Új privát üzeneted érkezett!

Gaby!
Kép a hőd! Yeahhh!

Tragédia, ami történt. Nem szeretek félinformációkból ítélkezni. De! Lejtőn parkoló autót még üresen sem hagynék egyéb óvintézkedések nélkül magára. (sebességbe tétel, padkának fordított kerék, kő a kerék alá...) de gyerekeket hagyva benne!!!??? Hááááát...

Kép
zölddisznó

Csá, megyek a gályára.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Görbe később jön, stabilan áll a hőm, a derekam majd leszakad, a cickók úgyszintén. De ez lehet mensi előjele is... :?
Holnap reggel kiderül.

Én sem néztem híradót, de jobb is... Elképesztő! És az anyuka, aki a gyógyszertába menet a tilosban parkoló autóban hagyta a kislányát? És a kocsit meg elvontatták... :?
Purc, vérezgetés ugye elmúlt??? Gratula a kicsi babszemhez! :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Ma teszteltem és negativ lett nem sikerült az inszem... :cry:
Vendég

Purc,
nagyon nagy gratula! Igazán szép foltocska! :wink:

A híradós témához: a kézifék be volt húzva, mutatták. Valószínűleg nem az utolsó kattanásig, de akinek volt már öreg autója az tudja hogy ez nem egyszerű (a 16 éves samaránkban én nem is tudom fullra húzni csak a férjem). És el voltak késve valahonnan, siettek. Ha az ember agya tele van azzal hogy gyorsan gyorsan, nem biztos hogy eszébe jut a padka felé fordítani a kereket. Én indultam már el autóval miközben drága férjem lába még a padkán volt, épp beszállt (elgondolkodtam). Nagyon sokmindenből lehetne baj, a szerencsén múlik sokszor hogy nem lesz. Iszonyú ez a tragédia, és hasonló szerintem bármelyikünkkel megtörténhet anélkül hogy hűde felelőtlenek vagy elővigyázatlanok lennénk. (Isten adja hogy soha még csak hasonlóban se legyen részünk!)
Vendég

Sziasztok lányok!

Gratula a szép görbéhez Gaby:) Ezt még én is látom, csatolom az enyémet.
Mondjátok már el kérlek hogy szerintetek milyen? Az első hónap, hogy csinálom.
Köszi előre is!!!!

1167894909.06.doc

Veramama
veramami4

Csajok köszi a jelöléseket, de nem műxik az iwiw. Nem tudok visszajelölni egyelőre. :cry:
De ami késik, nem múlik! :lol:

Kép
szilcsi

Veramami, ha holnap is fentebb megy a hőd, sztem akkor másodikán volt pé. :wink:
Miért wordben vezeted?

Kép
szilcsi

szilcsi: mert képtelen vagyok jpg-t csinálni:( pedig zölddisznó már próbált segíteni:(
van ötleted?:)

Veramama
veramami4

vera
nyisd meg a képet villámnézetben, mentés, és ott állítsd be hogy jpeg
ha feljebb megy a hőd, akkor szerintem tegnap volt pé :)

Kép
gaby25

De hogyan nyissam meg és hol állítsam be a jpg-t? Nekem nem ajánlja fel....

Veramama
veramami4

Jó reggelt!

purc: gratulálok az uh-hoz és az erős szívveréshez.

szilcsi: szurkolok hogy holnap is maradjon szép magasan a hőd! mikor tesztelsz?

pandácska: nagyon sajnálom

veramami ha holnap feljebb megy, szerintem 16. napi pé.

gaby: szépen alakul a görbéd! görcsölgetsz még? mi egymás mellett haladunk, és én is görcsölgettem tegnap :( ma is érzem kicsit. de maradt fent a hő.

Kép

judis

Veramami görbéje:

Kép

Kép
szilcsi

Elég érdekes lett, de legalább fent van. Én sem vagyok egy nagy szaki. :oops:

Kép
szilcsi

judis
én nem görcsölgettem kicsit, hanem ez rendes menzis görcsölés, most is görcsölök, de most valamivel enyhébb.

Szilcsi gyanús vagy te nekem, akkor holnap teszt? :D

Kép
gaby25

Szilcsi: nagyon ari vagy!!!! Köszönöm!!!
Elmondod, hogyan csináltad?

Veramama
veramami4

Sziasztok

Mindenkinek jó reggelt kívánok!

Gaby, a hőd az nagyon király, reménykeltő! :)

Judis éppenséggel a tiéd sem rossz! :)

Pandácska nagyon sajnálom! :cry: Ez hányadik inszemetek volt?

Coca, jó munkát és kitartást a mai naphoz! Ha lehet ilyet mondani, vagy kívánni! :shock:

Lányok ma nem nagyon leszek, ünneplem magamat! :lol:
Puszi mindenkinek és további szép és kellemes napot! Azért majd megpróbálok benézni! :)

Kép
elizabeth25

gaby
ja, igen gyógyszert is vettél be. :( de enyhül és fent a hőd, ez jó azért.

én úgy érzem nem tartok ki 14 dpo-ig, olyan teljesen mintha meg akarna jönni. bár most nem pecsétel, múlt hónapban ugyanez volt, de akkor volt egy két pecsételés is.

judis

Liza
Kép

Kép
gaby25

Judis,
Köszönöm

Elizabeth,
Még csak az elsö.
Vendég

Köszi Gaby, aranyos vagy! :) Majd megpróbálok felmenni msn-re valamikor ma, és beszélünk! :)

Pandácska, akkor nem feladni!!!!!!

Kép
elizabeth25

szilcsi: olvastam a maileket, nagyon kedves vagy!!!

Megcsináltam és most kipróbálom. Bocsi a Többiektől.

Kép

Veramama
veramami4

Judis, merre laktok Óbudán? :) Mi a Kerék u.ban. Talizhatnánk akár ha van valamikor majd kedved! :)

Nem a Margitban, hanem a Kútvölgyiben!

Kép
elizabeth25

Ja, köszi a köszöntést! :)

Kép
elizabeth25

BAkker, úgy látszik még nagyon reggel van! :( Bocsi, elolvastam, látom, hogy elköltöztetek Óbudáról! Kár! :(

Kép
elizabeth25

Elizabeth. csak laktunk Óbudán. lassan másfél éve hogy elköltöztünk. na nem messze, csak a híd túloldalára. :) Szőlő u-n laktunk, a Flóriánon. nem messze :)

judis

Elizabeth: kinél fogsz szülni a Kútvölgyiben?

Veramama
veramami4

Igen, Gaby, holnap teszt, ha nem esik le a hőm.

Kép
szilcsi

Szilcsi
drukkolok Kép ++++++++++++++++++++++++energia :D

Kép
gaby25

Elizabeth, nem kötekedni szeretnék, de hányszor váltasz még orvost és kórházat? Legutóbb azt mondtad ha jól emlékszem, hogy otthagytad a Kútvölgyit meg a Mészáros dokit, és találtál valahol egy másikat (talán a Péterfyben)! Akkor most mi van???
:shock:
Vendég

Ja, amúgy sziasztok! :oops: :lol:

Nagyon ígéretes görbéket láttam, úgyhogy megy a szurokhegy!

Purc, nagyon szép a babód!

Mindenkit puszikálok!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap reggel óta nem voltam, alig győzlek végignézni Titeket és mindjárt mennem kell..
Velem csak rossz dolgok történtek.

Purc: nagyon gratulálok!

Pandácska: borzasztóan sajnálom..majd legközelebb...

Üdv mindenkinek

babaimádó
Kép
babaimado

Enyimgörbe:

Kép

Kép
szilcsi

Szép napot mindenkinek!

Pandácska: nagyon sajnálom, de nem szabad feladni

judis: hasonló a görbénk, nagyon remélem, hogy nem esik le a hőm,
...habár sajnos a mensi előtti tünetek már jelentkeznek: tegnap egy kicsit fájt a derekam, barnázgattam, 3 napja nagyon fáj a fejem (gyógyszert nem merek bevenni), de ami még tünetem van: fájnak a melleim (holott már mensi előtt nem szokott már), és állandóan szédülök.

szilcsi: megy a drukk+++

görbém:
Kép
szilvaqueen

AThiz, nem kötekedsz, csak nem kéne igy fellépni, amikor azt sem tudod, hogy mi van! A dokim akire váltottam, a Péterfy-s, kiderült, hogy márciusban elutazik fél évre, csak épp elfelejtett szólni róla! Hátulról tudtam meg másik kismamáktól, úgyhogy kb. most négyen vagyunk, akik kénytelenek voltunk orvos után rohangálni! Te nem ezt tetted volna, már bocsika??????

Veramami, Vida dokinál!

Kép
elizabeth25

szilva!
drukk hogy ne essen le a hőd! szinte végig pecsételtél? vagy miért ez a sok csillag??

ciciszurkálás nekem is volt tegnap és tegnap előtt, mensi előtt nem szokott, de ma eddig semmi, és görcsölgetek :(

judis

Liza, már bocs, de csak érdeklődtem, hogy ugyan mi vezetett a szállongásra, szóval nem értem, miért vetted sértésnek. Egyébként én is ezt tettem, amikor Szilivel voltam terhes. Már azt hittem, hogy megtaláltam az "igazit" mind kórházban, mind dokiban, aztán nagyot csalódtam, és visszasipirceltem a Szt. Imrébe az utolsó hetekben!!! Szóval én nem ítélkeztem, csak kérdeztem.
Vendég

judis: a * azt jelenti, hogy nincs menses azon a napon, én ezt minden napon be szoktam jelölni, jajjj, lehet, hogy az egészet rosszul csináltam :(

2 napig barnázgattam, mondjuk az eltelt pár hónapban mindig ezt csinálja mensi előtt, úgy hogy ettől tartok nagyon, hogy ez valami előjel
szilvaqueen

Szilva
a barnázgatás menzi előtt jelentheti az alacsony progiszintet is :?

Kép
gaby25

de buta vagyok :oops:
kivettem a csillagokat, de szerencsére nem változott semmi, csak most már nem láttok csillagokat :lol:
szilvaqueen

igen, gaby, sok helyen olvastam erről és ezért ettől is tartok
szilvaqueen

ja, és még annyi változott a görbémen, hogy sehol egy piros szagatott vonal, minden piros vonalam folyamatos.
Ez mit is jelent?
szilvaqueen

Én már megint óránként járok pipilni... :roll: :oops:

Szilva, ha ferty-s tanács kell, bátran fordulj hozzánk. :lol:

Csajok, ebben a hónapban muszáj 3 + tesztnek lenni!!! Ez parancs!!! Úgyhogy ne tessék itt görcsölgetni meg barnázgatni...

Panda, hanyadik dpo-n vagy? Mikor volt az inszem? Sajnálom a nega tesztet, de ne búsulj! Lesz ez még másképp is! :lol:

Kép
szilcsi

Szilva, a folytonos piros vonal azt jelenti, hogy a ferty biztos a pé időpontjában. Míg a szaggatott azt jelenti, hogy nem biztos, csak ő sejti, hogy akkor lehetett pé. :wink:
Szóval, új görbe? Lássuk! :lol:

Kép
szilcsi

Kép
szilvaqueen

és még valami, az együttlétet már 13. nap után nem jelöltem, a lelkiismeretem nem engedte :lol: Féltem, hogy ez már nagyon görcsös dologgá fajul :lol:
szilvaqueen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?