Húú, kicsit lemaradtam a karácsonyi köszöntővel
, de az újévi még talán belefér! Szóval mindekinek még szebbet és még jobbat jövőre, mint az idei volt
Wolves
Gratulálok, add át üdvözletemet a lányoknak is. Nagyon szép formás kisbabák, gyönyörű kis manócskák
Sok boldogságot mindannyiótoknak!
Zsu
Drága, ne vedd a szívedre szerintem sem. A ciki az lett volna, ha a fő-fő orvostől pattansz le, mert akkor nem biztos, hogy át mer venni a többi, de szerintem ez így nem gáz. Én azt gondolom, hogy meg kell értenie, ha te nem hozzá akarsz járni és kész. Lehet megsértődni, lehet hisztizni, de ez a te döntésed és ezt tiszteletben kell tartania bármi is az oka.
Annak idején én is kicsit magama alatt voltam egyébként amikor megmondtam Dévainak, hogy nem hozzá fogok járni terhesgondozásra, mert láttam az arcán, hogy rosszul esik neki, de aztán túltettem magam rajta. Az unokatesőm, akinek két Dévais gyereke van jót nevetett rajta, mondta, hogy ezt ismeri, kétszer rá is megsértődőtt amikor lelépett, de aztán ugyanolyan kedvesen visszafogadta legközelebb lombikozni
Melcsi
De jó, hogy ilyen hamar megérezted
Nálunk minden rendben, általában nagy rajcsúrt csap a bébi odabenn egész nap és remekül rá tud érzni, hogy hova nem kéne rúgnia