Helló mindenkinek!
Anikó,
nekem is keményedik már a hasam, az orvosom nekem is azt mondta, hogy ne izguljak, a napi 10 még jó, és hogy nő a méhem. Ezt a rákszűrés dolgot nem értem. Nekem 1,5 éve volt utoljára, de az orvosom azt mondja, hogy majd csak szülés után veszi le. Egyébként se hiszem, hogy bármi gáz lenne, hogy egy kimarad! Az afp-d pozitívba vagy negatívba volt rossz a kisfiaddal? Mert állítólag a down-kórra nincsenek jellemző látható jegyek a 18. héten, amikor is a genetikai uh van.
Potykamanó,
mi volt az amnion? Fájt? Mikor lesz eredmény?
Melcsi,
szerencsés vagy, hogy ilyen hamar érzed a babádat! Én csak a 19. héten éreztem először, akkor is csak háton fekve nyújtott lábakkal. Afp-n egyébként 16+3-nál voltam, úgyhogy arra sajnos nemigen foghatom az alacsonyabb eredményt. Neked mikorra ígérték?
Pompi,
a Sote helyett a Shöpf-Méreibe megyek inkább, mert oda küldték a vérem a Mávból, és még megvan, úgyhogy nézetek egy béta hcg-t is belőle, hátha úgy többet mutat. Majd elmeséled, hogy mi volt a te genetikai tanácsadásodon? Nem nagyon tudom elképzelni, hogy mi az, amit mondani tudnak. Amúgy nagyon cuki a hasad, de azt hittem, egy kicsit nagyobb egy ikres pocak ennyi idősen.
Emma,
szépen fejlődik a babád. Lassan mész genetikaira is, igaz?
Anda, Viki,
nektek van már a legjobb dolgotok, hogy kibújtak a picik! Nagyon melós kettő babával?
Szivvi,
Gratula a jó eredményhez!
Timi,
Tényleg szép lett a babaszoba! Hanyadikok vagytok most? Mikorra várjátok kb.? Ti a titkos vagy a nyílt sorban vagytok?
Katyerina,
Szerintem Kata írt a fáradtságról, de sajna én is nagyon fáradékony vagyok. Mondjuk nála azért érthetőbb. Képzeld, nekem is van néhány visszerem, az egyik miatt aggódom is. Neked mit mondtak, hogy van vele teendő? Elmúlik majd, vagy műteni kell?
Zsebi,
Már nagyon a finishben vagy! Ezek szerint elképzelhető, hogy a köv. vizsgálat után már haza se mehetsz?
Bea,
Üdv itt!
Erika,
Mikor lesz már baba a pocakodban, hogy izgulhassunk érted?
Orsi,
Mit szólsz ahhoz, hogy a 18. heti genetikai uh-on semmilyen tulajdonságot nem lehet találni a babánál arra nézve, hogy downos-e vagy sem? Te hová mész genetikaira?
Mi apával közben megjártuk Czeizeléket a 0.7-es afp miatt. Ők azt mondták, hogy annyira kivételesen szép a 12. heti kombinált tesztem eredménye, hogy felejtsem el az afp-t. Akár még 0.5 is lehetne, akkor se számítana! Még azt is mondta a pasi, hogy a múlt hónapban volt egy konferencián, ahol a szűrővizsgálatokról volt szó, és az afp, mint olyan, már szóba se került.
Képzeljétek, elkezdett nőni a bölcsességfogam, és nyomja az összes többit. Úgyhogy belehalok a fogfájásba, de hátha abbahagyja, és nem nő tovább. Különben is azt hittem, hogy teljesen kinőtt, erre pont most kezdi! Szegény gyerekem, nem szívesen tenném ki röntgennek, érzéstelenítőnek, meg ilyeneknek!
Bocsánat amúgy, hogy teleírtam az oldalt!