Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi Viol a hiányolást, vagyok ám, mindig olvasok csak lusti vagyok írni.

Katus, tuti a kocsi! Kérünk még képet! :-)
Jók a képek Mátéról! Noelnek is van olyan pulcsi+mellény összeállítása a H&M-ből. Hogy van most Máté? Teljesen megyógyult? Éjjelek? Vmikor talizhatnánk, úgy is jó, hogy férjestül. :wink:

Zsani! Tök jól néz ki Viri! Mira is ilyen alkat. Ne aggódj! Én is ilyen voltam úgy 4 -5 éves koromig aztán meg megnyúltam. Szerintem Mira-Virág is kinövi. Amúgy én is meglepődtem mert nem rémlett, hogy Virág ilyen alkat lenne. De jól áll Neki!

Eszter! Javulást! Nem tudok az orrcseppekről semmit. Én nem mertem semmit használni terhesen. A gyógyszertárba biztos tudnak ajánlani vmit. Vagy kérdezd meg Katust, biztos tudja!

Gabó! Olyan durva az a haláleset! Kiráz a hideg ha rá gondolok.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok,
csak olvasgatni szoktalak benneteket néha, most szeretnék kérdezni: lehet-e valahol Sopronban bio zöldséget és gyümölcsöt kapni?
Köszi, ha válaszoltok.

Erika
wer

Sziasztok cajok!!!
itt tényleg szófosás volt ma,mert már nem is tom mit akartam irni annyit irtatok!!!
Ez a baleset a gyerekekkel engemi smegrázott,és én is sirtam Gabó!!!

Voltam megnézni az ismerősök lakását!!Gyerekek,nagyon tuti.A végéna Petra nem akart hazajönni.Egyik szobábol a másikba futkozott.Tényleg kell nekünk is a nagyobb most apa is belátja!!! :wink: :)

Beus
örülök a jo vérképnek.Kivánom hogy maradjon ilyen!!!!
Mamidnak jobbulást.Sajna én nagymamám 3 éve meghalt.A példaképem volt.Sajnos a végén már ő sem ismert sokszor fel,de az Erikának mondjam meg hogy szereti!!!(aranyos mi??)És az utolso mondata az volt hozzám "szeressétek egymást".----Ugy teszünk!!!

Viol
nem baj ha ugy ül csak meg.Hidd el amilyen "nehezen indul meg",olyan gyorsan fog csinálni mindent!!!!!

Zsani,Katus
köszi a kávémeghivást!!!!!Élni fogok vele!!!Egy jo dumcsival füszerezve???
Vendég

Esztermami
ne irigyelj,mert nehéz igy elfogadni magam.Sirni tudnék a tükör előtt sokszor!!!Gabónak mutattam multkor a derkam,az volta válasza:egyél Te csaj!!! :wink: Eszek én hidd el,de a kilok nem rám jönnek!!!
JA é sén is husi voltam kiskoromban!!! :lol:
Vendég

Erika! Nem tudok róla. Sajnos. Pedig jó lenne. :?
Ausztriában van, mi annak idején onnan hoztunk.

KépKép
KépKép
mirama

Szia Wer!
Te már a 3. Erika vagy :wink:
Nemrég már írtak erről a lányok, de elfelejtettem, talán valaki tud majd segíteni, de sorozatnéző napjuk van :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter!
Gyógyulj hamar!
Vizsgákon túl vagy? Ha még mozgékony vagy valamikor találkozhatnánk :wink:

Katus, meggyógyultak a gyerekek. De nagyon durva vírus volt, az óvónéni mondta, hogy többen tüdőgyulladást kaptak. Karácsonyozni már csak 7gyerek ment a 22-ből :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

jó reggelt!

wer,
most lehet, hogy hülyeség, de nekem úgy rémlik, mintha kocsiból láttam volna valahova kiírva, hogy bio zöldség-gyümölcs, de nem bizti. az, hogy hol, meg pláne nem... :oops: na most jól bekevertem... inkább ne is írtam volna semmit! :D
remélem tud valaki értelmesen is segíteni! :)

kriszti,
ejj-ejj, kis lusta! :wink: nem ám! :)

gabó,
videóra vetted a szökést?? :)
sztem nem szakad meg semmi, ha újra mentek melózni, mert van aki még hajt a következő csemetére is! :) ugyan mi nem, de van a melóhelyen is net, én meg ott ülök a gép előtt... :D

a haláleset tényleg durva. én ugyan nem sírtam, csak belegondoltam mit érezhettek a szülők és a gyerekek... lehet a 3 éves fiú fel sem fogta, na de a 7 éves... :( az is elég volt...
meg annak a komposnak sem lehetett semmi, aki végignézte, de nem tudott segíteni... na meg a búvár, aki megtalálta őket... szóval sz@r mindenkinek, az biztos.

KépKép
viol81

húú, lara és alíz nemsokára egy évesek lesznek!!!! :P basszus, hogy elment ez az év!!! :shock: :P

KépKép
viol81

erika!

Sopron, Mátyás király u. 34
Bio Farm. 9400, Mátyás király u. 34. T: 99/334-895

kicsit kutakodtam, valszeg ez az. ha arra jársz kukkants be. remélem még létezik! :wink:

KépKép
viol81

Jo reggelt!

Wer!

Megneztem a hozzäszoläsaidat, te most szegedi vagy, voltäl????
Sajnos en nem tudom hol lehet bio zöldsegeket kapni, de ha jol emlekszem talän Vero majd tudja.:)

Gabo!

Nagyon sajnälom ami az autotokkal törtent, de a lenyeg, hogy neketek nem lett semmi bajotok. Levi is ott volt, megilyedt?
Mikor mesz vissza melozni(bocsi de nem nagyon volt idöm mindent elolvasni :oops: )

Viol!

Hu, hät engem is nagyon megräzott a tegnapi haläl esett, mi is sokszor mentünk ät ott a kompal, tudom kb mi, hogy nez ott ki, magam ele kepzeltem a helyszint, meg ami törtent, en sirtam.

Ha en vissza megyek majd dolgozni napközben nem fogok tudni irni, mert patikäban a gepeknel nincs net, es lehetöseg sem, de majd estenkent probälok potolni, en szeretnem tartani veletek a kapcsolatot, sokat jelent nekem a barätsägotok! :D

Kriszti!

Okes, hetvegere megdumälhatunk valamit!:) H&M........ :lol: :lol: :lol:

Rik!

Värlak benneteket! Mär leföztem a kävet. :lol:

Amica!

Örülök, hogy tul vagytok rajta, es megusztätok tüdögyuszi nelkül, massziv egy virus lehetett, lehet Mäte is azt nyelte be akkor, ezert jött ki neki a hörghurut. :?
Most jol van, jövö heten lesz meg a vervetel eredmenye, megyünk Szombathelyre. Folyamotossan kapja az asztma megelözö gyogyszert.
Mikor költöztök? Käve, tea? :D

Esztermami!

Terhesen csak a
Bioparoxot lehet hasznälni, meg persze a tengervizes orrpreket isomar, sterimar.:)

katus78

Eszter!

Én a terhességem alatt 1x voltam állat megfázva, a háziorvosom a Bioparox aeroszolt ajánlotta, mert azt terhesen is lehet- drága sajnos, de nekem segített.

Én is láttam tegnap a híradóban, hogy mi történt. Szörnyű figyelmetlenség, vagy műszaki hiba. Én soha nem mertem eddig Kincsőt egyedül hagyni a kocsiban, még ha 2 perc is a dolgom, viszem magammal.

Beus-örülök a jó vérképednek. Jól olvastam, hogy hamarosan szülni fogsz? Mamádnak jobbulást!

Amica-örülök, hogy a gyerekek meggyógyultak, olyan rossz volt mindig azt olvasni, hogy beteg valaki. Én rettegve várom, mikor lesz Kincső először beteg, mit fogok csinálni? A gyerekdoki szerint, az elsőn átesni nehéz, utána már könnyebb...Hát nem tudom. Ágnes még mindig nyugtalanul alszik? Képzeld, ma éjjel Kincső este 8-tól hajnal fél ötig egyhuzamban aludt...Ilyet még nem csinált, aztán evett és fél 8-ig aludt tovább. Persze a hülye szülők nem aludtak, kihasználva az alkalmat, hanem 4 óra óta lesték a gyereket: miért alszik? Beteg? Lélegszik egyáltalán?

Megyek, bömbi van.

Anikó

Kép[/url]
quito

[quote]P írta:ersze a hülye szülők nem aludtak, kihasználva az alkalmat, hanem 4 óra óta lesték a gyereket: miért alszik? Beteg? Lélegszik egyáltalán?
:D óóó, ismerős... :P
mi is meglepődünk néha, hogy ilyen is van! :) de a legdurvább a szilveszter volt, este 9-től reggel 7-ig egy nyöyyszenés nélkül... :shock: pedig volt világ éjfélkor...

KépKép
viol81

[quote="Aniko"]P írta:Anikoersze a hülye szülők nem aludtak, kihasználva az alkalmat, hanem 4 óra óta lesték a gyereket: miért alszik? Beteg? Lélegszik egyáltalán?

Hät ez nekem is ismerös :lol: :lol: :lol:

katus78

Nälunk is ez volt, hasfäjäs elmultäval, nem tudtuk mi van a gyerekkel alszik, figyeltuk a legzeset. :D

katus78

Jo reggelt!!!
Szia Druszám Erika!
az a bio-zöldég tényleg ott van,de hogy nyitva is van-é??????? :roll:
Nem mutatkozol be?????

Viol
A Lara,az Aliz egy ,a Petra 2!!!éves lesz.Jo kis szülinapos honap ez!!!

Katus
mikor akarsz visszamenni dolgozni??
Vendég

Anikó,
én is éjjleztem, bár kelni kellett etetni többször is, de ma aludt Ágnes először hason :lol: :lol: :lol: :lol:
Az első betegség talán egy éves kora körül lesz, 3napos láz a leggyakoribb, de nálunk az ovi volt most a galiba :oops: :lol: :evil:
az otthonlevő egyedüli babák ritkábban betegszenek meg :D

Kép
Kép
Kép
amica

Beus, még nemköltöztünk,
a lakhatásira várunk, a lakás már kész :lol: :oops: :roll:

Katus, én csak teázom :wink: de az jöhet :lol: :lol: :lol: :lol:
mikor mozdultok ki otthonról?

Kép
Kép
Kép
amica

Aniko,Esztermami
azt a Bioparoxot én is irtam pár hte,amikor meg voltam fázva.Nagyon szar ize van,de hamar lmult tőle a göthességem!!!
Terhesen mint már irtam tüdőgyuszim volt.Kaptam:Eryc caps,,Augmantin duo-t.Abszolut nem volt rezisztens a baciimra,de mást nem lehetett szedni,igy ezeket kaptam.Elmult.Vagy ezektől,vagy az Isten segitett,hogy megmaradjon a Petra ne vetéljem el! :wink:
Vendég

igazábol én se kávézom,de annyian dicsérik a Katus kávéját... :wink:
Vendég

Visszolvastama nyári oldalakat,amikor én még nem voltam itt.Olyan jo nézegetnia nyári nyaralásos képeket!!!
NA nem baj,6 honap mulva itt a nyár megint!!!
Vendég

Rik!

Gyanus nekem, hogy annyira dicserik azt a kävet.. :lol: Van teäm is.:)

[quote="Rik"]K írta:Rikatus
mikor akarsz visszamenni dolgozni??

Nem gondolkodtam meg ezen, szerencsere, nekem nem muszäj 2 ev utän mennem, de ha sikerül Mäte 3 eves kora körül jöhetne a kisteso es akkor meg itt leszek egy darabig.:)

Amica!

Älltaläban delelött 9-10 fele szoktunk egy fel orät setälni, meg 3 ora fele.

Beus!

Nagyon jo hir, hogy rendben van a vercukrod, vernyomäsod, hasznäl ezek szerint a zöldalma:)
Mamädat sajnälom, jobbuläst neki!

katus78

Esztermami, maradt egy csomó szopis melltartóbetétem.
Odaadnám :wink:

Katus, játszani lenne kedved vagy sétálni?
Mostanában ovi után nincs nagyon hova mennünk. Akkor sok gyerekkel vagyok. Pletykálni meg délelőtt csak Ágnessel. :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

andi,
ment postán a pelus vonalkód! :)
ágnes eddig nem akart hason aludni, vagy te nem akartad?
neked már nem kell melltartóbetét?? :shock: de jó neked :P

én nem kávézok, de a teát szeretem! :wink:

rik,
brühühűű, mi nem voltunk nyaralni... :cry: de pont tegnap említettem gábornek, hogy idén már elmehetnénk néhány napra, és jó lenne eldönteni, hogy merre, mert le kéne foglalni.
én abba a gosztolagyöngyébe vagyok beleszerelmesedve, oda mindenképp el akarok menni egyszer.

KépKép
viol81

Amica!

Nekem mindegyik fajta randi megfelel, lehet igy is ugy is :wink:
Delutänok nekünk is nagyon lassan telnek el :( Ugy värom mär a jo idöt, ugy utälom, hogy ilyen hamar sötet van, az embernek tiszta rossz kedve van........ :?

Viol!

Majd rendezek egy teadelutän. :lol:
Dorka alszik? Hänyszor alszik egy nap? Te mikor akarsz vissza menni dolgozni?

katus78

Halihó!!!

Katus!Igen Levi is ott volt,de nem volt időnk megijedni annyira gyorsan történt az egész!Csak a hosszú út miatt volt nyűgös már ki akart szállni!
De jó szal akkor tervben van Máté kistesója!!!!
Holnap akarok bemenni a TB-hez és utánna kérdezni néhány dolognak,hogy mikor érdemes
Vendég

Na folytatom csak áramszünetet csinált a Balázs!
Szal utánna akarok érdeklődni néhány dolognak,hogy mikor érdemes mégegy gyerkőcöt vállani,(így,hogy már GYES alatt leszek terhes)mert ugye anyagilag sem utolsó szempont,hogy mennyit kap az ember!Ja és az a bizonyos 180 biztosított nap is kell a GYED-hez!
Mi sajnos nem úgy állunk anyagilag,hogy elég legyen a GYES!Lehet,hogy elmegyek GYES mellett melózni 4v.6-órába,de majd meglátom mit mondanak holnap!
Vendég

Nekünk nagyon szarul telt az éjszaka és a nappalunk sem alakul jobban!Levit teljesen elérte a takony meg csúnyán köhög is
könnye-taknya-nyála egybe folyik a ksi szemei takarékon vannak síedogál,cipelni kell egész nap és enni sem akar.Most sikerült reggel óta beleimátkoznom egy kis bolonyait!
Vendég

Viol, már úgy meguntam, néha tejes leszek, de érdekel :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem mostanra teljesen kereslet kínálat igényre beállt, mivek nincsenek hosszú időszakok szopi nélkül ezért nem csorog olyan rettenetesen.
Éjjel inkább azért aluszkálnék :(
Köszönöm a galambpostát!
Eddig háton tettem le aludni, de tegnap megfordult és nem bőgött az ágyban mint máskor hason. Elaludt és azóta meg hason szundikál. Így volt ez a tesókkal is. Háton fektettem le, de amiután egyszer hason aludtam el utána már úgy szerettek szunyni. A szőnyegen szeretett eddig is pörgölődni, de az ágyban inkább csak keresztbe feküdt :lol:

Katus, nekünk is jó, a héten már csak délután, holnap délelőtt takarítok :oops:

Gabó, hol kell igényelni az üdülésit :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!

Akkor beszeljuk meg a hetfö delutänt, mert holnap kora delutän mär Joco is itthon lesz, es akkor en is takaritani akarok, hetfön delelött, meg remelem vegre eljutunk a Gyikba. :)

Gabo!

Sajnälom, kis Husit, voltatok dokinäl? Hu, en ezt a köhögös dolgot utälom, ilyenkor mär tiszta para vagyok!!!
hogy köhög, felszakad neki? Köptetöt adsz neki?
Ha Mäte beteg, öt is cipelni kell egesz nap.
En ugy tudom ha az elso gyerek 3 eves koräig teherbe esel akkor ugyan azt az összeget kapod mint az elsönel, na de majd holnap az okosak megmondjäk, kiväncsi leszek.
Az jo ha van lehetöseg 4-6 oräban dolgozni, nem tudom az en fönököm mit szolna, nem egy egyszerü esett, mint irtam nem egy ällom munkahelyem volt/van, örülök is, hogy nem muszäj mennem.
Hogyhogy a pärod otthon van, nincs melo, vagy szabin van?

katus78

Sziasztok,

a betegeknek jobbulást. Terhesen én úgy tudom lehet gyermek orrcseppet használni. De tessék mindenkinek grapefruitmag cseppet szedni, az nagyon jó. Vannak olyan országok, ahol a kórházakban azzal fertőtlenítenek. Én Ábinak is adom, amikor érzem, hogy estleg megbetegedhet, és tök sokszor ki is lehet vele védeni a betgséget.

Köszönöm mindenkinek Ábel nevében a jókívánságokat :)
Nagyon kis rendes volt a boltban, teljesen el lehetett neki magyarázni, hogy mit vehet és mit nem.

Jövő héten fogom elmondani az igazgatónak, hogy jön a baba.
Kicsit izgulok.

Andi,
mikorra várható a költözés? Tök jó lesz nektek!

Eszti,
olyan szépek vagytok Szonjával.
Egyébként smink nélkül még szebb vagy :lol:

Kriszti,
bocs mindig elfelejtem az Alma CD-t.
Ha itt jársz Sopronban beugorhatnál érte.

Kép

Kép
ábibaba

Katus,
te egy patikában dolgoztál? Hol?

Kép

Kép
ábibaba

Äbizsani!

Äbi nagyon ügyes, okos, nagyfiu.:) Tudja mär, hogy jön a kisteso? Mit szolt?

Szoritok majd jövö heten!

Igen patikäban dolgoztam, Segitö Märiäban.

katus78

Köszi :)

Ábi örül a tesónak, remálem , ha már meglesz is így marad.

Ismered a Léva Csabit? Ő is gyógyszerész, osztálytársam volt.

Máté mit kapott karira?
Ez volt az első karácsonya, amit felfogott. Gondolom ari volt.

Kép

Kép
ábibaba

Ok Katus, hétfőn :wink:

Viol, ha tudtam volna, hogy még használod elvittem volna a múltkor :cry: , de maradt hozzá kedvezményes kuponom a dm-ből azt majd odaadom. Van laktoherbem is, iszod még?

Kép
Kép
Kép
amica

Äbizsani!

Nem ismerem!:( Bär nem sok sopronit ismerek.

Mätenak tetszett a fa, bär annyira nem izgatta, mint värtam.
Szänkot kapott, ugyhogy nem mostanäban lesz ho :lol: , meg kis sätorhäzikot, porszivot, hintät, könyveket, kisautot.
Legnagyobb sikere a porszivonak volt szenteste 2 orät jätszott vele, nyugodtan meg tudtunk vacsizni!
Äbi mit kapott, gondolom ö mär nagyon värta a karäcsonyt!
Most mennem kell Mäte felebredt!:)

Amica!

Okes :D

katus78

Sziasztok!

Na vegre van egy kis idöm irni, mert Lara a nagymamaval csavarog.
Egy nap sem lenne eleg, hogy visszaolvassam az irasaitokat dec.20-tol. :) Ugyhogy az utolso 2-3 oldalt ugy nagyjabol atfutottam. BOCSI! :oops: Tenyleg hihetetlen, hogy milyen gyorsan elrepült ez az egy ev. Tavaly ilyenkor mar alig vartam, hogy megszülessen es most mar egy eves lesz.
Es kepzeljetek mar mondja, hogy MAMA. Annyira edes, :) es egyre jobban hizeleg. Tegnap feküdtem a földön es hatulrol atölelt es odadugta a kis buksijat a fejemhez.
A karacsonyi ünnepek nagyon gyorsan elteltek es persze ez a 9 nap is pillanatok alatt elrepült. A repülön nem volt semmi gond Laraval vegig el nevetgelt es a mögöttünk ülöket szorakoztatta. :)

Viol!

Lara is vegig aludt szilveszter ejjel, pedig itt is szünet nelkül repkedtek a raketak, de szerencsere petardazas nem volt.
A szilveszteri menü pedig a következö volt:
Elöetel:
-salata
-Lazackrem es Baguette

Föetel:
-Pulykarolad bormartassal parolt zöldseggel es burgonyaval

Desszert:
-Mezeskalacs parfe meggymartassal

Nagyon fincsi lett minden! :lol:

Eszter!

Meg tudnad nekem mondani, hogy mennyiert voltatok a nyaron a Balcsin es hol? Iden mi is tervezzük, hogy 4-5 napra leugrunk majd.
Es persze nagyon jo volt otthon, de Lara nem volt teljesen problema mentes, mint pl. nyaron. Nem akart pl. a kisagyaba aludni es nem akarta megenni a magyar kajakat sem.

Katus!

Nagyon szep az autotok. Tegyel majd fel meg kepeket rola.
Es persze Mate is tünderi, ugyanugy mint a többi kisgyerek.

Beus!

Javulast mamadnak.

Zsani!

Szerintem Virag abszolut nem köver, olyan nagyon kis formas kislany.
Mindjart teszek fel kepeket en is.

Kép
Kép
reni76

Kép Kép

Felallni meg nem tud am, csak ha felallitjuk akkor megtartja magat.

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Reni,
nagyon szépek vagytok és irtó fini lehetett az ünnepi lakoma.

Rik, Anikó, és mindenki, aki javasolt valamit a megfázásra, nagyon köszönöm, ha nem javul hétfőig, feltétlenül veszek Bioparoxot.
Ma voltunk kint, mert olyan jó idő volt és Vincét sajnáltam, hogy bent legyen, de hamar visszajöttünk, mert azt hittem, hogy leszakad az arcom :(. Csak arcüreggyulladásom ne legyen, régen nagyon sokszor volt...Sebaj, el fog múlni.

Amúgy mozgékony vagyok és nagyon szívesen találkoznék Veletek!

Katus,
nagyon szeretném Vincét hétfőn vinni, de ha így leszek, nem merek menni, mert még valaki elkapja :?

Amica,
nem is tudom, mi lenne velem a nagy barna puli nélkül, olyan jó nagy és hosszú, hogy még az óriáspocakom is belefér.
:lol:
Hozzátok is szívesen mennénk már, csak legyek jól.

Jó kis menet ez, először, Vince, aztán Tamás, most én....

Gabó,
szegény Husi, jobbulást. Vince is ilyen volt karácsony előtt. Három napig alig evett, ivott, csak sírt és köhögött. Én Hedelixet majd annak egy másik változatát adtam neki és nagyon szépen elmúlt a köhögése, igaz 10 nap alatt.
Szóval JOBBULÁST NEKI!!!
Anyudat én is üdvözlöm, gondolom jó volt, hogy egy kicsit veletek volt.

Nekünk is jó volt otthon. Vince azóta is minden nap emlegeti Papit - nagypapát :P

KépKép
KépKép
esztermami

Katus,

Vincének sem volt igazán érdekes a fa csak a csillagszórók és a gyertyák ill. anyóséknál az égők. Gyertyákat azóta is el akarja fújni, ha lát valahol égve :lol:

AMica,
minden cucnak örülök, csak először szülessen meg és legyen minden rendben. Kicsit izgulós is vagyok, szóval, ha megszületett és minden ok, minden maradékot boldogan átveszek :lol: :lol:

Megyek, mert felébredt

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok Cajok!
Apa felállt végre a géptől!!!Tudok irni! :wink: :lol:

Gabó
kicsi Levinek jobbulást kivánok.Voltál vele dokinál???
Huu kiváncsi leszek mit mondanak holnap az okosok.Én is pont erre lettem volna kiváncsi...

Reni
nem is láttam még rolad képet!!!Meglepődtem kicsit,mert a kisképről nem pont ilyen nőcisnek képzeltelek.(bocs,ez hülyén hangzik igy,de jo értelemben irom)Lara nagyon édes!!!Kis mosolygos!!

Katus
szavadon fogjunk egy teadélutánra??????
Vendég

Ági
elmentek már anyudék?????irj!!!!!!!!
Vendég

Cajok!
hallottátok,hogy az algopyrint,demalgont,qrelint csak vényre lehet kapni majd?????Tiszta gagyik!!!

Katus
tudod hol lehet megnézni a receptnélküli gyogyszerek listáját??
Vendég

Nektek is lassan adja be a BAbanetet???

Valamekyitek kérdezte,hol lehet csekket igényelni az üdüléshez.
www.udulesicsekk.hu
Vendég

Katus!Hát Husinak 39,5 fokos láza van adtam neki kúpot ém most hűtőfürdőzik apjával!
Nem voltunk dokinál(ezért szar,hogy nincs most kocsi és itt vagyunk a hegyen ha lenne valami... bele sem merek gondolni mi lenne)!
A köhögése érdekes módon mindíg hurutos soha nem száraz!Már úgy kezd el köhögni,hogy szakad is fel!Rinathiolt adok neki!
Hát én holnap így nem megyek be az okosokhoz,hogy Levi lázas majd apát vagy anyóst ráállítom a témára!

Reni!Üdv újra itt!Gondolom,hogy jó volt otthon csak kevés volt az idő!Dieter is jól érezte magát?
Szépek vagytok a képeken!

Eszter!Jobbulást neked még mindíg csak elmúlik hamar!
Vannak még fényképek kariról?
És amúgy,hogy bírod az áldott állapotot?
Igen szupi volt,hogy itt volt anya csak rövid!

ábibaba!Én is szorítok majd értek mikor bejelented a nagy hírt a suliba!

amica!Az oldal címe:
Vendég

Nemzeti Üdülési Szolgálat KFT.
Vendég

Na látom rik be is írta!
Vendég

Rik,
már így is horror a gyógyszertár és fizessél a háziorvosnál is hozzá még :cry: :evil: :twisted:
Nagyon dühös lettem és szomorú amikor olvastam.

Gabó,
gyógyuljon hamar Levi :shock: !!!!!!!!!!!!!!

Eszter,
akkor gyűjtögetek neked és ha megszületett a lányka börzézünk:lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy hasznos lett a pulcsi :D

Kép
Kép
Kép
amica

Képzeljétek anyu mesélte,hogy az öcsém sulijának az igazgatóját(Lakner)úgy megverte az egyik apuka,hogy súlyos sérülésekkel van kórházba,mert intőt kapott a két fia!
Vendég

ezt valahol hallottam,talán a tv-ben?????
Vagy a kisalföld irta!!!
Az egy nagy barom faszi lehetett!!!!Én lányom is hozott már haza osztlyfőnökit.Be kellett volna nekem is küldenem apát???Ez tiszta horror!!!!

Szegény husi,nagyon benyalt valami bacit :cry:
Gyogypuszit küldök!!!!
Vendég

Rik!

Recept nelkül kaphato gyogyszerek:

http://www.informed.hu/betegsegek/gyacs/application

Minden gyogyszer:

http://www.hazipatika.com/drugs

Gabo!

Jobbuläst szegeny kis Husinak! Nyugodt ejszakät kivänok!

Eszermami!

Jo lenne mär talälkozni, remelem minnel hamarabb rendbe jössz.

Reni!

Jaj, nagyon szep Lara, na persze te is :wink: ! Milyen boldog a mamänäl!:)

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?