Sziasztok!
Először is ÖRÖMÖS PERCEKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET kívánok minden mamának és babának!
Kicsit eltűntem, mert beteg a férjem, és Sárika is.
Ápolgatom kis családom.
Zoriann, gratulálok a babád születéséhez!!
Verna, Pimpoka, kitartás, mindjárt ti is sorra kerültök
Verna, nekem is a derekam fájt előtte. Csak utána alakult át fájásokká.
Klmaria, már Alexa teljesen átfordul a hátáról a hasára? Nagyon ügyes!Sára egyenlőre a hátáról oldalra fordul, még nem jött rá, hogy még egy lendület, és hasn van. A stabil oldalfekvés már nagyon megy neki
Tisztába tétel közben is tekereg össze-vissza.
Nagyobb babák mamái, nektek mikor fordultak meg a gyerkőcök? Tudom, hogy ez változó, minden babánál más, csak úgy kíváncsiságból kérdezem.
Anita, örülök, hogy tetszett a naptár. Nálunk is nagy sikert aratott a mamák meg dédik körében. Volt nagy sírás
Nem Jurkó Zsuzsa volt az orvosod? Csak nem ő szült meg??? Ha igen, de örülök!!Nekem is ő volt az orvosom, nála szültem volna, de sajnos már nem vállalhatott, a kilencedik hónap elején adott át Kovács doltornőnek, mert már nem vállalhatott éjszakai műszakot. És ugye nincs rá garancia, a babák csak nappal születnek. Így nem nála szültem, amit nagyon sajnálok, de a babájának örülök. Itt szült a Flórban? Ha mégsem róla van szó, bocs a sok szövegért.
Hogy van a picúr, és Viki?
A földrengést itt Pécelen nagyon lehetett érezni, a ház teljesen mozgott, olyan hangos volt, mintha felrobbant volna valami. Nagyon megijedtem. Sárika éppen elaludt az ölemben evés után, úgy felpattantam, mikor vége lett(közben a fotelba gyökerezett a lábam, meg se bírtam mozdulni a meglepődéstől), azt hittem mindjárt sírva fakasd szegénykém, hogy felverem az álmát, de nagyon nyugodt maradt. Nekem még húsz perc után is remegett a lábam. Tényleg nagyon rossz volt átélni.
üdv az újaknak!
szép estét mindenkimek!
Katica