Új privát üzeneted érkezett!

Ez is.A Táncsics Mihály utcába a laktanyával szembe.Egyszer gyertek el ,nézzétek meg :wink: Komolyan ám.

KépKép
kola2

Olyan szép a Petra haja, :P A szemei meg gyönyörüek :P

KépKép
kola2

Na ezen csak a pofija látszik...mindjárt nézek másikat...nem bizti,hogy lesz Kép Kép
Vendég

Az első képen mint látod a bátyám van a fiával.Azt csak az előszoba miatt tettem be,mert még ugyse mutattam...
Vendég

Képzeld a Petra haja vége hullámos!!!Ugy imádom!!!!!Anyosomnak meg apumnak ilyen..remélem örökölte!!!Már sokszor vágtuk,és csak mostanra lett ilyen!!
Szavadon fogalak!!!Kávéra mehetek???
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a szülinapi köszöntet, nagyon aranyosak vagytok!

Gabo!

Jót röhögtem a "lovagon" :lol: :lol: :lol:
Mi van a tütütökkel????

Hajnus!

Köszi megkaptam az sms-t!
Gratulálok Bencének, duplán nagyon ügyes!:)

Zsani!

Köszi a te sms-ed is megkaptam, nagyon jol esett!
En nem hallottam a hizäsrol, de hät ugye ez nem jelent semmit, hogy en nem hallottam. :D

Eszti!

Nekem tetszel smink nélkül :wink: en nagyon rikän sminkelem magam, tök béna vagyok.szempillámat tudom csak normálisan kifesteni. :D

Rik!

Láttam a kepéiteket az iwiw-en, nagyon aranyosak a länyok, es a te hajad is szuper lett.:)

Eszermami!

Jobbuläst! Remelem hetfön tudunk talälkozni a Gyikban.:)
Utolag Boldog szülinapot a pärodnak!:)

Abinak Boldog Nevnapot!

Vero!

Gratula a Ivinek, szuper ügyes!!!

Viol!

Dorka is nagyon ügyes, hu ha bele gondolok, Mäte 7 honapos volt amikor megtanult ätfordulni. :D le a kalappal milyen ügyesek.

Csilla!

Sajnälom a kenyersütöt, remelem hamar elkeszül, es nem lesz vele több bosszusäg.

Aniko!

Gyönyörü szep Kincsö.:)

Nagyon jo volt otthon, most kicsit vacakul erzem magyam, de ez mindig igy van, majd megszokom. :?

Pär kep:

Kép
Kép
Kép
Kép

katus78

Katus
Nagyon jo képeket csináltatok!!!Igazi nagyfiu már a Máté!!!aki már a sört issza....
csak nem az uj tütütök van a háttérben???
Hamar visszarázodsz majd!!!Meg itt is várunk szeretettel!! :wink: :lol: :D
Vendég

Rik szuper Petra!

Viräg kepet elküldenetek, vagy tegyetek fel en is szeretnem lätni!

Mi is OTP häzban lakunk, es a Globäl csinälta :) :wink:

katus78

Igen az az uj tütü

katus78

Zsani
a második képet azért tettem fel az előbb a PEtrusrol mert ott meg a pocija látszik!!! :lol:
Vendég

Nekünk is ilyen az ajtonk es a kövünk.:):):)

katus78

Nagyon állat az auto!!!Jajaj,irigykedem csak :oops:
Vendég

akkor ezek egyenlakások...
Vendég

Ja és az előszobás képen látszik ahogy a Gyula kifestett,szép sárgára...ezt is kértétek egyszer hogy tegyem fel...(jo rég volt)
Vendég

Sziasztok!
Katus, szépek a képek :D
Máté látom remekül szilveszterezett :lol:

Gabó, amit hoztál az már maxi+ vagy jumbó méret. A régiek azért voltak jók, mert akkor Levi még kisebb volt :wink:

Anikó, én kértem a kódot, megőrzöd nekem? Majd valamikor elkérem. Úgyis hívtalak, gyertek el hozzánk :D
Kincső is nagyon szép kislány!

Viol, Dorka nagyon ügyes, tényleg lehet jókat mosolyogni ahogy nekidurálják magukat :lol: :lol: :lol: :lol:

Csilla, sütő?

Rik, Petrának egyenesen is gyönyörű haja van
:wink:

Zsani, gondolom Virág a nyári műtétek alatt amúgy is nagyon lefogyhatott, hiszen sokáig alig tudott enni. Azért is láthatod "husinak". Biztosan nagyon aranyos! Szerintem a pelusdolog innentől rendben lesz. Ha meg lesz majd kistestvére már nem akar majd újra pelusos lenni! :P

Kép
Kép
Kép
amica

Az egyik melostársa meghivott minket hogy nézzük meg az uj lakásukat a Táncsicsba,amit mot épitettek közalkalmazottas lakásokat!!Kiváncsi leszek milyenek lettek!!!Majd beszámolok.Mi is mentünk volna oda,de nem tudtuk eladni addig a lakást...lecsusztunk rola!! :?
Vendég

Szia Amica!

Jol vagytok, mindenki meggyogyult, hogy teletek az ünnepek?

Rik!

Eljöhettek hozzänk is egy kävera megnezni a lakäst, nekünk is hasonlo szinü a fal, a konyhäban, etkezöben, egyre egyformäbb................ :lol:

katus78

na ti egyforma lakásosok!! :lol: nálunk nem ilyen. vajon miért? :)

hűű, katus,
nagyon ász a kocsi! és mekkora!! :shock:
a fényképek meg!! :) máté már nem repül afa felé, mint tavaly, hanem ott áll! :) a söröshöz meg no comment!! :lol: :lol: :lol:

rik,
hát magától nem tud fekvésből felülni, csak "megül" bárhol ahova tesszük. vagy a véletlenül seggre ülések ha nagyon kapaszkodik fel valahova. van egy nagy plüss kutyám, bent van a szobájában, na arra szeretne mindig felmászni, de neki az akkora, mint egy hegy. :lol: szóval ott is próbálkozik és ha nem jön össze, seggre tottyan! :)

zsani,
már lementettem a mailből a képeket, mindjárt felteszem. ha megy! :wink:

KépKép
viol81

hűű, kicsit bajban vagyok a képekkel... lementettem őket, de ezek is fájlok, mint rik képei. először meg sem tudtam nyitni. ki kellett választanom vhol, hogy windows kép és faxmegjelenítőben akarom megnézni. úgy megtudtam. de lekicsinyíteni nem tudtam. aztán áttettem vhogy bitkép formátumba, le is tudtam kicsinyíteni, de az ilyen formátumú képeket nem engedi feltenni a babanet... :evil: :(

segítség! elküldhetem vkinek az eredti méretű képeket mailben? hátha tudtok vele mit kezdeni...

a furi az, hogy tettem én már fel ide zsanitól képeket... de hogyan?? :shock: :shock:

én sem értek ám annyira az ilyen dolgokhoz, csak próbálkozok. ezért van az, hogy gőzöm sincs hogyan sikerült múltkor... :oops:

KépKép
viol81

Rik!Persze,hogy jöhetsz kávézni!!Más is jöhet ám!
Virinek is hullámos volt úgy másfél éves koráig.Petra nagyon jól néz ki :P
Katus!Jók a képek!Máté ,hogy szorongatja a sörös üveget :wink:
Autó jó :P
Kicsit szomorú vagy ,hogy vissza jötetek?

KépKép
kola2

Rik!Persze,hogy jöhetsz kávézni!!Más is jöhet ám!
Virinek is hullámos volt úgy másfél éves koráig.Petra nagyon jól néz ki :P
Katus!Jók a képek!Máté ,hogy szorongatja a sörös üveget :wink:
Autó jó :P
Kicsit szomorú vagy ,hogy vissza jötetek?

KépKép
kola2

Kurva élet mennyit bírtok írni egy délelőtt alatt!! :lol: :lol: :lol:

Viol!Hát először is gratulálok Dorkána,hogy már próbálkozik! :D :D
Olyan kis édi lehet!Akkor nagyon jó,hogy anyukád otthon van!!! :D :D

Rik!Itt is nagyon fúj a szél hideg van.Anyu még itt van délután megy!!
Épp eszi a paprikás krumplimat!
Jól döntöttél,hogy nem viszed akkor bölibe,mert -25-fokot mondanak és még csak élvezd ki amíg nem jár le a GYED!Nagyon cukorfalat a képen Petra!

Eszter!!Üdv itthon és jobbulást neked!

Katus!Nagyon szuper a tütütök!A miénket most értékeli fel a kárbecslő remélem két hét múlva lesz belőle valami,mert így kurva szar autó nélkül és a buszjegy marha drága!Szuperek a képek Máté nagyon cuki!

Voltunk a kórházba Levike sírt,de nem sokáig meg nagyon nyűgös,mert iszonyú taknyos és éjjel óta köhög is(csúnyán)!
Voltam a gyógyszertárba ott hagytam 2400ft-ot.Iszonyú4És mi lesz itt ha emelik a gyógyszereket?
Vendég

Nemtudom Viol,hogy csináltad de neked mindig sikerült :wink:

KépKép
kola2

Majd lefotózom azt a tigrises tartót.
Ja és voltunk a Tescóba tegnap hatalmas leárazások vannak vettem a Levinek egy kabátot 2400ft volt leárazva 689ft-ért!
Biztos otthon is van menjetek e lmegéri!
Vendég

Viol!

Nekem küldheted a kepeket!

Gabo!

Miert van kärbecslönel az auto, bocsi de valamiröl lemaradtam :oops: ?
jobbuläst Levinek.

katus78

áááá, pillanat, vmi megvan asszem!!!!!!!! :lol:

KépKép
viol81

Kép

Kép

Kép

és igeeeen!!!!!!!! :) (most megveregettem a vállamat... :lol:)

most megjegyzem, hogy csináltam... :D

zsani,
háát, van pocija virágnak, az már igaz! :wink: de guszta kislány!! :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Boldog Uj Évet Mindenkinek!!!!

hüü mennyit irtatok.visszaolvastam de már sokat felejtettem :oops:

Esztermami:jobbulást!!!!vigyázz ,magatokra!!!!!nagyon helyesek vagytok a képen!!hogy viseled az utolso honapokat????

Katus:utolag Boldog Szülinapot!!!!nagyon szép a tütütök!!!
és feketeeee :lol: :lol: és Te meg olyan ismerös vagy nekem!!!
aranyos Mátééé és ahogy küzd a sörösüveggel..hát igazi pasi!! :lol:

Viol:Dorka a kis ügyes!!!
nem semmi hogy már felakar állni.lassan már futkozhattok utánna :lol: baszus hogy megy az idö!hát én nem tudom apos honnét vette hogy a berkes kiirta az idöpontot.még nem voltam nála majd hétfön :shock:

Rik:tök jo lett a hajad!!!!tényleg olyanok vagytok mint 3testvér :lol: és micsoda helyesek a csajok is :lol:Petra inkább rád hasonlit nem?

Amica:beköltöztetek a lakásba?????majd tegyél ám fel képeket!!!!
gyerköcök örülnek hogy uj lakásban laktok majd?külön szobájuk lesz??

Gabo:olyan aranyos Levi!jaj tök édes!!

Csilla:visszavittétek a kenyérsütöt?mit mondtak?hu elhiszem hogy bosszant a dolog!
pedig én is füzöm apát hogy vegyünk :)

Hát nekünk sajna elég rosszul indult az ujév!a mamám korházba került.még nem tudják mi baja csak annyit mondtak semmi jora ne számitsunk! :(
mi aránylag jol vagyunk!
voltam toxémiás vérvételen.ma voltunk eredményért-mutattam a védönönek azt mondta nagyon jo a vérkép meg minden.nem kell aggodnom azt mondta.majd hétfön megyek brekihez.nst-re is jövö héten megyek majd.
azt mondták még másfél hetet huzzunk ki.de mostanában tök sokat keményedik a pocakom!de csak huzzuk még egy darabig.
barátnöm január 5-re van kiirva-mostérte izgulunk-apa unokatesoja meg tegnap szült. :lol: ugyhogy már én is babáznék :lol: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Zsani:de helyes Virág!!!!!!olyan szép kislány!!!

KépKép
KépKép
beus22

beus,
húú, ne ám lharapd gyula fejét amiért hülyeséget mondott!! :wink: épp mondtam neki, hogy na, gyula, már csak egy hónap!! aztán mondja, hogy nem, mert előbb lesz, és akkor mondott egy dátumot is... :shock: mindegy, a lényeg, hogy hűzzátok ki!! :P
te, és uncsitesója a petinek jól van?? azt is mondta gyula, hogy gond van vele, műtötték... tegnap, mikor kint voltam a fürdőn, mesélte, hogy várja a telefonhívást a húgától - vagy nővérétől :oops: - hogy mi újság a lányával...
és mamád?? hogy került kórházba? egyáltalán miért került be? rosszul lett?

KépKép
viol81

Viol!Köszönöm!Nem is a hasa miatt aggódok inkább a lába...
Enyém is vastag :( nem szeretném ha ő neki is az lenne.
Meg ugye a haja ami nem akar nőni :roll:

KépKép
kola2

Viol!Köszönöm!Nem is a hasa miatt aggódok inkább a lába...
Enyém is vastag :( nem szeretném ha ő neki is az lenne.
Meg ugye a haja ami nem akar nőni :roll:

KépKép
kola2

Valamelyiktek nem ismer egy olcsó asztalost?Konyhabútort akarunk csináltatni.

KépKép
kola2

zsani,
megnéztem a kis lábiját is, most hogy említetted... végül is nem vékonyka, de gondolod, hogy ez már most itt eldőlne? hogy milyen lesz később? sztem vannak sokkal dundibb gyerekek, akik később teljesen szép, sudár alakúak lesznek! :wink:
és a haja? nem nő?? azt hittem ti vágjátok ilyen kis rövidkére. és amúgy vékonyszálú? vagy dús? vagy a hossza nő lassan?

KépKép
viol81

szió nektek, megyek, majd később jövök még.

KépKép
viol81

[quote="viol81"]s írta:viol81zió nektek, megyek, majd később jövök még.

Viol!Dús a haja csak a hossza nem nő :?
Kórház után vágattuk le mert akkor olyan csúnya volt.Azóta nem nagyon nő :?

KépKép
kola2

Viol:nem tudom honnét vette ,de megigérem nem harapom le a fejét :lol:
jah jol van Anita ma reggel beszéltem az anyujával ö mondta hogy a mütét is jol sikerült és már látta picit is meg már megis etette.kb 2-3 hét és jöhetnek haza.de jol vannak.igaz 3héttel elöbb lett meg a babo de nem kicsi.3kilo50meg 49cm.
mama meg azert került be mert nem tudott beszélni meg zavart volt teljesen.fura dolgokat müvelt :shockde talán jobban lesz

Zsani:Vivinek is tök husis lábai vannak.de sztem ez még nem jelenti azt hogy olyan is marad!!!

KépKép
KépKép
beus22

Beus!Remélem :P Mamád hány éves?Javulást kívánok neki.

KépKép
kola2

Zsani:nyugodj meg! :lol: Virág ugy tökéletes ahogy van!! :lol:
köszi aranyos vagy!84éves!

KépKép
KépKép
beus22

beus!Jobbulást a mamádnakl!! :lol: :lol: :lol:
Ez tök jó,hogy minden oké veled ééééééééééééééééés nemsokára te is babázhatsz!!! :D :D :D

Katus!Múlt héten csütörtökön jüttünk haza Sopibol és mikor haza értünk lementünk az apósom házát megnézni aztán indulás után az egyik kereszteződésbe(ahol amúgy is félek most meg már mégjobban)belénk jött egy csávó teljes gázzal nem vette észre az elsőbbségadás táblát!
A jobb orrát kapta el(hál iste)kicsit arrébb rakott minket a járda fele,de be voltunk kötve szal semmi komoly!Talán jövő hétvégére lesz már autó!
A tiétek nagyon szép!!! :D :D :D :D

kola!Hú milyen nagy örömben volt Virág!!! :) :) :)

Ja és ha valakit érdekel le lehet már tölteni az üdülési csekkehez a kérvényt!
Vendég

Nemtom már ki kérdezte itt van a játéktároló!

Kép
Vendég

Na és nagy nehézségek árán összeraktam a Husi sátrát az öcsémé volt épp bent mondja a magáét!Ha apa haza jön frászt kap,mert elég nagy és már lassan mozdulni sem lehet a kéróban a Levi cuccaitól!!

Íme!!
Kép
Vendég

Ja és még azt akartam,hogy a Tescoba még vettem 50ft-ért 300ml Hósprét jönőre meg 250ft-ért karácsonyi asztaldíszt!
Na azt most befejezem,mert szófosásom van!!
Vendég

jönőre-jövőre
Vendég

gabó,
látom ám levi fiú kezét a sátorban!! :lol:
a tároló is klassz :) mennyi volt? és egy kartondobozt vontam be még terhesség alatt "gyerekmintás" csomagolópapírral, hogy majd az apróbbakat bele lehessen szórni. :D most még üres! :lol:
te kis előrelátó!! már a jövő karácsonyra készülsz!! :lol:

zsani,
hűű, még a hajnövekedést is befolyásolná a mandulaműtét?? ez durva... :shock: biztosan jobb lesz a helyzet!! lehet, hogy nő, csak sokkal lassabban, ezért nem veszitek észre. vagy akkor nemtom miért... de furi. hát sokaknak kivették már, de sokan mégis hosszú hajúak! :)

beus,
jobbulást mamádnak!! a 84 szééép kor! :)

KépKép
viol81

ági,
ti hogy vagytok? :P

kriszti? :P

anita? :P

erika? :P

KépKép
viol81

ja, bocsánat ám mindenkitől a folyamatos kisbetűért, csak hát így kevesebb leütés... :oops: sietek, ezért néha sikerül, néha meg nem, nem is mindig figyelem a monitort, át sem nagyon olvasom, mielőtt elküldöm, és nem akarom, hogy valakiét kicsivel, valakiét meg naggyal küldje el... így használok mindig inkább kicsit... :oops: :roll:

KépKép
viol81

Mit szóltok a balestehez amiben két kisgyerek meghalt?Én elbőgtem magam mikor néztem a híradóban!Ez egyértelműen felelőtlenség!!
Borzasztó mik megnem történnek!

Viol!1890ft volt,de van kicsiben is!Majd lehet veszek mégeggyet!
Bementem vele a sátorba aztán nem akart kiengedni!
Nagyon élvezi!
Szökésezel?Neked is jobbulást!

Eszter!Jobbulást neked,de már lehet,hogy írtam anyu is üdvözöl!

Most meg nézem ezt az új sorozatot kíváncsi leszek mi sül ki belőle!
Fürcsi közben eszembe jutott,hogy mi lesz ha mindannyian vissza megyünk melózni remélem nem szakadunk meg!!
Vendég

Nos véleményem a filmről Rejtélyek Városa koppintás!

Most megyek Szökést nézni! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hú, hát tényleg nagyon sokat tudtok írn i!! :lol:

Gabó,
rermélem, hamar lesz autótok, fene a hülye autósokat!!! Én is mindig ilyesmitől félek. Szerencse, hogy nem lett komolyabb bajotok.

Zsani,
én hallottam olyanról, hogy okozhat mandula műtét hízást. Virág gyönyörű és szerintem ne aggódj, de figyeljetek oda, mert ismerek is két fiút, akiknek súlyproblémáik lettek a mandulaműtét után, de szerintem, ha időben figyeltek, nem lesz semmi gond és simán lehet, hogy Virág most felerősödött. SZerintem nagyon jól néz ki!!!

Beus,
örülök, hogy Te is itt!! Nagyon szurkolok továbbra is!! És a vérképnek is örülök. A Mamádnak jobbulást. Szegényle, pont karácsony felé.

Nálunk nem sok változás, Vincének egyfolytában csurog a nyála és hasmenése van - fogak,
nekem meg olyan a fejem, mint egy lufballon és alig kapok levegőt

:cry: :cry: :cry:
mézes, citromos teázom és reménykedem a gyors javulásban.
Nem tudjátok, nem lehet legalább valamilyen orrcseppet használni?

Rik,
Petra is irtó helyes.
én egy kicsit irigyellek a kevés kilókért, mert 16 éves koromig én is nagyon vékony voltam, azóta meg folyton küzdenem kell, hogy ne szaladjanak el teljesen...

KépKép
KépKép
esztermami

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?