Sziasztok!
Nagyon mérges voltam tegnap, mert írtam egy szép hosszú hsz-t, és már a végénél egyszercsak újraindult a gépünk
Csak úgy magától! Néhány napja csinálja ezt, tehát tutira van valami baja, majd apa megnézi talán a hétvégén...
Így aztán most word-be írok, és percenként mentek
Mindenesetre tegnap újraírni már nem tudtam a mondókámat, Lacus ugyanis felébredt, és egész estre roppant nyűgös volt. Végül este fél11-kor sikerült teljesen elaludnia. de utána már én voltam kilőve
Ezen kívül tegnap és ma is adóügyeket intéztünk Lacussal, hát egy álom a sorbanállás az apeh-nél... Hú, elegem van belőlük!
De most itt vagyok, és mindenképp írok, Lacuska kint alszik az erkélyen
:):)
Motiot,
kitartást a turmixiváshoz
És a tornával is nagoyn ügyes vagy! De szerintem iktass be pihenőnapokat a tornák közé! Főleg ha ilyen keményen edzel, az izmaidnak is szüksége van pihenésre, regenerálódásra! Persze nem beledumálni akarok, csak aztán nehogy baj legyen.
A rövidfrizurás fotót én is szeretném látni!
Mira,
azt hiszem, én még nem is üdvözöltelek újra itt: tehát üdv!
Éjszakai kelés: az én nagyfiam kb. 2 éves koráig minden éjszaka szopizott!
Neki ez volt az igénye, gondolom ő sem volt már éhes, legfeljebb szomjas
Persze fárasztó kelni a gyerekhez, én bizony irigykedve olvastam azoknak a beszámolóit, akiknek a babája átaludta az éjszakát! Viszont nem akartam sírni hagyni sem Zsoltikát, és amúgy is szerettem volna minél tovább szoptatni őt, ehhez pedig a legjobb, ha éjszaka is szopizik. Egy időben úgy gondoltam, hogy majd vizet adok neki, és leszokik az éjszakai kelésekről, de ezt végülis nem valósítottam meg
Egyébként Zsoltika 26 hónaposan hagyta abba a szopit.
De látom, a többiek is ugyanazt javasolják: szoptasd meg bátran Andrist!
Ja, és én bizony egy idő után már leköltöztem Zsoltikával a földre (ott volt az ágya, de én is melléfértem bőven), így mindannyiunknak sokkal kényelmesebb volt
Szirom,
ügyi vagy a callanetics-szel! Nekem sajnos csak ettől az "asszonkától"
van dvd-m. Különben a korához képest nagyon jól néz ki a nő! Szóval a köv. lépés a super callanetics, és ezen kívül van még egy callanetics és jóga dvd-m is, amit nagyon szeretnék már megnézni, de egyenlőre maradok az alapgyakorlatoknál, amíg újra meg nem edződök.
Torkodnak jobbulást! Javult már?
Ildi,
igen, Zsoltika nagyon jól érzi magát Szentesen, és anyósék is nagyon örülnek, hogy ott van a gyerkőc
És mivel mindenki ennyire elégedett, én is csak örülök, hogy egy kicsit nyugi van itthon
Anyósék már elég idősek, apósom ugye bármikor kórházba kerülhet, és hát addig foglalkoznak az unokájukkal, amíg csak lehet. Zsoltinak nincs testvére, így Zsoltika és Lacus az egyszem unokák, de hát egyenlőre csak Zsoltika maradhat ott
Bizti Olivér is ottmarad majd idővel a barátaitoknál
Tudod, Zsoltika is milyen félénk volt, aztán most már nagyon vagány srác lett
Amúgy meg a hétvégén már jön is haza
De nagyon örülök, mert hiányzik ám a kis rosszcsont!
Rita,
az ovival egyenlőre még várunk, szeptemberben szeretném beadni Zsoltikát. Az a helyzet, hogy az óvónők javasolták, hogy év közben ne adjam be a gyereket. Úgy szeretném, hogy a leendő ovistársaival együtt kezdjen, azokkal az óvónénikkel, akik majd 3 éven keresztül fogják őt nevelgetni (és akiknek pillanatnyilag nagycsoportjuk van). Meg aztán a betegségeket is szeretném kivédeni, amíg csak lehet, Lacus miatt!
Éjszakáink egész jól telnek, ugyanis fogalmam sincs, hányszor ébredünk, szopi és már alszunk is
De egyre tovább alszik Lacus, ma pl. fél 10-kor ugrottunk ki az ágyból
Én is nagyon kiváncsi vagyok a nagypocira, kérünk szépen fotót
Márti,
drukkolunk a matek vizsgához! Meglátod, sikerülni fog! Végül sikerült megnézni a priviket? Ne haragudj, én nem is gondoltam, hogy nem nézted őket, azt hittem, valami technikai bibi lehet a dologban, azért nem találod az üzenetemet. De aztán mail-ben is elküldtem a linket
Most mennem kell, pedig még sokmindent akartam írni... De időközben Lacus felébredt (nem valami sokat aludt), és már meg is szoptattam
Puszi!