Sziasztok!
Tünde!
Szimplán lusta voltam.
:D
Meg most nem volt sok mindenhez hozzászólni valóm.
De talizunk szerdán.
Ez a lényeg.
Jó neked, hogy végre alszik a csaj!
Örülök! Legalább te pihensz, ha már én még nem.
:)
Jók vagytok ám Petivel. Már csodálkoztam is, hogy feszül neki a cicije, te meg írsz a srácokhoz.
::D
Boscó!
a brátnőmékénl január végére várhatóak a kicsik. Mármint a kutyusok.
Meséltem neki, hogy nálatok már megszülettek.
Tudod, meséltem, hogy az előző almuk meghalt, mert valami fertőzése volt Rozinak.
:( Most kapott szurit, így tuti minden redndben lesz.
Nagyon szépek a kölykök!! Kíváncsi leszek rájuk 6 hetes korukban. Akkor már nagyon látszik rajtuk, hogy milyen gyönyörű kiállásuk van a mastivoknak!
Fanni meg tünemény!
Sokkal több haja van, mint Hannának.
Pedig azért neki se kevés, de ilyen copot nem tudom mikor fogok tudni neki csinálni.
Mamacka!
Én inkább Norbira szavazok. Eddig az a legjobb diéta, amit csináltam. Nekem a forgós ezért nem jött be,mert nem bírok csak egy valamit enni déltől estig. Én szopi mellett azért nem csinálnám, mert rólam több ment le egy héten, mint 1 kiló.
Meli!
Nekem is 15, de inkább 20 kilót kéne ladnom ahhoz, hogy jó legyek.
De már olyan rég nem voltam 60 kiló, hogy ihajjj. De veled érzek.
:D Ha ez segít:D:D
Eszti!
Sajnálom a szopit!
De legalább Bence magától csinálta és nem kellett elválasztanod. Az szerintem sokkal rosszabb. A barátnőm ezt csinláta, mert elutazott turnézni és a 1,5 éves lányt nem vihette magával. Nagyon ki voltak mid a ketten, de szerintem Bibinek lehetett a legrosszabb. Ott állt előtte az anyja és nem adott neki cicit.
Nézni is szörnyű volt.
Sérült kislány:
Nem hiszem, hogy bárkinek is joga lenne ezt csinálni egy magatehetlen emberrel. Ennél még az is jobb, ha intézetbe adják. Ezek a műtétek iszonyatos fájadlommal jrának. És miért??? Hogy a SZÜLŐKNEK jó legyen. Egyáltalán nem tudok vele egyet érteni. Sajnálom szegény kiscsajt!
Évi!
HOgy vagytk? Javué már Dóri náthája?
Angi!
Veletek mi van? Merre jártok?
Annácska!
Sikerült megkérezni anyudat?
Annamari gondolom élvezi a sulit.
Lehet, hogy csak nem láttam, de miért kell most nektek cumis üveg? Teljesen elutasítja Peti? Cumit használja még?
Hanna tudja hogy kell használni, nem kéne rászoktatni egyáltalán. A csőrös poharat is használja. De pohárból nem megy olyan jól. Általában az ellentétes oldal szélét szerené bekapni
:D Meg túl sokat akar egyszere meginni és kicsorog a száján.
Gyöngyi!
Lehet, hogy keveset ittál aznap. Vagy bújkál benned egy kiadós vírus. Akkor is lehet az ember gyenguska! Vigyázz magadra nagyon!!!!
Sok puszi mindenkinek