Szyszqo!
Én sajnos csak a 20. héttől voltam a páciense. Amikor rákérdeztem, hogy szülhetek-e Nála, akkor soha nem kaptam egyértelmű választ, ami nagyon rossz volt. Kétség volt bennem (én nem akarok másnál szülni)! De aztán ezt megbeszéltük a varratszedéskor. Terhesgondozásra mindig nagy listával mentem, a kérdéseimmel. Nagyon bőven és főleg érthetően - nem orvosi nyelven - válaszolt!
Kórházi előadásokon voltunk, sőt többször is. Mivel volt, hogy egyedül mentem, de aztán még a szülés előtt belefért a férjemmel is.
Szülés: hajnali 1-kor folyt el itthon a magzatvizem, drnőt hajnali 5-kor riasztották, és 6-kor már EDÁ-ra beöltözve volt ott. Sajnos nem tudták (ügyeletes orvos sem)az érzéstelenítőt bekötni, mert túl közel vannak a csigolyáim. Én akkor totál kiborultam, mivel arra készültem. És akkor annyira kedves és bíztató volt a drnő, hogy elmondani sem tudom. Mondta, hogy Niki tudja, hogy van más megoldás is - mert voltam az előadásokon. Niki dehogy tudta, mivel EDA-s csőlátásom volt! Szóval nagyon kedves volt TÉNYLEG!
Szülésznő: megkérdeztem drnőt, hogy válaszak-e? Azt mondta nem kell, mivel teljesen rendes terhességem volt (remélem jól idézem a drnő mondatait),ő inkább azoknak ajánlja, akiknek valami probléma van/volt. A Margitos topicba érdeklődtem szülésznők íránt és mindenki dícsérte őket, szóval felesleges volt választani, és ezt utólag is mondom (nem bátam meg, hogy nem volt választott szülésznőm!). Műszak váltás is volt, szóval két szülésznő is segített. A keményebb időszakot Wéber Zsófival húztam végig, nem dícsérem agyon, mert mindent megmagyaráz - ő lett az év bábája (országos szinten). De ha valakit érdekel, annak szívesen mesélek, mert le a kalappal!
MR drnőhöz járok azóta is, bár szerencsére ritkán, de legközelebb is nála szeretnék szülni az tuti