Sziasztok!
Először is
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
Alig voltunk itthon, a karácsonyt és a szilvesztert is anyuéknál töltöttük!
Giga, Zoriann, gratulálok!!!! Sok boldogságot és egészséget a babócákhoz!
Mali, én 2 féle pisitasit láttam már, az egyik, amit a kórházban használtak a lyuk körül vastagabb anyagból volt, a másik, amit itt lehet kapni Aszódon, az csak ragacsos körülötte. Hát nem tudom, nekem csak 1x folyt ki, de akkor is valószínűleg azért, mert szorosabban sikerült becsomagolnom. Azt mondták, a lehető leglazábban legyen, + minél több a ruha, annál több az esély a kifolyásra.
Klmaria, örülök, hogy több a tejed. Ennek a fő titka szerintem az igény szerinti szoptatás, nem pedig az, hogy minél tovább kihúzzuk, úgyhogy tuti, hogy az segített, hogy gyakrabban ráteszed. Nekünk is voltak olyan időszakok, hogy 2 óránként, vagy még óránként is kellett, de általában nem volt benne rendszeresség, volt hogy 1,5 óra múlva éhezett meg, de olyan is, hogy 5 órát kihúzott... (ez volt a ritkább)
De szerintem pont ezért is van még mindig... Csanád 2 hónaposan kezdte az öklét rágni, már azt hittük, hogy korán lesznek fogai, de ehhez képest elmúlt 7 hónapos, mikor kijött az első. Azt mondta a védőnő és a doktornő is, hogy a csírák mozgolódása elég korán elkezdődik, de nem lesz belőle sokáig fogacska.
Cumi: én sem rajongok érte, de nem is zárkózom el, még mielőtt Csanád megszületett, vettem, hátha kell. Eleinte nem adtam oda, aztán amikor kezdtem besokallni, hogy a cicin cumikázik, előszedtem, de olyan sebességgel lőtte ki, hogy 2-3 méterrel az ágy mellett landolt... Utána ordított, akárhányszor próbáltam odaadni, majd feladtam... De ő az ujját sem szopizza, csak rágja, mikor jön a foga... Egyébként szerintem is borzasztó csúnya, mikor cumi lóg a szájában, mikor beszél a kicsi, addigra biztosan valahogy eltüntetném...
Pimpoka, verna, drukkolok, hogy ne kelljen indítani, bár azt is túl lehet élni, lényeg, hogy minden rendben legyen!
Csanád már elég sok szót dumál, most jött az "alapszókincshez" a hinta, hoppá, vaú, tik-tak, stb.
Szép napot mindenkinek!