és megpróbálom visszasimogatni álomba. Hátha...

Fogalmam sincs, hogy mit felejtettem el, de ez már így is egy kisregény.

Ma hajnalban Peti 2x is hányt, de azóta semmi baja. Remélem csak valami gyomirontás volt. Apa kivett 2 nap szabit, hurrá!!! Ebbõl jut az egyetemnek, a munkának, de nekünk is! Másképp megint nélküle telne a hétvége.

Üdv: Gorsi
gorsi

Danimama: köszi az érdeklõdést, jún. 14.

Márti! Mi holnap megyünk UH-ra, és úgy izgulok... Már úgy szeretném látni a picikét!

Norci! A mosással én is mindig bajban vagyok. Mi a fehér ruhákat Ariellel + mosószódával mossuk. (A mosószóda egy fehér por, nagyon szépen mos és hihetetlenül gazdaságos, mivel 100 gr mosóporhoz, ami egy fél adagolópohár, 1-2 evõkanálnyit kell tenni, és 30 kiló kerül 3.300,- Ft-ba a József körúti Azúr vegyszerboltban.)
(A színes ruhákat pedig olcsóbb mosószerrel + mosószódával).
Az alma-, és õszibarackfoltokkal nekem is mindig gondom volt/van. Ami segít, az az áztatás (szintén mosószódával). Mondjuk engem nem zavar, ha egy elõke nem lesz teljesen tiszta, mert egyrészt azért van, hogy azt maszatoljuk, másrészt a többedik mosásnál úgyis tiszta lesz.

Nekem inkább azzal van gondom, hogy a babaruhák többségét csak 40°-ban lehetne mosni. De kérdezem én: egy olyan ruha, amiben egész nap csúszik-mászik valaki, plusz óhatatlanul maszatos lesz, tiszta lesz 40°-ban? Szerintem nem, ezért én idõnként 60°-ban mosom ki, ami ez megkívánja, és így már van olyan rugink, ami teljesen kinyúlt.

Képzeljétek el, Romola tegnap elaludt este 8-kor. Éreztem, hogy nem kéne hagyni (õ ugyanis 10 körül szokott elaludni) de sajnáltam felébreszteni. Másfél órát aludt, és éjjel fél 1-ig virgonckodott. Úgyhogy ma kegyetlen leszek, és nem hagyom "délután" 8-kor elaludni!
Holnap reggel megyek ugyanis vérvételre, tudjátok, a terheléses... Brrrrrrr...

A betegeskedõknek jobbulást kívánok!

Sziasztok: Laura
p_laura

Sziasztok!

Jaj-jaj, az elõbb nem figyeltem, az eleje félig piszkozat!

Szóval, a javított változat: Kép

Sziasztok!

Danimama! Köszönöm az érdeklõdésed. Június 14-ére vagyok kiírva. Érdekes lenne, ha 13-án születne a pici, mivel a páromnak akkor van a névnapja. (Antal) Kép

És bocsánat a kisregényért!

Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Laura!

Ezek szerint kb. 12 nap lesz a babáink közt! Kép (A mi babónk jún. 2-re várható) Most csinálják az elsõ UH-t? És hogyhogy terheléses vérvétel? Az mi? Fura, hogy mindenhol minden másképp van! Olyan "szépen" írtál errõl a mosószódáról, hogy lehet, hogy kipróbálom! Így kell kérni, hogy mosószódát kérek? Vagy van vmi hivatalos neve is?

Danimama! Megjött a leveled (elõszörre is!), csak még nem volt érkezésem válaszolni rá, de ígférem, fogok! Kép

Gorsi! REmélem, nem a vírus miatt hányt Peti, mert akkor még rátok is nehéz napok várnak Kép Belõlem ez hozta ki végül is a depit - de moziban (meg sehol) azóta sem voltam! És ezen a héten nem is megyek, mert most a változatosság kedvéért András szédült haza a mhelyérõl olyan lázasan, hogy csak beesett az ágyba és azóta is alszik, de még a szoba levegõjét is felforrósította! Kép

Andi! De a jövõ héten már remáélem TÉNYLEG talizhatunk és TÉNYLEG SEMMI NEM JÖN KÖZBE!!!!! Kép

Nyuszimanó: laboreredmények: KépKépKép

Norci! A barátokkal mi is így vagyunk: akinek bvan gyereke, ugyanúgy nem nagyon ér rá, fõleg nemigen tud alkalmazkodni, mint mi, akinek nincs, azoknak meg annyira más az életritmusa, hogy nem nagyon férünk bele! Nálam is komoly lelkiválságot okoz, hogy mennyivel kevesebben szeretnek már - pedig nem, csak jóval ritkábban és rövidebb idõkre futunk csak össze (ha egyáltalán sikerül). Úgyhogy ezért is nagyon jó, hogy itt vagytok ti! Kép És egyáltalán nem érzem úgy, hogy a virtuális barátságok kevesebbet adnának! Na, azért remélem, a következõ talira eljutunk! Kép

Bejelentkeztem a "Friss"-ekhez is Kép, úgyhogy most már két helyen lesznek állandó restanciáim az írással! KépKépKép

Megyek mosogatni, míg a fiúk alszanak!

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Most a lányok angolórát tartanak a szomszéd kislányoknak, Dani tanul, Tomi meg átrendezi a szobáját. Mire jó egy szétjött járóka? Az az oldal, ami megmaradt, pont befér a szobaajtajába és rácsként mûködik Kép Igaz, úgy láttam az elõbb, hogy hevesen rángatta és morci pofákat vágott hozzá, de mûködik!!!

Ma nagyon ment Tominak az úszás! Rengeteget merült, tempózott is néhányat és hangosan kajabált és vigyorgott és játszott, pörgött, szóval tündéri volt Kép Anyósom teljesen elolvadt tõle. No, meg az új rendkívül férfias frizurájától is ! Egész kisfiús lett az arca. És nagyon jó volt a fodrásznál! Csak arra kellett figyelnünk, hogy nehogy elkapja az ollót Kép

Rossz hír viszont: majdnem kétszeresére nõtt a tarkóján az a bõrfüggelék, ami már néhány hónapja megvan és eddig nem történt vele semmi. Ma reggelre viszont bepirosodott a bõrizé "nyaka", a feje meg fehér lett. Olyan mint valami gyulladás. Beszéltem a Heim Pálban a bõrgyógyászattal, holnap viszem megmutatni Kép Persze tudom, hogy ez semmi a komoly dolgokhoz képest, azért mégis izgulok.

Jó hír: már komolyan és rendszeresen tesz néhány lépést a kiságyában illetve most az ajtó elõtti rácsnál!

Szép estét és pusz!
bogancsiék

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Dzsili: gratulálok Napsugárnak az önálló lépésekhez Kép

Andy: melltartó vásárlást hagyjuk Kép Engem rendszeresen tök hülyének néznek a 95G-ssel. Jó nyaralást Kép

Ajsi: Boldog szülinapot! Kép És gratula a járáshoz Kép

Bea: én is moletti butikokban próbálkozom, de ott meg alapvetõen a nagymamámnak vannak ruhák. Nem értem, miért nem gondolnak arra, hogy fiatalon is lehet az ember ez a súlycsoport.

Nyuszimanó: nagyon helyes a fényképen Donci Kép

Ma tekergõs napot tartottunk. Rengeteget mászkáltunk a városban mindenfelé, találkoztunk egy csomó ismerõssel, bkv-ztunk egy csomót, és nagyon jó volt Kép

Képzeljétek, tegnap este fõztem! Zöldborsófõzeléket. Ma azt vacsoráztuk mirelit husival (még élünk Kép)

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Márti! Laura! Andi! Orsi!
És mindenki aki hozzámszólt, köszönöm, már amiatt is depis lettem volna hogy ha senki nem szól hozzám. Lehet én attól vagyok ilyen depi, hogy megjött? Eddig fájt (most nem) viszont depis vagyok tõle? Ez megmaraqdt bennem a "megint megjött idõszakból" ?

Tényleg jó, hogy vagytok nekem.

Orsi!
És Peti, hogy viseli a bébiszitteres idõszakot? Vagy elõbb elaltatjátok és csak addig vigyázz rá a srác, vagy õ is altatja?

Laura!
Köszi a mosószódás infót, kipróbálom. Bár ma feltaláltam magam, nem az ölembe ültetve etettem Vilit, hanem az autósülésbe, azt rátettem a babakocsira és eléteszek egy pelenkát, így nem is lett maszatos a ruhája és jobban is láttuk közben egymást, hát gyönyörûen ette a barackot Kép

Sziasztok.

Norci
norci

Cory!
Hurrá, zöldborsófõzelék mirelit husivaaaaal!!!!!! KépKépKép Mindenki hasonlóan kezdi - talán még meg is szereted a fõzést! Balunak valószínûleg így is úgy is a te fõztöd lesz az IGAZI, csak gyõzze a menyed megtanulni tõled! Kép

Ruhák: az Ulla Popken direkt 42-es méret feletti FIATALOKNAK szól Kép - mondjuk menedzserfizetéssel könnyebb lenne Kép, de szinte mindig van árleszállítás, akció, ki lehet fogni emberi áron jó dolgokat! Nekem már egy éve küldenek negyedévente katalógust, nagyon szépek vannak benne! (Ott vettem pld. a kórházi köntösömet, baromi nagy hssal is jó volt és most is nagyon szeretem)

András egyre betegebb, rázza a hideg és már hányingere is van Kép Ugye, a hányós vírust kétszer nem lehet elkapni??? Sajnos magunk miatt is aggódom Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

jaja bocs, elég zavarosan írtam, csak közben apa próbálta altani Vilit, végül nekem kellett, nekem is a piszkozatom ment el.

Cory!
Fõzéshez gratula, csak így tovább.

Vili meggyógyult teljesen, apa még nem, de már jobb, viszont most nekem is kezd fájni a trokom. A talira igyekszem megygyógyulni!

Norci
norci

Márti!

A hányós vírus lázzal is jár?
Nem jutott eszembe az összefüggés, de tegnap nekem is hányingerem volt, azt hittem csak a rakottkruplim, volt túl zsíros, de olyan bágyadt is vagyok Kép,

Andrisnak jobbulást!

Norci
norci

Sziasztok!

Norci: Csalának láza is volt, meg a szüleimnek is.

Márti: hol lehet ezt a céget megtalálni?

Holnap rakott krumpli lesz a menü Kép

cory

cory
Budapest

Norci!
Nekünk (Ármin+én) nem volt lázunk - de ki tudja, mivé mutálódik egy vírus? Kép

Cory!
Rakott krumplit én is csinálok hamarosan (ha majd András is tud enni) Kép
Ulla Popkent két helyen tudok: az Europarkban és a Lajos utcában az Új Udvar(?)ban, azt hiszem, ez a KOlossy téri piacnál van, de én csak az Europarkban voltam eddig. Az eladók garantáltan 48-as méret felettiek és garantáltan NAGYON UDVARIASAK és KEDVESEK KépKépKép

A karácsonyi témához még nem szóltam hozzá (kicsit el vagyok maradva? Kép) De mi az együtt töltött éveinkbõl (most lesz a 7. közös karácsonyunk) az utolsó hármat már kettesben/hármasban Kép töltöttük és most is ez lesz, utána viszont "népvándorlás", mert mindkettõnk szülei elváltak, úgyhogy elég bonyolult a 25-26-ba beleféríteni mindenkit. Tavaly ezért is mondtuk, hogy mi kisbabával nem kóborolunk, mindenki jöjjön és hozza a napi aktuális kaját is! KépKépKép Nagyon jó volt!!! Az idei menüt azért már én csinálom!

Kinél mi a karácsonyi menü? Állandó vagy évente változó?

Márti+Ármin+Kép
márti

Norci
Megetetem, azután lelépünk akár alszik már, akár nem. Eddig nem volt gond.

Cory
Gratulálok, zöldborsófõzit én még sosem csináltam.Kép

Peti azóta jól van, remélhetõleg nem lesz folytatás, de azért árgus szemekkel figyelem.

Márti
A terheléses cukor, amikor pl. cukros löttyöt kell inni, elõtte és utána is vérvétel. Nézik, hogy a vércukrod visszaesik-e a rendes szintre. Biztos volt neked is ilyen Árminnal.

Jó éjt
Gorsi
gorsi

Gorsi!
Volt, de a 20-22. hét környékén. De biztos, hogy kórházanként, sõt, dokinként is változik egy-egy dolog!

"Lelépésért" irígylés - Ármin szigorúbb Kép

Én már úúúúgy aludnék....de Ármin fél nyolckor ébredt a délutáni alvásából...

M.++
márti

Sziasztok!

Cory,
a zöldborsófõzelék naggggggggggyon finom! Én imádom! Van egy isteni (és nagyon könnyen elkészíthetõ) juhtúrós csirkemell receptem, majd elõkotrom és elküldöm (ha szeretitek a juhtúrót persze). Márti már megcsinálta, és neki is nagyon ízlett.

Nekem minden laborvizsgálatkor néztek vércukrot, csináltak terhelésest. A végén fel is ment egy pirinyót.

Márti,
általában én ugyanazt csinálom, csak apróbb változtatásokkal: Narancsos sárgarépaleves, szalonnával és fokhagymával tûzdelt pulykamell borban párolva, fini borocska, bejgli, kókuszgolyó, kekszes süti. (Tavaly a karácsonyi vacsora után mentünk szülni...Kép)

Bogancsi,
gratula Tominak a lépésekhez!Kép

Mosás: én nem csinálok különösebb gondot belõle. A fehér, vagy fehéres cuccokat (pelenkával együtt) domestos-szal mosom, a színes cuccait meg biopon vitality-vel. Nincs is foltos ruhája Hangának, csak egy-két pelus. A friss foltokra pedig hideg tej, vanish szappan.

mozi: úúúúúúúúúgy elmennék már egy jó filmet megnézni. Nem is tudom, mikor voltam utoljára...Kép

BMárti,
babakocsit végül is tudtatok venni? Ja, és mielõtt elfelejtem: az õszibarackos pulykát (Mildi) én Szentendrén vettem a DM-ben.

Tõlem is idõnként kikerekedett szemmel kérdezgetik, hogy jé, te még szoptatsz? És én büszkén mondom, hogy igen, hiszen ez a legjobb a babámnak!!!!!!!!! Szóval osztom Zafi véleményét.

Minden beteg gyógyuljon meg nagyon hamar, úgyhogy küldünk gyógyokat: KépKépKépKépKépKépKépKép

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Zsuzska(Mazsi) Bence 2001.június 16 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIV. ker.
Sophi Robert 2001.június 18 Budapest, Szent Margit Kórház tesó(3 múlt)
Zsorka Zsófi 2001.június 20 Budapest, Szent István Kórház Budapest, Soroksár
Katus Peti 2001.június 30 Budapest, SOTE II. Üllõ
ÉvaIII Máté 2001.július 18 Budapest, SOTE II. Budapest, Óbuda
Goanna Andris 2001.július 25 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XVIII. ker. Peti(1998)
Moni Viktória Kitti 2001.július 31 Szombathely
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi(sz.: 1998. december 25.)
MancsiManó Dorka 2001.augusztus 17 Budapest, Szet István Kórház Budapest, Rákoshegy
JéJé Panna 2001.augusztus 30 Frigyes (7), Kamilla (4)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Peni Benedek 2001.szeptember 23
Remama Réka 2001.szeptember 25 Debrecen, Kenézy Kórház Debrecen
Ági Bálint 2001.október 1 Budapest, BM Kórház
Momo Timi 2001.október 8 Budapest, Szent István Kórház Albertirsa
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Lara Hanga 2001.október 24 Szeged, Nõi Klinika Szeged
Ildianyu Lili 2001.október 28 Szeged Szeged
Orsi Sziszó 2001.október 29 Pécs Budapest
Norcsi Bánk 2001.november 1 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, Kispest Annus(6), Julcsi(3)
Bencemama Bence 2001.november 1 Budapest, Kútvölgyi Kórház Diósd
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Christi Bálint 2001.november 9 Nagykanizsa Nagykanizsa
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
BGabi Noémi 2001.november 18 Nyíregyháza Nyíregháza Flórián(2000.január 24.)
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker.
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Kata Sári 2001.december 17 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, Gazdagrét Dani (2)
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Ádimami Ádám 2002.január 3 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XIII.ker. Dani (majdnem 5)
Sylvike Bence 2002.január 9 Budapest, SOTE I. Budapest, Kelenföld (XI.)
Pocaklakó(Andi) Liliána 2002.január 21 Cegléd Nagykõrös Dávid(3múlt)
Jucusmamus Soma 2002.január 22 Budapest, Budai Honvéd Kórház Budapest, Kelenföld
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Jandora József (Kisjósti) 2002.február 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kelenföld
Szabó Borbála (Borcsa) Bátor 2002.február 25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Eszter Ádám 2002.március 7
Kuga Balázs 2002.március 14 Budapest,
Virág Ráhel 2002.március 14 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XV. ker. Ruben (5), Rebeka (4), Abigél (2)
Annamari Balázs 2002.március 20 Budapest, SOTE II. Budapest, VI. ker.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Jáhneszter(sztike) Anna Júlia 2002.március 25 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Zugló Judit Réka (7)
Zkati Máté 2002.március 27 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XV. ker. Gábor(14), Barbara(8)
Lola Ákos 2002.április 7 Budapest, SOTE II.
Teno Bálint 2002.április 12 Budapest, BM Kórház Budapest, XVI. ker. Nóri (3)
Edit Henrik Sándor 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Nõi Klinika Budapest, XIII.ker.
Zsunya Peti 2002.május 8 Budapest, Szent János Kórház Budapest
Dojika Máté 2002.május 10 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budaörs
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Kanga-Zsebibaba Blanka Flóra 2002.május 27 Budapest, Szent István Kórház Budapest, VII. ker. Gergõ Tibor(3)
Kata007 Dóra 2002.május 29 Miskolc, Megyei Kórház Miskolc Anita(15), Daniella(7)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
Ildikó(Áfonya) Réka 2002.június 6 Gyõr Gyõr
Csics Peti 2002.augusztus 8 Budapest, SOTE I. Budapest, XIX. ker.
Évi Csongi 2001. Március
</pre>

Üdv
Szila és Hanga
szila

Sziasztok!

Cory! Gratulálok a zöldborsófõzelékhez, csak így tovább. Jó ötlet a rakott krumpli, nálunk is régen volt. Néha az a legnehezebb, hogy kitaláljam, mit is fõzzek.

Szila! Hihi.. én is mentem már karácsonyi vacsi után szülni...KépKép Elõtte még megsütöttem 18 rúd beiglit is Kép (az egész családnak). A hugom nálunk aludt, és egész éjjel kérdezgette, hogy szülök-e, vagy csak úgy fájogat. Akkor már 5 nappal túlhordtam Zsófit.

Még nem tudom, mi lesz idén a menü. A szüleimnél általában hal van. Én szeretek újítgatni, addig még gyûjtöm az ötleteket. Beiglit biztos sütök, majd kaptok kóstolót. Kép

Márti! Jobbulást Andrásnak. Szegéééény.Kép Mi sem voltunk lázasok, csak szenvedtem, mint a kutya, de ezt gondolom, nem kell ecsetelni. Vigyázzatok magatokra, nehogy megint elkapjátok. Olyan útálatos ez a vírus.
Elõször én is azt hittem, hogy a gombapörkölt a bûnös, én azt ettem elõtte túrós palacsintával....

Norci! Nekem is megjött... Nagyon is Kép, de legalább nem fáj. Csakazértsem leszek depis miatta, lesz még olyan idõszak, amikor nem lesznek ilyen gondjaim..Kép
Ezt neked küldöm depi-ûzõnek KépKépKépKép.

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!
Dani egy tunder! Kép Van egy racs felszerelve az ajtajara. Sokszor felall abba kapaszkodva es ugy leselkedik. Tegnap apukaja ugy jatszott vele, hogy lehajolt, hogy ne lassa Dani a racstol, majd hirtelen kiegyenesedett es mondta neki: "kukucs-kukucs". Hat ez nagyon tetszett Daninak (mondjuk ezt rengeteget jatszuk vele). Egyszer csak azt vettuk eszre, hogy o is legugol, elbujik a racs moge, majd felall es nagyon vigyorog. Ezt joparszor eljatszotta, mi meg mondtuk neki, hogy "kukucs-kukucs". Nagyon jokat derult rajta, en meg alig birtam ki, hogy ne puszilgassam ossze. Kép Ma megint csinalta, teljesne magatol. Annyira edes! Kép Kép

Menta! Orulok, hogy Helenanak nincs baja a vesejevel, de a ciszta eleg ijeszto. Megfigyeles alatt tartjak, vagy hogyan tovabb? Mit tudnak tenni ilyen parosaggal? Remelem, nem lesz semmi gond! Drukkolok!

Gorsi! Hogy alakul az ejszakai alvas szopi nelkul? Nalunk is hasonlo volt a szitu; az utobbi idoben viszont ha nem tudom simogatassal, cumival visszaaltatni, odateszem magam melle es szopi nelkul visszaalszik... (szerencsere ez is ritka).

Marti! Kép
Eleg ijeszto parod allapota Kép ; remelem, mar jobban van! Es fokent, hogy Ti nem kapjatok el ismet!!!!!!! Vigyazz nagyon magatokra!
Karacsony: nalunk beigli az tuti; Szenteste valoszinuleg rantott hal (hagyomany Kép ) - Karacsony masnapjan dioval es baconnal tuzdelt sult pulyka krumplipurevel Hmmmmm Kép

Andysj! Jo nyaralast/telelest! Kép Hova mentek?

Sziasztok!
Danimama
danimama

Sziasztok!

Képzeljétek Vili tud gurulva közlekedni! Kép Kép Kép Ma ezt a nagyágyon adta elõ,szerencsére idõben utána nyúltunk mindketten!

Andi! Köszi Kép - kat. Már jobb.
Rakottkrumlpi akkor volt náltok utoljára, mikor nálunk (mikor itt voltatok Coryéknál) Kép

Cory!
Ha nem jönne össze, még se a rakottkrumpli, ami nem valószínú, mert ügyes vagy Kép az enyémbõl van még egy kicsi Kép .

Szila!
Ez a juhtúrós csirkemmel nagyon felizgatta a fantáziám, imádom mindkét komponenst! Én is várom a receptet.

Gorsi!
Tök jó, hogy így megy a leleépés Kép, tudod tudom kell mire számítsak Kép.

Mozi: apa van, hogy megtilt nekem minden házimunkát, vesz ki dvd-t és itthon mozizunk. Jó ez is, amíg nem tudunk "lelépni".

Karácsonyi menü:
mivel eddig mi itthon (de fura így, mert ebbe a lakásba még csak március óta lakunk) csak elõkarácsonyoztunk muszáj volt v.mi könnyût csinálnom, tavaly gombával töltött csirkemell tekercs volt, majonézes salátákkal, meg kossuth kiflit sütöttem.
Idén, hát férjem gyõzköd, hogy csináljam a kedvencét, bacon-be göngyölt máj, tejfölös, tojásos, petrezselymes krumpli salátával, ugyan én is imádom, de szerintem az nem elég ünnepi. Azt v.melyik hétvégén is csinálok neki Kép .
Töltöttkáposzta, meg halászlé az biztos lesz az öszes rokonnál. Szóval nekem ki kellene találnom v.mi eredetit.
Leves az ragu leves lesz szerintem, de mi legyen utána? Várom az ötleteket. A süti meg szerintem gyümölcs torta lesz, az a kedvencünk és azt úgy se süt senki.

Sziasztok.
Norci
norci

csirkemmel egyenlõ csirkemell
norci

Sziasztok!
Hajrá Cory!!KépKépKép Gratula a finom borsófõzihez!

Mi is belevetettük magunkat az almaevésbe: Luca jókat fintorog, de lelkesen rágja az almareszelõt és az egész almát is. Ha ügyi vagyok, a reszelõbõl kihörpöli a levet, ha nem, magára önti.Kép A végén én eszem a reszelt almát kiskanállal, õ meg rágicsálja a reszeletlent.KépKép

Viszont az almás kaki iszonyúan kicsípte a popsiját, combhajlatát. Megmutattuk MaciLaci bácsinak, de szerinte nem allergia, csak az emésztetlen almasav.
Luca 8090 g és 72 cm. Amióta ébrentöltött idejét mászási kisérletekkel tölti, igencsak lelassult a hízása.(Mákomra!KépKépKép)
Megkapta a BCG újraoltást. Nagyon bõgött tõle, de ez ritka undok dolog, mivel bõr alá kell adni.
Meg egyébként is nyügi volt, a várakozásban túl rövid lett a délelõtti alvása. Most pótol.

No eldugulok!
Betegek, mostmár aztán tessék meggyógyulni!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Szilvi! Az igazán divatos cuccok nekem se tetszenek, és a tésztás recept engem is érdekel! Kép

Menta! A fajátékot a Brendonban vettük, 2.990,- Ft. volt az, amit mi választottunk. Valami félgömböcskékbõl fûzött, saját farkába harapó kukac félét képzelj el. Nem valami nagy, az egész belefér a tenyerembe.

Laura! Köszi a vígasztaló szavakat. A piacon vett pulcsikkal (a kétes minõségükön kívül) az a baj, hogy nem nagyon lehet õket ott felpróbálni. Egyszer-kétszer bevásároltam már ott, azóta nagyon óvatos vagyok vele. Lehet, hogy végül farmerban és pólóban megyek a buliba (holnap lesz), mint mostanában mindenhova.

Norci! Engem már régen nem tegeznek le a pláza-cicák. KépKép

Márti! Anyukám is Ulla Popkenhez tanácsolt. Kép Lehet, hogy fel is szedelõzködök ma Lacikával, szép ídõ ígérkezik, és az Új Udvar egész könnyen megközelíthetõ innen. A LE HALLE eszembe se jutott, köszi az 5letet, és az együttérzést is. Kép

Dzsili! A csomagküldõkkel sajna rossz tapasztalataim vannak, amit eddig rendeltem, az még soha nem úgy nézett ki igazából, mint a képen. Örök emlék egy a képen gyönyörû királykék ruha, szerelem volt elsõ látásra, ami vékony, elnyúló, tartás nélküli pamutból volt, már amikor megérkezett se volt olyan a színe, és az elsõ kimosás után (amikor már nem lehetett visszaküldeni) olyan lett, mint egy ócska otthonka. Kép Viszont az eladók hozzá nem értésével sajna hasonlóak a tapasztalataim, számtalanszor jártam úgy, hogy hozzám hasonlóan bizonytalanul keresgélt a polcon, azt se tudta van-e, és azt se, hogy hol keresse, amit kértem. Az, hogy nem ismernek meg ("Én vagyok a VEVÕ!") már fel se tûnik.
Az érdekes szitu lehetett, amikor a leöcsizett tesód felállt... Kép

Képtelen vagyok folytatni, kisüti a szemem a nap. Kicserélték tegnap az ablakokat és az erkélyajtót, persze semmi nem mehet simán, úgyhogy a három ablakból kettõ nem jó felé nyílik (háromszor egyeztettünk, hogy melyik merre nyíljon!!!), úgyhogy visszajönnek szombaton, és kicserélnek két most berakott ablakot. Azuntán megint visszajönnek pár nap múlva, levágják a kilógó, megszilárdult púrhabot, és körbeszegõlécezik az ablakokat. Azután majd valamikor jön valaki más, aki felteszi a redõnyöket. Ezt persze nem mondták elõre, én azt hittem, egyben van a redõny az ablakkal. Szóval tépem a hajam, és szomorúan integetek a nagytakarítás ügyben szépen kidolgozott haditervemnek. Örülök, ha karácsonyra rendben lesznek a nyílászárók. Kép Ráadásul addig csak akkor tudok számítógépezni, amikor nem süt ide nem a nap. KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Szila
Kérlek tedd közzé a juhtúrós csirkét, mert az én fogam is fáj rá. Továbbá nagyon jól hangzik a szalonnával és fokhagymával t&ucirc;zdelt pulykamell borban párolva "címû" kajcsi is, légyszi azt is írd le. Kép
Én még sosem csináltam karácsonyi menüt, mivel talán csak tavaly volt édes kettes szentesténk, így inkább a szülõi kajákat ettük. De idén belevágok végre és megpróbálok valami mást kerekíteni a megszokott natúr húsok helyett.Kép

Danimama
Köszi a kérdést. Háát... Tegnap este volt az elsõ próbálkozásunk. Fél 1 körül ébredt fel Peti. Úgy másfél-2 órán át ordított, hol a kiságyban (ott kezdtük), majd kicsit lenyugodott a karomban, de mindig feléledt, amikor vissza akartam tenni. Végül közénk vettük és simi közben nagy nehezen elaludt. Tejcsit csak azért sem adtam neki, csak egy kis vizet, mert ordítás közben jól megszomjazott. Azután még hajnalban felébredt, akkor kapott tejet, mert olyankor szokott rendesen enni. Utána 8-kor keltünk. Nem tudom, kibírjuk-e ezt még egyszer, továbbá gondolom, hogy akkor már a hajnali szopit sem kéne engedni. A cumit is megpróbáltam, de még a szája közelébe sem engedte, csak nappali játéknak jó.

Norci
Az elsõ pár alkalommal persze csak akkor mentünk el, amikor Peti már elaludt. Azután már korábban is, de nem mentünk messzire, hogyha nagyon gáz van, akkor gyorsan hazaérjünk. Szerencsére jól eljátszottak eddig mindig a sráccal. Mondjuk ha õ altatja el, akkor egy darabig sírdogál, de nem nagyon és úgy alszik el simi közben.
Gratulálunk Vilinek!Kép

Szila
Hogyhogy mindig volt terheléses? Nekem akkor az egy alkalommal 5x vettek vért fél óránként. Nálatok is így megy? Mert az elég durva lenne, hogy annyiszor szurkáljanak.

BMárti
Hihetetlen, hogy nem voltak képesek rendesen megcsinálni.Kép Úgy utálom, hogy nap mint nap a hozzá nem értéssel találkozik az ember. Én csak szimpán a helyi ABC-tõl ki vagyok akadva, mert a felvágottaknál olyan nõ van, aki a sonkát meg a kolbászt is alig tudja megkülönböztetni. De azt is bírom, hogy kérek 10 dkg vmit és 18-nál megkérdezi, hogy ugye jó lesz így. Ma mindegy, ez már kész dühöngõ.

szép napot!
Gorsi és Peti
gorsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?