Tizu, nagyon rossz a híred, és amiket elmeséltél a talin abból gondolom, hogy mindkettőtöket megviseltek ezek a napok, sok-sok erőt kívánok nektek, és próbálj lazítani picikét, hiszen a babuka is nagyon fontos az életetekben, tudom nehezet kérek..
puszillak
zelem ne haragudj, annyira szerettem volna már talizni, de ugye jössz azért hamarosan? hát nem semmi, hogy mik vannak..minden nagy cég és minden vállalkozó ilyen??? a páromat is folyton megalázzák a főnökei..nem csodálom zel, hogy néha eleged van..
tarts ki, gondolj arra, ha meglesz a baba ilyenekkel egy ideig tutira nem kell foglalkoznod
babszi, hát ezek az inszemek sem az igaziak, én nem tudom minek erőltetik nálad, már rég lombikra kellene mennetek, ez már csak időhúzás szerintem...tudom sok pénz a lombik, de mi van ha elsőre összejön? szorítok a következőhöz aztán irány a lombikbuliiiii
ilona nagy túlélő csaj vagy ám!! és tök jó, hogy ilyen klasszul állsz a dolgokhoz!!! ne is add föl!!!
jucmuc, köszi ez jól esett!! neked nagyon szuperséges konzit kívánok, meg jó utat jelentkezz amikor már van valami:o))
lányok segítenétek nekem picikét?
a dokim azt mondta, ha 1-3 hónap alatt spontán nem jön össze a baba akkor ellenőrző lapart csinál...szerintem ez tök hülyeség, basszus 35 éves elmúltam, minden hónap számít ez meg vacakolni akar...Zel te kihez jársz az édesanyák útján?? lehet, hogy megint orvost kellene váltanom?? ez nem igaz!!! még egy rohadék inszemem sem volt, és még egy lapar...
meg szerintetek nem kellene a closti szedése miatt is ciklust figyelnie UH-val? honnan fogom tudni mikor legyünk együtt?? eddig sem nagyon tudtam, elég kiszámíthatatlanul történt a peteérésem....kérlek benneteket írjatok, elkeseredtem nagyon......
köszi!!!! kicsib.