Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anyapoc: de jok a kepek! Nagyon szepek a gyerekek es Te milyen vekonyka vagy! :D
Igen, Thomasorulet van nalunk de olyan mertekben hogy nem lehet mast nezni egesz nap :roll: kulonben siras van es mikozben nezi a meset meg jatszik is veluk. :lol:

Athiz: en hianyoltalak csak nem irtam le, sajna eleg gyer a topik nem megy valami jol, megprobalok majd sutrubben irni ide a masik homeros topikot ugysem tudom kovetni csak azt nem komalom amikor napokig senki nem valaszol. :roll: :oops:
Tenyleg nem volt valami szep karacsonyotok, sajnalom! Most hogy van Szili? Tudom milyen szornyu amikor az ember gyereke beteg es latjuk hogy szenved de nem tudunk segiteni! Gyogyuljon meg minnel elobb!!!!

Dobjuk mar fol ezt a topikot!!! :lol:

Kép
Kép

Csajok, en a fertynek nem hiszek, tegnap mar belegondoltam hogy mi van ha nem sikerul, persze nagyon is benne van a pakliban de azert egyenlore igyekszem optimistan hozzaallni!

Lehetetlen hogy Takidot nem engedtek meg ki igy: TAKIDO HA OLVAOL LEGYSZI GYERE ES MUTASD BE A KISLANYODAT!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a gratulációt,és a jókívánságokat :D Tényleg nem kaphattunk volna szebb karácsonyi ajándékot,igaz nem is adták könnyen :roll:
Sajna leánykám nem sok szabad percet hagy,úgyhogy a beszámolóval kicsit később jövök majd.
Képeket találtok a "babagyártásba 2006-ban a mi évünk"topikban.Bocsi,hogy nem teszem fel ide is,de elég fárasztó éjszakánk volt(kb.2 órát aludtam).És a mai nap se indult sokkal jobban :(

Utólag kívánunk mindenkinek Nagyon boldog ünnepeket! :D :D

KépKép
takido

Takido!

Nagyon gratulálok a babához! Szép karácsonyi ajándékotok volt. :D

Kriszti!
Örülök, hogy jelentkeztél! S ne okold magad! Jönni fog Ada testvére nemsokára.

Kép
Kép
zsazsóka73

Helló!

Robcsi, hát egyszer már volt kruppja szegénykémnek 6 hónaposan, akkor 2 hétig rohadtunk egy szemét kórházban, szemét e.ü. dolgozók között. Még vele sem alhattam!!!
Ez a kórház sokkal emberségesebben bánik a beteg gyerekekkel, és a dolgozók is jóval kedvesebbek. Azért nagy könnyebbség ám! Még Minimax is volt! Szerencsére nem kapott szurit, infúziót, semmi tragikus nem történt, de így is nagyon megviselte a dolog. Na, remélem, most már sínen vagyunk! Ti hogy vagytok?

Okr, drukkolok a vizsgákhoz, és kívánom a legjobbakat nektek! És jövőre egy nagyon szép és egészséges kisbabucit kívánok még!

Takido, hát az első idő nekem is dög fárasztó volt, de pár hónap múlva kialakul egy rendszer, és akkor majd könnyebb lesz, csak addig kell túlélni! :shock:

Tontikám, az még rosszabb, amikor tudod, hogy mindent megteszel, amit emberileg és tudományosan lehet a kölökért, és mégis mindez hiába, azért is leteríti a nyűves betegség. És olyankor van az, hogy az ember lánya már tényleg tehetetlenül nézi, hogy vajon most megfullad a gyerek, vagy mi lesz.
Hát tényleg nem egy népszerű ez a topic, ritka látogatások vannak, ez tény, de sajna nem nagyon tudjuk feldobni. Időnként fellendül, aztán annyi.
Én a circle programnak hinnék a helyedben, remélem, sikerül a bébi! Drukkhegyek!

Anyapoc, nagyon édesek vagytok a képeken, látom, bő karácsony volt a gyerkőcöknek. Úgy tudnak örülni minden apró-cseprő dolognak is!

Mindenkit cuppantok! Ki hogyan tölti a szilvesztert?
Vendég

Sziasztok!

Hát nem buzgolkodtok az írással!

Szeretnék mindenkinek nagyon boldog új évet kívánni!

Kép
Kép

Puszi: Athiz
Vendég

Sziasztok!

Athiz!
Nagyon sajnalom hogy ilyen nehezen telnek az unnepek! :(
Te miert nem mutatsz nekunk karacsonyi kepeket???????
Gratulalok a 14.hethez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Anyapoc!
Nagyon szepek a gyerkocok!Villo nagyon kis huncutnak latszik!!! :D
Te is nagyon csini vagy!!

Bali!
Nandi baba annnnyira szep!!!!Olyan puszilgatni valo... :D :D

Takido!
Lehet hogy en meg nem is gratulaltam nektek! :oops:
NAGYON-NAGYON SOK EGESZSEGET ES BOLDOGSAGOT KIVANOK!!!!

Kriszti!
Hogy vagy?

Nekunk nagyon gyorsan telnek a napok!Szinte kisem elveztuk a karacsonyt! :( Minden nap menni kellett valahova! :roll: Azert jo volt!
Mutatok par kepet en is!
Kép Kép

Ezt pedig en kaptam! :D
Kép

Voltam ma orvosnal!8-an fekszem be,9-en lesz a lapar!Meh tukrozest is fog csinalni,ezt ma mondta!
Elmagyaraztam Marcinak hogy egy par napig nem leszek itthon!Szegenykem olyan keservesen sirt!Nagyon nehez volt tartanom magam!Hosszu napok varnak rank ugy erzem!
Uj evi koszontessel meg jovok holnap!
Addig is PUSZI!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jajj!Kicsit beletoroltem! :oops:

Tontica!
Rate tok edi abban a kek cuccban!!! :lol:
Latom orult a Thomasnak!
Nalatok meglehet venni DVD-n?Vagy ti vettetek fel?

Angel!
NAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGYYYYYYYYYYYYYYYYYYOOOOOONNNNNNNNN SZORIIIIIIIIIIIIITOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: szuperek a kepek, Marci rengeteg ajandekot kapott ahogy latom, micsoda Thomagyujtemenye van mar! Mi is szeretnenk meg rendelni de valamiert nem tudok a jatek-makett.hu-n, nem mukodik, lehet hogy elfogytak? :roll:
A gyuru gyonyoru, eljegyzesi? :wink: Egy ilyet en is szeretnek, mondtam is az uramnak hogy jo lenne ha mar megkerne a kezemet de terdelve am! Es mi volt a valasza? O az egesz testemet akarja nem a kezemet! :lol:
En egy szep kek pulovert kaptam az uram pedig pulcsi, nadrag.
Kép
Es hogy lasd milyen merteku a Thomas orulet nalunk, a fiam meg a kockakbol is alagutat epit a vonatoknak. :lol:
Kép

Most mennem kell mindjart folytatom de elkuldom nehogy valaki kitorolje!

KépKép
KépKép
tontica

Na, megjottem, folyt. kov.:

Ancsa a Thomas DVD kalozDVD (minimaxos) amit a Vateran vettem, meg nem ert ide de ha megerkezik szivesen lemasolom Neked es elkuldom csak ird le priviben a cimedet!
En meg csereben kernek egy szivesseget, konyvhianyban szenvedek! :roll: En kuldom Neked a DVD-t Te meg kuldj Nekem konyvet, persze kifizetem! Nagyon sajnalom hogy be kell fekudnod de tudod ezzel is kozelebb lesztek a kistesohoz!!! Gondolok majd Rad!!!

Anyapoc: legyszike Te is add meg a cimedet mert postan a legkonnyebb es legolcsobb penzt kuldeni de min. egy het amire odaer! (kiviszik hazhoz)

Athiz: Tenyleg Te is rakj kepeket Szilirol!!! Jobban van mar??? Nagyon remelem hogy gyogyulgat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok-sok gyogypuszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te hogy vagy? Rosszulletek mulladoznak mar? Hogy unnepeltek ma?

Angyal: Te mikor tudod meg vagy mar tudod? Nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junko??????????????????????????????????????? Mi van Veled????

Takido: lattam am a leanykadat, nagyon edes!!!!!!!!!!!!!!! En is, en is, en is!!! :lol: Hu, meg emlekszem az elso honapokra a fiammal, tiszta kaosz volt, nem ment a szoptatas, allandoan bogtem, kialvatlan voltam, aggodtam stb. van is egy topik amit annak idejen nyitottam az Anyasagrol cimszo alatt: Kezdo anyuka gondjai, ha gondolod olvass bele, jokat lehet rohogni rajtam! :lol: Minek is akarok en megegy babat??? :lol: :lol: :lol:

Zsazsoka: Te hogy vagy? Roszullet? Hogy teltek az unnepek?

Velem: Kép
Teljesen nyugodt vagyok, ugy erzem hogy minden szep es jo, remelem nem koppanok nagyot par nap mulva! :oops: :shock: :lol:
Uram tok edi, nagyon vigyaz ram, tegnap hozta utanam a koppenyt hogy nehogy megfazzak, minden tunetet terhessegnek gondol, pl. tegnap jol elrontottam a gyomrom mert telezabaltam magam erre O: ez mar a baba miatt van! Azt is megallapitotta hogy nagyobbak a melleim hiaba mondtam Neki hogy ez meg egeszen biztos nem lehet azert mert esetleg babas vagyok. :lol: Jokat mosolygok rajta!

Csajok, NAGYON BOLDOG 2007-ES ESZTENDOT KIVANOK NEKTEK!!!
Egeszseget, boldogsagot, szeretetet, egy (vagy tobb) edes kisbabat, anyagi jolletet kivanok Nektek es magunknak is! :D

Mi a magyar baratainknal unnepelunk olyan jol osszejottunk, ugy orulok!!! Persze nem alkoholizalunk csak eszunk es eszunk :lol: es Ti?

Az egyik lany 8 honapos babas es Vele beszelgettunk furcsa gondolatai vannak de nagyon erdekesek pl. hogy a baba lelke mar akkor velunk van amikor tervezgetjuk es szerinte lehet is erezni, nagyon jo arra gondolni hogy az en babam mar itt van velunk, hihetetlen hogy meg csak a gondolatainkban letezik de mar ennyire szeretem! :D

KépKép
KépKép
tontica

Imadkozzunk a csodaert Lanyok es higyjunk benne!!!
Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Vagyok én is,de még csak most fejezték be a felújításokat,konyhán volt még mit simítani,polcok kerültek fel,így ünnepek tájékán kb 4szer ganéztam ki teljesen a lakást... :?
De már rend van :D!

Köszönjük a dícsérő szavakat.... :oops: :wink:

Tontica

OK,majd átküldöm a címem,de előbb várd meg,amíg postára adom a könyvet azonnal ünnepeket után... :)
Nem semmi Thomas hegyek :wink:!
telezabálás :)...hát ezen mindenki túlvan asszem,de azért nekem a cicijeim nem nőnek tőle :D:D:D!Higgyj csak a Zuradnak :).Mikor akarsz tesztelni?A görbéd csúúúcs :).
Érdekes ez a vélemény,hogy velünk van a baba lelke...és a nem tervezett babáknál? :roll: Bocs,kicsit földhözragadt vagyok :oops: ...

Ancsa

Gyönyörű ajándékot kaptál!!!! :):):)
lapar...hurrá,akkor egy lépéssel előrébb!!!! :):)
Thomas látom,nálatok is menő :D:D:D! Nem semmi ,hogy meg tudják hülyíteni a gyerekeket :).Bár ez legalább értelmes mese :).

Athiz

Sajnálom,hogy nem tudtátok otthon tölteni az ünnepeket... :(
Ismerős a helyzet,nálunk is van krupp,Villő is az,de nem olyan nagyon,csak ritkán jön elő nála.Bulcsú szokott befulladni,de úgy tűnik,kinőttük,mert már vagy 2 megfázáson is túlvagyunk és nem jött elő... :)
Szl kitartás,aztán Ti is elnövitek . :). Nem írtak fel nektek olyan szteroidos sprayt,amit otthon is hasznáélhattok? :roll:

Takido

Kitartás :).
Majd megkukkantom Gerda babát a másik topikban :).

Robcsi

Öltözködni nem szeret egyenlőre :D,csak ha ő úgy gondolja...akkor megteszi anya bugyija is a fején :D.De a hajbavalókat imádja :).
Húúú,nem semmi,Te is nemsokára letudod az első harmadot!!!!

Angel??????

Kriszti????

Junko????

Bali?????

Nálunk itthonülős buli lesz ismerősökkel,hozzák a kissrácukat,aztán meg négyesben murizunk :).
Asszem ez egyenlőre elég is,mert 4-én meg vizsgázok... :shock: !

Megyek is,mert még vasalnom kell! :?

Mindenkinek BUÉK,de majd jövök köszönteni! :)

Puszi

anyapoc

Anyapoc: de jo Neked, atalakitas? Erre a lakasra is raferne na de majd jovore amikor is milliomosok leszunk. :D :lol:
En ezt a: "velunk van a kicsi lelke" ugy kepzelem hogy ha valaki nagyon akarja a babat es igy minden gondolata a baba akkor tenyleg mar Vele is van hiszen gondol Ra es varja, szereti, ugy tervezi a jovojet. Azt mondjak amikor valaki meghal hogy: orokke veled marad a szivedben, hat szerintem ez valami hasonlo csak a baba lelke MEG nem volt koztunk a halotte pedig MAR eltavozott. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Ancsa
Nagyon szép ajándékok!(bár én nem tudom mi az a Thomas :oops: )
A gyűrű is szuper!Apa kitett magáért!
Köszi a kérdésed,lassan már látom is az alagút végét.Legalább már ez a vérzés múlna el... :? Utánna már lehetne várakozni,p.é-re,aztán pozitív tesztre.....stb....na meg lehetne hőmérőzni! :lol:
:oops:
A laparhoz kitartást,és babás eredményt kívánok!! :lol:

Tontica
Nálunk a baba,meg a babkonyha a menő! :D
Mi most egymásnak nem vetünk semmit a történtek miatt. :(
Szuper a görbéd!!Ebből muszály egy pozitív tesztet pisilni!! :D Drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anyapoc
Nálatok nme semmi felújátás zajlik így év végén!!!
Én is mostam ,vasaltam ma,mert tegnap jöttünk haza,és holnap nem karok semmit sem csinálni! :oops:
Apa ma is ügyel,így marad a csendes ünneplés Adával.Aztán majd holnap belehúzunk!Itthon lesz a drágám 2 hét szabin :D "csak" ügyelni jár be,kétnaponta. :x

Takido
Én még nem láttam alánykádat,de fogom pótolni!
Nálunk az erlső egy év volt ilyen húzós :D Kitartás!!!!

Athiz
Sajnálom,hogy ez a karácsony nálatok is ilyern szörnyen alakult! :( Jobbulást kívánok a kisfiadnak!!!!

Angyal
Gondolok rátok,és drukkolok+++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek nagyon szép új évet kívánok,és még azt,teljesüljön az összes kívánsága!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép

KépKép

KépKép
okr

Szia Tontica :)!

Értem,értem,van ebben valami.Akkor nálam is van egy kis lelkecske,a harmadik babánké,remélem,hogy jönni is fog közénk :).
Hát azért az átalakítás rumli részét kihagytam volna...24-én reggel még olyan kupi volt (sorrendben talán a 2.),hogy azt hittem,este nem karácsonyozunk... :? De bevetettem mindent és szép rend lett...mára már tényleg kész,amit elterveztünk,de nincs vége... :?
A gond csak az,hogy szt mire elkészülünk ezzel,addigra elzedünk építkezni... :? Legalább is jó lenne azért az is :)!

anyapoc

Kriszti

Csak pótoljatok,van mit :).
muszáj ilyenkor megcsinálni mindent,mert aztán márciusban Apa eltűnik ugye dolgozni,én meg egyedül neki nem állok ilyesminek...Már nagyon ráfért a lakásra... :?
Szabi alatt is menni kell ügyelni Apátoknak? :twisted: Ez disznóság... :(
Babakonyha nálunk is menő,mindkét kölök csípi :).Meg mikró,meg mosógép,meg porszívó.idén ilyeneket vetettünk a családdal,mert az igazaikat nyüstölik :D!Így kevésbé... :roll:

Puszi nektek!!!!

anyapoc

Sziasztok!

Sz.tem ma már nem jövök többet, így először is BUÉK mindenkinek!

Előre is bocs mindenkitől, hogy nem reagálok név szerint, és csak magamról írok, de csak bekukkantásnyi időm van. Tanulnom kellene, de majd vizsgák után bepótolom, lehet, hogy rám is fogtok únni!

Mi ma voltunk dr. bácsinál, minket hagyott utoljára, hogy legyen sok idő beszélgetni, meg megkuksizni, de a férjem be volt sózva, hogy menne ki a telekre, csinálni a csatornát, így nem díjazta, hogy utolsók lettünk. Megfogadtam, hogy többet nem is viszem magammal, mert csak engem is idegesített. Hiába a pasik nem szeretnek várni. ÍGy csak hasi UH-t csinált, de szépen látszott minden, és már 15+6 naposak vagyunk! AZt mondta nagyon szép baba, szépen fejlődik, mindene okés. És olyan aranyosan bújócskázott! Mindig bebújt a méhlepény mögé! Most be tudtunk kukkantani a lába közé, de ugye hasin még nem olyan jól látni. Nem láttunk semmit a lábikói között, de mondta a dr. bácsim, hogy az nem jelenti azt, hogy a köv. UH-ig nem nő neki ki! Mondtam neki, hogy ne nőjjön semmiképpen, mert nincs fiúnevünk, csak lány! Utána megmérte a vérnyomásomat. Nagy nehézségek árán rámaplikálta a vérnyomás mérőt, közben mondta, hogy lehet, hogy fel kellene menni a gyerekosztályra gyerek vérnyomásmérőért, mert olyan vékony a karom... A vérnomyásom szokás szerint a béka s... alatt... Nem hiába küzdök már lassan 2 napja fejfájással. Tegnap hajnalban kezdődött a migrénem, és most is fáj, de már teljesen elviselhető. Bocs, ha hosszúra nyúltam!

moni

Sziasztok!
Ne haragudjatok de nem tudok visszaolvasni! :oops: Csak azert jottem hogy mindenkinek nagyon-nagyon BOLDOG UJ EVET KIVANJAK!!!!!Majd jovok meg,valamikor!Addig is puszi!!!

Kép
Kép
Örömötök sok,
bánatotok semmi,
segítsen az Isten boldognak lenni!
Legyetek mindig vidámak,
örüljetek minden szépnek,
mi így kívánunk nektek
BOLDOG ÚJ ÉVET!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Takido, megnéztem a babát nagyon szép! :D

Tontica, nagyon jó a görbéd, remélem + eredménye lesz :D Apának bejött a nagy üzlet?

Ancsa hamar túlleszel a laparon és jön a baba :) Szép ajándékot is kaptál.

Anyapoc mikorra tervezitek a harmadikat?

Kép
Kép

Kép
Kép
robcsi03

Tontica
Sztem előbb volt az a p.é!Fogadjunk,hogy már holnap kétcsíkost pisilnél!! :D

Takido
Megnéztem Gerdát, kis cuki csajszi!!Nagy gratula !!!!!

Anyapoc
Pont azért tud ügyelni,mert Debrecenből szabin van,így itt dolgozhat.Sajnos csak az alap béréből nem tudnák megélni,így kell az a 7 ügyelet havonta. :oops:
Persze tök jó így,mert legalább délelőtt itthon van.Ha itt dolgozik,és ügyel,az azt jelenti 36 órát van távol egyfolytában. :(
Tényleg,mikor is jön a 3. baba???? :?:

Moni
Sztem 15 hetesen már sehol sem sinálnak hüvelyi UH-t.Már hasin is látszik minden pontosan.
Nekünk a kisfiunk már 16 hetesen megmutatta a nemét,de azért van fiú ,aki rejtőzködik sokáig! :lol:

Csináltam egy új tickert ,legalább így számolom majd a napokat!

KépKép

KépKép
okr

Ebben az évben elsőként BUÉK Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek Boldog Új évet Kívánok!

Jelentem dec.10-én beköltöztünk végre az új házunkba. Nagyon sok meló volt, teljesen kipurcantam, de megérte. nagyon szép karácsonyunk volt. Mostmár lenyugodtam, talán jöhetne az szobájába a kistesó is :D . Hónapok óta nem hőmérőzök, de talán újra elkezdem. Olyan jó újra olvasni Titeket :D

Az én lányomnak is Thomas a kedvence, desajnos a Jézuska, most nem engedhette meg magának a 15 ezer Ft-os Sodor szigetét. Na majd márciusban a névnapjára megkapja. :D

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

B.U.E.K
Nalunk eddig nem valami hu de jo, tegnap megint kiutott valami, mara mar rament a hasamra, hatamra, nyakamra szoval egyre szebb vagyok, holnap megyek dokihoz gondolom megint szteroidos injekcio lesz a vege felek is tole, nem tudom mondjam-e hogy lehet hogy terhes vagyok. :oops: :roll: :evil:

Sosi orulok Neked!!!

Holnap bovebben mert Apa irtora var az agyban meg igy pottyosen is tetszek Neki, nincs szeme :?: :shock: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Jo reggelt!

Gyorsan amig a fiam hagy! :lol:

Kriszti a Thomas az egy rajzfilmsorozat a minimaxon megy es valamiert a kicsi gyerekek nagyon odavannak ertuk.
Kép
Az a kisvonat amit a fiam a kezeben fog az a Thomas! :lol:
Annyira orulok a kis vonalzodnak, en azt hittem hogy hallani sem akarsz majd a homerozesrol es egyaltalan az ujrakezdesrol, nem konnyu de csak igy lehet tulelni ahogy Te csinalod! Honnan vetted a 30 napot? Nagyon verzel meg?

Anyapoc: remelem nalunk is sok kis lelkecske van :lol: bar en kettovel is beerem ha a masodik kislany lesz ha nem akkor muszaly lesz tovabb probalkozni! :lol: Tenyleg mikorra tervezitek?

Moni: hurra, nagyon orulok hogy minden ok a kis kukacnelkulinek! :wink: Meg boven kinohet, hi-hi, na nem leszek unnepronto! :lol:
Kaptal valamit a vernyomasodra vagy sok kavet kell innod? :lol: En napi 3-4-et megiszok es meg ugy igy olyan vagyok mint a lassitott felvetel az alacsony vernyomasom miatt. :lol:

Ancsa nagyon szep a kis vers, olvass majd kicsit foljebb mert van Neked egy uzleti ajanlatom! :lol:

Robcsi, koszi kerdesed egyenlore ugy nez ki hogy 80 % hogy osszejon az uzlet de meg nincs szerzodes igy hisszuk ha latjuk azert bizunk benne, januarban fog kiderulni, ha osszejon az eletben tobbe nem lesz gondunk. Annyit elarulok hogy import-export uzlet. :D Nagy adag drukkot kerek!

Sosi: ezer eve nem irtal, ezek szerint a koltozes miatt! Na most mar bepotolhatod, meselj!!!

Angyal lattalak am a masik topikban, ide is irhatnal am egy kicsit hogy tudjuk mi van Veled!

Kokusz??????????????????????????????????????????????

Adjatok tanacsot lanyok, 12-re kell mennem a dokihoz, tuti szteroidos injekciot kapok mert valoszinu valami etelallergiam van es telis teli vagyok piros pottyokkel, aggodom, szerintetek ha most tenyleg baba van a pocimban arthat Neki? Szoljak a dokinak? Nem fog hulyenek nezni?

Gorbem ami NAGYON szupi! :D Buszke vagyok ra, nem akarom elkiabalni de utoljara akkor mertem 37,1-et amikor terhes voltam, juhe! :lol: Drukkokat! :lol:
Kép
Tok edi zold csikom van nem?! :D
A hulye ferty meg:
Kép
Megprobaltam hogy kivettem az elso magas ertekeket (akkor volt a fiam beteg es ejszaka orankent keltem) es akkor a ferty is a 14. napra jelolte be a pe-t.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Semmikép sem adass szteroidot,de mást sem,amíg nem tudod babát vársz-e?!Mi lenne ,ha doki előtt tesztelnél?Nem biztos,hogy kimutatná,de hátha...
Nekem is volt allergiám Adával.Tiszta vörös pötty voltam.Nem kaptam rá csak vmi hűsítő kenőcsöt ,uis mást lehetett a bőrgyógyász szt.
Azért menj el dokihoz,sak szólj,hogy lehet babát vársz.Vagy mondd,hogy babát vársz,és kész! :lol:
Ja,a terhesség alatt én mindig csupa allergia vagyok.most is az voltam.Amint szegény babám angyal lett rögtön eltűnt :wink:

KépKép

KépKép
okr

Kriszti koszi a gyors valaszt, 9 DPO-n 11-orakor szerintem nem lenne sok ertelme a tesztelesnek igy azt mondom a dokinak hogy ma reggel teszteltem egy pozitivat ugy adjon valamit es kesz. :lol: Koszi!!! Elmult az allergiad a husito kenocstol?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica,
írjam, hogy úgy érzem nem sikerült most sem? :roll:
Az előzőnél sem tetszett itt senkinek, mikor leírtam, hogy nem érzek semmit...

Szóval jó hírekkel meg nem tudok jönni :? A hagulatom is ennek megfelelő :roll:

Azért köszi, hogy hiányolsz! :)

Drukkolok, a görbéd valóban biztató! +++++++++++++++ És ennyi trükközés belefér a dokinál :wink: , főleg ha ez megnyugtat!
angel37

BUÉK!

Úgy látom ez az év sem lesz unalmasabb, mint az előző! :wink: :lol: :lol:

Tontica!
Szerintem se hagyd, hogy ezek a "Nagytudásuak" megszurkáljanak! Mikro tesztelsz?

Angel!
Hanyadik napon is vagyunk? Mikorra tervezel tesztet? És mikor kell visszamenni?

Moni!
Nekem is kevés volt a 9 hónap, hogy fiú nevet találjak, de muszáj volt választani valamit!!!!
:lol: ...tuti, hogy a harmadik is fiú lesz! :roll: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali,
ET után 10. napon vagyok, pénteken teszt és elmegyek vérvételre is.

Puszi Nándinak! :)
angel37

Helló!

Csak annyi időm van, hogy Tontikának írjam, a pöttyök bizony simán lehetnek a babától! Nekem is rögtön kijött olyan pici viszkető szarság, amikor megfogant a bébim. A hőd is erre utal, úgyhogy drukk, és csak homeopátiás kencét irass fel, ha ismernek arrafelé ilyet!

Bocsi mindenkitől, de nagyon sok a házimeló! Sok sok puszi és drukk! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Először vagyok itt és egyből a segítségeteket szeretném kérni!

Eléggé butácska a kérdésem, de biztos tudtok segíteni. Ti, hogy szoktátok megoldani téli hónapokban, hogy ne kelljen a nőgyógyásznál csupasz hátsóval csizmában rohangálni. Eddig mindig nyáron voltam akkor szoknyában, papucsban teljesen elviselhető a dolog, de most tanácstalan vagyok. Előre is köszike a válaszokat!
hold77

SZia Hold!

Vegyél hosszabb felsőt, ami vmennyire takar! :)

Bár engem nem érdekel, mit lát belőlem a doki! :D
angel37

Tontica
Hát nem viszketett annyira :D :D
Ötlet szuper,irány a doki!Sztem már a 11-12 DPO-t taposod!

Angyal
Én reménykedem,és drukkolok+++++++++++++++++++++++,pláne péntekre!

Bali
szuper nevet találtatok!Nekem tetszik!
A 3. lány lesz! :D

Hold
Vigyél magaddal papucsot,és nyugodtan mehetsz egy vastagabb harinyába+szoknya.

Athiz
Kitartást a házimunkához!Ha végeztél jöhetsz ide is!
:lol: :lol: :lol:

Sosi
Jó,hogy írtál!Gyere most már gyakrabban!

Ancsa
Nagyon szép a vers! :D

Most megyek,mert gyermekemnek szeretném beadatni a bárányhimlő elleni oltást,majd még tanulnom is kellene ,pénteken 2 vizsgám is lesz! :(

KépKép

KépKép
okr

Köszönöm Lányok a válaszokat! A megoldás a hosszabb felső plusz papucs lesz. :D
hold77

Sziasztok!

Tontica!
Kiutesek! :( Remelem hamar elmulnak!Szoritok nagyon hogy baba legyen a pocidban!!!!!!!!!!!!
Nem eljegyzesi a gyuru!Azon mar 7eve tul vagyunk! :D Csak ugy kaptam,karira! :D
Koszonom az ajanlatod,de nekunk mar meg van DVD-n!Anyukam kapta egy kolleganojetol!Csak azt hittem hogy nalatok meglehet venni!Azert konyvet megprobalok kuldeni!!!!Milyet szeretnel??

Kriszti!
En is nagyon orulok hogy itt vagy!!! :D Remelem hogy hamarosan bekopog a golya hozzatok!(meg mindenkihez!!) :wink:
A verset nem en irtam!!Csak lenyultam a netrol! :oops:
Adanak sok puszi a szuri miatt! :( Neked meg egy kalappal pentekre!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Kész a szuri,a a gyermek alszik.Egész jól tűrte.Szinte alig sírt :) Hát remélem a láz is elmarad.
Apa sajna elment ügyelni! :( Viszont megbeszélte a holnapi fogászatomat. :? :x Ki kell húzni egy fogamat,már most cidrizek tőle! :cry:

Tontica
A kérdésedre még a válasz:
Nekünk már volt egy hónapunk feldolgozni az egészet.Neketek meg a vetélés után kelett szembenézni vele,mi meg már előtte hetekkel is tudtuk mi várható :(
Szóval talán ezért tudok most újra reménykedni,mert 1 hónapnyi gyász van mögöttünk. :(
A 30 nap,onnan,hogy akkor telik le a 6 hét.Csak azért írtam,mert egyenlőre nincs más támpontom.A cn-ket még nem tudom számolni,így maradt ez. :oops:
Egyébként ,hogy lekopogjam már nem vérzek (kop-kop-kop) Kép
Holnap amint Adát elvittük bölcsibe első dolgom lesz LH tesztet venni,hátha....de előtte elkezdek hőmérőzni.Már izzítom is az eszközt :D
Thomas:Mi még nem nézzük a minimaxot.Akkor ezért nem ismerem.Adát még ilyesmi nem köti le. :oops:

Ancsa
Akkor is szép,ha "lenyúltad".Ahhoz is tudomány kell.Én pl. egyet sem találtam.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Angyal en sem erzek semmit max. csak annyit hogy vidam vagyok es ugy erzem hogy sikerult. Nagyon drukkolok Neked!!!

Kriszti: Hat igen, de azert az az egy honap borzalmas lehetett!!! Ugy drukkolok Neked, valahol azt hallottam hogy a veteles utan konnyebben jon az uj bebi mert a tested mar eleve a terhessegre van beallitva. Oszinten remelem hogy csak par honap kerdese Nalatok!!! Mar nem verzel?! Hu, nalam tobb mint 7 hetig tartott, a fene! :roll: Hogyhogy nem vartok? Nem kell? Nekem miert nem mondtad? :lol: :wink: Egy apolono es egy orvos csak tudja, szoval szerintetek folosleges varni 3 honapot egy veteles utan?! Na, tenyleg, ha ezt elobb mondod! :shock:
Nagy puszi Adanak es remelem tenyleg nem lazasodik be!!!
/Gondolod hogy elobb volt PE-m? Hat, vegulis annyira mindegy! :lol: :wink: /

Ancsa: jo, jo, akkor uzlet meghiusitva! :cry: :lol:
Aranyos vagy de nem kell konyvet kuldozgetni majd kuldenek Anyuek meg a Hugomek! Hat nem erre valo a csalad?! :lol:

Athiz ezer koszonet, sajnos ez az allergia nekem eleg sokszor kijon bebivel, bebi nelkul, altalaban amikor majonezes salit eszek de ugy szeretem! :lol: :roll:

Hold: huzzal jo, hosszu pulovert! Meselhetnel Magadrol egy kicsit!

Kokusz????????????????????????????????????????????????????
/ezt addig irogatom ide amig meg nem jelenik :lol: /

Voltam dokinal, nem hazudtam, megmondtam a frankot hogy par nap mulva kiderul babas vagyok-e, doktorno volt tehat megertett es ezerrel vigyorgott, nagyon kedves volt. Valami port irt fol amivel majd be kell hinteni ahol piros es ha megjon a menzim vissza kell mennem ha nem jon meg akkor meg a vedonohoz! :D Ennyi!
Most komolyan azt gondoljatok hogy holnap mar kimutatna??? Mert du. megyek a gyogyszertarba a porert akkor vehetek egy tesztet is. Mulkor is 24 cn-nen teszteltem pozitivat, talan szerencset hozo ez a szam! :lol: Mit szoltok?

KépKép
KépKép
tontica

Ezt kifeletettem: Robcsi folraknad ide a babas gorbedet? Nem talalom sehol! Koszike!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Igazából az ember,azt,hogy milyen is vetélés után csak akkor tudja,ha átesik rajta :oops:
Nekem volt aki azt mondta 3 hónap a várakozási idő,volt aki 6 hónapot mondott,volt aki egy ciklust..De asszem írtam is Neked akkor,hogy sztem a lelki megrázkódtatás miatt ajánlják leginkább a várakozást.
Szóval én,bár a dokimmal ezt még beszéltük,úgy döntöttem nem fogunk védekezni.Ha még fizikailag nem hevertem ki a vetélést,úgysem esem teherbe.Ilyet a természet nem enged. :wink: Ha meg jól vagyok,akkor hagy jöjjön a baba.
Másfél évig próbálkoztunk mire a kisfiam megfogant,nem akarom ezt még esetleg megspékelni hónapokig tartó védekezéssel. :oops:
Ja avérzést jól elkiabáltam :( :( :( most estére van némi pecsét. :( :(
Sztem Te azért véreztél 7 hétig mert nem volt kaparás a vetélés végén.Vagy volt,csak nem emlékszem?Mert nekem az rémlik,hogy még otthon is jött méhlepénydarab.Vagy rosszul emlékszem? :?:

Örülök,hogy rendes volt a doktornéni.Sztem holnap akár már tesztelhetnél is!Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Tontica,
jó neked, sajnos u.ezt magamról nem tudom elmondani :roll:

És nem az a bajom, hogy nem érzek semmit, hanemhogy ami jel volt, mára egy csapásra abbamaradt, és minden arra utal, hogy meg fog jönni (dettó ugyanígy volt az előző stimulált ciklusban is). Talán érthető, talán nem, többször nem fogom leírni. De ne így legyen. 3 nap és úgyis kiderül biztosra.

Azzal meg nem akarom fárasztani a topicot, hogy mik a kilátásaim, ha ez most nem sikerül. Na az igazán elkeserítő.

A drukkot kösz. És viszont!

Kriszta,
Gyermek ügyes volt!
fogdokihoz együttérzésem, és kitartás! :wink:
angel37

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog új esztendőt kívánok!

Takido!
Látom megérkezett a kislány!
Gratulálok nektek, sok örömöt boldsogságot és kitartást kívánok az anyasághoz!

Ancsa, Tonti, Anyapoc!
Szuperjók a karácsonyi képek!!!

Tontica!
Neked csak annyi szeretnék mondnai, (és látom végül ügyesen megoldottad) ha így a próbálkozós időszakban valami kis betegség adódik, nálad vagy a férjednél akkor soha ne kockáztass. Inkább hagyd ki az esedékes ciklust, nehogy gond legyen. Ismerve sajnos az előzményeket.

Bali!
Zabálni való a kissrác.

Kriszta!
Örülök, hogy újult erővel újra itt vagy.

Angyal!
El nem tudom modnani, mennyit gondolok Rád. Megértem az elkeseredésed de azért még...

Athiz!
Felületesen olvastam, de nem volt túl jó Karácsonyod? De a babával midnen oké, ugye?

Lányok, nem ígérem hogy többet fogok jönni, mint eddig. Velem minden oké.
Vendég

Jo reggelt!

Tok NEGATIV!!! Meg egy ici-pici kis csikocska sincs ugyhogy sajna valamiert nem jott ossze, ne mondjatok hogy korai volt mert mar kellett volna mutatnia igy a 10. dpo-n elso pisibol! :cry:
Na, nem baj majd a jovo ciklusban!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Bocs, hogy átpofátlankodok a másik topikból!!

Tontica: te aztán nem semmi csaj vagy! :lol: Nemcsak fekete és fehér van! :-D Szerintem várj még pár napot, a hőd tök jó, és nem vagyunk gépek, valakinek 10. dpo-n is kimutatja, valakinek nem...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: koszi hogy atneztel ide :lol: es koszi hogy vigasztalni probalsz de realis vagyok es mar kimutatna, az elozo terhessegemet is kimutatta a 24 cn-nen, egy kicsi halvany csikocskanak kellett volna hogy legyen. De nem vagyok szomoru mert ez volt az elso probalkozos ciklus, majd osszejon masodjara vagy harmadjara ...
Lehet hogy tul sokat szexeltunk? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok.

boldog ujevet mindenkinek:)

Kép
monyoka

Tontica
Majd nézel nagyot,ha nem jön meg még 5 nap múlva sem! :D Én drukkolok továbbra is++++++++++++++++++++++++++++++

Junko,Monyoka kicsit bővebben is hallanánk rólatok! :)
Szeszo-gyere máskor is!

Rólam:Kihúzattama fogamat.Kezd irtóra fájni.Volt vésés is,gondolom azért.De a szájsebészt dícsérendő semmit sem éreztem akkor mikor csinálta,és 2 perc alatt kész lettem.Szegénynek még az ujját is megharaptam ,mert mondta hogy kész,berakta a bucit,én meg annyira el voltam zsibbadva,hogy nem éreztem az ujja is ott van még.látni meg ugye nem láttam :oops:

KépKép

KépKép
okr

krisz,velem most babaugyileg semmi kulonos nem totenik.vedkeznunk kell,csakhat nincs itthon gumi igy valszeg most szunetelunk egy kicsit.
megvan a baj forrasa.nagyon magasz a tesztoszteronom,erre kapok majd valami bogyot,ha elmulika karacsony(szerb,nem a mienk)akkor elugrok a dokihoz.
a vedekezesrol akartam kerdezni toled,jol olvasom hogy ti nem vedekeztek?
nekem a doki 3honapot mondott,szerintem hulyeseg mert nagyon pici volt a terhesegem,es egy erosebb menzi volt az egesz.
az erdekelne hogy hogy kell szamolni a 3 honapot?harom menzi?es a veteles is beleszamit.
a ferjem ragaszkodik hozza.

Kép
monyoka

Monyoka
Sztem a dokid azért mondta a 3 hónapot,hogy a gyógyitól a tesztoszteronod rendeződjön.Ha magas tesztoszteronnal esnél teherbe megismétlődhetne a vetélés.Szóval szt ezért a várakozási idő.Én a 3 hónapot a vetélés napjától számítanám.neked 3 ciklus az nem 3 hó,ha jól emlékszem a cn -d hosszaira. :oops:
Azért labor ellenőrzés havonta nem ártana,hátha előbb beáll! :wink:

KépKép

KépKép
okr

kriszti.amikor a doki mondta a 3ciklust akkor meg nem tudtuk a hogy mi a baj.azt mondta enyit kellene varni.
szoval most mar tudjuk mi a gaz.a vetelesel egyutt tul vagyok ket menzin.moat januar vegen varom a harmadikat,de attol tartok hogy a bogyok miatt majd meg honapokat kell vedekeznunk.ez majd kiderul mit mond a dokim.

Kép
monyoka

Monyoka
Mit szedsz?

KépKép

KépKép
okr

tudom krisz nagyon ertetlen vagyok :oops:
most derult ki a bibia ket unnep kozt,most megyek majd dokihoz aki kiirja hogy mit szedjek.
a pcos topikban egy lanynak is magas volt a tesztoja es fogamzasgatlot kapott aztan terhes lett.
nem tudom mi lesz velem,majdcsak helyrejovok.
erdekes lenne fogigatlot szedni,soha nem szedtem(illteve 2hetig egyszer)a parom nagyon ellenezte.
s lehet hogy most csak igy lehet gyerekem.

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?