Új privát üzeneted érkezett!

Orsi

Az 50 % január 1-től 25 % lett.

Zsofian

én a punkció napján kaptam 4 ampullát, aztán legközelebb a transzfer napján kettőt, majd kétnaponta mindig kettőt.
Pár órás csúszás simán belefér, nálam is előfordult. én erre rá is kérdeztem a dokitól, s ezt ő mondta.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsófi! :)
Én az ET utáni napon kaptam az első progi-szurit, és utána minden nap 1 ampullát (61 napig). Kb. ugyanabban az időben adattam be mindig, de pár óra eltérés nem gond!
Te hogyhogy választhatsz az Utro és a progi között??? Nekem volt mindkettő!!! :shock:

Kép Kép
kismokus

Kagyló :D
a fagyisnál egyénfüggő, hogy van-e gyógyszeres rásegítés, ha van normál peteérésed, akkor nem kell.
UH van a 10-11. napon, akkor meghatározzák, hogy mikor repesztik meg az épp nődögélő tüszőt, repesztő szuri adott napon, elméleti punkció napja ehhez képest +36 óra, és innen úgy számolnak, ahogy lombiknál, vagyis annyi naposan kapod vissza az embriket ahány naposan fagyasztva lettek.
ez ca. 17-18. nap szerintem.

Zsuzsi :D
akkor 25%kal min. emelkednek a lombikos gyógyszerek árai.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat Mindenkinek, bár úgy érzem ez megint nem az én időm volt még :? Úgy látszik nálam a progiszuri se válik be... :roll:

Harcika, a Te jókívánságaidat is köszönjük! :)

Pandácska,
sajnos nekem ismét leeresztettek, + enyhe megjövős érzés a hasamban, úgyhogy nagyon hasonlít az előző stimus ciklusra...

Drukkolok neked! :wink: +++

Zsófi :)
ET másnaptól kellett szúrnom napi 2 ampullát.
Nem baj, ha nem tudod minden nap pontosan ugyanakkor beadni, 3-4 óra eltérés lehet (doki mondta).

Az adagok eléggé egyéniek, a dokid majd biztos mondja, neked mikor, mennyi kell! :)

Andrea,
hajrá! :wink: ++++++++++++++

Fanni,
itt a nagy nap! :P
Nagyon szorítok!!!
angel37

Köszönöm a válaszokat!

Kismókus! nem tudom. A múltkorinál csak Utrogestant kaptam, most én vetettem fel Kovács dokinak az injekciót. Azt mondta, döntsem el, hogy vállalom-e a macerát vagy maradok a kúpnál. Gondolom, hormonszinttől függ talán.
Orsi biztos többet tud erről.
zsofian

Jó reggelt mindenkinek!

Angel,
te tesztelni fogsz vagy vérvétel lesz? Azért én még erösen drukkolok neked sokan mondták nekem a napokban hogy a cici semmit nem jelent... És reméljük igazuk is van!
Vendég

Pandácska,
mindkettő! :wink:

Tudom, hogy nem feltétlen kéne feszülni, de ha feszült, és ez eltűnik, akkor abból nem tudok jóra gondolni :? De ne így legyen! :)

Mondjuk ha holnaputánig nem jön meg, az már némi haladás lenne az előzőhöz képest!

Te mikor nézel utána az eredménynek? :wink:
angel37

Angel

nekem rendes mensis görcsöm volt és enyhén még barnázott is, és mégis pozitív lett a teszt, úgyhgoy fel ne add!!

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi :) ,
köszi, aranyos vagy!
Most már a halvány mensis érzés is eltűnt, de a cicik, ugye :roll:
A vérvételig azért még próbálok bizakodni!
angel37

Kismókus, Zsófi :D
próbáltunk már a progiszuri-utro-duph. titkára rájönni ca. 2 hónapja, ha jól rémlik, de nem sok logikát találtunk benne.

max. annyi, hogy többedik lombiknál megy a progiszuri, de ugye van olyan is, akinél elsőnél is volt már :D

szóval én erről semmit sem tudok.

még azt sem mondhatjuk, hogy függ a hormonszinttől, mert olyan is kapta akinek semmi gondja soem volt a progeszteronnal :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Angel! Tudd,hogy én nagyon drukkolok Neked,és remélem,hogy nem lesz igazad! Tudom,hogy mitérzel így már a vége felé,de kérlek ne foglalkozz én ne keresd a tüneteket! Mikor kell tesztelned vagy vérvétel?

Én meg képzeld megfáztam.Mindig van valami ami miatt lehet aggódni,hogy na most ez tesz keresztbe nekem.Remélem ez nem befolyásolja a lombikot,bár ezt nehéz lenne elhinni.

Lányok! Lenne egy kérdésem. Az Utrogestan-t tényleg lehet orálisan is szedni?Ugyanolyan hatása van úgyis,mintha hüvelybe van "dugdosva" ? Mert,ha igen,akkor én inkább most szedném szájon át.
andrea23

Andrea,
köszi! :) Viszont!

Ó, hogy mindig van vmi! Kédezted a dokit? Ha nem durva, nincs láz, akkor sztem mehet a lombik! :)

Az Utrot lehet szájon át szedni, azt is, amire az van írva, hogy hüvelyes. A múltkor nagyon viszkettem tőle, szóltam a dokinak, ő mondta, hogy lehet így!

Most eldöntöttem, pénteken teszt+vérvétel, már ha mikubácsi addig nem teszi tiszteletét! :wink:
angel37

SZIASZTOK.
ÉN IS SZÁJON ÁT SZEDEM AZ UTROGESZTANT.
BÚÉK

babaimádó
Kép
babaimado

Angel,
Nekem csütörtökön kell tesztelnem de pár napja ugy érzem mintha megakarna jönni lehet addigra megfog és akkor nem tesztelek. Meglátjuk...
Vendég

BUÉK!!!

Angel
Szerintem a legtöbben 2-3 nappal a vérvétel előtt meg vannak győződve róla, hogy nem sikerült. Ilyenkor már 10 nap eltelt nagy izgalomban, feszültségben, persze, hogy az ember nem tud végig optimista lenni. Azért én nagyon-nagyon drukkolok!

UTRO:
én szájon át szedtem, de nem a hüvelyit, az orál változatot. Erről nagyon megoszlanak a vélemények: Harcikától és sokaktól azt hallottam, hogy tökugyanaz az összetétel a 2féle utróban, de Kovács doki egyszer véletlenül hüvelyit írt fel, visszamentem, azt mondta, de jó, hogy észrevettem, és nem ezt szedtem be szájon át. De azért van otthon mindekettőből, és most, hogy 3 napja hihetelen hasmenésem van, 2x1 hüvelyit azért feltettem, mert szerintem most semmi nem szívódik fel a pocimból. Orál nagy előnye, hogy nincs viszketés, a kifolyás, amitől az emner bepánikol, és nem hátráltatja az ember cekcuális életét :), viszont az álomkórt szerintem nagyon fokozza, és hányós vagy hasmenős kismamánál nem túl előnyös.

Mindenkinek annyira szorítok!!!!

Kép
Kép
emma1976

Pandácska,
drukkolok csütörtökre! :) +++++++++++++++++++++
Ne fogjon már ki rajtunk mikibácsi! :wink:

Emma,
köszi! :)

Zsuzsi,
nincs hír Fanniról???
angel37

Sziasztok

Angel
én nagyon nagyon szorítok neked,
mensis görcs: nekem mikor a kicsi fiammal voltam terhes az elején (mikor már a másik nőgyógyászhoz jártam) voltak enyhe mensis görcseim a hasamnál, de ő erre azt mondta hogy normális. Úgyhogy én nagyon de nagyon szorítok neked, hogy neked is csak ilyen legyen!

Hát én sajnos most a vérvételekkel meg vagyok áldva, nagy nehezen elintéztem a körzetinél hogy legyen terheléses vércukor, és nézzenek insulin szintet is, erre ma közlik itt nálunk a laborba hogy a terhelésest nem cukor oldattal csinlálják hanem enni kell, és insulin sintet sem néznek (jó formán azt kérdezték, hogy az mi).
Úgyhogy sajnos nemsokára felcsörgetem szegény Krizsa dr.-t.

Utro: nekem szerencsére anno semmi bajom nem volt tőle, pedig én eleinte 3x2-őt, majd a beülti napjától a terehesség kb.12 hetéig 3x3-at dugdostam és utána 2 hét alatt szoktam le róla.

Pandácska
csütörtök: ++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
nagyon köszi! :)

Szegény, nem egyszerűen megy ez a vérvételesdi... :?

Miért kell terheléses cukor?
angel37

Erika
3x3 hüvelyi?? Ez a legtöbb, amit eddig hallottam.
Hú, jó kis szervezeted van, ha ezt ilyan jól viselted.... :)

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok lányok!

Nem sikerült....
beu9

Beu,
jaj, nagyon sajnálom :( :(

Milyen jó lett volna zebrával indítani az évet :oops:

Van fagyibaba?
angel37

Beu :(

Andrea :D
szerintem a szájon át akarod, akkor kérd az orál válozatát, vagy a duphastont.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beu

nagyon sajnálom :(

Angel

Fanni holnap reggel fog jönni

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Beu! A francba! Ez már biztos? ez az első próbálkozás volt Neked? Bocsánat,ha tévedek,csak olyan sokan vagyunk... Ne add fel!
andrea23

Sziasztok!

Beu
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Angel
terheléses cukor: azért kell sajna mert nekem már a lombik elkezdése előtt kiderült hogy magas, akkor lefogytam és lejjebb is mert a kezdésre, de sajna a terhességem allatt diétáznom kellett és a végefelé pedig már insulinoznom is kellett magam, hát sajnos ezért kell.

Sziasztok

Erika

Ja még azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy szerintetek elfogja fogadni Krizsa dr. a gyógyszertári clamydia test eredményét (2 éve még azt mondta hogy igen) mert sajna a híg agyammal (a vérvételi macerák miatt) a nőgyógyászommal csak a rákszűrést vetettem le. És sajna Krizsa dr.-t nem érem útól telefonon.

Kép

Kép
erika13

Erika,
értem.
Hátha most jó lesz a cukrod!

Chlamydiát sajnos nem tudom.
angel37

Andrea23!

A második lombik volt, fagyibaba nincs.Nagyon el vagyok kenődve intézet- váltáson gondolkodom.
beu9

Beu,
Megértem én, hogy el vagy kenődve, de nem hiszem, hogy az intézeten múlt, de persze ahogy érzed...
angel37

Beu,
Nagyon sajnálom :( :( :( :(
Vendég

Sajnálom tényleg nagyon! :cry: Nekem is most lesz kb. egy-két hét múlva a második beülti. Hát ez most nem valami bíztató így nekem sem! :cry: A fenébe! Te tudod hogy érzel és a Te döntésed,de én a helyedben legalább még egyet próbálkoznék ugyanabban az Intézetben. Nagyon úgy érzed,hogy váltanod kell? Úgy érzed nem tett meg mindent a dokid? Apropó! Megkérdezhetem ki a dokid? Tudja már?
andrea23

Beu!

Nagyon együttérzek veled, sajnálom.
Nem hiszem, hogy intézeten múlik. tööbeknek csak sokadikra sikerült ugyanott, de sikerült. Nem vigasz, de mégis. Hidd el, a Te zabrád is eljön majd!!!!!
zsofian

Mindekninek boldog új évet!
Beu :(
Orsi!
Te vagy az ügyeletes válaszolós :D . Lenne egy kérdésem.
Szerintem a mell érzékenység az progitól van? Nekem a pe.
környékén szokott lenni, nem mindig.
Egy petefészkem van, így van, hogy megpihen és nincs minden
hónapban peteérés. Most is ez van, hogy nem volt pe., most már 40 napja nem jött meg (azért ilyen még nem volt :( ). Viszont 2 napja érzékeny a mellem, szerinted ilyenkor is termel progit a szervezet, vagy egyáltalán ilyenkor mitől jön meg (amikot elmarad pe)?
köszi a választ! :D
byby

orsi a szerintem az = szerinted :D , elírtam
byby

:D

szerintem :D vagyis a legjobb tudomásom szerint, a mell dolgait inkább meghatározza az ösztrogén, de ciklus végén a progeszteron is.
(ezért van, hogy lombikos stimu alatt, amikor viszonylag nagyobb
mennyiségű ösztrogént kap a szervezet sokszor nő a mell mérete)

a konkrét történethez: az, hogy nem volt pé-d UH alapján mondták?
mert lehet, hogy nem _akkor_ volt, hanem később és ezért csúszik a ciklus.
HA :D nincs pé, akkor nem termelődik progeszteron, mert a progeszteront a tüsző átalakulásából keletkező sárgatest termeli
tehát, ha nincs pé, nincs sárgatest, nincs progeszteron sem.

az meg, hogy mitől jön meg... ennek már 2x utánanéztem, de már megint nem tudom.
Normál esetben el lehet mondani, hogy ha nincs pé akkor csúszhat a ciklus, de nagyon sok esetet tudok, akinél peteérés hiányának ellenére produkáltak óraműpontosságú ciklust.

szóval azért kicsit tudtam segíteni, ugye? :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beu!
:cry: :cry: :cry:
Együttérzek Veled. :(

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Byby!
Icsilya jól beszélt.
Egy kis kiegészítés:
Ha a 20-21. nap környékén (persze ez csak átlag) nem jön létre a beágyazódás, a petefészek sajáthormonjainak(ösztrogén, progeszteron) termelődése csökken, és a szomorú "munkanélküli" nyálkahártya lelökődik. Mivel az ösztrogénszint csökkenése terhesség hiányában a 20-21. nap környékén megindul, ez önmagában is menstruációt válthat ki. De általában egy kicsit (nagyon) tolódni szokott miatta a miki.

Kép
zölddisznó

na, látod erre nem emlékeztem :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszike! neked is Coca!
hát... hőmérőztem, az szerint nemvolt pé.,
a mellérzékenység, szóval az az öszrtogén miatt van, aminek elvileg most csökkenőbe kellene lennie? hát ez a női szervezet egy titok :D kíváncsi leszek mennyire lesz hosszú a ciklusom
byby

:cry: Az Én Boldog Új Évemnek lőttek! :cry: Nemrég kaptam egy szörnyű hírt,meghalt egy volt barátom autóbalesetben.Annyi idős volt,mint én 23! :cry: Szinte még fel sem fogtam! És belegondolok,hogy szegény párja mit élhet át most... 5hónapos közös kisbabájuk van. Szörnyű! :cry:

Bocsánat,hogy ilyet írtam ide,ami nem ide tartozik és elrontja a hangulatot.Csak ide jó kiírni örömöm és bánatom. Nagyon szíven ütött ez a hír és komolyan már azt gondolom,hogy ilyen lelkiállapottal csoda,ha sikerülni a fog a beültetés! :( :( :(

Sziasztok!
andrea23

sziasztok

Orsi!!
Folsavból melyiket szeded? Mert van többféle is....

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Andrea :( ez borzasztó :(

Kagyló :)
én rossz gyógyszerszedő vagyok... egyiket sem :D
van itthon valamelyik, de nem jut eszembe, hogy bevegyem.
magnéziumot is csak akkor, ha nagyon érzem a hasam.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beu!
:cry: :cry: :cry: Sajnálom!

Andrea!
Őszinte részvétem! :cry: Tudod ilyenkor teszi öszze az ember a két kezét és rájön hogy nem is olyan keserves a mi sorsunk. Arra meg ne gondolj hogy emiatt nem sikerül. És ezt most komolyan mondom! Az ilyen gondolatokat teljesen tessék elhessegetni. Én apukám halála után 5 hónappal már terhes voltam. Hidd el nem ezen múlik. Sőt az emberben lehet ilyenkor egy kicsit felerősödnek az ösztönök is. Nagyon drukkolok.

Fanni!
Várlak!!!!Nem tudom miért de jó előérzetem van. Küldtem babóidnak egy kis szeretet csomagot! Bocsika ha nem jött be :?

Pá: Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Beu!
Hú, most nagyon nehéz lehet....
Azt is megértem, hogy felmerült a váltás, de gondold meg, ha egy doki kettőt végigcsinált veled, az sokkal jobban ismeri, hogy reagál a szervezeted, mint valaki, akivel előről kezded. Nagyon sok 3. sikeres eset van a környezetemben! ELőször túllőtték az adagot, aztán alá, és harmadikra tökéletesedett.
Várj még a döntéssel, ne ennyire feldúlt állapotban hozd meg, mert még egy ilyen intézet, mint a Kaáli, szerintem nincs...

Nekem az évem 2 nagyon rossz hírrel kezdődött... 1 kórház... 1 haláleset... Nem a legközelebbi hozzátartozók, de így is nehéz...
és nem akarok rosszat a babának..

Kép
Kép
emma1976

Lányok,

Fanni üzeni, hgoy sajnos nem sikerült neki. :( :( :(
talán du. tud majd jönni.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Bzsuska! Köszönöm a kedves szavakat!És részvétem Apukád miatt!!! Borzalmas valakit elveszíteni,főleg ilyen hirtelen mikor nem is számít rá az ember.Egy rohadt baleset miatt! :cry: :cry: :cry:

Sajnálom,hogy nem sikerült Fanninak! :cry:

Kismókus! A közeljövőben beraknál egy táblázatot,ha szépen megkérlek,mert szeretném átnézni ki hol tart.Olyan sokan vagyunk és senkit nem akarok megsérteni,hogy pl. összekeverem valakivel!
andrea23

Fanni!
Basszus! Ennyit a megérzéseimről:(!

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!

Andrea23,
Részvétem :( :(

Fanni,
Sajnálom hogy nem sikerült :( :(

jöhetne már valaki egy jó hirrel...

Angel,
Hogy vagy?
Nekem továbbra is mensis görcseim vannak néha elég erösen :roll:
Vendég

Kismokus! :D

Orülök, hogy muloban vannak a kellemetlen tüneteid es jol vagy!

Beu9! :D

Nagyon sajnalom, hogy nem sikerült! :(

Fanni! :D

Nagyon-nagyon sajnalom!!! :( :( :( Biztam a sikerben!

Angel! :D

Pentek mar mindjart itt van!

Andrea23! :D

Remelem jobban vagy mar, drukkok mennek, mar csak par nap!!! Nagyon sajnalom a baratodat! :cry:

Pandacska! :D

Remelem azert vannak mensis görcseid! :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Andrea,
részvétem a barátod miatt :( :(

Fanni,
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry: :cry:

Pandácska,
köszi, megvagyok! Nagyon hasonló, mint nálad, olyan megjövősen érzem a hasam... :?
Nemsokára eredmény! :)

Jucmuc,
bizony! :wink:
angel37

NVikinek megszülettek a Babók aki még nem hallotta a nap hírét a Babávárós topikon vannak képek.

FArkasok J
farkasok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?