Új privát üzeneted érkezett!

A barnázás nem jelent semmit! Sőt! A napokban olvastam, hogy még egy kis vérzés sem jelenti azt, hogy nem vagy terhes.
Hanyadik napon vagy? Mikorra várod, illetve nem várod a mensit?
Vendég

háááát jövőhéten kb csüt. péntek szorítsatok nagyon nagyon küldjetek pozitív energiát sokat
erzsebet0312

Erzsi! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

köszi remélem használ a sok pozitív energia mentek valahova szilveszterkor? mi bálba kisestélyi meg ilyenek
erzsebet0312

Anyuék vállalták Manót, úgyhogy egy szórakozóhelyen töltjük a szilvesztert baráti társasággal. 7-kor vacsi lesz, majd éjjfélig tánc, aztán éjjfél után már bárki bejöhet.
Bálba mentek? Milyen bálba???
Vendég

Vácszentlászlón minden évben rendeznek szilveszteri bált és hát oda ki kell rittyenteni ám magunkat úgy hogy holnap fodrász kozmetikus stb.
erzsebet0312

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog babás új esztendőt kivánok!

Ancsa
ancsa03

Ez az utolsó bejelentkezésem ebben az évben!

Csatlakozom Ancsához és én is mindenkinek

NAGYON BOLDOG BABÁS ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK!

Aztán jövőre Veletek ugyanitt!!! :lol: Kép
Vendég

hahó lányok boldog termékeny új esztendőt kívánok mindenkinek little hogy állsz mikor fogsz tesztelni?
erzsebet0312

Szióka!

Én még csak a 10. napon tartok. Te akkor holnap tesztelsz, vagy kivárod a pénteket?
Vendég

szia megvárom a pénteket ha addig nem kezdek el barnázni de képzeld egy jó pár napja olyan melegnek érzem magam szerinted???? de nem veszek még tesztet mert akkor tuti megjön. Meg sokat kell pisilnem is de 37 körül vagyok. hát nem tudom én szerintem nem de hát ha :shock: istenem csoda lenne a legszebb érzés a világon
erzsebet0312

Sziasztok!

Bocsi, hogy így elmaradtam de az ünnepek meg a többi.

Mindenkinek Boldog új évet! Kellemes babavárást és terveztgetést!!!

Velünk minden rendben, megvolt az első Uh nagyon édi a bébi.

Mindenkinek szorítok! Erzsi? várom a pénteki híreket. :oops:

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
bebi

Hát Erzsi, ahogy én olvasom a tűneteidet az az érzésem, hogy neked most nagyon jó hónapod lesz! :lol:

Bebi! Örülök, hogy jó vagytok! Gondolom milyen jó élmény volt végre látni a babát! Szerintem ilyenkor egy kicsit megnyugszik az ember! Nem?
Vendég

Sziasztok

Holnap kell mennem ultrahangra, de tegnap óta vérzésem van!
Remélem nem lesz komolyabb baj... :(
andu29

Sziasztok

Holnap kell mennem ultrahangra, de tegnap óta vérzésem van!
Remélem nem lesz komolyabb baj... :(
andu29

Sziasztok lányok/asszonyok!

Szeretnék én is csatlkozni a babára vágyók táborához. Mi most kezdünk csak próbálkozni! :D
fenike

Andu!
Hány hetes vagy? Miért nem mentél rögtön dokihoz? Nagyon vérzel?

meri

Szisztok!

Szia fenike üdvözlünk a babaváró csapatban,remélem nektek is minél hamarabb összejön...

Andu:Szerintem is jobb lenne ha orvoshoz mennél.Az a legbiztosabb!!

Erzsi:Szoritok neked.nagyon várom az eredményt.Remélem pozitiv lesz a teszt.... :D

Little:Jól értem,hogy ti most fogtok próbálkozni?Ugye?Nekünk még van egy hónapunk,aztán mindent bele....

Ancsa
ancsa03

Szia Fenike itt is! :lol: Sok sikert a babagyártáshoz!

Andu! Szerintem beszélj az orvosoddal és kérj időpontot!

Ancsa! Mi most kezdtük el a próbálkozást december végén. Vagyis megvártuk a december végi mensit, ami. Dec 25-én meg is érkezett és most nagyon rajta vagyunka dolgon! :lol:
Te mikorra várod az utolsó mensidet?

Erzsi! Küldök egy pozitív energiát a pozitív teszthez!++++++++++++ Aztán gyorsan beszámolni az eredményről, nagyon izgulok érted!

Szia Merikém! :lol:
Vendég

Szia little!Nekem még most kellett volna 1-én,és utána január vége,de még az elseje sem érkzett meg..A január végei után indulhat a rajt!
ancsa03

Beszéltem azonnal az orvosommal, de csak annyit mondott hogy menjek ma a megbeszélt időpontban!
Ha nem tud ultrahangot csinálni a vérzés miatt, akkor vesznek vért, és megnézik van-e még bent valaki vagy nincs! Egy világ omlott össze bennem. Ma kell mennem 13-re!
andu29

Andu! Mennyi idős terhes vagy?
Vendég

lányok nagyon arik vagytok. nagyon nagyon remélem hogy nem jön meg. little köszi a pozitív energiát magamba szívtam. fenike: puszi minálunk reméljük hamar beköltözik a babuci a pocakba :lol: bebi: nagyon jó érzés lehet hogy ott van az a pici csöpség szeretnénk látni képeket rólatok a pociról meg a bébiről
erzsebet0312

ancsa03: te hogy is állsz a babaprojektel?
erzsebet0312

5 hetes terhes ma...
andu29

5 hetes terhes ma...
andu29

Nem természetes uton fogant, december közepén volt a beültetés
andu29

lányok little írj valamit
erzsebet0312

Voltam az orvosnál csinált ultrahangot és vérvétel is volt...
Sajnos... :( Ma lett volna 5 hetes
andu29

Sziasztok!

Az újaknak üdv. És jó babásodást.

Andu! Sajnálom. :cry: Hanyadik próbálkozás volt?

Erzsi! Nagyon várom a holnapi tesztedet. Amint tudsz valami írj! Nincsenek képek mert a dokim magán rendelőjébe nincs fénykép nyomtató. A férjem csinált képet géppel, azok nem lettek valami jók. A lényeg, hogy jól van a lurkó. Négy hét múlva megyek a kórházba a 12 hetes genetikaira ott majd lesz fotó meg film meg minden. Holnap meg bejelentkezem a védőnőhöz. Megkapom a kiskönyvecskémet is.

Little és ancsa! Szurkolok nektek. Remélem össze jön mindjárt az elején. :lol: Mint nekem.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
bebi

Az első próbálkozás volt!
De az egészben az a legrosszabb, hogy a múlthéten elhittem, hogy igen terhes vagyok. A vérvétel után... :(
Ma ultrahang nem látszott semmi, ezért újra vérvétel! Amikor mondta doktor úr, hogy sajnos elment...
andu29

Az első próbálkozás volt!
De az egészben az a legrosszabb, hogy a múlthéten elhittem, hogy igen terhes vagyok. A vérvétel után... :(
Ma ultrahang nem látszott semmi, ezért újra vérvétel! Amikor mondta doktor úr, hogy sajnos elment...
andu29

Andu!
Borzasztóan sajnálom!!! Igen, ez a legrosszabb, hogy van bizonyítékod, elhiszed, beleéled magad, aztán egy pillanat műve...
De fel a fejjel, majd legközelebb már biztos megmarad!!! HOgyan lesz most tovább?

meri

Sziasztok! Bocsika, de ma az anyósoméknál voltunk azért nem írtam.

Andu! Nagyon sajnálom!!!!!! :cry: Tudom, hogy nagyon rossz, mert már beleélted magad, de ne aggódj, majd legközelebb! Miért kellett beültetés? Mesélsz egy kicsit bővebben magadról?

Erzsi! SZerintem egész éjjel rád fogok gondolni! Ne hagyj kétségek közt, és amint van eredmény írj!
Vendég

Erzsi: Nekünk még van egy honapunk,vagyis még két menzi,és próbálkozhatunk februárban.Csakhogy ne legyen egyszerű a dolog,két hónap után kezd lemenni a vérnyomásom,erre megállapitották,hogy magas a cukrom.Lehet hogy mennem kell diabetológushoz.Bizom benne,hogy februárig megoldodik a dolog!

Andu:Nagyon sajnálom ami történt én is átéltem már,de kitartás.....

Ancsa
ancsa03

little: oké írok de nagyon félek tőle annyira de annyira szeretném remélem ott van az a pici manóka a pocimba.Tegnap szegény apa este össze akart bújni :lol: de én annyira nem kívántam valahogy annyira vigyázok nehogy akármi legyen vagy nem tudom jajj írok mihelyst tudok valamit de a hétvégén nem dolgozom és lehet nem jutok géphez mert otthon nincs net. de ha esetleg a jóisten segít és pozitív lesz mindenképp írok
erzsebet0312

andu: nagyon sajnálom ez borzasztó lehet. de fel a fejjel a február a ti hónapotok lesz :lol:
erzsebet0312

Náunk tavaly szeptemberben derült ki, több mint két év próbálkozás után, hogy nem lehet termszetes úton kisbabánk.
Elég nehéz volt ezt is feldolgozni, de ahogy az intézetben fogadtak, és foglalkoztak velünk megnyugtatott. Aztán decemberben indult a projekt, addig megtörtént az összes kivizsgálás, átfújást, teszt stb.
Tegnap óta olyan sokat gondolkoztam rajta, miért velem történik ez meg. Lassan kezdem elfogadni a dolgokat, és meggyőzni magam, hogy ennek biztosan így kellett lennie, ez figyelmeztetés, hogy jobban figyeljünk oda egymásra, legyünk türelmesebbek.
Megbeszéltük a kedves férjemmel, hogy márciusban mikor újra lehet próbálkozni megyünk.
andu29

és beültetésen voltatok vagy inszem volt?
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi! Ha nem kívántad az még egy jó jel. Ilyen az a fránya természet védi az ő kis magzatát. Amióta terhes vagyok én sem nagyon kívánom. Aztán majd közép táj fele ez a dolog enyhülni fog. Akkor az ember megértésre, figyelemre és sok gyengédégre vágyik és beindul a dolog. Legalábbis nálam eddig mindig így volt.

Kép
Kép
Kép
bebi

gyerekek hulla fáradt vagyok annyira fáradtnak és nyúzottnak érzem magam. nem élem túl 6-ig bár lehet azért mert ez a negyedik napom 12 órába de ennyire nem szoktam kibukni hát nem tudom. szorítsatok nagyon írjatok
erzsebet0312

Beültetésen voltunk, nálunk csak ez jöhetett szóba.
andu29

aha össze fog jönni gyerekek 2007 a mi évünk lesz. na megyek dolgozom még majd közben ide ide kukkantok nem jár valamelyikőtök a stadion felé?????
erzsebet0312

Sziasztok!

Én is megérkeztem, csak egész délelőtt takarítottam meg főzte, mert holnap egész nap, vasárnap meg délután nem leszünk itthon.

Andu! Tudom, hogy ez most sovány vigasz, de semmi sem történik ok nélkül, csak sajnos sokszor az okot nem igazán találja az ember! Most ez a kisbaba valamiért nem akart még hozzátok jönni.......Próbáld meg minnél előbb túltenni magad a dolgon, hogy újra képes legyél befogadni egy újabb kis jövevényt, aki kiválaszt titeket!

Erzsi! Hol dolgozol, hogy 12 órázol? Mikor akarsz tesztelni, csak este?

Bebi! Amikor nálunk kiderült, hogy terhes vagyok, valahogy mind a ketten, a párom is és én is kicsit furcsán álltunk a szexhez! Bármennyire is kívántuk a dolgot, mindig bennünk volt az, hogy ott van valaki a hasamba. Tudtuk, hogy nem lehet baja, mert a magzatburok megvédi, de akkor is ott motoszkált a dolog az ember fejében. Ezért aztán közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy inkább felfüggesztjük a dolgot, és inkább csak "segítünk" a másikon! /már bocsika, hogy ezt így leírtam/. Szerencsére nem távolodtunk el egymástól, inkább olyan volt, mint amikor elkezdtünk együtt járni, és vártuk a megfelelő időpontot! Nagyon nehéz volt, de ki lehetett bírni, és valami hihetetlen volt, amikor szülés után 6 héttel ismét megtörténhetett a dolog!

Ancsa! Sajnálom, hogy most meg a cukrodal van gond! Nagyon remélem, hogy tényleg gyorsan megoldódik, és aztán indulhat a babagyártás!
Vendég

little:én a Stadion buszpályaudvaron vagyok pénztáros. Jelenleg bérletezek a sok hülye diák meg persze 5-én veszi meg :twisted: és nem kímélik szegény pénztárost :shock: na mindegy ki kell birnom. szerintem vagy holnap reggel vagy vasárnap reggel ha addig nem jön meg most voltam a gyógyszertárba szerintetek van különbség a vizeletsugaras meg a cseppentős között, mert tőlem kérdezte hogy milyet szeretnék de én csak lestem mint a sült hal. Bebi: te milyet vettél amikor kiderült ott a babó? én cseppentőset vettem
erzsebet0312

Sziasztok!

Szerintem a cseppemtős jobb. Nekem olyan volt. Veszel a reggeli első sugárból egy pohárba és abból szívsz fel és cseppentesz rá hármat. Érdemes a reggeli elsőt választani mert annak a legnagyobb a hormon tartalma. Nekem a délutáni is kimutatta. Nagyon szurkolok.

little! teljesen érthető a sztorid. Szerintem ezt is többféle képpen éljük meg. Az a jó, hogyha megoldjuk a dolgot egymásközt. Valahogy nem tudom azt elfogadni amikor a pasik elfordulnak és ugymond máshoz fordulnak amikor terhes a feleségük. Azzal a gyerekkel amit állitólag ők is akartak.

Most volt eg ismim, mondjuk ez más téma de a negyedik gyerekük született nyáron. Amúgy jól élnek, vagyis éltek, mert szeptemberben a faszi elhagyta őket egy másik nőért. Annyira durva. Én teljesen kiborultam. Milyen ember az ilyen?

Nem akartam felkorbácsolni az indulatokat de muszáj volt kiírnom magamból.

Holnap szorítsatok!!!! Megyek vizsgázni.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Szerintem a cseppemtős jobb. Nekem olyan volt. Veszel a reggeli első sugárból egy pohárba és abból szívsz fel és cseppentesz rá hármat. Érdemes a reggeli elsőt választani mert annak a legnagyobb a hormon tartalma. Nekem a délutáni is kimutatta. Nagyon szurkolok.

little! teljesen érthető a sztorid. Szerintem ezt is többféle képpen éljük meg. Az a jó, hogyha megoldjuk a dolgot egymásközt. Valahogy nem tudom azt elfogadni amikor a pasik elfordulnak és ugymond máshoz fordulnak amikor terhes a feleségük. Azzal a gyerekkel amit állitólag ők is akartak.

Most volt eg ismim, mondjuk ez más téma de a negyedik gyerekük született nyáron. Amúgy jól élnek, vagyis éltek, mert szeptemberben a faszi elhagyta őket egy másik nőért. Annyira durva. Én teljesen kiborultam. Milyen ember az ilyen?

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
bebi

Hú!!???!!! Ez kibabrált velem. Bocsi nem akartam háromszor elküldeni.

Kép
Kép
Kép
bebi

Erzsi! Szerintem is jobb a cseppentős, bár nem nagy gyakorlatom van benne! De szerintem a lényeg, hogy 2 csík legyen rajta! :lol:

Bebi! Ez durva, hogy a pasi elhagyta őket! Én tutira megfojtanám a páromat ha ilyet tenne. Sajnos azt nem írhatom, hogy biztos nem tenne ilyet, mert ő nem olyan stb, mert nem tudhatom mit hoz a jövő. Jön valami kis liba aztán elcsavarja a fejét.......

Miből vizsgázol? Szorítunk!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?