Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Nagyon, nagyon köszi mindenkinek a drukkokat!

Fanni!

Bp-i Kaáliba járok, én is gondoltam rá, hogy előbb bemegyek vérvételre ha szombat reggel pozitív lesz a teszt. Szörnyű lehetett 9 hét után megtudni, hogy vége. Sajnálom, az volt az első lombikod?

Szép estét!
beu9

Beu9! Úgy tudom Neked is ez a második beültetésed?! Remélem taposod az utat nekem... Akkor én is nagyon pozitívan tudnék hozzáállni!
andrea23

Angel :P
Köszi, én is szorítok Neked 4-ére :wink:

Beu :P
Igen, az 1. volt...

Lányok :P
Én legközelebb csak 3-án leszek netközelben. De közben is mennek a drukkok Angelnek, Beunak és Pandácskának!
Ha lesz jó hírem, akkor Zsuzsit meg fogom kérni, hogy ossza meg veletek! (S ha itt van jó hír, azt is megírja majd nekem Zsuzsi, remélem...)
Boldog, babás, vagy babásodó új évet kívánok mindannyiunknak!

Puszi,
Fanni
fanni73

Sziasztok. Mindenkinek szorítok!!

Pandácska! Nagyon remélem pozitív lesz a teszt!! Nekem akkor
kell kb. megjönnie a mensesemnek,nagyon reménykedem mint
minden hónapban,hogy már nem jön meg. A hormonok nem
okoznak kellemetlen tüneteket? : drasztikus hízás,szőrösödés stb.
edus76

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkot de ugy érzem hogy nem sikerült. Ma már abszolult nem fáj a cicim és már nem is kemény. Ez mindig a közelgö mensit jelzi nálam :( Lehet reménykednem kellenne de ez amugy is az elsö inszem volt meg hát nem is tudom :roll:
Drukkolok mindenkinek ezerrel :wink:

Edus76,
Okoznak de mindenkinél más. Én ismerek olyat aki 40 kg hizott tölük de én pl. fogytam a szurimtól és meg is ijedtem emiatt. Nem szörösödtem ki talán csak a hajam picit hullik azért nem vészes meg amugy is sok van :D
Nekem a clostibegyttöl volt látászavarom meg erös höhullámaim. Ezek benne vannak a pakliban de egyáltalán nem biztos hogy neked bármilyen tüneted lesz töle.
Vendég

Sziasztok!

Fanni,
nagyon drukkolok! :P

Pandácska :)
Sajnálom, ha így érzed, csak annyit tudok mondani, hátha mégse...

Az első 3 mondatodban leírtad, amit én is akartam magamról, az én cicijeim is kicsit "leeresztettek" és ez eddig még mindig ugyanúgy végződött :( De hát annyira abszurd ez progiszuri mellett transzfer utáni 6. napon :?
angel37

Edus :D
nekem 2 stimum volt.
Az elsőnél semmit sem híztam, semmi egyéb mellékhatás, a másodiknál fogytam 3 kg-t, nekem itt most a progeszteronnal volt bajom kicist, mert fájt tőle a fejem, anno nem fájt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Angel,
Pont ezek a cicik szurnak ki velünk? :roll:
Amugy velem most történt egy fura dolog. Fáj a hasam ugy mint amikor tüszörepedésem van. Csináltam egy ovus tesztet és pozitiv lett. Ezek szerint ovulálok? :roll: Mert ugy érzem. De akkor az inszem tényleg nem sikerült lehet hogy nem repedtek meg a tüszök elötte? :roll: Mert uh-val nem nézték és a hasam se fájt akkor pedig tüszörepinél szokott amit furcsáltam is. Mult honapban is pont ekkor ovuláltam. Na már semmit se értek valaki világosítson fel légyszi. Köszi
Vendég

Most mondd meg! :roll:

Erre az ovus dologra csak tippjeim vannak: ha kapsz vmi szurit v. bogyót, akkor esetleg az zavarhat be, vagy maradt tüsződ, ami csak most fog megrepedni.

Hogyhogy nem követtek UH-val?
angel37

Gondoltam,hogy mindenkinél más és más a tünet.A kolleganőm is
pl. csontsovány lett,de ennek már 10 éve,és azt sem tudom pontossan mit kapott.Légyszi írjátok le ha tudjátok,hogy melyik milyen hormon,és mire hat.Gondolom ti már tájékozottabbak vagytok.

Pandácska! Ti a férjeddel miken vagytok már túl pontossan? Ti hova jártok?

icsilya! Nálatok már a 4. baba jön? Neked hogy lettek,és hova jártatok? Persze ha nem indiszkrétek a kérdések!

Köszönöm a válaszokat!!!!!!!!!!
edus76

Angel37,
nem tudom hogy miért nem követték uh-val de én csak egyszer voltam uh-n még a stimulálás alatt. na mindegy nekem ez az egész már magas. Te is otthon töltöd gondolom a szilvesztert az ágyikoban egy pohár kölyökpezsivel :wink: Remélem 2007 sok egészséges babát fog nekünk hozni :D

Edus,
Több hormonvizsgálat meg spermavizsgálatok, cukorterhelés 0,30,60,90,120 perces ez nagyon gáz volt vénám nem maradt a végére, hsg vizsgálat, jó pár stimulált honap és most az inszem. Eddig ennyi. Kaáliba járok de jártam már a BMCbe is.
Vendég

Edus :)
nálam semmi mellékhatást nem okoztak a szurik és a gyogyik, pedig én is tartottam tőle picit! Igaz egyelőre eredmény sincs :?
Ez volt a második stimum.

A hormonokról sokmindent találhatsz, ha bármelyiket beütöd a google-ba! :wink:
angel37

Pandácska,
dehogy kölyökpezsgő, iszom majd a doki által előírt borocskát! :lol:
Otthon leszünk, igen.

Tüszőrepesztő szurit nem kaptál?

2005 és 2006-ra is ezt mondtam, de remélem 2007 most már a mi évünk lesz! :) Sok sok zebrát és babát a topicra! :)
angel37

Angel37,
de kaptam repesztöt. Na aztán majd ugy teljesül a kivánságunk hogy mindenkinek 3mas ikrei lesznek és csak kapkodhatjuk a fejünket :lol: Amugy lehet valami mostanában a levegöben mert az elmult 3 honapban annyian bejeletették a környezetemben hogy babát várnak hogy ez már gyanus. Igyekeznünk kell nekünk is golyát löni a közeljövöben :lol:
Én maradok a kölyökpezsinél mert tetszik az üvege :lol:
Vendég

Akkor meg kellett, hogy repedjenek a tüszőid!

Majd igyekszünk gólyát lőni! Vagy zebrát vagy rókát! :wink:

Nem vagyok nagyravágyó, elég 1 icipicike baba is! :lol:

Jó kölökpezsgőzést! :wink:
angel37

Angel!

Rókát nem érdemes lőni,mert a férjem már lőtt(hobbi szinten vadászik)és mégsem jött a baba.Bár én a gólyában sem bízom,mert tavaly előtt telibe találta egy a fejem és akkor sem történt velem semmi.
Szerintem maradjatok a zebránál. :P :P :P
mereszt

Pandácska :D
az simán lehet, hogy a tüszrepesztő hatására csak a domináns tüszők repedtek meg, és van olyan, ami csak most érett be.
ez lombiknál is előfordul, hogy marad tüsző ami szépen sárgatestté alakul.

Edus :)
3. baba :) Kaáliba járunk Krizsa dokihoz. A fiúk első lombikra sikerültek, utána volt tavaly egy félig sikerült fagyisunk, aztán szeptemberben a második lombik, abból fogant Picúr.
(most még 2x2 fagyisunk van... értük majd jópár év múlva gondoltuk visszamenni)

Orsi
KépKépKép
icsilya

jah :D az aláírásban Orsi én vagyok :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya,
Köszi igy már világos :D

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

KÖSZI AZ INFÓKAT! jÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!

EDUS
edus76

Sziasztok!

Ma még senki? :?

Visszatért a cicifeszülés! :D Tudom, semmit nem jelent, de úgy örülök neki! :oops:

Mereszt :P
OK, akkor zebrára célzunk, a róka annyira nem is fontos! :wink:
angel37

Sziasztok

Angel
nagyon örülök és gratulálok hogy újra érzel valamit! Ez nagyon jó jel!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Kedves Lányok!
Talán már nem sokan emlékeztek rám, de én mégis szeretnék írni nektek így év végén.
Tudom honnan jöttem és tudom milyen nehéz úton jártok, hisz fél évvel ezelőtt még én is ennek a topiknak a tagja voltam és négy év hosszú várakozás után történt meg a csoda hogy Manocskák a pocakomba költöztek negyedik lombikra.

Szeretnék nektek nagyon boldog új évet kíváni. Kívánom hogy a következő évben mindenkinek sikerüljön a legnagyobb álma és a pocakjába beköltözzön egy pici baba.

Mindig belesek és veletek örülök, veletek sírok. Írni már nincs igazán időm.

Kitartás mert mindenkire baba vár az út végén.

Hozzon szerencsét ez a négylevelű lóhere mindenkinek.

szeretettel Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Angel,
Reggel ota nekem is fáj a cicim megint és feszül :lol: ... sokat gondolkoztam hogy mitöl lehet hogy nem fáj, fáj stb :roll:
Olyan gyengén görcsölget a pocimkám is de ha lepihenek akkor jobb. Te hogy vagy? Örülök hogy ujra fáj neked is :lol: :wink:
Vendég

Mindenkinek nagyon boldog, babaáldásban gazdag új évet kívánok!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Mindenkinek pozitiv tesztekben gazdak B.U.É.K :lol:
Este bontom a kölyökpezsimet :wink:

Angel,
már elkezdödött a visszaszámlálás a tesztig :roll:
remélem ma is fáj a cicid és esetleg hányingerrel küzködsz... na nem rosszat akarok én neked csak egyértelmü jeleket :wink:
Vendég

SZiasztok!

Pandácska,
feszülök ám! :D Mondjuk más nincs... :?

Ezek szerint nálad is visszatértek a jelek! :D Bizzunk benne, hogy valami jóóót jelent! :wink:

Nemsoká eredményhirdetés! :wink:

Erika,
köszi! :)

BOLDOG, SIKERES, TERMÉKENY ÚJ ÉVET MINDENKINEK! :D :D
angel37

Boldog, gyermekáldásban gazdag új évet kívánok mindenkinek!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok lányok!

Babócákban gazdak boldog új évet kívánok mindenkinek!

Angel,Fanni,Pandácska!

Veletek vagyok nagyon szorítok hogy, mind a négyünknek nagyon nagy örömmel kezdődjön a 2007-es év!
beu9

Kép

B.U.É.K
beu9

Gyermekáldásban gazdag, sikeres, boldogabb új évet kívánok mindenkinek!!!

Angel, Beu, Fanni, Pandácska!
Megy a drukk a pozitív tesztekért! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

KEDVES LANYOK!

NAGYON BOLDOG UJ ESZTENDOT KIVANOK NEKTEK! ES PERSZE RENGETEG BABAT IS 2007-RE!

PUSZI

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Kívánok mindenkinek nagyon boldog ÚJ ÉVET!

Sok zebrát,kevés rókát és nagyra növő pocakokat!
Vendég

Boldog Új Esztendőt Kívánok Minden Kedves Fórumozónak!!!

Harcimókus! Már megint zaklatlak... szerdán vettem be az utolsó Marvelont.Hétfőn kell szúrnom az első Suprefact-ot.És még nem jött meg! :cry: A menstruáció befolyásol valamit?

Puszi Mindenkinek!

És a hamarosan tesztelőknek szorítok ezerrel!!!
andrea23

Zseboroszlán! Én nagyon is emlékszem Rád! És hiányollak is innen nagyon! De szívből örülök,hogy átkerültél egy másik topicba. :wink: :D B.U.É.K!
andrea23

Andrea :D
dokifüggő :) Krizsa doki szereti megvárni, hogy megjöjjön, van aki nem foglalkozik vele.
nekem aznap jött meg most Picúrral, amikor szúrni kellett kezdeni. Ne aggódj még! :D

ha holnap reggel nem jönne meg, akkor hívd fel a dokid.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Kívánok jövőre sok zebrát,nagy pocakokat és boldog babavárást mindenkinek!

Eszter
mereszt

Andrea!
Nekem sem jött meg mire a szurit el kellett kezdeni,de azt mondták,hogy nem baj.Bár én a Marvelon alatt végig barnáztam/véreztem és amikor abba hagytam elmúlt.
De az a biztos ha betelefonálsz.
mereszt

Sziasztok!

Mindenkinek Nagyon Nagyon Boldog Új Évet Kívánok, boldogabbat mint a 2006-os volt, Sokkal De Sokkal Boldogabbat.
Mert én Mindenkinek küldöm a gólya seregeket! És nagyon remélem, hogy mindenkihez oda is érnek a 2007-es évben!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Engedjétek meg, hogy én is jókívánságaimat küldjem nektek!
Kívánom, és azon leszek, hogy mindenkinek átadhassak egy szép, nagy smile-s pozitív hcg-leletet, és együtt láthassuk az első szívműködéseket is! Én biztos vagyok benne , hogy ezt közületek sokakkal át fogjuk élni !

Továbbra is csak menni ! tovább...... előre!....... :wink:
én harcolok veletek :wink: :lol:

/Andi! priviben a tanácsom./
harcimokus

Sziasztok Lányok!

B.U.É.K. !!!

Képzeljétek megjött!!! :) Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsot,mostmár megnyugodtam. Akkor ma be is adom az első Suprefact-ot. Mától nagyon sok fehérjét is fogok enni. Úgy érzem lassacskán mostmár értem is izgulhattok... :oops: Ugye fogtok? :oops:

Puszi!
andrea23

Sziasztok Lányok! :)

Mindenkinek nagyon-nagyon boldog újévet kívánok!
Kép Kép

Angel! :) Fanni! :) Pandácska! :) Beu! :)
Megy a drukk! Azonnal írjatok, ha megtudtok valamit! Nagyon szívesen kiosztanám már a 2007-es év első zebráit!!!

Andrea! :)
Én már most izgulok érted! :)

Harcimókus! :)
Köszönjük a sok-sok segítséget és támogatást! El sem hiszed, hogy milyen jó, hogy van valaki, akihez furdulhatunk a bajainkkal!
Neked is BUÉK!!!!

Kép Kép
kismokus

Bújjék!

Harcika! Érintenek minket a gyógyszerár-változások? Mit tudni erről?

Drukk a fenti négyes fogatnak!

Kép
zölddisznó

most ezt egész őszintén , nem tudom. Ünnepek előtt még nem volt imfóm ilyesmiről. De ez nem jelenti azt, hogy mától nincs változás :cry: :?:
majd utána nézek..
Ha a Déli patika felvenné a telefont, rögtön meg tudnám mondani.Ügyeletesek...
harcimokus

Mókus! Nagyon drága vagy. Köszi előre is a segítséget!
...de azért ne strapáld magad, élvezd a szabit!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok és BUÉK mindenkinek aki már magához tért :lol:

Beu,
neked is megy a drukk ezerrel :wink:

Kismokus,
Köszi igyekszünk jó hirrel szolgálni :D

Harci,
Neked külön is BUÉK :lol:

Zöldcoca,
Köszi és lassan neked is mennek ám a drukkok :wink:

Angel,
Hogy vagy? Cici? Esetleg egy kellemes hányinger? Nekem csak a cicim fáj semmi más.
Vendég

Zöldcoca :D
valami rémlik nekem, hogy a %ok változtak meg. Szóval ami eddig 90%os támogatásos volt, az most 80%, ami 50%es az nem tom mi lett :oops: :oops: :oops:
nekem is csak félinfók rémlenek :shock:

megpróbálok utánanézni.

azt tudom, hogy tavaly (2006) a lombikos gyógyszerek 50%os támogatásúak voltak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok
BUÉk!!!
Orsi! :lol:

Úgy emlékszem, hogy neked voltak fagyi babáid. El mondanád, hogy is müködik. Ha túl vagy a lombikon, ha nem sikerült, akkor a következő hónapban rögtön indulhatsz? Ebben az esetben is kapsz gyógyszeres kezelést? És kb. mikor kapod vissza őket?
Előre is köszönöm. Pusz

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Mindenkinek Nagyon Boldog és Sikeres Új Évet és zebrásodást kívánok! :) :) :)

Lenne egy sos kérdésem. A progiszurit mikortól kell szúrni. Az ünnepek alatt döntöttem el, hogy mégis a szurit választom az utrogesztan helyett, amennyiben még belefér, de a cég nem dolgozott a két ünnep között. A papírjukon 2-3 nap szerepel, úgyhogy még jövő hét elejéig megérkezhet. Csak az a kérdés, hogy a szurit is a punkció napjától kell adatni? És naponta egyet, vagy 24 óránként? Azaz, mennyire szigorúan kell venni az időt. Mi van, ha általában reggel 8-kor adatom be, de néha csak pl. 11-kor?
Aki olvassa és tudja a választ, kérem válaszoljon.

Köszönöm:)
zsofian

Sziasztok lányok!

Mindenkinek babázós boldog új évet kívánok!!!!!!!!!!

Edus
edus76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?