Sziasztok Lányok,
Két napig nem volt internetünk
.
Visszaolvastam mindent, de nem biztos, hogy mindenkinek tudok írni.
Eliza, Te tuti, hogy 19 hetes vagy? A babaméret alapján és az UH-kból szerintem min.20 hetes a babád.Persze nem vagyok doki. Jó lenne, ha sikerülne a császárt megúsznod és természetesen tudnál szülni
.
Babancs, nekem is kb.5 napja mozog úgy hogy már én is érzem. Ma egész délelőtt szambázott és ma este is beindult. Csak akkor pihen amikor apának akarom mutatni
.
A hízás miatt ne aggódj, majd lemegy szopizás után.
Ma engem is mértek 3 kilót híztam megint. Most már jó lenne visszafognom.
Ma már sokkal megfontoltabban ettem, még gyors próbálok tornázni egy 20 percet.
Az AFP-m viszont jó lett
. Csütörtökön megyünk UH-ra.
Szezsó, milyen volt a hambi vacsi???
Én szerintem a hamburgeres estémnek köszönhetem a plusz kilókból egyet, az tuti........
Judith, szerintem reggeli első pisiből próbáld. Én anno a 13.dpo-n teszteltem és este (lehető legrosszabb variáció) halvány csíkosat teszteltem. Szerintem várj egy napot és reggeli pisiből próbáld.
Szilcsi ez asszem neked is válasz bár utána már írtad, hogy csak 5-e után tesztelsz. Drukkolok.
Snufi, én még soha nem láttam pozitív LH tesztet
. Nekem sem volt pedig anno két hónapban is próbáltam és tuti, hogy volt pém. Szerintem mindenképpen bujjatok össze apával, lehet, hogy csak most jön a pé. 17.napon simán lehet pé.
Láttátok azt a kisfiút a hirekben akit Győrben raktak inkubátorba a szülei és otthagyták. Gyönyörű baba...... Hihetetlen, hogy emberek ilyet tesznek. De legalább inkubátorba tették.
Áfi, ilyen gyönyörű babát fogtok kapni Ti is.
Bettike, szuper a tábla!!!! Jó, hogy vezeted.
Kata, a telcsiszám is kötelező adat? Próbáld meg anélkül.
Ancsa, vigyázz magadra, szorítok, hogy minél hamarabb túl legyél a beavatkozáson.
Az én szilveszterem nagyon nyugdijas volt. Itthon voltunk apával, ágyból követtük az eseményeket. A himnuszra alig tudtam felrázni.
Idén már hármasban leszünk, de jó lesz
.
Irtam, hogy megvettem az első terhes gatyómat. Nagyon tuti. Babancs, ajánlom neked is az Árkádban a terhes mama boltot. Szép ruhák vannak és viszonylag megfizethető áron. A gatyó olcsóbb volt mint a C und A-ban.
A gyerkőcnek márciusig nem veszünk semmit, majd utána talán.
Puszi mindenkinek és szép estét.
Melcsi