Boglárka
Érdekes, hogy miért lesz ennyire szégyellős?! Hiszen még nem is nagyon tudják, mit csinálnak, pláne hogy azt szégyellni kéne?!
Bili: nekünk a fürdőben van egyelőre, hogy fürcsi előtt ne a szőnyeget pisilje le, hanem a bilibe. (Az a baj, hogy mostanában megnyugtatásunkra 1-2 cseppet pisil a bilibe, és a többit inkább a vízbe.
) Úgyhogy lehet, hogy inkább átköltöztetjük mi is a wc-be (mondjuk nálunk elfér...), mert egyre jobban izgatja, hogy ha apja megy pisilni, akkor ő is (érdekes, velem már nem, pedig régen mindig jött utánam). Úgyhogy már a wc-szűkítőn is elgondolkodtam, bár nemtom nem fog-e félni rajta...
Tali: nekünk mindegy. Csak jó lenne viszonylag hamar fixálni, hogy úgy tudjam szervezni a melót (mert hát évet zárunk ugye...már megint).
Szilvi
Sebi csütörtökön volt utoljára lázas, azóta még mindig csúnyán köhög, de hallani, hogy a váladék ürül vele és kicsit taknyos is még, de nem vészes. Kedélye jó, étvágya nagyon jó, úgyhogy gyógyultnak nyilvánítottam, és ma de. nagyot játszóztak az apjával, amíg takarítottam. Holnap megyünk kontrollra, remélem a dokinénink is gyógyultnak találja.
Már csak nekem kéne kikeverednem ebből a takonykórból, mert mostmár nagyon unom...
Remélem Eninek holnap ki tudják deríteni, mi baja, és hamar meggyógyul!