Sziasztok!
Tényleg aláírhattam volna...
A férjem itt állt mögöttem, és úgy kiröhögött mikor látta, hogy már az elsõ tipp talált
Lányok, tehát ez a tényállás
, a babaprojekt csak decemberben kezdõdött volna, erre sutyiba befészkelte magát a pocimba egy bébi. Pedig nem is ettem Verus kiflijébõl. Mégis valahogy úgy történhetett a dolog mint náluk, csak mi nem vettük akkor észre a védelem hibáját, csak így utólag okoskodunk, hogy valszeg ez történhetett.
Az utolsó két mensim idõpontját nagyon okos módon nem jegyeztem fel, így persze nincs egy biztos nap amihez lehetne számítani a szülés várható idõpontját. Körülbelüli idõzónában kijelöltem egy napot, dehát így nem az igazi. Az UH szerinti terhességi kort vesszük irányadónak, ami 1 héttel több, mint az általam számított. Szóval valamikor július elsõ két hetére vagyok kiírva
Lõttek a 180 napos munkatervemnek (amit azért be kell valljam nem nagyon bánok). Februárban fogok vizsgázni addig nem kezdtünk volna bölcsis macerába, a dolgok állása szerint viszont utána már nem lesz 180 napom szülésig
Alex (8,5) meglepõen hatalmas ovációval örömködött az újabb kistesó hírén. Teljesen fel van dobva, a tenyerén hordoz, nagyon vigyáz rám/ránk.
Kittinek (21 hó) meg hiába beszélek, nem nagyon érti az egészet
Ha mondom neki, hogy a kistesó a pocimba van, akkor teljesen hülyének néz, és helyreigazít, hogy nem iskolába van, vagy a szobájában van, vagy nem mond semmit csak ránéz a hasamra, utána Alexra és ennyi. Bár idõnként ilyenkor elõveszi a kismama könyvem amiben megmutattam neki, hogy épp mekkora a kistesó
Ma egyébként nagyon cudarul vagyok, és most nem is a hányinger... már tegnap is fájt a torkom, de éjjel már alig tudtam aludni valamit. áhhh levegõt is alig kapok
Ildi! Köszi a tanácsokat, ma már be is kaptam 1 Magne B6-ot. Meg iszom az Evey által ajánlott gyömbér teát, az is nagyon jó. A max. 3 óránkénti evés egy kicsit félelmetes számomra, nem éppen az ideális súlyomról kezdtem a terhességet, és bele se merek gondolni hol lesz a vége... ismervén magamat
Jó, tudom, hogy nem 3 óránkénti lakomáról van szó, csak pár falatról, de én nem bizti, hogy ha elkezdtem meg tudok állni pár falatnál...
Évi! Ez érdekes, mostanában Kitti is kihagyott már vagy 3 délutáni alvást (mait is beleértve). Pedig már úgy örültem, hogy ilyen vénasszony korára már rendes napirendünk is van, délutáni fix idõpontbani kb. 2 órás alvással. És ebben az az érdekes, hogy hiába nem alszik napközben, este így is csak 9-fél 10 körül alszik el.
Az odacsapás meg jó téma. Én elkezdtem "sírni" mikor megütött, hogy megsajnáljon és lássa, hogy ez nekem fáj. Erre pár hétre ez lett a kedvenc foglalatossága, mindenkinek mosolyogva odavágott és mondta, hogy: sírjál! Akkor jött a simogatás, puszilgatás, vígasztalás. Úgyhogy nálunk ez a "jó" kis játék alakult ki a nevelési szándékomból. Mondjuk mára már alábbhagyott a lelkesedés ez irányban.
Edó! Úgy örülök, hogy így tetszik a munkád! Eszter is szuper, hogy nem nehezíti a dolgod.
Snoopy! Neked is boldog szülnapot!
Lenocs! Légy üdvözölve általam is!
Anikó, Cory! képeket köszi! Mindkét gyerkõc nagyon édes, és már olyan nagyok
Napocska! Boszijaidhoz gratulálok, és a jelmez készítõjének is. Lehet, hogy lekoppintom farsangra az ötletet
Alex nem hévezik egyedül, reggel a férjem viszi suliba, vagy kocsival, vagy hévvel. Du-tán meg hetente 3x a tanító nénijével hévezik, ilyenkor mi Kittivel kimegyünk a elé, tantó néni leadja Alexet, õ le se száll, mert még messzebb lakik mint mi. A maradék 2 napon pedig változó, hogy ki és hogyan megy érte, de valaki biztos.
Puszi mindenkinek, összeszedem a körülöttem összegyûlt milliónyi használt zsepit.
Kati