Új privát üzeneted érkezett!

Szirom,
én a 15.kerületben lakom, de fogalmam nincs, hogy itt ilyen lenne( kiskatona vizsgáló)! Ha meg tudsz valamit az engem is érdekelne!! Kollegája mit mesélt párodnak róla? Manuális vizsgálat is van?

Én 100 m2-es, kertes házban lakom, igaz a nagyival lakunk együtt! A kert álom szép, ha éppen a kutyám nem ássa szét( az iwiw-en fent van kicsinek)! Majd nyáron én is rakok képet! És most fogjuk nyáron felújítani ( padlófűtés mindenhol, konyha szobák, fürdő felújítás és festés). Hát tartok tőle egy picit.
Amúgy én agrármérnök vagyok, így én is értek a növényekhez! :lol: Sőt szeretem is őket, habár a mikulás virágom most kezdi feldobni a bakancsát! :cry:
Még a kutyákért vagyok oda nagyon, ha tudnék tartani akkor lenne nekem legalább 3.

Ancsa, nagyon fogok rád gondolni 8.-án!!

Szilcsi?????

Kép
kata05

jó reggelt
hőjelentés
Kép
mélyzuhanás, lehet ma fog megjönni :roll:

Szirom
szép a kertetek, nekünk még erkélyünk sincs :(
hát ezt a két oldali működést én nem tudom, de ha nekem ma megjön, akkor rövidebb lesz a lutális fázisom :? és 2006-ban legtöbbször 27 napra jött meg

Zöldi
jobban jártunk volna a Kaálival, 3000-el olcsóbb is, mint ahol voltunk, és legalább teszésztették volna, mert most csak találomra írt fel gyógyszert a gyulladásra.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Na, eddig bírtam nélkületek :)
2 napja csak visszaolvasok! :)
Tök jó, mert közben jegyzeteltem kicsit, de láttam, hogy amit írnék, vagy leírtátok, vagy már nem is úgy van :)

Én is fogyni szeretnék :) és nálunk lehet szilveszteri buli jövőre, mert a mi szilveszterünk is pocsékra sikeredett!

Ancsa!
Drukk a laparhoz ++++++ nem lesz gond, ne aggódj! Én is tartottam tőle, meg én tavaly májusban voltam először kórházba, így még nehezebb volt, mert nem tudtam mire számíthatok, de hamar túl is voltam mindenen!

Szilcsi!
Nagyon várom azt a pozitív tesztet mára!!!!

A szülinaposoknak virtuális fülhűzás :)

Purc!
Gratula! :)

Liza!
Nektek is! :)

Gaby!
Remélem baba lesz ott!!!!

Hű, kinek nem írtam?

Coca!
Ne foglalkozz a vonallal! Szép magas a hőd!
Nálam is előfordult, hogy a circle nem jelölte csak a másik!

Ceni!
Örülök, hogy minden ok!

Szirom!
Szép helyen laksz :)

Bettike!
Remélem meló ügyben minden rendben lesz mára!

Bocsi, de már nem emlékszem kinek mit is akartam írni!!! :)

Szezsó!
Szeretném, ha a pozitív hangulatod most tartósabb lenne :wink:

Robcsi!
Gratu a 9. héthez!

Tontika!
Ne izélj már! Én sem jövök gyakran, ha nincs idegem és energiám, én sem olvasok vissza, neked gyerek mellett még nehezebb!
Gyere és mesélj!!!!! ÉN KÍVÁNCSI VAGYOK :) Lassan neked is teszt lesz nem?

Monyóka!
Klassz lehetett a szilvesztered :) Remélem ez az év már úgy sikerül, ahogy azt szeretnénk :wink:

Melcsi!
De jó, de jó, de jó! Szóval azért csak sikerült jól megnézegetni a babócát! :) Valaki írta, hogy náluk apának röntgen szeme van :) lehet nálatok is így van, ha ő többet látott mint te :)

Ja, és a nekem újaknak üdv!
sonjus

Szia Sonjus! De jó hogy jöttél! Ez azt jelenti, hogy gyakrabban fogsz? Vagy csak még időnként?! Mizujs?

Kép
kata05

SZILCSI??????

Kép
gaby25

Kata!
Nekünk 2 kutyánk van és az egyik "ásós" tipus, úgyhogy próbáljuk őket az előkertben tartani, de a másik ugróbajnok :) így ő azért gyakran látogatja a hátsó kertet is :lol:
Én, ha tehetném az össze kutyát befogadnám, amit a tv-ben mutatnak, és az utcán kóborol! Megszakad a szívem ahogy látom, a szomorú szemüket!
Karácsony óta sík ideg vagyok, folyamatosan durrogtatnak, tegnap megint tűzijáték volt, már a rendőröket is felhívtam, mert az egyik kutyánk rettenetesen fél és szilveszterkor is gyógyszerezni kellett, de idén sem sikerült rendesen megnyugtatni szegényt :(
Bocsi, hogy off voltam, nem is írok erről többet, mert megint felhúzom magam :evil: :twisted:
sonjus

bocsi, a tickerem a régi :)
sonjus

Sonjus
üdv újra köztünk :) Bettike szépen csinálja a tábládat :)
hogy vagy?

Kép
gaby25

Jó reggellt! Mentem is és Szilcsi sehol... :cry:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sonjus, nálunk is volt még petárdázás tegnap, de az én kutyám meg sem nyikkan rá! Ki ül a terasz szélére és nézi! :lol: Egyébként van egy nagyon jó gyógyszer ilyen esetre: Sedalin a neve, csak állatpatikában kapható. Én akkor adom neki ha állatorvoshoz kell vinni, mert az rémálom nálunk! :cry: Amúgy milyen fajtájú kutyátok van? Nekem egy makacs németjuhász, de imádom!!!

Kép
kata05

Velem minden ok, nincs hőmérőzés, nem idegeskedem, a szülinapom környékére várom, hogy megjöjjön (jan.20. és nem a 20. lesz :) hanem a 32. :( ), aztán irány a vérvételek hada :) Párom önként vér, vizelet és egyéb vizsgálatokat csináltat magán, még tüdőszűrésre is elmegy, azt mondta, ha lúd, legyen kövér :) Tegnap azt ígérte, csak a reggeli kávéhoz fog rágyújtani, na erre azért nem vennék mérget :)
Gyakrabban leszek, mert jó beszélgetni veletek és mindig mindenkivel történik valami én pedig kíváncsi vagyok :)

Kata!
Azt a gyogyit adtuk a kutyáknak amit írtál, de sajnos az egyik kutyi csak a 3. után kezdett fáradni :( Kapott 1-et reggel 10-kor, aztán du 2-kor, majd fél 5-kor, de tiszta sokkos állapotban volt már szegény. Felhívtam az orvosi ügyeletet is, hogy mennyit adhatunk be nekik, és mondták, hogy mivel németjuhász mindkettő (az egyiknek csak az anyukája :) ) adhatunk még. A gyogyi ürül is a szervezetből ezért kellett folyamatosan adni neki, mert már reggel óta lőttek :evil:
sonjus

Kata!
Most jutott eszembe, hogy az iwiw-en van a kutyákról is kép!
sonjus

Sziasztok!

Nem teszteltem, a hőm bukórepülésben lezuhant 36.3-ra, görbét rakok nemsokára. Ez van, majd legközelebb.
Még nem jött meg, de szerintem ma meg fog.
Köszönöm a szurkokat, nagyon aranyosak vagytok!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
szilcsi

sziasztok!Szilcsi: sajnálom:( de még ne add fel...
Felrakok görbét, nem értem miért nem jelöli a petit?

Kép

Veramama
veramami4

Sonjus! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Visszaadom a táblát szívesen! :wink:

Szilcsi! Biztos? Akkor mi már ne is reménykedjünk?

Én is kutya párti vagyok! :wink:

Kép
bettike
Eger

veramami! Mert kb 3-4 magas hő után jelöli csak be! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Maradhat nálad! :)
Azért a kevesebbet netezek fogadalmam, még fennáll :)
sonjus

Veramami, nem késtétek le azt a pé-t?

Kép
kata05

Sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek, már akinek jó, nekem nem , de nem a fogdoki miatt, ahol tegnap este 9-kor voltam, de ez hosszú! Azt túllehetett élni, meg nekem van a világon a legdrágább fogdokim, ráadásul fiatal, és még helyes is ! :lol:

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a köszöntéseket, nagyon jólestek, aranyosak vagytok, tényleg!

Kata, nagyon - nagyon boldog szülinapot kívánok neked! :)

Sonjus, végre már, hogy itt vagy, már hiányoltunk! :) Remélem minden ok veletek!

Bettike, ez a hő nem rossz! :lol: És légyszi a gyerekek sort a táblában nekem is húzzd ki, mivel még nincs! :) Mármint Domcsi lesz az első! :)

Melcsi ugyan milyen jó érzés volt a kis szarost látni! :) Tényleg, ti tudjátok már a nemét, vagy még mindig nem mutatta meg magát? :(

Lányok, ha minden igaz, tegnap már kértem szemészetre beutalót, úgyhogy ma megyek az SZTK-ba és meghozzák a "halálos" vagy nem halálos ítéletemet csaszi kontra sima szülés ügyben! Úgyhogy szorítsatok, nagyooooooooooooooon!

Kép
elizabeth25

Eliza!
Szorítok!
Ezért nincs jó napod?
sonjus

Sonjus, nem, nem ezért, inkább úgy mondanám,hogy magánéleti, de majd rendeződik! :( (én tudatt alatt érzem, hogy úgy is csaszi lesz, úgyhogy a szemvizsgálat annyira nem akaszt ki:( )

Kép
elizabeth25

Kata, boldog szülinapot!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát... Nem tudom, ha ma nem jön meg, akkor azért holnap reggel csinálok egy tesztet, hogy megnyugodjak. Ilyen nagyot még soha nem esett, nem is értem. Mindig szép fokozatosan megy le.

Kép

Kép
szilcsi

Szép jó napot mindenkinek!

Kata! Boldog szülinapot

Gaby! gratulálok a vizsgához!

Coca! Jól bírod a diétát, és fogod is :))

Szilcsi! drukk a jónásos lánykához! Nálam utólag visszanézve a Eszter a Jónás alapján bejött :) ha most sikerül, akkor fiú kellene hogy legyen.
Gyönyörű a kertetek!
hőleesést sajnálom :(

veramami! egy két nap magas hővel és berakja majd a ferti a pét.

Én most nagyon elkezdtem bizakodni. Görcsölgetek még mindig picit, de nem szokott, csak mensi alatt, most meg még csak pecsételés sincs, mint múlt hónapban, hőm meg feljebb ugrott.
fertility circle szerint már 13 dpo, de maradok a 11-nél, azt érzem reálisabbnak.

Kép

judis

Eliza! Milyen diplomatikusan fogalmaztál, hogy a hőm nem rossz! :lol: :lol: :lol: :wink:
Szorítok azért én is!+++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Judis! Milyen kertünk gyönyörű? :lol:

Csajok, szerintetek beágyazódásnak már késő ez a 14. dpo? :shock:
Pisilés maradt, derekam már nem fáj.

Kép
szilcsi

hát lehet, hogy lekéstük a PÉ-t.... nem tudom, bár elvileg a kiskatonák 3 napig életképesek, nem?

Veramama
veramami4

Sziasztok, most egy kicsit hosszú leszek, de ezt le kell írnom tanulság kedvéért, meg hogy szerintem miért tart itt Magyarország, ahol tart!

Tehát 1997-óta :shock: Jelenteni kellene az Egészségbiztosítási Pénztárnak a 18 évet betöltött tanulókat! A rendszer lényege, hogy aki betöltötte a 18-at és nem dolgozik, nem tanul, tehát nem csinál semmit, annak maga után kellene fizetnie az egészségügyi hozzájárulást! Illetve nem jár neki ingyenesen az egészségügyi szolgáltatás!
Mi ezt a jelentést nem csináltuk! Ez 10 év! Jelzem, itt nem mi vagyunk az egyetlen intézmény! :shock: És még azt is bevallották, hogy nem a mi hibánk!
Meg is kérdeztem, hogy ez eddig miért is nem tűnt fel senkinek, hogy mi ezt nem csináltuk?
A válasz a következő! Eddig nem nézték a kórházak, sztk-k, háziorvosok, hogy az aki oda megy, az tanul-e, dolgozik-e! Azaz jár e neki az ingyenes eü szolgáltatás, vagy sem!
Ugye most, hogy átalakították a rendszert, meg lesz vizitdíj, meg sok egyéb hülyeség ezt szigorúan kell nézniük! Ezt meg is értem, valahogy így igazságos!
De eddig szerintettek mennyi pénz folyt el 10 év alatt úgy, hogy az állam által az eü hozzájárulást annak, aki semmit nem csinált, nem dolgozott, nem tanult, nem volt GYES, GYED! Azaz csak úgy volt! Szerintem döbbenetes!
Bocsi, hogy hosszú lettem! :oops:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Boldog szülinapot!

Gaby, Szilcsi! :-((((((( De azért még ne adjátok fel...drukkolok!!

Judis! Drukk megy!

Mindenkinek üdv.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Boldog szülinapot!

Gaby, Szilcsi! :-((((((( De azért még ne adjátok fel...drukkolok!!

Judis! Drukk megy!

Mindenkinek üdv.

babaimádó
Kép
babaimado

Hahó!

Kata! Boldog szülinapot!

Nekem megvan a tavalyi mikvirágom, sőt, sikerült is bepirosítani :wink:

Szilcsi! :shock: :shock: :shock: Nem semmi! A korábbi hónapokban is ilyen volt a görbéd vége?

Eliza! Megy a drukk a szemészhez, magánéleti dolgok rendeződéséhez!

Judis! Szép a görbuszod!

Sonjus! Örülök, hogy jöttél! A kutyákat én is szeretem, de nekünk nincs, mert a körülményeket mérlegelve így döntöttünk. Most sokan fognak fölhördülni, de ha belekezdtem, most már leírom :wink:
Sokat utazunk, cipelni nem szeretném magunkkal autóval nyaralni és hosszú hétvégézni és hasonlók, itthon hagyva se jó neki, ráadásul akkor mindig a szomszédot kellene megkérni (a macskát ő szokta etetni, de a cica önálló, kissé magányos lélek) az etetésre. Azt nem szeretném, ha a lakásba bejönne (pedig télen, hidegben tutira beengedném, hisz sajnálnám kint), mert bár nálunk egészséges rendetlenség van általában (mint ahol laknak), és nincs mindig patyolattisztaság, azért törekszem arra, hogy rendezzem a sorokat. Azt nem szeressem, ha kutyaszőrös a kanapé meg a szőnyeg, meg az ázott kutyaszagot se. Ha kutyás barátok, vendégek jönnek hozzánk, akkor mindig takaríthatok utána, ha csak kicsit is sár van, akkor főleg. Fölkaparná a kertet és tele is kaksizná. Egyedül akkor nem, ha naponta iksz alkalommal elviszem sétálni, arra meg nincs időm. Nomindegy, tényleg bírom a kutyákat különben :lol:

No, most elment az időm ezzel az eszmefuttatással, mennem köll pakolni, hogy kész legyek, mire Miksáért kell szaladnom az oviba.

Görbét még nem teszek, csak két értékem van, és csak a 10. nap.

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

egyelőre még nem jött meg, de a mi késik nem múlik :?

Sonjus
én 25-én leszek 32 :wink:

Bettike
hát igen, mi akiknek levonják a fizuból fizettük meg ezeket :twisted: :twisted: :twisted:

Szilcsi
én úgy tudom, 12. napig van beágyazódás, de lehetnek kivételes esetek, nem? :wink:

Kép
gaby25

Kata
Kép

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Gaby,Szilcsi,
Azért amig a piri nem jelentkezik ne adjátok fel!!! Még bármi lehet!!!
Vendég

Kata! Írtam neked privit vissza!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Nem, még soha nem volt ilyen, ez a 3. mérős hónapom, és az előző kettőben egy-egy tizedet esett két napig, utána jött meg. Ekkora esést még soha nem produkáltam. :shock: :shock:
És még mindig miki sehol...
Hülye vagyok, hogy még reménykedek??? :oops:

Bettike, ez döbbenet! És az a szomorú, hogy Mo. egyre siralmasabb helyzetben van... :roll:

Kép
szilcsi

Szirom! Nem, még soha nem volt ilyen, ez a 3. mérős hónapom, és az előző kettőben egy-egy tizedet esett két napig, utána jött meg. Ekkora esést még soha nem produkáltam. :shock: :shock:
És még mindig miki sehol...
Hülye vagyok, hogy még reménykedek??? :oops:

Bettike, ez döbbenet! És az a szomorú, hogy Mo. egyre siralmasabb helyzetben van... :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok

Na szóval nem sikerült a szemészet, mert az SZTK-ba hiába van beutalóm, időpontot kellett egyezetetni, és csak 16.ra adta, fél 11-re....ez van.. :(

Pusy mindenkinek!

(Szirom remélem én is, hogy talán rendeződni fognak...ha nem is mostanában.... :( )

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Megint segítséget szeretnék kérni, ha lehet.....
Ha visszaolvassátok a tagnapi napot, kiderül-annak, aki nem emlékszik:-) -mennyire póruljártam az orvosommal és most tele vagyok cisztákkal (nem is kicsikkel).Azt is írtam, hogy az orvosomat ellenőrizendő elmentem egy nőgyógyászhoz (úgy tudom, nem meddős.kutató), aki nagyon figyelmes és segítőkész volt. El is kell mennem a jövő hét elején vérvételre (pajzsm.+horm.). Azt mondta, hogy - mivel az előző orvosnál Apa kivizsgálása abból állt, hogy 1-2 percig nézte mikroszkóp alatt az anyagot a doki-így menjen el egy orvoshoz ő is és legközelebb az ereményekkel menjek vissza, addigra talán a ciszták is felszívódnak és megtudjuk mi a helyzet.
Megkérdeztem tőle, hogy ajánl-e valakit, vagy teljesen mindegy, azt mondta: bárki, aki urológus jó lesz.
Most Tőletek azt szeretném kérdezni, hogy ki mit tanácsolna?
Menjünk a MÁV kórházba az Urológiára? Vagy más kórház? Vagy meddőségi kp.?
Mindenképp a MÁV-os nőgyógyászhoz szeretnék kontrollra menni, mert majd annó (ha Isten is úgy akarja, nála is szeretnék szülni).
Mit tanácsoltok?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Babaimádo, anno az én páromnak is csak kb. ennyit csinált az andrológus, akihez magánba mentünk, csak megnézte a spermamintát, és ezért fizettünk 10 rongyot. Nem tudom, mi mást kellene tennie még egy andrológusnak, talán még kézzel megvizsgálhatja a heréket, stb.
Sajna már nem emlékszem, ki volt a pasi, de az interneten találhatsz magánandrológiákat, ahol seperc alatt szép és jó körülmények között megvizsgálják a párodat. Ha ingyen szeretnéd ugyanezt, akkor bemegy az orvosi rendelőbe, és andrológust vagy urológust kell felkeresnie. De kérdés, hogy ott megcsinálnak-e ilyen vizsit. Mert nálunk itt a helyi doki csak magánba vállalta. Naná!

Eliza, jobbulást lelkileg!

Sonjus, örülök neked!

További drukkok, és remények felétek, pusz!
Vendég

Babaimádó,
Mi a 18.kerületi Sztk-ban voltunk az andrológián és itt pontos papírt kaptunk arról hogy hányan vannak hogy mozognak hány ml, meg a ph-ja milyen stb. stb. rengeteg kérdést feltettek a papiron még az is rajta van hogy hetente hányszor csináljuk :oops: milyen gyogyszereket szed a párom meg a betegségeiről magssága suly, hány testvére van tiszta önéletrajz :lol: volt here meg prosztata vizsgálat is
Vendég

Na igen..én is ezt hiányoltam. Tudod, én elváltam és most új párom van, de a réginél egész másképp folytak ezek a vizsgálatok (az vidéken volt), de a mostani az=0.

babaimádó
Kép
babaimado

Felhívtam a MÁV kórházat, azt mondták, ott nem nagyon foglalkoznak ilyesmivel. Keressek andrológust!
Mit csináljak??

babaimádó
Kép
babaimado

Na én meg jó kellemetlen helyzetbe kerültem... megjött és a dokim külföldön nyaral és a Kaáliba azt mondták hogy nem helyettesítik hívjam fel öt. Csak olyan ciki nyaralás alatt zavarni nincs pofám hozzá :oops: de muszáj lesz mert el kell kezdenem a szurikat a 3. naptól :roll: uhhhhh

Babaimádó,
területi Sztk-ban nincs andrológia?
Vendég

Babaimádó! Nekem pont tegnap este írta Zöldi, hogy a családtervezési központban is csinálnak vizsgálatot, méghozzá ingyen. Azt hiszem azt írta, hogy az Örsnél van. És a Kaáliban is megcsinálják, csak ott nem lehet vinni az anyagot, hanem ott kell produkálni. És ott biztosan profik.

Meg nézd csak:

http://www.andrologia.lap.hu/

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

pandácska
ha az szktk-ban csak az van kiírva, hogy urológia, lehet hogy van andrológia is? :roll: meg sem kérdeztem anno, biztos voltam benne, hogy nem csinálnak ilyen vizsgálatot :?

Kép
gaby25

egyelőre még nem jött meg, sehol semmi :roll: párszor kimentem wc-re, mert azt hittem, de aztán nem. Görcsölgetek, de most nem olyan erősen
Szilcsi, veled mi újság?

Kép
gaby25

Gaby,
Itt azt Sztk-ban külön az andrológia is kivolt írva hogy heti kétszer rendel és elöre kértünk időpontot.
Vendég

Yeahhhh! Hétvégeeeee!
Olvasok!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?