Új privát üzeneted érkezett!

Tamaranna!

Igen, töled kérdeztem, mert egy továbbított levél volt, és tamaranna volt a feladó. Na, mindegy. Már megoldottam az ezzel kapcsolatos problémámat.
Én is nyomom a E-t, és nem is fogom abbahagyni. Ez új infó, amit írtál, de csak megerősíti eddigi E-imádatomat.
Hát, én még azt sem tudom, hogy miket kapok. Jan 12-15 körül jön a következő miki, és akkor kezdem a fogigátlót. De holnap felhívom a dokimat, mert fosok az áremeléstől. Hátha előbb felírja.

Kép
zölddisznó

Zöldi!

Készülj fel! Ez most rossz hír lesz. Az eddig 50 %-ban támogatott gyógyszerek támogatása lecsökkent 25%-ra (tegnap este mondták a hiradóban is. Azt hiszem jan 1-el) Ez a legtöbbet használt stimuláló injekciót a puregont nagyban érinti. Nekem 5 dobozt írtak fel, az került kb 82 Ezerbe. Ez a támogatás megváltozásával még plusz kb 41 Ezer Ft. Nekem baromi mákom volt, mert már meg voltak a receptjeim, de a puregont csak 8-án fogom kezdeni, és az új évben akartam kiváltani, de a barátnőm a fülembe tette a bogarat, hogy drágulás lesz, és egy hírtelen lélegzetvétellel 28-án besétáltam 100 Ezer forinttal a patikába, hogy most mindent, de rögtön. Este küldött SMS-t a barátnőm, hogy ő is volt patikában, és a gyógyszerész barátnője, mondta a változásokat. És már biztos, hogy 50-ről lemegy 25-re. Baromira örültem, hogy kiváltottam. Van olyan gyógyszer is, amit nem érint. Pl a Suprefacton nincs támogatás, de a Clostin is 50%-os volt, és azt hiszem, hogy az utron és a duphastonon is 50-es volt, úgyhogy ezek most szintén felmennek. Rossz érzés rossz hírt közölni, de így nem a patikában ér a hidegzuhany, mint engem a legutóbbi puregonáremelésnél, amikor csak 2000. Ft-al kellett többet fizetni, de nálam hajszál pontosan volt pénz, és ki kellett rohannom a sorból az automatához, mert a Nyírő patikájában nem lehet kártyával fizetni.

Gyerekek én ezt a Suprefactszúrást nagyon nehezen viselem. Ez nem adagoló tollas, hanem kell hozzá venni inzulinos fecskendőt, és mindig ki kell szívni a megfelelő adagot egy gumizáras ampullából. A barátnőm mondta, hogy olyan inzulinos fecskendőt vegyek, ami tűvel együtt van, mert vékonyabb a tűje, mint a fecskendőhöz kapható tűé. Megvettem. Majd bele halok mikor magamba kell szúrni. LELKILEG. Én egy héten egyszer biztosan hallgatok ki narkóst, és rendszerint küldök anyagos fecskendőt szakértőhöz. Ezt a fecskendőt undorral szoktuk még nézni is. Zacskóval fogjuk meg, és az utána is mossuk a kezünket, ez az én szememben maga a fertő, és most megfogom az ugyanilyen tűmet, és magamba kell döfni. OKÁDNOM KELL TŐLE! Remélem ennyi undor mellett is hat az injekció, a tudatom nem gátolja le. Gondolom, majd túl teszem magam rajta, és megszokom, de most borzasztó.

Babszi jelentkezz! Eltüntél. Sejtem miért, de fel a fejjel!!!

Puszi, és klasz kis évkezdést mindenkinek!
tamaranna

Kata!

Kerlek javits a tablazatban, hogy a 7. inszemen is tul vagyok, nem sikerult :( es keszulok a 8.-ra. Ez van csajok :(
Koszi!!!

Nem irom, hogy boldog uj evet, mert ereznetek benne az ironiat.

Babszi

BÚÉK.
babszi

Sziasztok, mindenkinek sikeres, egészséges új esztendőt kívánok!

Tamaranna, neked sok sok kitartást a szurkákhoz! Azthiszem meg kell közelítened egy másik szemszögből, hogy ne viszolyogj tőle, hiszen a cukorbetegek, a szklerózis multiplexes sógornőm és biztosan még sokan rendszeresen szúrják magukat. Gondolj az örömre, amit majd a babácska okoz ha megszületik, lehet hogy mégis hasonlít a narkóhoz :wink:

mágnes, hol vannak a képek, ugye minden rendben?

Jucmuc, köszi mi megvagyunk, várom hogy megjöjjön, vagy inkább ne jöjjön. Mi most ki kellett hagyjuk a 3. inszemet a karácsony miatt, így spontán próbálkoztunk (sokkal jobb :wink: ), mindig reménykedek, 26-án kezdődött a barnázás, volt még 27-én is, azóta pedig semmi. Ilyen nekem nem szokott lenni, azt hiszem ma veszek egy tesztet, mert megöl a kíváncsiság, hogy hátha.

tiza, orsika, móni nektek nagy esélyetek van a boldog 2007-re.

kicsiboris, ez a Mikulás nem volt a te Mikulásod, kár, de majd most megmutathatod :)

Szép napot!
bbilona

ohhh babszi, ohhhh be sajnálom.
Tudod, meséljem ne meséljem nem is tudom. Nekünk szomorkás volt a karácsonyunk, férjem unokatestvérének megszülettek a 4-es ikrei, még nem voltak 27 hetesek, olyan picikék, most mindenki értük izgul már csak 3-an vannak. Olyan erős az ember lánya, fia sokmindent kibír, de én azt mondtam inkább ne lehessen, minthogy meghaljon. Lehet, hogy nincs igazam, de ez olyan szomorú.
Kellene valaki aki jó híreket hoz, had mosolyogjunk egy kicsit! Lányok kérjük ajó híreket :D
bbilona

Sziasztok lányok, asszem én leszek így az év elején a nagy visszatérő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
először is mindenkinek nagyon szépséges, mindenben gazdag új évet kívánok, és köszönöm az érdeklődéseteket :!: :!: :!:
nagy újságom van, végrevégrevégre meglátogatott a mikulás :roll: és akkor most kezdődhet végre a második kör is!!!!
olyan boldog vagyok, hogy szeretnék kicsit mindnyájatoknak csippenteni most belőle!!!

zelem, hát én is jól megszenvedtem ezt a fél évet...3 hónap szuri aztán három hónap frigid állapotban...szóval éppen elég is volt,
te se haragudj amiért nem nagyon jelentkeztem, de hidd el nagyon vacakul voltam, nem volt kedvem annyit keseregni, de most ez az év szupcsi lesz igaz???!!! írj, mert lemaradtam az eseményekről

ilona neked szorítok és meghoztam a jó hírt is amit meg is éreztél :lol: mi van veled írj!

tamara coca babszika odry és mindenki, itt az új év az új lehetőségek éve!!!! sok sikrert nektek lányok :D :D
kicsiboris

kicsiboris, jajjjjdenagyonjó, hurrá és tényleg meghoztad a jó hírt, végre valahára!
Na és most mi lesz, indul a lombik?
Minden jót hozzá, igazán örülök Neked!
bbilona

Tamaranna! Az az egy szerencse, hogy nem 1-től, hanem 15-től változnak az árak. Ma hívtan Krizsát, 8-án felírja.
Kitartás szurka-ügyben!

Babszi! Nem próbálkoztok lombikkal?

Bbilona! Jujjj, de izgi!

Kicsiboris! Akkor a nehezén túl vagy! Ami ezután nehéz lesz, az egyben örömteli is. Hajrá!!!

Kép
zölddisznó

SZiasztok!

Kicsiboris!

JUHÉJJJJ! Az első mensi régóta, aminek örülök. Tudom, hogy nehéz volt kivárni. ÉN TUDOM! Mi következik most? Kontroll-lapar, vagy belevágtok?

Babszi! Nagyon sajnálom!

Coca! Meddig kell a lombik előtt fogigátlót szedni?

Mértem a hőmet rendületlenül. Ebben a hónapban valami egész furcsa történt eddig. Az első fele teljesen átlagosan alakult, majd szerintem megtörtént a pé és a tüszőrepedés is, viszont a hőm alig éri el a bányászbéka seggét. Meg ugrál is. Sebaj. Gondolom ebben a hónapban sem sikerült összehozni csak "úgy" a babót. Így remélem, mihamarabb megjön, és végre mehetek a harmadik inszemre.

Pusszantás mindenkinek!
zel

zel,coci,ilona nagyon köszi a bíztatásotokat :P

zelem, hát igen...ezen is túlestünk :!: ne keseredj el ám :!:
az inszem egy újabb lehetőség, készülj most akkor arra :lol: én is nagyon gondolok rád hátha mégis siker lesz ez a hónap :!: :!:

ilona, nem lombikom lesz hanem spontán próba-szerencse:o)
aztán gondolom belépek én is az inszemesek táborába...bár nagyon reménykedem, hogy nem kerül rá sor..., neked is inszemed lesz?
kicsiboris

Zel! A fogigátlót egy cikluson át kell szedni. Most úgy néz ki, hogy február végére jön ki a lombik.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Mindenkinek boldog új évet!!!!!

Babszi :)
Sajnálom, de tényleg nem kellene már a lombikon gondolkodni?

K.boris :)
Hurrá! Hurrá! Tényleg, most mi a következő lépés? Úgy örülök. (Tök furi, hogy egy ilyen honlapon valaki menzién ujjongok.)

Zel :)
Hogy sikerült a karácsonyi kiruccanás?

Magamról annyit, hogy síelni nem mentünk, mert nem volt elég hó. Engem nem érintett annyira, de a bátyámnak ezt akartam adni karácsonyra. Az utolsó napokban beteg lettem és az emúlt 2-3 napban az ágyat nyomtam. Szilveszterezni sem mentem, egyedül feküdtem itthon. A férjem nem akart itthon hagyni, de már be volt fizetve egy helyre és a bátyám is velünk volt, aki Amerikából jött haza. Nem akartam elrontani mindenkinek a szilveszterét. Azért éjfélkor hazajöttek hozzám egy koccintásra. 29-én itthon meghalt a férjem nagyija, aki velünk lakott, szinte a szemünk láttára. Mikor elmentek a mentősök begörcsöltem és azt hittük elmegy a baba. Utána jobban lettem, de azért izgulok. A férjemet nagyon megviselte, mert a mama nevelte 6 éves kora óta. Elég rossz kedvem van már napok óta, remélem ha újra elkezdek dolgozni visszaáll minden.
--------------------------------------------------------------------------------

Kép
Kép
tiza

Tiza!

Sajnálom.
Te viszont gyógyulj meg minél előbb!

Köszönöm kérdésed! A karácsonyunk nagyon jó volt. Egész nap fürödtünk, pihentünk, ettünk. Drágámnak kielemeztem a magas hőmérséklet és a spermiumok életképessége közötti összefüggéseket, majd rábíztam a döntést, ami úgy hangzott: Ugye ezek után nem is akarsz szaunázni?! Együtt éreztem vele. Én sem szaunáztam....
Nagyon szép a kastély, a személyzet fantasztikus, és kezdek már úgy mesélni róla, mint egy prospektus. Szóval, rendesen ki volt nyalva a seggünk, de a négy csillag erre kötelez! Minden este csiniben gyertyafényes vacsi, a gyerekek, meg majdnem felgyújtották csillagszóróval a karácsonyfát. Levágattam a hajam is. Új év, új kezdet, új fej....

Fááááj a pocim! Nem is értem az egészet. Komolyan gondolkodom, hogy el kéne menni dokihoz, vagy Uh-ra, hogy rendben vannak-e a dolgaim! (Legrettegettebb rémképem: Ciszták a stimutól, hormonoktól) Ha holnap is a béka segge alatt lesz a hőm, meg fájok, telcsizek is. Max. hülyének néznek. Nem?

Na pusszantok mindenkit!
zel

tiza, részvétem, hiszen ő akkor szinte az anyukája volt. Vigyázz magadra, sajnos nincs mit tenni ebbe nincs beleszólásunk!

kicsiboris, meddig kell spontán próbálkozni? Barátainknak minden 2. nap együtt kellett lenniük (hajrá :wink: ), így lett a ma reggel megszületett csemetéjük. Lehet nem is kell inszem, ugye milyen jó lenne!

zel, mi a helyzet, mit mondott az orvos?

zölddi, tényleg izgi volt, tudni kell, hogy nem szoktam tesztelni, úgyhogy a férjem teljesen be volt sózva, mikor tesztelek már, de sajnos egy csík volt, na de ugye nem szabad feladni...

tamaranna, jobban megy már a szurka?

Szép napot csajszik!
bbilona

tiza, részvétem, hiszen ő akkor szinte az anyukája volt. Vigyázz magadra, sajnos nincs mit tenni ebbe nincs beleszólásunk!

kicsiboris, meddig kell spontán próbálkozni? Barátainknak minden 2. nap együtt kellett lenniük (hajrá :wink: ), így lett a ma reggel megszületett csemetéjük. Lehet nem is kell inszem, ugye milyen jó lenne!

zel, mi a helyzet, mit mondott az orvos?

zölddi, tényleg izgi volt, tudni kell, hogy nem szoktam tesztelni, úgyhogy a férjem teljesen be volt sózva, mikor tesztelek már, de sajnos egy csík volt, na de ugye nem szabad feladni...

tamaranna, jobban megy már a szurka?

Szép napot csajszik!
bbilona

Tamara! :D

Nagyon szep par vagytok, jo a kep! Sajnalom, hogy a szurizas ilyen körülmenyes! Megertem, hogy szörnyü megszurni magad! En sem tudom meg elkepzelni, hogyan fogom csinalni ha nem lesz senki aki beadja! 6-an szoritok ezerrel, es persze utana is!!!!
Remelem nagyon, hogy a 8-ai konzimon mar a gyogyikrol lesz szo. Mar nagyon varom, hogy menjünk, csak par nap. Majd jelentkezem, hogy mi a folytatas.

Boriska! :D

Köszönöm jol vagyok, föleg most, hogy mar csak par nap valaszt el a hazameneteltöl!

Nagyon-nagyon örülök piroskanak!!! Es nagyon jo olvasni az optimizmusodat! Hajra 2007!!!
Most mi a következö lepes?

Babszi! :D

Sajnalom nagyon! :( Fel a fejjel! A következönek sikerülnie kell!

Ilona! :D

Nagyon sajnalom a picit! :cry: Remelem a többi babanal minden rendben lesz!

Tiza! :D

Nagyon sajnalom a ferjed nagyijat! :cry: Vigyazz magadra es probalj pihenni vagyis inkabb kikapcsolni ami tudom szinte lehetetlen de most muszaj a baba miatt!

Zel! :D

Orülök, hogy ilyen jol teltek az ünnepek es, hogy mindennel meg voltatok elegedve! Biztos minden rendben van Veled, de ha aggodsz jobb ha hivod a dokit igy legalabb megnyugszol!

Szep napot Lanyok! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Kicsiboris!

Ma megyek Pécsre dokihoz. Szerencsére a pocóm nem fáj már, de majd ezt is elmondom neki. Fogy a gyogyóm, meg beszélnem is kell vele. Estére van időpontom! Ha esetleg olvasod és van időd valamikor du. találkozhatunk!

Drágáim van más is!

Nagyon szarul jártam karácsony előtt. Csak addig nem akartam írni, amíg kb nem látom, mi lesz belőle. Egy ker. láncnál dolgozom. Amikor mentem inszemre, a közvetlen főnöknek ezt szóban jeleztem is. Dec. 22-én, karácsonyi ajándékként megkaptam a felmondásomat, létszámleépítés miatt. Rögtön a központ felé fordultunk a problémával, mivel a munkatörvény védi a z ilyen folyamatban részt vevő nőket. Most megpróbálunk valamilyen kompromisszumot kötni, ami mindkét félnek megfelel. Ha ez nem sikerül, mehetünk bíróságra. Amit valahogy nem nagyon szeretnék.
Ebből csak annyit akartam kihozni, hogy bármelyikőtök, aki olyan helyen dolgozik, ahol most év elején átszervezések , leépítések vannak és inszemre, lombikra jár, beszéljen az orvosával, majd írásban a munkáltató felé is jelezze, mert az én főnököm letagadta, hogy szóltam neki az inszemről.

ÚÚÚÚgy szerettem volna kicsit unatkozni, nem foglalkozni semmivel, csak magammal a férjemmel és a babaprojecttel. Erre így jártam. Nem unatkozom.

Puszika mindenkinek!!

KICSIBÉ! JELENTKEZZ délutánig! KÉÉÉÉÉRLEK!
zel

drága zelem neeeemáááá, basszus!!! pont ma nem tudok itthonról elszabadulni az uramnál van a kocsi :evil: :evil: :evil:
jujj de pipás vagyok most!!! légyszilégyszi gyere a jvőhéten is:)))))) kérlekkérlekkérlek!!
kicsiboris

Drága Borisom!

ááááááááá

Ha mégis sikerülne pü-ben adom a tel. számom.
Jövő héten nem hiszem, habár, ha megjön, megint kell majd mennem a szurik miatt stb.
Majd ha megint megyek, szólok.
zel

Tizu, nagyon rossz a híred, és amiket elmeséltél a talin abból gondolom, hogy mindkettőtöket megviseltek ezek a napok, sok-sok erőt kívánok nektek, és próbálj lazítani picikét, hiszen a babuka is nagyon fontos az életetekben, tudom nehezet kérek..
puszillak

zelem ne haragudj, annyira szerettem volna már talizni, de ugye jössz azért hamarosan? hát nem semmi, hogy mik vannak..minden nagy cég és minden vállalkozó ilyen??? a páromat is folyton megalázzák a főnökei..nem csodálom zel, hogy néha eleged van..
tarts ki, gondolj arra, ha meglesz a baba ilyenekkel egy ideig tutira nem kell foglalkoznod :lol:

babszi, hát ezek az inszemek sem az igaziak, én nem tudom minek erőltetik nálad, már rég lombikra kellene mennetek, ez már csak időhúzás szerintem...tudom sok pénz a lombik, de mi van ha elsőre összejön? szorítok a következőhöz aztán irány a lombikbuliiiii :lol: :lol:

ilona nagy túlélő csaj vagy ám!! és tök jó, hogy ilyen klasszul állsz a dolgokhoz!!! ne is add föl!!!

jucmuc, köszi ez jól esett!! neked nagyon szuperséges konzit kívánok, meg jó utat jelentkezz amikor már van valami:o))

lányok segítenétek nekem picikét?
a dokim azt mondta, ha 1-3 hónap alatt spontán nem jön össze a baba akkor ellenőrző lapart csinál...szerintem ez tök hülyeség, basszus 35 éves elmúltam, minden hónap számít ez meg vacakolni akar...Zel te kihez jársz az édesanyák útján?? lehet, hogy megint orvost kellene váltanom?? ez nem igaz!!! még egy rohadék inszemem sem volt, és még egy lapar...
meg szerintetek nem kellene a closti szedése miatt is ciklust figyelnie UH-val? honnan fogom tudni mikor legyünk együtt?? eddig sem nagyon tudtam, elég kiszámíthatatlanul történt a peteérésem....kérlek benneteket írjatok, elkeseredtem nagyon......

köszi!!!! kicsib.
kicsiboris

Nem is tudom mit kívánhat az ember egy ilyen főnöknek zel, első felindulásban valami nagyon csúnyát, aztán ..... Rohadt egy világ, ez most pont nem hiányzott neked.
Sok sikert az ügyintézésben!
bbilona

oh kicsiboris, akiknek tegnap született kisfiuk, ők a Czeizel Intézetbe jártak, nem volt semmi gond, csak egyszerűúen nem jöt a babuska. Clostit kapott az asszonyka, minden 2. nap együtt kellett lenniük. A férj mesélte, hogy ő már nagyon ki volt, de a felesége kitartó volt ragaszkdott a másnaponkénti szeretkezéshez és lám ma isznak Zalán fiú egészségére.
Sok sikert, energiát, kitartást, te ebben jó vagy, húzzatok bele, nem kell az a lapar :wink: majd meglátod!
Nagyon szorítok!
bbilona

nagyon kedvesek a szavaid ilona!! köszi.
de mikor 'kezdjük a minden második napit? nem fogynak el a srácok addigra amire kellenének?
kicsiboris

Kicsibé!

Sajna én is. Megfűztem anyukámat, hogy jöjjön most velem. Csinálunk egy lányos délutánt.

Dr Panka Tiborhoz járok. A Toldy utcában van a magánrendelője.
Nekem rögtön miután megjött csináltak egy kontroll lapart, hogy eltűnt-e a z összes endós csomó. Mert ha nem, hiába is próbálkoznánk, nem esnék teherbe. Ha gondolod, keresd meg, de ő biztosan akar majd egy kontrollt. Neked is jobb lenne, mert tényleg hiába clostyznál, meg próbálkoznál, ha ez a szar nem múlt el. Ő nézni fogja a peteérést, én is rendszeresen járok Uh-ra. Meg lehet, hogy rögtön inszemezne is. Nagyon megértő, jó fej. Tizának is ő a dokija.
Amúgy meg mérd szépen az ébredési hődet. Abból tudod majd, a peteérésedet, ovulációt. A hőmérősben meg tudod nézni, hogyan kell, sőt vannak táblázatok is. Nagyon sok infot ad. Én már vagy 7-8 hónapja mérem. Tényleg lehet belőle tudni, hol tart a ciklusod, meg mikor kellene kicsit aktívabban rádolgozni a babaprojectre!

Pusza mindenkinek....
zel

Azt mondják, hogy a petesejt ha "kiszabadul" 12 óra hosszáig életképes, a spermiumok pedig 24 óra hosszáig, vagy mégtovább. Ezért kell a 2 naponta, hogy mindig legyen a petesejtnek kéznél hímivarsejt. Háááááát, én nem várnék egy napot sem, ki tudja mikor van kedve a petének útra indulnia? El biztosan nem fogynak a srácok, gondolom jót tesz a sok fehérje ilyenkor apának.
Ne aggódj, menni fog!
bbilona

arik vagytok lányok:o)

köszi ilona a bátorítást, akkor párocskám sok husit kap mostanság :D és veled mi úccság?

zel, akkor jó kis napod lesz a mai, de hozzuk össze a talit mielőbb!!
hát nem tudom...ez a kontroll lapar ez nagyon nem kívánkozik nekem.. és barátnőmnek nem csináltak, nála két hónap spontán volt aztán inszemek ..a második összejött:o)
meg attól tartok, ha esetleg nem tűntek el a csomók teljesen akkor újabb hónapok vesznek kárba, így viszont ha gyorsan összejönne akkor a 9 hónap is 'gyógyulási folyamat lesz....nem tom...
kicsiboris

zelem, és mennyit kér a panka egy vizsiért? és az UH-kat az édesanyák útján csinálja? és az inygenes?
kicsiboris

kicsiboris, látod írkálok össze vissza, én szerencsére nem értek az endo-s dolgokhoz, de ne add fel hátha egy új orvos lendületesebben vág bele, és megérti hogy az idő szorít. Várjuk a híreket!

Mi holnap megyünk a gyámügyhöz elindítani az örökbefogadást, egyébként a 3. inszem előtt állunk, de nekem nem tetszik, hogy valami miatt mindig szünetet kellett tartsunk az inszemek között. Így aztán amikor mennem kell a mensim soha nem az igazi, nehéz megállapítani melyik az első nap és így tovább. Közvetlen az inszem után olyan mint a nagykönyvben, de tudod én is hibás vagyok nekem az Aviva elmúlasztotta a hasgörcsöket mégsem csinálom. Lehet segítene, de ha ilyen lusta vagyok sosem tudom meg. No de nem sopánkodom, ennek a 2007-nek siekeresnek kell lennie, tudom!
Jó pihenést az estére mindenkinek!
bbilona

Sziasztok Lánnyok!

BUÉK Mindenkinek!

Látom már is zajlik az élet, sajnos zebra egy sem. :(
Hát nekem sem sikerült a 3. inszem. Kétségbe vagyok esve. :cry:
Eddig mindig elhessegettem a lombik gondolatát is, most muszáj lenne utána néznem. Nem tudtok valamilyen oldalt ahol a menete jól össze van szedve? A lombikbaba.hu-n nézelődök már egy ideje, de sehogy sem találom. Szerintem én bénázok, na meg könnyes szemmel olvasni is alig tudok. Félek a lombiktól, magam sem tudom miért. Viszont ha hívom a dokimat, ő beinvitál egy beszélgetésre, amiben már tudom, hogy a lombikot fogja mondani, hiszem előre megmondta, 3. inszem után az jön.

Segítsetek, teljesen el vagyok keseredve! :cry:
katata

Ilona, sok sikert és remélem, hogy talán sikerül neked most a 3.-ra!!!

kata, légyszíííí!!! ne keseredj el, küldök egy honlapot ahol sokmindent találsz a lombiktémában, böngészd és légy nagyon-nagyon erős!! ha inszemmel nem jött össze akkor a lombikkal sikerülni fog meglásd, most gondolj erre!!!
puszi
http://lombikbebi.lap.hu/
kicsiboris

Kicsiboris!
Drága vagy! Köszi a honlapot,már meg is találtam amit kerestem.
Még nagyon szoktatnom kell magam ehhez...

Ha rám halgatsz nem vártok az inszemmel. Én is túlkoros vagyok már, ez is közrejátszik biztosan, hogy itt tartunk. Minél előbb menjetek inszemre!!!

Puszi és még egyszer köszike!
katata

Zel :)
Kár, hogy nem egyeztettünk előbb. Nekem 16.30-ra volt időpontom. Előttem nem lehettél, mert két "nagyhasú" volt. Ha tudom, megvártalak volna. A főnököd meg egy rohadt g*ci. Azért mindenképpen fenyegetőzzél, mert sokszor inkább keresnek valami kompromisszumos megoldást, mert az ilyen perekben sokszor alulmaradnak. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, rossz lehet most neked.

K.boris :)
Ha nem szereted a dokid, válts, de szerintem is kellene a kontroll lapar. Ha nincs mellette műtét, akkor az semmiség. Én 5 nappal a lapar után már 9 km-t futottam 11 km/h-ás sebességgel. Egy kettőre túl leszel rajta. És mi abban a hónapban is próbálkozhattunk.

Kata :)
Sajnálom, hogy nem sikerült, de ne félj a lombiktól. Nem olyan nagy dolog (tudom én könnyen beszélek, de én annak idején alig vártam, hogy mehessek lombikra, de végül nem kellett).

Kép
Kép
tiza

sziasztok, katata, remélem lassan megnyukszol kicsikét :lol:
szívesen segítettem :lol:

tizu, hát szerintem nekem nem lenne olyan egyszerű a lapar mert az előzőtől is eltolódott teljesen a ciklusom...és ki tudja, ...lehet, hogy az a jó ha most gyorsan összehozzuk akkor meg már úgy sem kell a lapar, a kilenc hóna tök jó gyógyulási lehetőség :lol:
na majd kiderül:o))) várom amjd az uh képecskét:o))

mindenkinek szép estét!
kicsiboris

Sziasztok!

Tizus! Én elég későre kaptam időpontot. Szinte zárórára. De tényleg veled is egyeztethettem volna.

Hamarosan megjön és amikor majd megyek UH-ra, azt jóval korábban tudom majd, és akkor találkozhatunk!

Kicsibé ezt neked is üzenem! Hamarosan.......

Most felírta a z összes gyogyót, szurit, hogy azért már ne kellejn külön mennem.

Kicsibé! Azt hiszem 6 körül van a vizsgálat. Nem tudom, milyen árnak számít ez, de inkább fizetek ennyit és tudom, hogy jó kezekben vagyok.

Megbeszéltük azt is, hogy inszemekkel megyünk tovább, és csak akkor jöhet a lombik, ha a 6 inszem is sikertelen lenne. De a doki most azt mondta, nem baj, hogy otthon vagyok, mert nekem sok pihi és nyugalom kellene. Nem egy ilyen helyen dolgozni. Elmondtam neki a munkahelyi gondokat is. Nagyon meglepődött, hogy ilyen megtörténhet.

BBilona! Az inszemek közötti szünet a stimu miatt kell. A petefészkeket az megviseli, és pihenniük kell.

Kata! Ne félj a lombiktól! Ha azzal lesz meg a babó, azzal lesz meg, de lesz! És csak ez a fontos! A barátnőmnek is úgy lett picifia.

Jó éjt mindenkinek!
zel

Zel! :D

Nagyon sajnalom a munkahelyi dolgot! Hihetetlen milyen szemet erzeketlen vannak!
Kivanom, hogy megoldodjon a szitu!

Boriska! :D

Teljesen megertelek, en ezekben a napokban töltöm a 35-öt. Ha felesleges a lapar en biztos nem csinaltatnam meg. Nem tudom intezetbe jarsz-e vagy csak nögyogyihoz? En azt javaslom (ha csak nödokihoz jarsz) keress fel egy intezetet. Hidd el sokkal felkeszültebbek minden teren.

Ilona! :D

Drukkolok Nektek az inszemhez is es az öribabahaoz is!

Kata! :D

Megertelek, teljesen. Engem hidegzuhanykent ert amikor megtudtuk LOMBIK de mostanra mar teljesen ‘termeszetes’. Ha ez a modja annak, hogy gyerekünk legyen akkor ez van ezt kell szeretni! Es meg nem is tudjuk mennyire hosszu lesz az ut ami elöttünk van. Lehet, hogy csak par meter, de sajnos az is elöfordulhat, hogy kilometereket kell majd megtennünk a celig.

En is azt mondom, hogy ne felj a lombiktol, csak a cel lebegjen a szemed elött!

Kép
Kép
jucmuc

Kedves Zel! :D

Elképesztő amiket Írtál! Teljesen átérzem ,mert biztos emlékszel,hogy én is ezen mentem keresztül bár én elvesztettem az állásom és azóta sincs! Remélem sikerrel járssz!! :D Attól,
hogy nem szóktam írni nyomon követem a sórsotok alakulását,és csendben veletek őrülök ,és sírok!
Remélem ez a mi évünk lessz! :)

Magamról annyit,hogy volt egy 38mm cisztám novemberbe,amit ugy nézett ki, hogy meg kell műteni,de hála nem. Felírtak egy fogi gátlót,amit szednem kellett,és csodák csodájára decemberbe voltam ultrahangon,és összement 18mm-re.Jövöhéten ,egyek uh-ra és ha minden rendben,jöhet az inszem. :D
Még két lehetőség utánna lombik!

Sok puszi.és kitartás mindenkinek! :D
m. reni

Kedves Zel! :D

Elképesztő amiket Írtál! Teljesen átérzem ,mert biztos emlékszel,hogy én is ezen mentem keresztül bár én elvesztettem az állásom és azóta sincs! Remélem sikerrel járssz!! :D Attól,
hogy nem szóktam írni nyomon követem a sórsotok alakulását,és csendben veletek őrülök ,és sírok!
Remélem ez a mi évünk lessz! :)

Magamról annyit,hogy volt egy 38mm cisztám novemberbe,amit ugy nézett ki, hogy meg kell műteni,de hála nem. Felírtak egy fogi gátlót,amit szednem kellett,és csodák csodájára decemberbe voltam ultrahangon,és összement 18mm-re.Jövöhéten ,egyek uh-ra és ha minden rendben,jöhet az inszem. :D
Még két lehetőség utánna lombik!

Sok puszi.és kitartás mindenkinek! :D
m. reni

Sziasztok csajok!

Jucmuc, jól emlékszem, hogy nálatok "apabaj" van azért kell lombik. Kérlek szerezd meg a Zita West gyereket szeretnénk, avagy hogyan essünk teherbe című könyvet. ha más nem menj be egy könyvtárba. Ma már a könyvtárak hálózaton vannak, ha egyikben nincs bekérik neked egy másikból. Én is így olvasom most. Hihetetlenül sok plusz infó van benne a férfiak spermájáról. Valószínüleg akkor is marad a lombik, de lehet, hogy sokkal jobb anyaggal tudtok nekifutni. Ígyekezz mert a sperme termelődés ciklusa 70-100 nap, úgyhogy nemárt már most hatni rájuk.

Kicsiboris!

Nem fogynak el a spermák! Zita West azt mondja, hogy sűrű szexuális élet kell. Egymás után 20-30 magömlés kéne ahhoz, hogy kiürüljön, és közben termelődik folyamatosan, a több szextől, több termelődik, olyan mint az anyatej, érzi a szervezet, hogy többre van szükség, viszont a hosszú megtartóztatás nem jó, mert egymásra torlódnak, és mint egy zsúfolt buszon, csak ájuldoznak sorban, és alig van köztük életképes.

Zel!

Készülj fel a harcra. A bíróság általában munkavállaló párti. Az ilyen pereket gyakran elvesztik. Ha ő letagadja, hogy mondtad neki, az nem túl szerencsés, mert egy állítás egy tagadás a bíróságon kiüti egymást. Mi büntetőügyben erre megszüntetünk! De biztos találsz egy tanút, aki hallotta hogy mondtad. Ha ő szemét, neked is fel kell venned a kesztyűt! Én a helyedben keresnék egy jó tökös ügyvédet, aki semmi perc alatt kiharcol, egy peren kívüli megegyezést. Pesten tudnék is neked ajánlani, de ha jól értettem te Pécs közeli vagy.

Katata, drága!

Én is most estem át ezen az érzésen még nem olyan rég. És én nem mondom neked, hogy ugyan már semmiség a lombik. Én nagyon nehezen dolgoztam fel, hogy nincs más megoldás. Én olyan véglegesnek éltem meg! Nehéz volt feldolgozni, de ahogy közeledik én egyre jobban tele vagyok izgalommal és várakozással és millió reménnyel. Benned is ugyanezek az érzések fognak megfoganni. IDŐ! Csak az kell hozzá. A dokim azt mondta, hogy igaz, hogy nagy megterhelés a szervezetnek, de sokkal sikeresebb, mint az insemek. Ezt kell szem előtt tartani. Ja és neked is van egy könyv ajánlatom, csak most elfelejtettem a szerzőjét, de nem sokára azt is megírom. A címe: Várva várt babák. Nekem pont akkor ajánlották, mint most én neked, most indul a lombikos ciklusom, és úgy érzem jól tettem, hogy kiolvastam. Nagyon részletesen leírja az eljárást, minden apró dolgot. Fantasztikus, de egyben egy kicsit elrettentő is, mert minden mellékhatást is kiveséz. De utána a könyv második 2/3-a csak történetek, és ez nagyon jó, annyi erőt ad. A sikersztorik, még a buktatóikkal együtt is. Az, hogy annyira de annyira reménytelen helyzetű nőknek is sikerült! Fel a fejjel. 2007 a mi évünk MINDANNYIUNKÉ!!!!

puszi : Tamara
tamaranna

tamara köszi a jótanácsot, csak az a baj, hogy amíg hormonkezelésem volt egyáltalán nem tudtam ráhangolódni az együttlétre, teljesen frigid voltam, de most amint elmúlik a menzim azonnal felpörgök újjjjjé :shock:
és igen igenigen neked is és mindenkinek itt a mi kis topikunkban idén sikerülni fog!!!!!

reni, örülök, hogy a ciszta 'leapadt, te is jó úton jársz a siker felé:o)

jucmus, nőgyógyázshoz járok, de kapcsolata van a pte klínikával...hát nem tudom...azért lehet, hogy érdemes lenne váltani..
neked sok erőt kívánok a lombikhoz, és szerintem nagyon jó, hogy ilyen optimistán állsz hozzá, előbb vagy utóbb összejön a baba, még az a szerencse, hogy nem láthatjuk előre: előbb, vagy utóbb...igaz?
puszi neked
kicsiboris

Jajj Lányok, annyira aranyosak vagytok! Köszönök minden biztatást, minden kedves szót, olyan jól esik.
Igen, azt hiszem idő kell, de annyira félek, hogy lombikkal sem fog sikerülni, mert elvileg nálunk minden rendben. Olyan félelmeim vannak, hogy mégis csak van valami baj, csak egyszerűen nem tudják mi az, mert olyan valami, amit nem is vizsgálnak. Vagy egyszerűen az orvostudomány nem tart ott, hogy kideríthetné. Biztosan hülyeség, de annyira félek.

Tamara, kerestem neten a könyvet, de még nem találtam meg a címe alapján.

Judit ti mikor is mentek dokihoz? Nem ma?

Zel, ne hagy magad és tuti sikered lesz. Nem lehet valakit csak így kihajítani. Arról nem is beszélve, hogy ennyire szemét módon, karácsony előtt 2 nappal. Gerinctelen egy állat lehet az ilyen ember! :twisted:

Ilona, mesélj mi volt a gyámügyön!

Reni, reméljük minden rendben lesz és jöhet a sikeres inszem! :wink:

Coca te hogy állsz?

Puszi Nektek!
katata

Tamara, megvan a könyv! Bencsik Andrea írta. Találtam egy 17 oldalas kivonatot is a könyvből. Majd elolvasom és valószínű meg is rendelem. Köszi a tippet!

Puszi!
katata

KAtata! :D

köszönöm a bíztatást. Nem szabad rosszra gondolni,miét ne sikerülne?!! Nekem is néha kósza gondolatok járnak a fejemben,de ezeket el kell hesegetni! Muszály ,hogy talpon maradjunk és legyőzzünk mindent ami rossz!
Nekem szokta,mondani a dokim,hogy legyek türelemmel! Erre én doki bácsi_ 3-éve a türelmet gyakorlom!! MÁr lassan többször voltam a kaáliba ,mint a saját rokonaimnál!
2007-a mi ÉVünk lessz! :D

Kicsiboris! :D

Neked,is köszi a bíztatást aranyos vagy! Én nagyon morcos voltam az endo utáni injekció után.A sex..... együttlétekről nem is beszélve. De utánna visszatér minden a régi kerékvágásba.
Sok sikert mindenhez!!
m. reni

Kép

Rakok egy táblát, de kéne frissíteni. Szóljatok, hogy mit javítsak!
katata

lányok!

Mágnesről tud valaki valamit? Meg van már a pici baba?
hátha ti okosabbak vagytok tőllem! :D
m. reni

Sziasztok!
Dec. 28-án, 13 óra 23 perckor megszületett Anna Sára. 2800 gramm és 52 cm-rel :)
Csak egy gyors bejelentkezés, a csajszi éppen alszik. Visszaolvasni még nem volt időm, és ülni sem tudom, csak két szék között, hála neked aranyér. :(
Nagyon gyors szülés volt, repesztéstől számítva másfél óra múlva kinr volt a leányzó:)

Kezdünk beállni napirendre, Panna folyton enne, de itt bőgtem már tegnap, mert ciciből nem hajlandó elfogadni a tejet. Ami van bőven, 300 ml-eket fejek le naponta.... De csakis cumisüvegből kell neki....

Puszi mindenkinek, ha tudok már ülni, akkor visszaolvasok...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tamara! Jucmuc!
Nem szeretnétek bekerülni a táblába?
Lombikos rovatot is tudok tenni. :wink:
katata

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1167999888.38.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vagy ez a Jucmus te vagy Judit??? :oops:
katata

Tündéri a kislány! Gratulálok!
Édes Istenem, tényleg csodálatosak tudnak lenni! Kis parárnyi manócskák! :lol:
Meg lehet zabálni ezt a kiscsajt is! :lol:
katata

Mágnes!

Gratulálok! Nagyon szép a babád! Próbálgasd a cicit, mert hallottam olyat, hogy később elfogadta. Nyomd közben neki, hogy könnyebben jöjjön. Én is így csináltam Zitánál. Hátha sikerül, mert azért az sokkal jobb. Bárhova tudtok utána menni. Könnyen megoldható az etetés. Sok sikert!

Katata!

Mikor én cstlakoztam már az utolsó insemnél tartottam, gondoltam, már fölösleges jelentkezni a táblázatba, de ha van kedved lombikos oszlopot csinálni akkor:
32 éves vagyok, a Nyírőbe járok, 2005 október óta, de most ezzel a babával már 2004 március óta próbálkozunk, csak sima dokinál kezdtem. 6 insem volt. A 3. sikerült, de méhen kívüli lett. egyik petevezetőmet kidobták. Lombik vagy 17-én szívják le és 19-én teszik vissza, vagy 19-én szedik le és 22-én teszik vissza. Majd meglátjuk. Van egy kislányom, aki január 14-én lesz 4 éves -Zita-

Köszi, jó olvasást!

Pusz mindenkinek!
tamaranna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?