Új privát üzeneted érkezett!

Wolves,Niki!

Gratulálok a csöpségekhez!Csuda szépek!!Sok-sok boldogságot kívánok nektek!
gabicsibe

Sziasztok! Gratulálok az ifjú apukának és anyukának a csodás lányokhoz!!!!!
Remélem hamarosan mi is átjöhetünk a másik topikból!
süni76

Niki & Wolves!

Jaj de örülök, hogy minden rendben van Veletek! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget az egész családnak!
Gratulálok a gyönyörű lányaitokhoz! Csodaszépek!

Zuzmó!
Szép a pocakod! :D
Istenem már Te is lassan finiselsz!

lanett

Köszi mindenkinek!
Lanett: a Niki Viki :lol: :lol:
Köszi mégegyszer!
wolves

Sziasztok! B.U.É.K. Mindenkinek!!!

Wolves :D

Hát nagyon gyönyörű a két kiscsajszi! :D
Na, de a Viki sem néz ám ki rosszul! :lol:

Tiszta szivből gratulálunk és jó egészséget, sok-sok tejecskét kívánunk!

Andi és Karcsi

Kép
manda

Viki és Wolves gyönyörű szépek a lányok :) annyira kis picurik istenem :) Beleborzongtam :)
Nyugis babákat, sok tejcsit, és erőt kívánok nektek.
Wolves figyelj oda nagyon Vikire, hogy sokat tudjon pihenni, attól lesz a sok tejcsi :)
Ifjú apuka és anyuka, családdá váltatok :)

chesti

Zuzmó hát alakul az a poci rendesen :) Biztos nem ikrek? :lol:

Agnesm hát nagyon rohan az idő, gratulálok az első fogacskához :) Képzeld Niki úgy nyáladzik, mintha a foga jönne :)

chesti

Wolves és Viki!!!!!
Nagyon nagyyon gratulálok én is az új kis családtagokhoz!!!!!Csodálatos kis formás babák!!!!Nagyon jó egészséget kívánok Nektek!!!!
Vendég

Zuzmó,
nagyon csini ez a pocak, tényleg nagyon hatalmasat nőtt a tali óta :D De hát ez a dolga :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Eddig még csak a másik topikba irtam ide még
babonábol nem mertem ,de azt hiszem mostmár itt az ideje
hogy csatlakozzak hozzátok ma vagyunk 12+1 naposak
és ma voltunk ultrahangon 6 cm a baba és láttam ahogy mozog.
Nagyon édes volt!Nyaki redöt is mértek 1,6mm.

Kép

Niki , Wolves
Gratulálok nektek nagyon szépek a lányok.

Zuzmo
Nagyon szép pocakod van már nagyon várom hogy nekem is
ilyen nagy pocim legyen.

Ma azt mondták hogy csökkentsem a gyogyszereket amiket eddig szedtem vagyis az utrogestant, ti hogy csökkentettétek az adagot?
Eddig 3x3 kaptam!
bibike27

Wolves!
Bocsi! Tényleg melléütöttem! :oops: de a gratuláció így is érvényes! :lol: :wink:

Bibike!
nekem is 12. hétig 3*3 volt, utána egy hétig 3*2, utána egy hétig 3*1 és vége.

lanett

Szép jó reggel Mindenkinek!

Bibike, gratulálok és problémamentes terhességet kívánok Számotokra! Az idő magától is rohan, majd meglátod, ne siettesd. Hamarosan megnő a pocid, de alig hogy hozzászoknál, már babázol is.
Én az orvosom tanácsa alapján úgy szoktam le az utróról, hogy először elhagytam a déli adagot, majd a reggelit és végül az estit is. Ez 9 napot vett igénybe. A 12. hét betöltésekor kezdtem, és mire 14 hetes lettem, már vége is volt az utronak (a dokim szerint addigra a méhlepény már tutira átveszi a vezető szerepet).

Lányok! Képzeljétek, tegnap este a munkatársamnak is megszületett a kisfia. Én olyan boldog vagyok! Ennyi öröm és boldogság láttán valahogy nem tuodk nem örülni, teljesen feltölt mások öröme, máris rózsaszínűbb a világ!

Megyek is gyorsan reggelizni, mielőtt túl érzelgős lennék, csak gyorsan megpuszilom a kisfiamat (olyan jó leírni!).

Üdv. Mindenkinek!

Ági
agnesm

Csak most jutottam odáig, hogy megmutassam, hogy Ádám hogyan ismerkedett a karácsonyfával.
Kép Kép

Először csak örült neki, és nézte, aztán szeretett volna közelebbről is megismerkedni vele, na ekkor kellett nagyon résen lenni!
agnesm

Sziasztok lányok, csak egy gyors bekukk, mert itt a 10órás szopi ideje. sajnos nem tudtam még visszaolvasni, mert csak kedden jöhettünk haza a kórházból (sok minden történt velünk, majd megírom), de annyit, hogy jól vagyunk és már túlvagyunk az első átüvöltött éjszakán és nemalváson.
Egy kérdés a már gyakorló mamákhoz. ki hogy szoptat? rendszeres időközönként, vagy igényszerint? mindenki mást mond.
na puszi
szuszi

Szia Szuszi!

Jó nehezet kérdeztél! Szerintem nagyon-nagyon függ a gyermek és az anya mentalitásától az, hogy igény szerint vagy pedig rendszeres időközönként szoptatja a babáját.
Szerintem mindkettő lehet jó, az a lényeg, hogy úgy csináld, hogy a baba elégedett legyen és te se készülj ki, ne fáradj ki annyira, hogy rosszkedvű, levert legyél.
Én az elején azt hittem, hogy igény szerint szoptatok, de pár hét múlva rájöttem, hogy az igény szerinti etetés nem ugyanaz, mint az igény szerinti szoptatás. Ettől kezdve minden alkalommal mellre tettem a fiamat, amikor csak nyöszörgött, és rövid idő alatt a kezdeti kaotikus etetések szépen rendszeressé váltak, és a sírós kisbabám egy nagyon-nagyon nyugodt, mosolygós legényke lett.

Ne hallgass senkire, csak saját magadra és a babád igényeire. Szerintem szánj rá két-két napot, próbáld ki mindkét módszert, és ahogy Nektek a legjobb, úgy csináld.

Üdv.

Ági
Tudom, hogy nagyon nehéz az első pár hétben, de hidd el, hamarosan magabiztos leszel és megismered a fiadat annyira, hogy fogod tudni, hogy mi a jó neki, mi teszi őt elégedetté.
agnesm

Hello mindenki!

Agnesm!
Nagyon cuki a kisfiad ahogy éppen a karácsonyfát szereli! :lol:

Szuszi!
Gratula a fiúcskádhoz!
Remélem hamar megszokja a rendszert, most biztos nem könnyű!
Kitartást és nyugodalmas éjszakákat!

Moték!
Nem hallottunk Rólatok már egy ideje! Mi zujs? Jól vagytok?Remélem minden oké!

lanett

Drágáim!!!

Kedvesem már Rókus kórház vendégszeretetét élvezi!!! Babóka faros, és hát meglátjuk mi fog és mikor történni!!!

:)

NIKI

Gratulálok!! Hurrá!! Na megyek megnézem mit írtatok!!!

mot

HÁT EZEK A FOTÓK FANTASZTIKUSAK!!! SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!!

mot

Mot papa!

Hát ez nagyszerű!
Te is mindjárt apuka leszel! :lol:
Nagyon szurkolok Nektek!
Fájások voltak, azért kellett bemenni? Vagy a kis faros miatt?

lanett

Nem tetszett a CTG a dokinak!! Most hívott Kedvesem, hogy a kicsi egyik lába kinyújtva rosszalkodik odalent és ez nem tetszik a dokinak, ha szivárgást érez azonnal műtő!!!!

mot

Mot,

mennek ezerrel a drukkok!!!!!!!!!! Minden fejleményről beszámolót kérünk :)
Hogy-hogy már bent vagytok? Mi történt?

Puszi Nektek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :)

A tegnapi CTG nem tetszett a dokinak ezért ma 11-kor bejelenkeztünk a Rókusba!!!!

Szóval most a melóhelyen vagyok és ha valaki küldd egy mobilszámot, szívesen megosztom a történéseket.

Anya bármikor telefonálhat és akkor repülök!!!

mot

Sziasztok!

Mot,nagyon drukkolunk nektek és várjuk a fejleményeket!Lehet ,hogy ma már Apa leszel?! :lol: :lol: :lol:
taptau

Tyűű Mot!
Akkor aztán felgyorsultak az események Nálatok!Nagyon ki akar a kis hercegnő bújni! Nagyon rendes kislány!

De jó ez a babaesős időszak! Minden nap van valaki akiért izgulni lehet! :lol: :lol:

Kaptál mobilszámot vagy dobjam az enyémet?

lanett

Sziasztok!

Egy gyors bekukkantásra futja csak...

Viki és Wolves gratulálok a gyönyörű ikerlányokhoz, sok boldogságot kívánok.

A szülés előtt állóknak szorítok a könnyű szülésért.

Agnese

Kép

Kép
agnese

Hűha!

Mik történnek :D . Kezdjek én is betojni? Az eddigi statisztika azt mutatja a csajok nemigen akarják kivárni az előírt időpontot.

Épp tegnap olvastam egy történetet, amiben a kismami ment a rutinvizsgálatra a dokihoz, aki azt mondta irány a kórház, mert elindult a szülés 3 héttel hamarabb.
Hát én jövőhéten megyek csütörtökön dokihoz :roll: ...Ma este pedig nst-re, nemsokára indulunk.

Izgi!

na pá

Mot szorítunk, hogy minden oké legyen!!!

Kép
Kép
zuzmó

Mot megy a mobilom priviben :)
nnaggyooon izggiiiiiiiiiii :lol: :lol:

chesti

Sziasztok,

Bibike,
Végre itt :D Nagyon édi a pocaklakód, örülök, hogy minden rendben van. Hihetetlen, hogy már Te is betöltötted a 12.hetet! :D
Az utrot én úgy csökkentettem, hogy 4 napig 3x2, aztán 4 napig 3x1, tehát összesen 8 nap alatt álltam le vele.
De látom, mindenkinek mást tanácsoltak... :D

Agnesm,
Ádám nagyon aranyos a fa alatt. Jövőre meg már kifejezetten igzi lesz a karácsonyfa őrzése :D:D:D :lol:

Szuszi,
Örülök, hogy végre már otthon vagytok! Majd mesélj, hogy mi történt. Kitartást az első nehezebb időszakhoz :D

Mot,
Még délután privibe én is átküldtem a számomat. Puszi Nektek!

Wolves,
Hogy vannak a csajok? Puszi nekik! :D

Zuzmó,
Látod, nem lehet előre tudni, mikor indulnak meg a babák kifelé, elég lehet egy kis időjárásváltozás...
Azért még Ti várjatok pár hetet. Mi volt nst-n?

Mi jól vagyunk, néha fáj pocak, de a dr mondta, hogy természetes. Sajna az elmúlt hétben 2 kg felpattant rám… Sajna igy már 5 kg-nál tartok :(
De ma töltöm a 17.hetet :D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Wolves hogy vannak a drágaságaid? :) Milyen érzés hogy most már többen mentek majd haza :) Szokod a gondolatot? Kérünk még képeket :) Vikinek megy a szoptatás, hogy csinálja kettővel? :lol:

Bibike üdv itt is :) Nagyon édes a kis babukád :)

Lányok totál front özönök lesznek most 10 napigm szóval lehet, hogy megszületnek azok a kis Picurok idő előtt? :)

Mot mennek a drukkok a lányoknak, lassan apuka leszel :) Az jut eszembe amikor talákoztunk, csodálkoztatok a nagy pocimon, és most Ti vagytok nagy pocakosok, sőőőt lassan szülők :)

Zsókuci drága kilókkal ne foglalkozz lepattan az emberről ahogy szoptatni kezd :) (hacsak nem pattansz rá a csokizabálásra ahogy én :) ) Viszont nem hízok, de nem is fogyok, na majd a baba-mama tornára.

Niki baba tegnap felfedezte a lábait :lol: azt hittem leolvadok a kanapéról :) Nézte a felemelte lábát csodálkozón ahogy mozog, majd lerakta..döbbenet a szemében, összevonta a szemöldökét majd újra felemelte és mosolyogva nézte :) Megzabálom :)
Ma pedig az első igazi hangos nevetése, eddig is nevetett, de valahogy más volt, nagyon édes :) Egyre jobban fedezi fel a körülötte lévő világot, és imádom ha meglát minket azonnal mosolyog, mert már ismer minket, és kifejezi, hogy örül nekünk :)
Gyönyörű érzés ha kisbabája van az embernek, minden más, és most már értem mikor azt mondták máshogy látod majd a világot. Igy van :)

chesti

Hello mindenki!

Chesti!
Jaj el tudom képzelni milyen édes lehetett a lányod ahogy nézegeti a lábacskáit. Nem kameráztál? Nagyon aranyos lehetett! :lol:
Ja azt nem is mondtam,szereztem ám olyat amivel meg tudok nézni avit direkt Niki klippje miatt, és meg kell mondjam végigbőgtem.

Zsókuci kismamipajtás!
Ha csak 2 kiló ugrott fel az nem sok. Én a pocakméretemből ítélve legalább egy ötöst begyűjtöttem 1 hónap alatt. Én kis naiv azt hittem hogy mivel én alaba pocis voltam 6. hónapig nem is fog nőni, mert "elveszik" benne a gyerek, de hát az elmúlt 2 hétben valami hihetetlenül megnőtt. Én majd hétfőn megyek védőnőhöz.

Wolves!
Friss híreket kérünk a családról!

Mot!
Szorítok Nektek!

Mi van Luciaval? Nemsokára eljön az ő ideje is.

lanett

Szasztok!
Moték!!!
Druk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bibike
GRATULA

más
Mindenkinek még egyszer köszönjük a jó kivánságokat.Nagyon édik vagytok. Viki még nem szoptat mert még nem jött meg a teje. A Bogi
ennek ellenére már rácuppant, Lili nem szereti a cickót Ő inkább cumisüvegből nyomja a cukros vizet, de holnap már tápszert kapnak.Anyósom szerint már most egyértelmű, hogy Bogi rám hasonlít mert csak eszik-alszik. Ezt olyannyira magasfokon műveli, hogy mai látogatásomat 18-19-ig végigaludta. Viki próbálta felkelteni, én is "fogdostam" de semmi csak alvás. Lilinek most sem kellett a cickó sőt küzdött ellene. Éppen ezért anyósom szerint Ő hasonlit Vikire.Ő is ezt csinálta annak idején.
Most még hogy üres a ház így nem igazán lehet felfogni, hogy mi is lesz itt egy pár nap múlva. Bár Lilikém azért ma visitott egy keveset.
Nagyjából most ennyi.
üdv
wolves

Hali!

nst rendben volt, a szülésznő viszont dobott 1 hátast amikor meglátta a pocimat. Utoljára szeptemberben találkoztunk. Megkérdezte biztos-e az utolsó mensi dátuma :roll: nem nagyon nyugtatott meg, azt mondta nagy munkának nézünk elébe.
Na de valahogy csak kijön, nem? Mondtam is a papamacinak, hogy jól "kicseszett" velem, ekkora gyereket csinálni!!! :lol:

Legközelebb jövőhét pénteken megyünk újra, amúgy tök jó volt hallgatni a szívecskéjét. :D

Hát egyenlőre ennyi!

Mot, remélem minden rendben!

Kép
Kép
zuzmó

Lanett sajnos nem kameráztam :? nem akartam lemaradni róla, meg annyira édes látvány volt, nem tudtam elszakadni, őszintén megmondva eszembe se jutott a kamera, csak figyeltem Őt :)
Aranyos vagy, hogy csak Niki miatt szerezted be a codecet :)

Wolves azt tudom/gondoltam, hogy nem jött még meg a teje, de hát úgye cicire kell rakni kapásból, ezért kérdeztem két Picurkával, hogy csinálja :) Felváltva, vagy megmutatták azt a trükköt, hogy lehet egyszerre kettővel :)

Zuzmó hát igen ez a poci azért brutális :) és még Ti mondtátok úristen mekkora az enyém :) Neked most mekkora? Megkérdezhetem, hogy szedtél végig elevitet? Mekkorára saccolják Jázmint?

Mot, Lucia mennek a drukkok :)

Na megyek, mert a hív a kis lencsilány :D

chesti

Kép
Kép

chesti

Sziasztok,

képzeljétek, bejelentkezem 4D UH-ra!!! Január 29.-én 18 órára megyünk! :D Már nagyon várjuk!

Puszi![/b]

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Hú mennyi minden történik, nem győztem visszaolvasni.

Viki, Wolves!
Nagyon gratulálok a kis csöppségekhez, nagyon aranyosak,majd el olvadtam.
Annyi itt a szülés hogy már én is alig várom, de május még odébb van, addig van még kiért izgulni.

Mot
Nagyon várjuk a híreket.

Zuzmó
Hogy megnyugtassalak, nem minden a poci, nekem is akkora volt hogy azt hitték nagy baba lesz aztán kibújt egy épp 3 kilós babuci, csak sok magzatvíz volt.

Nagy karácsonyi ajándékot kaptunk lánykánktól, pár nap alatt nappalra teljesen szobatiszta lett.

Sziasztok
csibe31

Sziasztok!

Wolves!
Örülök, hogy minden rendben kis családoddal!
Remélem beindul Viki teje is ma már.

Mot!
Mi újság?

Csibe!
Ez igen!
Le a kalappal a lánykád előtt!Nagyon ügyes!

Zsókuci!
Mi is tegnap este számolgattuk, hogy mikor is menjünk és mi is azt a hetet szúrtuk ki :lol: Te hová mész? Én még vacillálok az Istenhegyi és a Praxis között, de ha van valakinek valami jó ötlete akkor írjon.

lanett

Sziasztok!

Bocsi,hogy ritkán jelentkezem,de mindig van valami és állandóan rohangálok!
Most pl. a Máté lett náthás és elég nehezen viseli,rengetegszer fölébred éjjel nem kap levegőt!Így én is egész nap hulla vagyok!

Viki,Wolves olyan jó volt látni a képeket,én is kedvet kaptam újfent a kismamasághoz,pedig mostanság a Mátéval is elég húzós.

Chesti,Niki egyre gyönyörűbb,azok a szemek!!!!!Mostmár mind jobban kitárul előtte a világ,és nagyon jó látni,ahogy nap mint nap valami újat mutat,tanul!

Zsókuci,Lanett hihetetlen hogy így repül az idő,már lassan a feléhez közeledtek ti is.Mozgásokkal hogy álltok???

Zuzmó,nem semmi a pocak,de már neked is itt a visszaszámlálás.

Mot,mi újság,van már valami ?????

Agnesem,milyen édes pofi Ádám a fa alatt.Nagyon helyes fiú!

Agnese,remélem lassan belerázódtok a mindennapokba és jól veszitek az akadályokat!

Bibike,nagyon jó az uh kép.Remélem mostmár megnyugodtál.

Brigi,remélem veletek is minden oké?!

Lucia,puszi nektek,és kitartás!

Share,veled mi újs??

Szuszi,várjuk a történetet!

Csibe,gratulálok lánykádnak ,nagyon ügyi nagylány már!Tudja ,hogy elég lesz a kistesót pelenkázni!

Puszi mindenkinek! :lol:
taptau

Sziasztok! :D

Chesti, fogalmam sincs most mekorra lehet, de gondolom már simán 3 kg körül, utoljára a 30. héten voltunk UH-n, akkor volt 1800g, +-10%. :roll: Azóta eltelt majdnem 6 hét.
:shock:
Én anno 3700g voltam, a szülésznő szerint Jázmin is lesz akkora.
Ja, taptau 111cm-jét elhagytam.

Most jöttünk haza a Csalogány utcából megvettük ami még kell, úgyhogy mostmár nem lesz meztelen a gyerekem ha esetleg meg akar születni a jövőhéten :lol: . Nem baj, ha nem, de azért...
Az éjjszaka nagyon szenvedtem és arra gondoltam, nem bírok ki még 4 hetet. Egyszerűen fáj megfordulni az ágyban arról nem is beszélve, hogy piszkosul ég a gyomrom éjjel.

Na mindegy , reméljük gyorsan eltelik.Azért félek is.

Puszi mindenkinek, jön a hétvége rendbe kell tenni a lakást, holnap vendégek jönnek, úgyhogy szerintem nem nagyon jelentkezem, jövőhéten pedig itthon lesz a papamaci végre.

Azért olvasni bekukkantok majd!

Pusz!!!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok,

Lanett kismamipajtás,
Mi ide megyünk: http://www.4dultrahang.hu/launch.php egy másik topikból ajánlotta egy kedves lányzó :D Itt is néznek genetikát, és állítólag nagyon aranyosak is :D
Ja, amúgy már ezer éve meg akartalak invitálni ebbe a topikba is, ugyanitt van a Babaneten: Babanet társalgó – Várandósság – 2007.júniusi babák :D Várunk ott is szeretettel :D Hadd pörögjön fel az is :D

Taptau,
Hú, hát, akkor tényleg nem egyszerűek most az éjszakáitok. Mielőbbi gyógyulást Máténak és természetesen nyugalmas éjszakát Nektek!
Mocorgást naponta 2-3 alkalommal érzem, még mindig csak lepke-repkedésnek, várom már, hogy erősebb legyen :D De persze ez is csodálatos :D:D:D

Zuzmó drága,
Kitartást kívánok erre a pár hétre, biztos nem egyszerű… De gondolj a végeredményre. Rennie-t nem szedsz gyomorégésre? Mert az állítólag jó, és szedhetik kismamik is. Bár lehet, hogy ilyenkor már tök mindegy mit szedsz, mert a kisasszony annyira felnyomott mindent, nem? Puszillak! És ha bármi van, várom majd én is az sms-t :D

Mot,
Nagyon eltűntél. Több, mint gyanús… csak nem??? :D Jelentkezz bármi is van!

Wolves-apuka,
Jól vannak a csajszik? Újabb képek nincsenek? Tudod, ezzel sosem tudunk betelni :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Most értem haza. A két hercegnő simán átaludta a látogatást Viki nagy
örömére. Tej konkrétan még nincs, de már Lili is próbálkozik, igaz csak rövid ideig. Szerintem idegesíti,hogy nem jön semmi.
Holnap reggel és délután is megyek.Talán lesznek képek is.
üdv
wolves

Hali!
Nemsokára megyek be megint, reggel csináltam képeket, este
-ha lesz még erőm- felteszem őket.
Mindenki jól van.
Motékról valami hír?
wolves

Ja lehet, hogy holnap már haza jönnek.
üdv
wolves

Wolves,

szuper lenne, ha már otthon lehetnének, gondolom Viki is már nagyon vágyik haza :D Meg hát, úgy lesz igazán teljes a családi öröm :D
Puszi mindenkinek, és várjuk a friss képeket!

Kép

Kép
zsókuci

A beígért képek.
Sorrend:Együtt, LILI, BOGI,LILI, BOGI
üdv.

Kép Kép Kép Kép Kép
wolves

Viki,Wolves puszi a gyönyörű tündéreknek! :lol: :lol: :lol:
Nagyon formás babák!
taptau

Wolves, Viki,

nem győzők ezzel a két csodaszép csajszival betelni, annyira helyesek!!!!!! :D :lol: Napról-napra szebbek! :D

Mot,
remélem nincs baj, hogy így eltűntél... Lányok hogy vannak? Hercegnő még odabent? Drukkolok ám Nektek nagyon!

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Wolves nagyon szépek a lányok :) hogy durmolnak egymás mellett :) Lili úgy durmol, mint egy felnőtt, keze a feje felett, meg kell zabálni :)

Mot merre vagytok? :) Esemény van? :)

chesti

Ma van a 30. szülinapom :) és eszembe jutott, hogy egyszer azt kívántam, hogy 30 előtt legyen babám :) Hát ippeghogy de sikerült:)
Igy szeretünk lenni...anyával :) apát nézve :)

Kép

chesti

Chesti!!!!
Mire visszamentem a MSN-re, addigra olvastam, hogy Niki hívott!!!!!

Akkor most itt!:
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!Kívánom, hogy minden álmod teljesüljön, és légy nagyon boldog a kis családoddal!!!!!!!Puszillak!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?