Sziasztok
Zsuzsci
Nagyon sajnálom, hogy az első babátok nem maradt veletek
Nem tudtam
Vanda
Már ezersze akartam kérdezni, van már neve a hugicának?
Engem ezek a nevek mindig úúúgy érdekelnek
Rólunk:
Ma meglett a vérvétel eredménye, Kristóf laboreredményei tökéletesek, mind, 100%-ra kizárható, hogy nem lisztérzékeny
, szerencsére, mert ettől nagyon féltem, ez teljes étrendváltoztatást igényelt volna.
Marad a reflux, hát, szerintem az sincs (ez egyébként azt jelenti, ha valaki nem tudja, hogy a nyelőcső alsó záróizma nem záródik tökéletesen és a gyomortartalom visszafelé folyik, viszont hányást csak akkor okoz, ha ez a gyomortartalom sok), mert akkor már pici korában is hányt volna tőle, mindenesetre 17.-én megyünk (nem 18.-án, ma derült ki, elírta a dokinénink), majd meglátjuk.
Elég gáz lesz majd az a napunk, 8-ra már a Radiológiai Klinikán kell lennünk, ez azt jelenti, 6-kor már indulnunk kell itthonról, vagyis Kristófot fél 6-kor már ébreszthetem, viszont se enni, se inni nem kaphat a vizshálat előtt. Ott majd egy joghurtba belekeverik a kontrasztasnyagot, azt kell majd megetetni vele, aztán fél óráig röntgenezik majd, hogy hogy ürül a gyomra.
Na majd meglátjuk.
Aztán ha semmi, és csak pszichés, fogalmam sincs mi lesz, eddig is mindent bevetettünk már az elkerülésére, nem tudom, mit tehetnék még mást. Majd a dokinénivel konzultálunk.
Más:
Ti tervezitek, hogy beadatjátok a gyerkőcnek a Pneumococcus elleni védőoltást? Ez az, ami többek között tüdőgyulladást, agyhártyagyulladást, vérmérgezést, stb. okozhat, viszont az oltás ára nagyon borsos, jelenleg 16oooFt, és több is kell belőle, ha jól tudom, 1 éves kor alatt 3 oltás, 1-2 éves kor között 2 oltás, 2 éves kor után viszont már csak 1 oltást kell és életreszóló védettséget ad.
Azért is veszélyes ez a baci, mert tünetmentesen is hordozhatják, főleg gyerekek, akik viszont megfertőzhetnek vele más gyerekeket, aki viszont már meg is betegszik tőle.
Egy másik topikban egy kisfiú most ilyen tüdőgyuszit kapott el a szomszéd kisfiútól, aki a bölcsiből hozta haza, mindketten nagyon rosszul vannak.
Én eddig is terveztem, hogyha Kristóf betölti a 2-őt, akkor beadatom neki, mert akkor már ugye elég neki csak egy oltás, de ezekután már tuti, hogy megkapja.
Most egyelőre ennyire futotta, karácsonyi képeket megint későbbre halasztom, mert még Photoshop-pal alakítanom, meg kicsinyítenem kéne őket, ahhoz pedig most időm se, kedvem se, de ami késik, nem múlik
TÖBBIEK!!!!!!!! HOL VAGYTOK????
Hogy telt a karácsony? Élménybeszámoló? Ajándékok? Képek?
Szilveszter? Ki hol tölti?
Tessék jelentkezni!!!
Babus