Jó reggelt,
Bubek néni, nekem nagyon tetszik ez a szállás, de az árakat nem nagyon értem. Pl. a medence és a szauna külön térítés ellenében van, de azt nem találtam meg, hogy az mennyi. És akkor ezek ott vannak panzión belül?
Egyébként mi benne vagyunk a hétvégi taliban, de nekünk inkább a január a jó, februárban van Benyófi szülinapja, meg Petinek is (35.), és még egy hétvégém nekem is foglalt, mert egy kétnapos tréningre megyek valamelyik hétvégén. Szóval nekünk a február tuti nem jó.
Autóval megyünk mi is, szóval hozzánk is fér ember, sőt, ha arról van szó, nekünk két autónk is van, szóval meg tudjuk szervezni a nem autósok szállítását.
Gabi, ezért nem maradtok itthon!!!
Gabuscsalád, veletek álmodtam, tök hülyeséget, Livikének ki volt száradva a bőre, és jöttél hozzám, hogy segítsek már, mit kéne csinálni....Liviapu is veled jött, de neki érdemi része nem volt az álomban, csak kísérő funkciót tölött be, egyébként meg ennyi volt az álom, itt felébredtem....
Szakemberhez kéne fordulnom????
A képek szuperzseniálisak, megint kipottyant egy könnyem, főleg, amikor a más gyerekét szeretjük összeállítást néztem, de a sajátunknál is. Jó ez a csapat, és örülök, hogy itt lehetek.
Bubek néni, akkor bevéstem a januári talit!
Ki hol szilveszterezik?